0:00
0:00 /  0:00

SHOP THE LOOK

BMW ELEKTRIČNI AUTOMOBILI.

DINAMIČNI. PRAKTIČNI. 100% ELEKTRIČNI.

BMW iX3: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 18,0–17,6; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 461–471

BMW iX M60: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 24,7–21,9; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 501–564

Zakoračite u svijet BMW e-mobilnosti. Naši električni automobili kombiniraju modernu vožnju s učinkovitim tehnologijama. Od elegantnih limuzina do SUV-ova visokih performansi – pronađite automobil koji odgovara vašem životnom stilu. Saznajte više o modernim tehnologijama punjenja unutar prikladne infrastrukture punjenja. Maksimalno iskoristite isključivo električni domet koji će vas dovesti bliže vašim odredištima u svakodnevnom životu i na duljim putovanjima.

PREDNOSTI BMW ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA.

BMW električni automobili održiva mobilnost

LOKALNO BEZ EMISIJA.

Sada možete voziti bez emisija i gotovo nečujno na kraćim putovanjima ili po gradu. To znači da možete smanjiti emisiju CO2 i razinu buke u gradu, a u isto vrijeme postaviti primjer ekološki osviještene mobilnosti. Saznajte više o tome kako e-mobilnost utječe na naš okoliš.

BMW električni automobili BMW Wallbox

JEDNOSTAVNO PUNJENJE.

Upotrijebite vlastiti Wallbox za praktično punjenje svog električnog automobila iz udobnosti vlastitog doma. Punite ga preko noći kako biste započeli dan s napunjenom baterijom. Prednosti posjedovanja vlastite stanice za punjenje: štedite vrijeme i vaš se električni automobil pouzdano puni kod kuće.

Troškovi održavanja BMW električnih automobila

NIŽI TROŠKOVI ODRŽAVANJA.

Smanjite CO2 i uštedite troškove. Troškovi servisa električnog automobila niži su u usporedbi s automobilom s motorom s unutarnjim izgaranjem. Budući da neki dijelovi nisu osjetljivi na trošenje, poput svjećica, filtera ulja ili ispušnog sustava, troškovi servisa su niži.

TEHNOLOGIJA ELEKTRIČNOG POGONA.

BMW električni automobili ubrzanje

VELIKO UBRZANJE.

Električni motor koristi svoju punu snagu učinkovito i spontano. Maksimalni okretni moment dostupan je od samog početka, što vas dovodi do maksimalne brzine bez mijenjanja brzina. . Maksimalni okretni moment dostupan je od samog početka, što vas dovodi do maksimalne brzine bez mijenjanja brzina.

BMW električni automobili sigurno upravljanje

SIGURNO UPRAVLJANJE, ZAHVALJUJUĆI NISKOM TEŽIŠTU.

Poboljšano držanje ceste i sportsko iskustvo vožnje. I motor i baterija nalaze se u podvozju električnog automobila. Auto stoga solidno leži na cesti i dobro prolazi kroz zavoje.

BMW električni automobili BMW IconicSounds

PRILAGODLJIV ZVUK VOZILA.

Zvuk odgovara vašem stilu vožnje. BMW IconicSounds Electric, koji je sastavio Hans Zimmer, za različite sportske, učinkovite i personalizirane scenarije.

BMW električni automobili električni doseg

DOSEG ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA

DALEKO. JOŠ DALJE. ELEKTRIČNI DOSEG.

Dođite do dalekih odredišta s lakoćom uz ponudu naših električnih automobila. Planer rute automatski pronalazi najbolje i najbrže opcije punjenja duž rute u skladu s vašim potrebama. U isto vrijeme, i stil vožnje dodatno određuje doseg vašeg električnog automobila. Svoju rutu možete planirati unaprijed iz udobnosti svog doma na aplikaciji My BMW.

POGLEDAJTE PUNIONICE I DOMET ZA VAŠ ELEKTRIČNI AUTOMOBIL.

Saznajte više

Primjer ruta

Promijenite primjere ruta
  Zaustavljanje (s)
  h
  h

  Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja kao i o stvarnom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodnog putovanja i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe. Prikazane vrijednosti su primjeri za osnovnu konfiguraciju odabranog modela. Vrijednosti mogu varirati ako isto vozilo ima različite opcije opreme.
   

  Uz aplikaciju My BMW, uvijek ste u tijeku s dometom i statusom punjenja u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Jednostavno planirajte rute optimizirane za punjenje i pošaljite ih svom vozilu. Preuzmite aplikaciju sada i iskusite je u demo modu.

  Saznajte više

  Vrijeme punjenja za

  Javno punjenje

  Stanica za punjenje velike snage

  Svoje vozilo možete posebno brzo napuniti na punionici velike snage (npr. one u mreži IONITY). Istosmjerna struja (DC) na ovim stanicama nudi znatno veće kapacitete punjenja nego s izmjeničnom strujom (AC), kao što je ona iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za punjenje velike snage poput ovih posebno prikladne za punjenje tijekom putovanja. Na zaslonu možete vidjeti minimalno vrijeme potrebno za punjenje od 10 do 80% razine napunjenosti baterije s maksimalnim kapacitetom punjenja vozila. Unutar ovog raspona, punjenje je najbrže i također štedi bateriju. Pogled na kartu prikazuje sve stanice za punjenje velike snage unutar BMW Charging mreže. (Vrijedi od 22/03/2023)

  Stanica za brzo punjenje

  Ako trebate brzo djelovati u gradu ili na putovanju, stanica za brzo punjenje je pravi izbor. To je zato što istosmjerna struja (DC) na ovim stanicama nudi veće kapacitete punjenja od izmjenične struje (AC), poput one iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za brzo punjenje poput ovih posebno prikladne za punjenje na putovanju. Na zaslonu možete vidjeti minimalno vrijeme potrebno za punjenje od 10 do 80% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom do 50 kW. Unutar ovog raspona, punjenje je najbrže i također štedi bateriju. Pogled na kartu prikazuje sve stanice za brzo punjenje unutar BMW Charging mreže. (Vrijedi od 22/03/2023)

  AC stanica za punjenje

  Javne punionice s izmjeničnom strujom (AC) pronaći ćete gotovo posvuda. Posebno su prikladni za redovito punjenje tijekom dužih vremenskih razdoblja – poput noći ili dok ste na poslu. Na zaslonu ćete pronaći minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s maksimalnom snagom od 22 kW. Učinak punjenja ovisi o opcijama opreme vozila. Pogledajte kartu i otkrijte sve punionice s izmjeničnom strujom u BMW Charging mreži. (Vrijedi od 22/03/2023)

  Kućno punjenje

  Wallbox / fleksibilni brzi punjač

  Kod kuće svoje vozilo možete puniti koristeći Wallbox ili Flexible Fast Charger. Za oba se koristi izmjenična struja (AC). Ovisno o vozilu, posebnoj opremi i tržištu, Wallbox pruža maksimalnu snagu punjenja od 22 kW, a fleksibilni brzi punjač maksimalno 11 kW. Na zaslonu ćete vidjeti minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom od 11 kW.

  Kućna utičnica

  Napunite svoje vozilo praktično u bilo koje vrijeme iz utičnice kod kuće. Ovo koristi izmjeničnu struju (AC). Na zaslonu ćete vidjeti minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom od 2,3 kW. Upotrijebite BMW Wallbox za punjenje svog vozila kod kuće brzo, sigurno i praktično kad god poželite.

  Učinak punjenja ovisi o statusu punjenja, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i korištenju dodatnih potrošača kao i samom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23°C nakon prethodnog putovanja i može varirati ovisno o načinu korištenja. 

   

  Pronađite stanice za punjenje, planirajte, kontrolirajte i upravljajte procesima punjenja s aplikacijom My BMW – kod kuće i u pokretu. Iskusite razne funkcije aplikacije My BMW u demo modu.

  BEZBRIŽNO PUNJENJE VAŠEG ELEKTRIČNOG AUTOMOBILA.

  Saznajte više o raznim metodama punjenja uz BMW Charging. Bilo da vam je potrebno brzo punjenje na dugom putovanju, u blizini kafića ili praktično kod kuće pomoću Wallbox-a. Pronađite pravu opciju punjenja za svoj električni automobil koja odgovara vašem životnom stilu.

  MOBILNOST BUDUĆNOSTI.

  0:00
  0:00 /  0:00

  BMW iX1 xDrive30: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 18,1–16,9; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 417–439

  BMW i5 eDrive40: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 18,9–15,9; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 498–582

  BMW iX3: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 18,0–17,6; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 461–471

  BMW i7 xDrive60 Limuzina: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 19,6–18,5; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 589–624

  BMW i4 eDrive40 Gran Coupé: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 19,1–16,1; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 492–590

  BMW iX M60: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 24,7–21,9; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 501–564

  Ponude financiranja i leasinga BMW električnih automobila

  PONUDA BMW ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA.

  Bilo da se odlučite za leasing ili kupnju električnog automobila – imamo široku raspon opcija za početak korištenja e-mobilnosti. Naše atraktivne ponude leasinga električnih automobila mogu se prilagoditi vašim specifičnim potrebama. Ako želite kupiti električni automobil, rado ćemo s vama razgovarati o našim atraktivnim ponudama i cijenama. 

  ŠIROKA PONUDA ELEKTRIČNIH BMW MODELA.

  Doživite budućnost mobilnosti s električnim modelima BMW serije i. Bilo da tražite kompaktni električni automobil, elegantnu limuzinu, prostrani touring ili potpuno električni SUV – naša ponuda električnih automobila zajamčeno će imati pravi tip vozila za svakoga. Modeli električnih automobila BMW serije i kombiniraju inovativnu tehnologiju i materijale s impresivnim dizajnom i maksimalnom učinkovitošću.

  PREGLED MODELA

  BMW ELEKTRIČNI AUTOMOBILI

  BMW i5 eDrive40 Touring
  BMW i5 eDrive40 Limousine
  BMW i4 eDrive40 Gran Coupé
  BMW i7 xDrive60 Limousine
   • BMW i5 eDrive40 Touring

   • Električni doseg u km (WLTP)[2]:

    483-560 km

   • DC vrijeme punjenja (10-80% stanje napunjenosti)[3]

    30 min

   • BMW i5 eDrive40 Limousine

   • Električni doseg u km (WLTP)[2]:

    498 - 582 km

   • DC vrijeme punjenja (10-80% stanje napunjenosti)[3]

    30 min

   • BMW i4 eDrive40 Gran Coupé

   • Električni doseg u km (WLTP)[2]:

    492 km

   • DC vrijeme punjenja (10-80% stanje napunjenosti)[3]

    30 min

   • BMW i7 xDrive60 Limousine

   • Električni doseg u km (WLTP)[2]:

    572 - 624 km

   • DC vrijeme punjenja (10-80% stanje napunjenosti)[3]

    34 min

  BMW i4 eDrive40 Gran Coupé: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 19,1–16,1


  BMW i5 eDrive40 Touring: Potrošnja energije, kombinirani WLTP u kWh/100 km[1]: 19,3–16,5


  BMW i5 eDrive40 Limuzina: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 18,9–15,9; 

  BMW i7 xDrive60 Limuzina: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 19,6–18,5

  BMW iX2 xDrive30
  {model.description}
  BMW iX1 eDrive20
  BMW iX3
   • BMW iX2 xDrive30

   • Električni doseg u km (WLTP)[2]:

    417–449 km

   • DC vrijeme punjenja (10-80% stanje napunjenosti)[3]

    29 min

   • {model.description}

   • Električni doseg u km (WLTP)[2]:

    {techdata.electricRangeWltpCombined} km

   • DC vrijeme punjenja (10-80% stanje napunjenosti)[3]

    {techdata.charge_DC_10_80} min

   • BMW iX1 eDrive20

   • Električni doseg u km (WLTP)[2]:

    430 - 443 km

   • DC vrijeme punjenja (10-80% stanje napunjenosti)[3]

    29 min

   • BMW iX3

   • Električni doseg u km (WLTP)[2]:

    461 - 471 km

   • DC vrijeme punjenja (10-80% stanje napunjenosti)[3]

    31 min

  BMW iX1 eDrive20: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 17,2–15,4

  BMW iX2 xDrive30: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 17,8–16,3

  BMW iX3: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 18,0–17,6

  BMW iX xDrive40: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 21,4–19,4

  ZA KORISNIKE OD KORISNIKA: ELEKTROMOBILNOST U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU.

  "Brzo sam shvatio koliko zabavna može biti vožnja električnog vozila."

   

  Jednom BMW, uvijek BMW. Jednom električni, uvijek električni. Pogledajte video kako biste vidjeli kako je dugogodišnji obožavatelj sportskih motora s unutarnjim izgaranjem otkrio fascinaciju i užitak u vožnji potpuno električne mobilnosti.

  0:00
  0:00 /  0:00
  Troškovi BMW električnih automobila

  TROŠKOVI ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA.

  Koliko košta punjenje električnog automobila? Uštedite novac uz niže troškove usluge i niže poreze. Postoje li subvencije ili poticaji za električne automobile? Saznajte ima li električni automobil smisla za vas.

  BMW električni automobili Plug-in hibridni modeli

  PLUG-IN-HIBRIDI:
  FLEKSIBILNA VOŽNJA.

  BMW plug-in hibridni modeli kombiniraju najbolje od oba svijeta. S njihovim električnim pogonom možete se voziti bez emisija na kraće udaljenosti ili po gradu. A, kao i obično, njihov benzinski motor pomoći će vam na dužim putovanjima. 

  BMW električni automobili BMW iX5 Hydrogen

  VODIK: GORIVO BUDUĆNOSTI.

  BMW iX5 Hydrogen je BMW-ov inovativni automobil na vodik. Ovom konceptnom vozilu potrebno je samo 3-4 minute za punjenje goriva za doseg do 504 km. Tako da ga možete koristiti kao vozilo s motorom s unutarnjim izgaranjem – sa svim prednostima e-mobilnosti.

  PONUDA ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA

  PRONAĐITE SVOJ BMW ELEKTRIČNI AUTOMOBIL.

  BMW električni automobili novi automobili

  VAŠ NOVI BMW ELEKTRIČNI AUTOMOBIL.

  Pronađite dostupne modele BMW-a i kupite ili unajmite svoj BMW izravno online. Potpuno električni automobili i plug-in hibridi. Na primjer, BMW iX, BMW i4 ili BMW i3. Postoji mnogo ponuda za odabir.

  NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA.

  BMW električni automobili Održivost

  ODRŽIVOST.

  Kao globalna tvrtka, BMW Grupa sebe shvaća kao važan dio društva i preuzima odgovornost u pogledu održivosti. Saznajte više o načelu kružnog gospodarstva i mjerama koje poduzimamo za smanjenje CO2 i očuvanje resursa.

  VIŠE INFORMACIJA.

  Probna vožnja BMW električnih automobila

  PROBNA VOŽNJA BMW MODELA
  PO VAŠEM IZBORU.

  Želite li sami iskusiti kako se vaš idealni električni model vozi? Jednostavno dogovorite online termin za probnu vožnju kada vama odgovara. Vaš lokalni BMW partner će vas kontaktirati sa svim informacijama koje su vam potrebne.

  BMW električni automobili Savjet BMW servisni partner

  ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

  Obratite se svom lokalnom BMW zastupniku sa svim pitanjima ili za više informacija ili ponudu. Naše stručno osoblje BMW servisa rado će vas savjetovati telefonom ili osobno.  

  BMW električni automobili BMW korisnička podrška

  BMW KORISNIČKA PODRŠKA.

  BMW korisnička podrška na raspolaganju vam je da vam pomogne sa svim problemima u vezi s BMW-om – kako biste dobili odgovore na sva svoja pitanja: bez obzira jeste li postojeći vozač BMW-a ili planirate kupiti novi BMW.  

  BMW kućno punjenje BMW Online Genius

  BMW ONLINE GENIUS MOŽE POMOĆI.

  Još uvijek imate pitanja? BMW-ov Online Genius ima sve odgovore. Pronađite sve odgovore na najčešća pitanja. Jednostavno upišite svoja pitanja ili pregledajte po kategoriji.

  Potrošnja i emisija CO2.

  BMW iX1 xDrive30: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 18,1–16,9; Električni doseg u km (WLTP): 417–439


  BMW i5 eDrive40 Touring: Potrošnja energije, kombinirani WLTP u kWh/100 km[1]: 19,3–16,5; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 483–560


  BMW i5 eDrive40 Limuzina: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 18,9–15,9; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 498–582

  BMW iX3: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 18,0–17,6; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 461–471

  BMW i7 xDrive60 Sedan: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 19,6–18,5; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 589–624

  BMW i4 eDrive40 Gran Coupé: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 19,1–16,1; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 492–590

  BMW iX M60: Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1]: 24,7–21,9; Električni doseg u km (WLTP)[2]: 501–564 

  [1]
   Službeni podaci za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni domet utvrđeni su prema propisanom mjernom postupku i odgovaraju Europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

  Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.

  [2]
   Domet ovisi o različitim čimbenicima, posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.

  [3] 
  Učinak punjenja ovisi o stanju napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih potrošača. Prikazani rasponi temelje se na najboljem slučaju WLTP-a. Vremena punjenja odnose se na temperaturu okoline od 23 stupnja Celzijusa nakon prethodne vožnje i mogu se razlikovati ovisno o načinu korištenja.