0:00
0:00 /  0:00

SHOP THE LOOK

BMW PLUG-IN-HYBRID.

FLEKSIBILNO. UČINKOVITO. MOĆNO.

BMW serije 3 Limuzina plug-in hibridi: Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana)[1][3][4]: 2.0–1.3; Emisije CO2 u g/km (kombinirane)[1][3][4]: 45–29 Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1][3][4]: 18.7–15.8; Električni doseg u km (WLTP)[1][2][3]: 52–62

Otkrijte praktičan svijet plug-in hibridnih vozila. Pružaju vam potpunu fleksibilnost za svakodnevni život i putovanja, zahvaljujući kombinaciji električnog motora i motora s unutarnjim izgaranjem. Saznajte više o prednostima koje nude ova inovativna vozila.

PREDNOSTI HIBRIDNIH VOZILA.

BMW plug-in hibrid niže emisije

MANJE EMISIJA.

Plug-in hibridna vozila su ekološki prihvatljivija od konvencionalnih benzinskih i dizelskih vozila. Prelaze udaljenosti do 100 km isključivo na struju, bez emisija na kraćim putovanjima ili po gradu, smanjujući vaš ugljični otisak na cesti.

BMW plug-in hibrid doseg

VELIKI DOSEG.

Plug-in hibridna vozila prilagođavaju se vašem svakodnevnom životu. Ako je potpuno električni domet nedovoljan za vaše putovanje, automatski se uključuje motor s unutarnjim izgaranjem. To čini plug-in hibride fleksibilnijima na duljim putovanjima i neovisnima o regionalnoj infrastrukturi za punjenje.

BMW plug-in hibrid punjenje kod kuće

POVOLJNO PUNJENJE ELEKTRIČNOG AUTOMOBILA KOD KUĆE.

Jednostavno i lako punite plug-in hibridno vozilo kod kuće, baš kao i potpuno električni automobil. Jasno je da je ovo praktično, a istovremeno štedi troškove i emisije CO2 u usporedbi s vozilom s motorom s unutarnjim izgaranjem. Sada možete jednostavno i praktično uživati ​​u prednostima ekološki osviještene mobilnosti.

FLEKSIBILAN. INTELIGENTAN. BMW HIBRID.

BMW plug-in hibrid fleksibilna vožnja

POTPUNA FLEKSIBILNOST.

Povoljno punite svoje vozilo diljem Europe unutar jedne od najvećih mreža za punjenje. Pređite udaljenosti do 100 kilometara bez emisija pomoću električnog motora. Motor s unutarnjim izgaranjem automatski se uključuje kada vam je to potrebno.

BMW plug-in hibrid generiranje energije

POVRATITE ENERGIJU PRILIKOM VOŽNJE ILI KOČENJA.

Vaše vozilo regenerira energiju kada kočite ili maknete nogu s papučice gasa. To zauzvrat pretvara kinetičku energiju u električnu, koja puni vašu bateriju i povećava domet plug-in hibrida.

BMW plug-in hibrid optimizacija baterije i praktičnost

OPTIMIZACIJA BATERIJE I PRAKTIČNOST.

Unaprijed precizno namjestite temperaturu u vašem automobilu. Predkondicioniranje vašeg vozila praktična je značajka, i ljeti i zimi. Vi i vaši putnici imat ćete koristi od poboljšane udobnosti u vozilu na početku vašeg putovanja.

BMW plug-in hibrid funkcionalnost

KAKO RADE PLUG-IN HIBRIDI.

Plug-in hibridni automobili imaju dva pogona: motor s unutarnjim izgaranjem i elektromotor. Oni pojedinačno ili zajedno pokreću hibridni automobil. Baterija se može puniti izvana, baš kao i potpuno električni automobil. Međutim, baterija se puni i dok vozite, na primjer kada kočite, jer električni motor djeluje kao generator.

BMW plug-in hibrid Tehnologija blagog hibrida

BLAGA HIBRIDNA TEHNOLOGIJA.

Električna energija proizvedena kočenjem dostupna je za pomoć motoru s unutarnjim izgaranjem i električnim sustavima vozila. Vi, pak, imate koristi od sportske dinamike vožnje. Vaše vozilo snažnije ubrzava, dok njegova funkcija održavanja brzine znači da trošite znatno manje energije. N/A

PLUG-IN HIBRIDI

NAJBOLJE OD OBA SVIJETA.

0:00
0:00 /  0:00

BMW serije 3 Limuzina plug-in hibridi: Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana)[1][3][4]: 2.0-1.3; Emisije CO2 u g/km (kombinirane)[1][3][4]: 45-29; Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1][3][4]: 18.7-15.8; Električni doseg u km (WLTP)[1][2][3]: 52–62

KOD KUĆE I U PUTOVANJU

UČINKOVITO PUNJENJE ZA PLUG-IN HIBRIDE.

BMW plug-in hibrid video tehnologija

FLEKSIBILNO. PUNITE NA PUTOVANJU PO CIJELOJ EUROPI.

Brzo punjenje u bilo koje vrijeme dok ste u pokretu. S opcijskim (mode 3) kabelom za punjenje. Punite svoj plug-in hibrid na javnim stanicama za punjenje diljem Europe. Obavljajte svoje poslove dok se vaše vozilo puni. Obavljajte svoje poslove dok se vaše vozilo puni. Mnogi supermarketi, restorani i javna parkirališta sada imaju stanice za punjenje. Dakle, sada možete uživati ​​u prednostima vašeg električnog pogona gdje god se nalazili.

BMW plug-in hibrid javno punjenje

PRAKTIČNO. JEDNOSTAVNO PUNITE KOD KUĆE.

Jednostavno i lako punite svoje plug-in hibridno vozilo kod kuće, baš kao i potpuno električni automobil. BMW Wallbox je inteligentno rješenje za punjenje za vaš dom. Ili spojite svoje vozilo na kućnu utičnicu pomoću BMW fleksibilnog brzog punjača. Redovito punite svoj hibridni automobil kako biste uživali u prednostima čisto električne vožnje u svakodnevnom životu.

NAŠI PLUG-IN HIBRIDNI MODELI.

Iskusite mobilnost usmjerenu na budućnost s našim plug-in hibridnim modelima. Dokazana BMW-ova kvaliteta susreće inovativnu učinkovitost, zahvaljujući modernoj hibridnoj tehnologiji, za nadahnutu kombinaciju užitka u vožnji i ekološke svijesti.

BMW X plug-in hibridi kombiniraju učinkovitost i snagu s električnim dometom koji je dovoljno dug da zadovolji vaše svakodnevne potrebe. Osim toga, snažan pogon dizajniran da se nosi sa svim vašim vozačkim izazovima. Otkrijte naše SUV modele, poput BMW-a X3, X1 i X5, i iskoristite učinkovitost snažnih hibridnih automobila.

Na vama je: elegantna limuzina ili praktični tourer. BMW-ovi hibridni modeli serije 3 i serije 5 također su sinonim za učinkovitost i dinamiku. BMW-ovi hibridni modeli serije 3 i serije 5 također su sinonim za učinkovitost i dinamiku. Luksuz se susreće s ekološkom svijesti. 

I rabljena i nova vozila. Kada kupujete ili unajmljujete svoj BMW plug-in hibrid, zajamčeno je da ćete uvijek pronaći prava rješenja i ponude koje će zadovoljiti vaše individualne potrebe i preferencije.

BMW plug-in hibridne električne alternative BEV

POTPUNO ELEKTRIČNA ALTERNATIVA.

Vozite dinamično, udobno i održivije na kraćim putovanjima ili po gradu. Naši potpuno električni automobili mogu se pohvaliti najsuvremenijom pogonskom tehnologijom, praktičnim opcijama punjenja i velikim dometom. Vi pak imate koristi od niskih troškova servisa u usporedbi s automobilom s motorom s unutarnjim izgaranjem.

PONUDA ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA

PRONAĐITE SVOJ BMW ELEKTRIČNI AUTOMOBIL.

BMW električni automobili novi automobili

VAŠ NOVI BMW ELEKTRIČNI AUTOMOBIL.

Pronađite dostupne modele BMW-a i kupite ili unajmite svoj BMW izravno online. Potpuno električni automobili i plug-in hibridi. Na primjer, BMW iX, BMW i4 ili BMW i3. Postoji mnogo ponuda za odabir.

BMW plug-in hibrid rabljeni automobili

RABLJENI BMW ELEKTRIČNI PLUG-IN HIBRID.

Rabljeni BMW automobili nemaju razloga za skrivanje. Isto naravno vrijedi i za BMW-ove plug-in hibride. Pronađite dostupne rabljene BMW automobile za prodaju ili leasing.

BMW plug-in hibridi troškovi

TROŠKOVI ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA.

Koliko košta punjenje električnog automobila? Uštedite novac uz niže troškove usluge i niže poreze. Postoje li subvencije ili poticaji za električne automobile? Saznajte ima li električni automobil smisla za vas.

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA.

BMW plug-in hybrid Održivost

ODRŽIVOST.

Kao globalna tvrtka, BMW Grupa sebe shvaća kao važan dio društva i preuzima odgovornost u pogledu održivosti. Saznajte više o načelu kružnog gospodarstva i mjerama koje poduzimamo za smanjenje CO2 i očuvanje resursa.

VIŠE INFORMACIJA.

BMW Plug-in hibrid probna vožnja

PROBNA VOŽNJA BMW MODELA
PO VAŠEM IZBORU.

Želite li sami iskusiti kako se vaš idealni električni model vozi? Jednostavno dogovorite online termin za probnu vožnju kada vama odgovara. Vaš lokalni BMW partner će vas kontaktirati sa svim informacijama koje su vam potrebne.

BMW Plug-in hibrid BMW servisni partner

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Obratite se svom lokalnom BMW zastupniku sa svim pitanjima ili za više informacija ili ponudu. Naše stručno osoblje BMW servisa rado će vas savjetovati telefonom ili osobno.  

BMW Plug-in hibrdi BMW korisnička podrška

BMW KORISNIČKA PODRŠKA.

BMW korisnička podrška na raspolaganju vam je da vam pomogne sa svim problemima u vezi s BMW-om – kako biste dobili odgovore na sva svoja pitanja: bez obzira jeste li postojeći vozač BMW-a ili planirate kupiti novi BMW.

BMW Plug-in hibrid BMW Online Genius

BMW ONLINE GENIUS MOŽE POMOĆI.

Još uvijek imate pitanja? BMW-ov Online Genius ima sve odgovore. Pronađite sve odgovore na najčešća pitanja. Jednostavno upišite svoja pitanja ili pregledajte po kategoriji.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

BMW serije 3 Limuzina plug-in hibridi: Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana)[1][3][4]: 2.0-1.3; Emisije CO2 u g/km (kombinirane)[1][3][4]: 45-29; Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana)[1][3][4]: 18.7-15.8; Električni doseg u km (WLTP)[1][2][3]: 52–62

[1] Službeni podaci za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni domet utvrđeni su prema propisanom mjernom postupku i odgovaraju Europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.

[2] Domet ovisi o različitim čimbenicima, posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.

[3] Podaci o učinku benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste gorivo RON 98. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu s Uredbom EU 715/2007. Također se može koristiti bezolovni RON 91 i viši s maksimalnim udjelom etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

[4] Za plug-in hibrid: Ponderirano, kombinirano (EC AC Charge Weighted)

 

[5] Učinak punjenja ovisi o stanju napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih potrošača. Prikazani rasponi temelje se na najboljem slučaju WLTP-a. Vremena punjenja odnose se na temperaturu okoline od 23 stupnja Celzijusa nakon prethodne vožnje i mogu se razlikovati ovisno o načinu korištenja.

 

Na temperaturama ispod ledišta potpuno električni pogonski sustav dostupan je tek nakon nekoliko kilometara vožnje, nakon što se baterija zagrije na radnu temperaturu.