DOSEG ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA.

UDOBNOST U SVAKODNEVNOJ VOŽNJI.

BMW iX3: Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana)[1]: 18,0–17,6; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 461–471

Daleko. Još dalje. Električni doseg. To je ono što određuje koliko je električni automobil svestran za svakodnevnu vožnju. BMW električni automobili imaju visoke kapacitete baterija, zahvaljujući korištenju inovativnih tehnologija. Stoga su i održivi i visokih performansi. Na primjer, BMW i7 eDrive50 i i7 xDrive60 kao i BMW iX xDrive50 postižu potpuno električni domet od preko 600 km prema WLTP ciklusu. Za njihovo punjenje na raspolaganju vam je jedna od najvećih i stalno rastućih mreža za punjenje u Europi. Pametne tehnologije u vozilu dodatno optimiziraju domet automobila. Rute optimizirane za punjenje automatski preuzimaju planiranje punjenja na dužim putovanjima.

DOSEG.

USPOREDBA DOMETA ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA.

Saznajte više

Primjer ruta

Promijenite primjere ruta
  Zaustavljanje (s)
  h
  h

  Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja kao i o stvarnom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodnog putovanja i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe. Prikazane vrijednosti su primjeri za osnovnu konfiguraciju odabranog modela. Vrijednosti mogu varirati ako isto vozilo ima različite opcije opreme.
   

  Uz aplikaciju My BMW, uvijek ste u tijeku s dometom i statusom punjenja u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Jednostavno planirajte rute optimizirane za punjenje i pošaljite ih svom vozilu. Preuzmite aplikaciju sada i iskusite je u demo modu.

  STIGNITE OPUŠTENI NA ODREDIŠTE.

  My BMW planer rute

  VAŠ VLASTITI PLANER RUTE U VOZILU.

  Aplikacija My BMW preuzima zaustavljanje za punjenje i planiranje rute prije dužih putovanja. Samo unesite svoje odredište i planer rute optimiziran za punjenje odredit će najbolju rutu uključujući vremenski optimizirana zaustavljanja za punjenje vašeg električnog automobila na putu. Kao rezultat toga, uvijek ćete znati koliko vam je vremena potrebno za dugo putovanje i možete bez stresa krenuti na put. Čak i bez vlastitog BMW-a, demo verzija daje vam predodžbu o značajkama aplikacije My BMW. Jednostavno preuzmite aplikaciju, prijavite se i isprobajte je. Jednostavno preuzmite aplikaciju, prijavite se i isprobajte je.

  Doseg kružni zaslon

  UVIJEK VIDLJIV PREOSTALI DOMET.

  Plavi krug oko stvarne lokacije vašeg vozila prikazuje trenutni domet kao radijus na karti. To vam pomaže da jednostavno i bez napora procijenite koliko daleko trenutno možete prijeći bez zaustavljanja radi punjenja.

  Savjeti za domet električnih vozila

  KAKO POVEĆATI SVOJ DOMET. SAVJETI I IDEJE ZA ELEKTRIČNE AUTOMOBILE.

  Možete učiniti brojne stvari kako biste maksimalno povećali doseg svog električnog automobila. Promišljen stil vožnje je važan, posebno kada se vozite autocestama. Prvo, na autocestama vozite oprezno. Na duljim putovanjima po mogućnosti vozite brzinom između 120 i 150 km/h. Izbjegavajte naglo kočenje. Jednostavno podignite nogu s "električne papučice", odnosno gasa, ili umjereno pritisnite kočnicu. Ohladite ili zagrijte svoj električni automobil dok se još puni. I uvijek koristite BMW Efficient Mode.

  ZA KORISNIKE OD KORISNIKA: ELEKTROMOBILNOST U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU.

  "Ponekad je čak lakše nego voziti motor s unutarnjim izgaranjem."

   

  Pogledajte video kako biste saznali kako su naši kupci sami napravili kućno punjenje. I koliko praktično može biti punjenje na dužim putovanjima i nove mogućnosti koje nudi.

  0:00
  0:00 /  0:00
  Domet

  MAKSIMALNI DOMET UZ MINIMALNI NAPOR.


  Kako putovati dalje. Učinkovit način rada pruža vam informacije o tome kako voziti učinkovitije. Zaslon ima plavu pozadinu kada vozite učinkovito. Ali postaje siv ako vozite neučinkovito. Međutim, ako preostali raspon počne izgledati marginalno, možete omogućiti način MAX RANGE i povećati preostali raspon do 20% s daljnjim mjerama učinkovitosti. [1] Također možete dobiti grubu procjenu vašeg trenutnog raspona iz obojenih krugova na karti u aplikaciji Moj BMW.  

  [1] Ostvarivi dodatni domet ovisi o vašem stilu vožnje i uvjetima okoline.

  SVE O ELEKTROMOBILNOSTI.

  NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA.

  VIŠE INFORMACIJA.

  BMW doseg probna vožnja

  PROBNA VOŽNJA BMW MODELA
  PO VAŠEM IZBORU.

  Želite li sami iskusiti kako se vaš idealni električni model vozi? Jednostavno dogovorite online termin za probnu vožnju kada vama odgovara. Vaš lokalni BMW partner će vas kontaktirati sa svim informacijama koje su vam potrebne.

  BMW javno punjenje Savjet BMW servisni partner

  ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

  Obratite se svom lokalnom BMW zastupniku sa svim pitanjima ili za više informacija ili ponudu. Naše stručno osoblje BMW servisa rado će vas savjetovati telefonom ili osobno.  

  BMW doseg BMW korisnička podrška

  BMW KORISNIČKA PODRŠKA.

  BMW korisnička podrška na raspolaganju vam je da vam pomogne sa svim problemima u vezi s BMW-om – kako biste dobili odgovore na sva svoja pitanja: bez obzira jeste li postojeći vozač BMW-a ili planirate kupiti novi BMW.

  BMW doseg BMW Online Genius

  BMW ONLINE GENIUS MOŽE POMOĆI.

  Još uvijek imate pitanja? BMW-ov Online Genius ima sve odgovore. Pronađite sve odgovore na najčešća pitanja. Jednostavno upišite svoja pitanja ili pregledajte po kategoriji.

  Potrošnja i emisija CO2.

  BMW iX3: Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana)[1]: 18,0–17,6; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 461–471

  [1] Službeni podaci za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni domet utvrđeni su prema propisanom mjernom postupku i odgovaraju Europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

  Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.

  [2] Domet ovisi o različitim čimbenicima, posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.