POČETAK U RATNIM UVJETIMA.

1993

1993.

Tomić & Co. započeo je uspješnu zajedničku suradnju s BMW Grupom osnivanjem BMW centra u Zagrebu. Otvoren je prvi Tomić & Co. prodajni salon na Roosveltovom trgu u središtu Zagreba, čime je gospodin Franjo Tomić bio zastupnik jednog automobilskog proizvođača u samostalnoj Hrvatskoj.
Pročitajte više
1996

1996.

Neprekidna ekspanzija i razvitak zahtijevali su gradnju novog poslovnog objekta čime je BMW centar preseljen s Rooseveltovog trga u novi reprezentativni salon na adresi Folnegovićeva 12 u Zagrebu.
Pročitajte više
Kada smo otvorili naš prvi salon na Roosveltovom trgu u Zagrebu 1993., Hrvatska je bila usred rata, sjećam se da nam je pala granata samo stotinjak metara od salona. Bilo je zaista više nego izazovno krenuti s poslovanjem u tom okruženju.
Franjo Tomić, intervju u magazinu Auto motor i sport, rujan 2016.

OTVARANJE NOVIH POSLOVNIH CENTARA.

1999

1999.

Tomić & Co. širi svoje poslovanje na zapadni dio Hrvatske otvaranjem prodajnog salona u Puli.
Pročitajte više
2000

2000.

U sklopu BMW prodajnog salona u Zagrebu otvara se specijalizirani BMW Lifestyle dućan koji nudi BMW modne dodatake i pribor.
Pročitajte više
2002

2002.

U ožujku te godine Tomić & Co. postaje generalni zastupnik i uvoznik za MINI vozila, legendarnu marku vozila koja je nekoliko godina ranije postala novom akvizicijom BMW Grupe
Pročitajte više
2002

2002.

Iste godine s radom počinje prodajni salon u Splitu, a 2004. otvara se i tamošnji servisni centar.
Pročitajte više
2003

2003.

Početkom kolovoza 2003. s radom započinje poslovna jedinica Rijeka s prodajnim salonom i servisnom radionicom za BMW i MINI vozila.
Pročitajte više

STABILNO POSLOVANJE UNATOČ VELIKOJ KRIZI TRŽIŠTA.

2008

2008.

Tomić & Co. proširuje svoj prostor u Zagrebu i stvara jedan od nasuvremenijih prodajno-izložbenih salona u ovom dijelu Europe. Otvaranjem tog salona svečano je proslavljena 15. obljetnica rada Tomić & Co. u Hrvatskoj
Pročitajte više
2012

2012.

U veljači te godine otvorena je nova poslovnica u Osijeku, čime Tomić & Co. pokriva i istočni dio Hrvatske suvremenim i reprezentativnim prodajno-servisnim salonom
Pročitajte više
U Hrvatskoj smo od 2013. udvostručili našu prodaju BMW vozila, dok je prodaja MINI-ja rasla čak tri puta. Sve to pratili su i vrlo dobri rezultati u prodaji BMW Motorkotača. Privukli smo mnogo novih kupaca u Hrvatskoj, posebice s našom odličnom ponudom za BMW serije 3 i mislim da nikada BMW nije bio dostupniji.
Franjo Tomić, intervju u magazinu Auto motor i sport, rujan 2016.

EU - NOVA STRANICA U POSLOVANJU TOMIĆ & CO. I BMW GRUPE.

2013

2013.

Hrvatska postaje punopravnom članicom Europske unije, a BMW Group i Tomić & Co. osnažuju suradnju potpisivanjem ugovora o generalnom zastupstvu Tomić & Co. za BMW i MINI vozila za Republiku Hrvatsku.
Pročitajte više
2014

2014.

Krajem studenog u Rijeci na adresi Osječka 50 svečano su otvorena dva nova prodajno servisna centra za BMW i MINI vozila čime je Rijeka dobila svoj prvi MINI centar.
Pročitajte više
2015

2015.

Na lokacijii nekadašnjeg BMW prodajnog centra u Rijeci u veljači te godine otvara se prvi specijalzirani prodajno servisni salon za BMW Motorkotače u Hrvatskoj.

Pročitajte više
2016

2016.

U ožujku Tomić & Co. otvara novi najsuvremeniji MINI prodajni salon u regiji središnje i jugoistočne Europe. Ljubitelji MINI marke tako su dobili reprezentativan prostor s objedinjenom ponudom svih modela, MINI Lifestyle te MINI servis na jednom mjestu u Folnegovićevoj 12 u Zagrebu.
Pročitajte više
2016

2016.

Tomić & Co. postaje ovlašteni zastupnik za BMWi vozila.
Pročitajte više
2017

2017.

U lipnju 2017. otvoren je drugi specijalizirani prodajno servisni salon za BMW Motorkotače u Hrvatskoj, u Folnegovićevoj 12 u Zagrebu.
Pročitajte više
BMW Tomić & Co. Pula

2017.

Krajem 2017. otvorili smo novi prodajno-servisni salon u Puli na adresi Dukićeva 1a. 

Pročitajte više

BUDUĆNOST POČINJE DANAS.

2017

2017.

23. studenog 2017. otvorili smo BMW Tomić City Store. Ovaj jedinstveni prodajno-izložbeni prostor nalazi se na Rooseveltovom trgu 4, upravo na lokaciji gdje je Tomić & Co. započeo svoje poslovanje u samostalnoj Hrvatskoj. Otvaranje ovakvog ekskluzivnog centra upravo na ovoj lokaciji odražava prošlost Tomić & Co. i ujedno njezinu usmjerenost prema budućnosti.
Pročitajte više
2018

2018.

Budućnost ide dalje. U ovoj godini u kojoj slavimo naših prvih 25 godina, najavljujemo otvaranje novih i još suvremenijih prodajnih salona: BMW Tomić prodajno servisni centar na odličnoj lokaciji u Zadru te BMW Tomić prodajno servisni centar za BPS i rabljena vozila na novoj lokaciji u Zagrebu.

Pročitajte više

DALJNJI RAZVOJ I ULAGANJE U BUDUĆNOST.

BMW Tomić & Co. Zadar

2019.

Početkom lipnja u Zadru smo otvorili sedmu po redu Tomić & Co. poslovnicu u Hrvatskoj.

Ukupno drugi najveći Tomić & Co. prodajno – servisni centar u zemlji ima površinu od čak 2.200 četvornih metara. Odličan smještaj na Jadranskoj magistrali odnosno adresi Ulica 84. gardijske bojne HV Termiti 49 jamči dobru prometnu povezanost i laku dostupnost lokacije svim ljubiteljima istinskog zadovoljstva u vožnji.

Šesti grad u Hrvatskoj u kojem smo otvorili prodajno – servisni centar samo još jednom potvrđuje naše odlučne planove vezane za daljnji razvoj, a kojim pokazujemo inovativnost i spremnost na izazove budućnosti baš kao što to neprestano činimo proteklih više od 25 godina. 

Pročitajte više