BMW e-mobilnost BMW punjenje

PUNJENJE BMW-A: BRZO, JEDNOSTAVNO I FLEKSIBILNO.

PUNJENJE BMW-A: BRZO, JEDNOSTAVNO I FLEKSIBILNO.

Jednostavno punjenje sa BMW Charging.

Bez obzira gdje se nalazite ili što planirate sa svojim elektrificiranim BMW-om, rješenja za punjenje BMW Charging i njegove brojne ponude po vašoj mjeri osiguravaju da su vam uvijek dostupne sve mogućnosti kućnog punjenja, javnog punjenja ili punjenja na poslu. Istražite elektromobilnost, jednostavnu, fleksibilnu, individualnu i transparentnu koliko god poželite.

U svojoj osnovnoj verziji, vaš BMW uvijek dolazi s osnovnom opremom za punjenje kod kuće i u pokretu, poput BMW Charging Card, kao i u Europi s kabelom za punjenje (Mode 3) za javno punjenje. Uz to, možete jednostavno odabrati proizvode i usluge BMW Charging koji su idealni za vašu situaciju. Vaš će vas BMW partner rado savjetovati. 

Pročitajte više

SVIJET BMW CHARGING.

BMW e-mobilnost električno vozilo punjenje na kućnoj utičnici

Kućno punjenje.

BMW Charging čini postupak kućnog punjenja jednostavnim i prikladnim za vas. U tu svrhu dostupan je širok raspon proizvoda i usluga koji vam omogućuju da svoj BMW električni automobil i plug-in hibrid napunite kod kuće do 22 kW.
Otkrijte sve proizvode
BMW e-mobilnost električno vozilo na javnoj stanici za punjenje

Javno punjenje.

U pokretu ste i želite napuniti svoje BMW električno i plug-in hibridno vozilo? Uz BMW Charging imate pristup neprestano rastućoj mreži javnih punionica u urbanim sredinama, na parkiralištima i duž važnih ruta.
Otkrijte sve proizvode
BMW e-mobilnost električno vozilo punjenje na postaji na poslu

Punjenje na poslu.

Ako putujete na posao sa svojim BMW električnim i plug-in hibridnim vozilom, BMW Charging ovdje vam nudi i mogućnosti punjenja. Također možete koristiti mrežu javnih punionica koja se neprestano širi i razmjenjuje po cijeloj zemlji ili punionica vašeg poslodavca.
Otkrijte sve proizvode

KUĆNO PUNJENJE.

BMW Charging čini postupak kućnog punjenja jednostavnim i prikladnim za vas. U tu svrhu dostupan je širok raspon proizvoda i usluga koji vam omogućuju da svoj BMW električni automobil i plug-in hibrid napunite kod kuće do 22 kW. Vaš BMW zastupnik rado će vas savjetovati - također po vašoj mjeri.

BMW e-mobilnost kućno punjenje
BMW e-mobilnost električni automobil punjenje na BMW Wallbox Essential

BMW Wallbox.

Punionica za dom. Trajno instalirani BMW Wallbox puni BMW brzo, pouzdano i povoljno s do 22 kW. Osim svojih ušteda prostora, kompaktnih dimenzija u BMW dizajnu, BMW Wallbox također pruža praktično upravljanje kabelima. Zaslon omogućuje provjeru trenutnog statusa BMW Wallboxa u bilo kojem trenutku. Integrirano otkrivanje strujnog kvara omogućuje jednostavnu i ekonomičnu ugradnju.
BMW e-mobilnost električni automobil punjenje na Smart Wallbox

Smart Wallbox (partner).

Uz kapacitet punjenja od 22 kW, Smart Wallbox od našeg partnera* nudi i pametne dodatne usluge za inteligentno punjenje zahvaljujući širokoj povezanosti. Može se integrirati u postojeći sustav upravljanja kućnom energijom i njime se lako upravlja na mreži. Moguće je i zasebno bilježenje i naplata operacija punjenja. *Primjer ilustracije
BMW e-mobilnost električni automobil punjenje na Flexible Fast Charger-u

BMW Flexible Fast Charger.

Bilo kod kuće ili u pokretu - zahvaljujući vodootpornom kućištu i šest metara kabela, Flexible Fast Charger istovremeno je svestran i pogodan za mobilnu upotrebu. S kapacitetom punjenja do 11 kW, prikladan je za kućno napajanje i trofaznu struju, a isporučuje se s odgovarajućim adapterskim utikačima. Da bi se iskoristio puni kapacitet, potreban je industrijski utikač poboljšanih performansi. Naša usluga instalacije dostupna je za pomoć ako je potrebno.
BMW e-mobilnost električni automobil punjenje na standardnom kabelu za punjenje

Standardni kabel za punjenje.

Standardni kabel za punjenje snage 2,3 kW često se standardno isporučuje s vašim elektrificiranim BMW-om.* Duljina pet metara, općenito osigurava pristup kućnoj utičnici. Zabranjena je uporaba produžnog kabela i priključaka s više utikača. Kao zadana postavljena je brzina punjenja od 1,3 kW pri 6 A. Možete ili isključiti ovo ograničenje struje u potpunosti u izborniku postavki vozila ili podesiti izmjeničnu struju punjenja na preciznu jačinu struje i prema vašoj električnoj instalaciji. *ponuda specifična za tržište
BMW e-mobilnost električni automobil punjenje usluga instalacije

Installation service.

Možete jednostavno rezervirati našu instalacijsku uslugu zajedno sa svojim Wallboxom. To jamči da je vaša zidna kutija instalirana i postavljena sigurno i profesionalno. Inače, uslugu možete rezervirati i za našu učinkovitu industrijsku utičnicu ako svoj fleksibilni brzi punjač želite koristiti kod kuće s odgovarajućim adapterom.
BMW e-mobilnost električni automobil punjenje Connected Charging

Connected Charging.

Uz digitalne usluge Connected Charging brzo i jednostavno pronaći ćete najbližu stanicu za punjenje u vašem području. Sustav vas informira o njihovoj dostupnosti i ponuđenom kapacitetu punjenja. To vam štedi vrijeme i putovanje prilikom punjenja vašeg električnog i plug-in hibridnog vozila BMW.
Podrška za punjenje BMW Wallbox Gen 2

Podrška za punjenje BMW Wallbox Gen 2.

Podrška za punjenje BMW Flexible Fast Charger

Podrška za punjenje BMW Flexible Fast Charger.

JAVNO PUNJENJE.

U pokretu ste i želite napuniti svoje električno i plug-in hibridno vozilo BMW? Uz BMW Charging imate pristup neprestano rastućoj mreži javnih punionica u urbanim sredinama, na parkiralištima i duž važnih ruta - uključujući punionice velike snage za izuzetno brzo punjenje vašeg električnog vozila. Stanice za punjenje prikazane su u navigacijskim sustavima vašeg BMW-a, putem aplikacije, kao i na mreži na web stranici www.bmw-charging.com, a mogu se aktivirati putem aplikacije ili pomoću BMW kartice za punjenje. BMW Charging Card i kabel za punjenje (Mode 3) uključeni su u raspored opskrbe vašeg električnog vozila BMW ili s BMW plug-in hibridima.

BMW e-mobilnost javno punjenje
BMW e-mobilnost električni automobil punjenje na javnoj punionici BMW Charging Card

BMW Charging Card.

Kartica za punjenje BMW-a već je uključena u raspored opskrbe vašeg BMW-a i nudi pristup nacionalnoj i neprestano proširenoj javnoj mreži BMW punjenja. Također uključuje veliki broj punjača velike snage za ultrabrzo punjenje na putovanjima u Europi. Stanice za punjenje različitih operatera naznačene su u navigacijskom sustavu BMW-a, putem aplikacije ili na web mjestu, a mogu se aktivirati putem aplikacije ili BMW kartice za punjenje. Jasan mjesečni račun navodi sve radnje provedene s BMW Chargingom.
Otkrijte
BMW e-mobilnost električni automobil punjenje sa kabelom za punjenje (Mode 3) za javno punjenje

Kabel za punjenje (Mode 3) za javno punjenje.

Kabel za punjenje (mode 3) omogućuje vam udobno punjenje baterije vozila na javnim stanicama za punjenje. Može se koristiti za trofazno punjenje s kapacitetom punjenja do 11 kW. Dugačak je pet metara i bazaltno siva, uključena je i praktična torba za odlaganje. Uz karticu za punjenje BMW-a, kabel za punjenje (mode 3) uključen je za javno punjenje s vašim BMW-om.
BMW e-mobilnost tarife za javno punjenje

Tarifne opcije.

Kroz BMW Charging, BMW nudi novu tarifnu strukturu za javnu uslugu punjenja s ciljem da javno punjenje učini jednostavnim i atraktivnim kao punjenje kod kuće - npr. bez osnovnih naknada u prvoj godini za novo kupljena električna vozila. Pristupiti je velikom broju javnih pružatelja usluga u gustoj mreži punjenja BMW-a - sve putem kartice za punjenje BMW-a ili putem aplikacije. Za najnovije informacije posjetite i www.bmw-charging.com.
BMW e-mobilnost električni automobil punjenje Connected Charging

Connected Charging.

Uz usluge Connected Charging možete učinkovito iskoristiti asortiman svog električnog i priključnog vozila BMW. Sustav vas obavještava o najbližim postajama za punjenje na vašoj ruti i ukazuje na zanimljiva mjesta poput kafića ili restorana kako biste mogli najbolje iskoristiti vrijeme punjenja.
Including of /content/bmw/marketB4R1/master/en_BQ/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/electromobility2020-new/jcr:content/par-4col/wideteaser_323826705 failed

PUNJENJE NA POSLU.

BMW e-mobilnost punjenje na poslu
BMW e-mobilnost punjenje na poslu opcije punjenja

Opcije punjenja za vaše poslovno okruženje.

Ako putujete na posao sa svojim električnim i plug-in hibridnim vozilom BMW, BMW Charging ovdje vam nudi i mogućnosti punjenja. Također možete koristiti mrežu javnih punionica koja se neprestano širi i razmjenjuje po cijeloj zemlji iz različitih zaliha ili punionica vašeg poslodavca. Najbolje rješenje je iskoristiti detaljne informacije o dostupnosti javne infrastrukture za punjenje na www.bmw-charging.com i putem aplikacije BMW Charging, navigacijskog sustava ili My BMW aplikacije*. Rado ćemo savjetovati i podržati komercijalne kupce ili operatere koji žele postaviti rješenja za naplatu u mjestu svoje tvrtke. Jednostavno se obratite svom savjetniku za korporativne klijente i iskoristite našu paletu usluga povezanih s punjenjem.
BMW e-mobilnost elektični automobil punjenje putem kabela za punjenje (mode 3) za javno punjenje

BMW kabel za punjenje (mode 3) za javno punjenje.

Kabel za punjenje (mode 3) za javno punjenje, koji je uz karticu za punjenje BMW standardna oprema na mnogim tržištima, omogućuje vam udobno punjenje vozila na javnim punionicama. Može se koristiti za trofazno punjenje s kapacitetom punjenja do 22 kW - točan kapacitet punjenja ovisi o vozilu i stanici za punjenje. Kabel za punjenje dug je pet metara i bazaltno sive boje.

SAVRŠENO POVEZAN.

BMW e-mobilnost My BMW aplikacija

My BMW aplikacija*.

My BMW aplikacija* povezuje vas virtualno s vašim BMW-om kad god i gdje god želite i zahvaljujući svom modernom dizajnu, intuitivnom radu i sveobuhvatnim funkcijama nudi vam potpuno novo iskustvo mobilnosti. Kada ju upotrebljavate, ne samo da imate stalno uvid status svog vozila, poput razine napunjenosti ili raspoloživog dometa, već također možete vrlo jednostavno komunicirati i programirati svoje vozilo na pametnom telefonu. Na primjer, putovanje možete unaprijed i udobno planirati na pametnom telefonu, a zatim jednostavno poslati odredište u navigacijski sustav u vozilu. Istodobno, My BMW aplikacija* uvijek će vam pokazati najbližu javnu stanicu za punjenje zajedno s dostupnošću. Tijekom postupka punjenja u svakom trenutku pratite trenutnu razinu napunjenosti i možete predkondicionirati unutrašnjost vašeg vozila kao idealnu pripremu za put - ili za to postaviti odgovarajući mjerač vremena. Također ćete pronaći detalje o svim prethodnim operacijama punjenja, kao i o dodjeli BMW bodova u aplikaciji My BMW. Uz ove i mnoge druge funkcije i usluge, My BMW aplikacija* osigurava vam bezbrižnu mobilnost i još veće zadovoljstvo u električnoj vožnji - bez obzira gdje se nalazili.

BMW e-mobilnost BMW Connected Charging

Connected Charging.

Zbogom anksioznosti od dometa: s BMW Connected Charging posebno učinkovito koristite domet svog električnog BMW automobila. Već ste isplanirali putovanje na pametnom telefonu putem aplikacije My BMW* i poslali ga u svoje vozilo, nakon čega navigacijski sustav automatski izračunava optimalnu rutu i prikazuje je za vas. Ako se odredište nalazi izvan raspoloživog električnog dometa vašeg vozila, koji možete pogledati u bilo kojem trenutku putem radijusa dometa, zaustavljanje radi punjenja automatski će se dodati na vašu rutu. To znači da ćete uvijek imati sve relevantne informacije na dohvat ruke: vrstu potrebnog utikača, dostupne struje punjenja, vrijeme otvaranja i troškove stanice za punjenje, kao i zanimljiva mjesta u izravnom okruženju, poput kafića ili restorana. Tijekom putovanja možete u bilo kojem trenutku nazvati BMW inteligentnog osobnog asistenta kojim se upravlja glasom i potražiti odgovore i korisne savjete. Na primjer, pokušajte pitati: "Hej BMW, kako mogu povećati domet?"

BMW e-mobilnost BMW eDrive zone & BMW Points

BMW eDrive zone & BMW Points.

Diljem svijeta sve više gradova postavlja područja u kojima je promet ili potpuno zabranjen ili dopušten samo u ograničenoj mjeri. Primjerice, u njemačkim gradovima susrest ćete se s takozvanim ekološkim zonama koje lokalno smanjuju teret ispušnih plinova i emisiju CO2 ograničavanjem količina onečišćujućih tvari. Kako bismo omogućili i promovirali putovanje bez emisija kroz ove okolišne zone u najvećoj mogućoj mjeri, razvili smo BMW eDrive Zone. Vaš BMW plug-in hibrid tako automatski prepoznaje kada uđe u zonu okoliša i neovisno se prebacuje na lokalni, bez štetne emisije, čisto električni način vožnje. Svaki kilometar koji pređete električno donosi vam bonus bodove koje sakupljate u sklopu sheme BMW bodova, a u određenim gradskim zonama i zonama okoliša, broj bodova se zapravo udvostručuje. Možete ih pregledati i upravljati njima u aplikaciji My BMW*. BMW bodovi se tada mogu pretvoriti u korisne nagrade, poput besplatnog dodatka za punjenje BMW-a.

FAQ: NAJVAŽNIJA PITANJA I ODGOVORI O PUNJENJU.

 • Što je BMW Charging?
  BMW e-mobilnost BMW kućno punjenje FAQ

  BMW Charging naše je sveopće bezbrižno rješenje za punjenje vašeg BMW-a. Proizvodi i usluge BMW Charging pružaju vam brojne prilagođene ponude za punjenje kod kuće i na javnim punionicama. Kabel za punjenje (mode 3) za javno punjenje i BMW kartica za punjenje već su uključeni u standardnu opremu. Najkasnije u roku od 24 sata od aktiviranja, pruža vam neograničen pristup široko rasprostranjenoj javnoj mreži za punjenje u unutrašnjosti, na parkiralištima i duž ključnih puteva - uključujući stanice za punjenje velike snage za ultra brzo punjenje. Dodatno dobivate bon za punjenje koji, ovisno o vozilu i tržištu, možete iskoristiti za stavke kao što je kućno rješenje za punjenje. Doznajte detaljne informacije o dostupnosti javne infrastrukture za punjenje - najbolji način je posjetiti www.bmw-charging.com ili jednostavno prikazati javne stanice za punjenje putem navigacijskog sustava ili aplikacije My BMW*. Inače, BMW aplikacija za punjenje dostupna vam je i kao portal za javno punjenje. Bilo da se radi o punjenju hardvera, digitalnog rješenja ili drugih usluga - naš asortiman neprestano raste. Također je uključena usluga instalacije vašeg zidnog ormarića za punjenje kod kuće.

 • Kako mogu napuniti moj BMW električni automobil i plug-in hibrid kod kuće?
 • Što trebam uzeti u obzir prije odabira rješenja za kućno punjenje?
 • Mogu li voziti električno vozilo ako kod kuće nemam mogućnost punjenja?
 • Gdje mogu napuniti svoj BMW električni automobil i BMW plug-in hibrid dok sam na putu?
 • Kako mogu pronaći prikladnu opciju punjenja dok sam u pokretu?
 • Kako mogu provjeriti status punjenja svog električnog automobila BMW i plug-in hibrida?
 • Koje su optimalne razine napunjenosti baterije za moj BMW električni automobil?
 • Na što trebam paziti prilikom punjenja svog BMW plug-in hibrida?
 • Na što moram paziti prilikom punjenja iz utičnice?
 • Tko će mi instalirati Wallbox ili industrijsku utičnicu za BMW fleksibilni brzi punjač?
 • Koja je razlika između punjenja izmjeničnom strujom (AC), istosmjernom strujom (DC) i točke punjenja velike snage (HPC)?
 • Mogu li i ja voziti veće udaljenosti svojim BMW električnim automobilom?
BMW e-mobilnost BMW električni automobil

Želio bi istražiti BMW električne automobile.

BMW e-mobilnost BMW plug in hibrid

Želio bi istražiti BMW plug-in hibride.

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS.

* The My BMW App is compatible with all BMW vehicles from model year 2014 and later. This requires the ConnectedDrive Services option and a suitable smartphone. The availability and functions of the My BMW App vary according to the market.

 

 

BMW iX(1):
Power consumption in kWh/100 km (combined): under 21
Fuel consumption in l/100 km (combined): 0
CO2 emissions in g/km (combined): 0


BMW iX3:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 0
CO2 emissions in g/km (combined): 0
Electric consumption in kWh/100 km (combined): 17.8–17.5

 

 

BMW 3 Series Sedan plug-in hybrids:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 2.0–1.5
CO2 emissions in g/km (combined): 45–35
Energy consumption in kWh/100 km (combined): 15.9–13.9

 

 

BMW 3 Series Touring plug-in hybrids:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 2.2–1.7
CO2 emissions in g/km (combined): 49–38
Energy consumption in kWh/100 km (combined): 15.8–14.5

 

 

BMW 5 Series Sedan plug-in hybrids:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 2.3–1.6
CO2 emissions in g/km (combined): 53–36
Energy consumption in kWh/100 km (combined): 16.3–13.8

 


BMW 5 Series Sedan plug-in hybrids:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 2.4–1.8
CO2 emissions in g/km (combined): 54–42
Electric consumption in kWh/100 km (combined): 16.7–15.4

 

 

BMW X5 xDrive45e:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 2.0–1.7
CO2 emissions in g/km (combined): 46–38
Energy consumption in kWh/100 km (combined): 23.5–21.3

 

 

BMW X3 xDrive30e:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 2.4–2.1
CO2 emissions in g/km (combined): 54–48
Energy consumption in kWh/100 km (combined): 17.1–16.4

 

 

BMW 2 Series Active Tourer 225xe:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 1.9
CO2 emissions in g/km (combined): 42
Energy consumption in kWh/100 km (combined): 13.5

 

 

BMW 7 Series Sedan plug-in hybrids:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 2.5–2.1
CO2 emissions in g/km (combined): 57–48
Energy consumption in kWh/100 km (combined): 16.2–15.1

 

 

BMW X1 xDrive25e:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 1.9
CO2 emissions in g/km (combined): 43
Energy consumption in kWh/100 km (combined): 13.8

 

 

BMW X2 xDrive25e:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 2.1–1.9
CO2 emissions in g/km (combined): 47–43
Energy consumption in kWh/100 km (combined): 14.2–13.7

 

 

The values of the vehicles labelled with (1) are preliminary.


The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

 

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

 

The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

 

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW iX(1):
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): ispod 21
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0

  BMW iX3:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 17.8–17.5

  BMW serije 3 limuzina plug-in hibridi:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2.0–1.5
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 45–35
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 15.9–13.9

  BMW serije 3 Touring plug-in hibridi:
  Fuel consumption in l/100 km (combined): 2.2–1.7
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 49–38
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 15.8–14.5

  BMW serije 5 limuzina plug-in hibridi:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2.3–1.7
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 53–39
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 16.3–13.8

  BMW serije 5 Touring plug-in hibridi:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2.4–1.8
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 54–42 
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 16.7–15.4

  BMW X5 xDrive45e:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2.0–1.7
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 46–38
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 23.5–21.3

  BMW X3 xDrive30e:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2.4–2.1
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 54–48
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 17.1–16.4

  BMW serije 2 Active Tourer 225xe:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1.9
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 42
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 13.5

  BMW serije 7 limuzina plug-in hibridi:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2.5–2.1
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 57–48
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 16.2–15.1

  BMW X1 xDrive25e:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1.9
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 43
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 13.8

  BMW X2 xDrive25e:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2.1–1.9
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 47–43
  Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinirana): 14.2–13.7

  Vrijednosti vozila označe sa (1) su preliminarne.

  Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom VO (EU) 715/2007 u verziji koja je vrijedila u trenutku homologacije. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani asortiman razmatra dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile mogu se naći u "novim smjernicama o potrošnji goriva za putnička vozila i emisiji CO2", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulaciji i prevode se natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze na vozila ili druge dažbine koje se temelje (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.