SHOP THE LOOK

THE NEW

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDRIVE. 100% ELEKTRIČAN.

BMW i5 M60 xDrive[1]: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 20,6–18,2; Električni doseg u km (WLTP): 455–516
 

[1]Domet ovisi o raznim čimbenicima, a posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.

BMW i5 M60

Snaga

442 kW (601 KS)

0-100 km/h

3,8 s

Najveća brzina

230 km/h

Domet

do 516 km

BMW i5 M60 xDrive[1]: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 20,6–18,2; Električni doseg u km (WLTP): 455–516
 

[1]Domet ovisi o raznim čimbenicima, a posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.

KONFIGURIRAJTE

BMW i5 M60 xDRIVE LIMUZINA.

PERFORMANSE.

VOZI KAO M.

0:00
0:00 /  0:00

Snažan motor i sportska vozna dinamika: novi BMW i5 M60 xDrive pruža performanse tipične za BMW M – potpuno električno. Video ne prikazuje stvarne vrijednosti.

DIZAJN

IZGLEDA KAO M.

OSJEĆA SE KAO M.

DOSEG & PUNJENJE

POTPUNO ELEKTRIČAN.

0:00
0:00 /  0:00

Jednostavno punjenje. Bilo kada i bilo gdje. Uz BMW Charging rješenja za novi BMW i5 M60 xDrive.

LAKO DOĐITE DO SVOG ODREDIŠTA: VOŽNJA I PUNJENJE S BMW-om i5 M60 xDRIVE.

Saznajte više

Primjer ruta

Promijenite primjere ruta
  Zaustavljanje (s)

  Potrebna zaustavljanja radi punjenja

  Ovo je vjerojatni broj stanica za punjenje koje ćete trebati na svojoj ruti.

  U obzir se uzimaju samo stvarno postojeća mjesta za punjenje (od 25. travnja 2023.) s najkraćim mogućim preusmjeravanjem i početnom razinom napunjenosti od 100%.

  Poželjne su stanice za punjenje velike snage (npr. iz mreže IONITY) jer pune vaše vozilo maksimalnim kapacitetom.

  Preostala razina napunjenosti baterije

  Navedena brojka je preostala razina napunjenosti baterije pri dolasku nakon prijeđene udaljenosti, sa 100% razinom napunjenosti baterije na početku putovanja.

  h

  Ukupno vrijeme punjenja

  Ovo je ukupno vrijeme koje će vam vjerojatno trebati za punjenje na vašoj ruti. U obzir se uzimaju samo stvarno postojeća mjesta za punjenje (od 25. travnja 2023.) s najkraćim mogućim preusmjeravanjem i početnom razinom naplate od 100%.

  Poželjne su stanice za punjenje velike snage (npr. iz mreže IONITY) jer pune vaše vozilo maksimalnim kapacitetom.

  h

  Ukupno vrijeme putovanja uključujući punjenje

  Navedeno vrijeme putovanja zbroj je procijenjenog vremena vožnje i vremena punjenja ako na svojoj ruti morate uključiti stanke za punjenje.

  Pretpostavlja se da putujete najbržom rutom bez zastoja u prometu ili drugih zastoja.


  Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja kao i o stvarnom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodnog putovanja i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe. Prikazane vrijednosti su primjeri za osnovnu konfiguraciju odabranog modela. Vrijednosti mogu varirati ako isto vozilo ima različite opcije opreme.

  Uz aplikaciju My BMW, uvijek ste u tijeku s dometom i statusom punjenja u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Jednostavno planirajte rute optimizirane za punjenje i pošaljite ih svom vozilu.Preuzmite aplikaciju sada i iskusite je u demo modu.

  Saznajte više

  Vrijeme punjenja za

  Javno punjenje

  Stanica za punjenje velike snage

  Svoj BMW i5 M60 xDrive možete posebno brzo napuniti na stanici za punjenje velike snage (npr. onima u mreži IONITY). Istosmjerna struja (DC) na ovim stanicama nudi znatno veće kapacitete punjenja nego s izmjeničnom strujom (AC), kao što je ona iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za punjenje velike snage poput ovih posebno prikladne za punjenje tijekom putovanja.


  Na zaslonu možete vidjeti minimalno vrijeme potrebno za punjenje od 10 do 80% razine napunjenosti baterije s maksimalnim kapacitetom punjenja vozila. Unutar ovog raspona, punjenje je najbrže i također štedi bateriju.


  Pogled na kartu prikazuje sve stanice za punjenje velike snage unutar BMW Charging mreže. (Vrijedi od 22.3.2023.)

   

   

  Stanica za brzo punjenje

  Ako trebate brzo djelovati u gradu ili na putovanju, stanica za brzo punjenje je pravi izbor. To je zato što istosmjerna struja (DC) na ovim stanicama nudi veće kapacitete punjenja od izmjenične struje (AC), poput one iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za brzo punjenje poput ovih posebno prikladne za punjenje na putovanju.

   

  Na zaslonu možete vidjeti minimalno vrijeme potrebno za punjenje od 10 do 80% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom do 50 kW. Unutar ovog raspona, punjenje je najbrže i također štedi bateriju.

   

  Pogled na kartu prikazuje sve stanice za brzo punjenje unutar BMW Charging mreže. (Vrijedi od 22.3.2023.)

  AC stanica za punjenje

  Javne punionice s izmjeničnom strujom (AC) pronaći ćete gotovo posvuda. Posebno su prikladne za redovito punjenje tijekom dužih vremenskih razdoblja – poput noći ili dok ste na poslu. Na zaslonu ćete pronaći minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s maksimalnom snagom od 22 kW. Učinak punjenja ovisi o opcijama opreme vozila.

   

  Pogledajte kartu i otkrijte sve punionice s izmjeničnom strujom u BMW Charging mreži. (Vrijedi od 22.3.2023.)

   

  Kućno punjenje

  Wallbox / Flexible Fast Charger

  Kod kuće možete puniti svoj BMW i5 M60 xDrive s Wallboxom ili fleksibilnim brzim punjačem.

   

  Za oba se koristi izmjenična struja (AC). Ovisno o vozilu, posebnoj opremi i tržištu, Wallbox pruža maksimalnu snagu punjenja od 22 kW, a fleksibilni brzi punjač maksimalno 11 kW.

   

  Na zaslonu ćete vidjeti minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom od 11 kW.

  Kućna utičnica

  Napunite svoje vozilo praktično u bilo koje vrijeme iz utičnice kod kuće. Ovdje se koristi izmjenična struja (AC). Na zaslonu ćete vidjeti minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom od 2,3 kW. Upotrijebite BMW Wallbox za punjenje svog vozila kod kuće brzo, sigurno i praktično kad god poželite.

  Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja kao i o stvarnom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodnog putovanja i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe.

   

  Koristite aplikaciju My BMW za pronalaženje stanica za punjenje, kao i za planiranje, provjeru i upravljanje operacijama punjenja – i kod kuće i na putovanju. Doživite cijeli niz funkcija iz aplikacije My BMW u demo modu.

  OPCIJE PUNJENJA.

  0:00
  0:00 /  0:00

  ODRŽIVOST U BMW-u i5 M60 xDRIVE.

  BMW i5 M60 xDrive također daje doprinos na putu prema održivijoj budućnosti. Upotrebom sekundarnih materijala i korištenjem zelene električne energije u procesu proizvodnje, već optimiziramo trag CO2 BMW-a i5 M60 xDrive čak i prije nego što vam ga predamo. Tijekom putovanja, inovativne tehnologije EfficientDynamics osiguravaju savršenu ravnotežu između učinkovitosti i performansi. Nadalje, BMW i5 M60 xDrive po prvi put nudi opciju veganske unutrašnjosti.

  Tehnologije

  INTELIGENTAN.

  FINANCIRANJE I LEASING

  BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW i5 M60 xDrive.

  Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama.

  SAVJETI I USLUGE

  PROACTIVE CARE U BMW-u i5 M60 xDRIVE.

  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O BMW-u i5 M60 xDRIVE.