NATJEČAJI.

Tomić & Co.

Tomić & Co. d.o.o. je generalni zastupnik vozila BMW Group za Republiku Hrvatsku, sa sjedištem u Zagrebu te vlastitim prodajnim i servisnim centrima u Zagrebu, Zadru, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli. U cilju ostvarenja ambicizonih razvojnih planova i održavanja pozicije tržišnog lidera u premium klasi vozila, neprestano radimo na stvaranju kvalitetnih kadrova.

 

Ukoliko ste zainteresirani za rad u Tomić & Co. timu pošaljite nam svoj životopis na e-mail adresu:

Pročitajte više

OTVORENA RADNA MJESTA.

Tomić & Co. d.o.o., generalni zastupnik za BMW i MINI vozila za Republiku Hrvatsku raspisuje natječaj za sljedeća radna mjesta:

Pročitajte više
 • Autolimar (m/ž)

  Riječki Tomić & Co. tim u potrazi je za novim članom.

  Pridruži se timu najinovativnijeg automobilističkog branda na svijetu – BMW-a.

  Autolimar odgovoran je za kvalitetno i odgovorno obavljanje poslova popravka ili zamjene oštećenih dijelova karoserije vozila u skladu sa standardima marke BMW.

  Traži se: Autolimar (m/ž)

   

  Koga tražimo?

  Ukoliko imaš najmanje 3 godine iskustva na poslovima popravka ili zamjene oštećenih dijelova karoserije vozila, vozačku dozvolu, voliš raditi u timu, a prije svega si odgovorna, samostalna i motivirana osoba željna učenja, pozivamo te da nam se javiš na e-mail adresu posao@tomic.hr.

  Čekamo tvoju prijavu.

   

  Prijavom na natječaj kandidati pristaju na obradu svojih osobnih podataka u svrhu provođenja selekcijskog postupka.

  Prijave će biti razmotrene u potpunoj diskreciji, a bit će kontaktirani samo kandidati za koje ocijenimo da odgovaraju traženim uvjetima iz natječaja. Ostalim kandidatima zahvaljujemo na iskazanom interesu i pozivamo da i dalje prate naše natječaje.