POČETAK U RATNIM UVJETIMA.

1993

1993.

Tomić & Co. započeo je uspješnu zajedničku suradnju s BMW Grupom osnivanjem BMW centra u Zagrebu. Otvoren je prvi Tomić & Co. prodajni salon na Roosveltovom trgu u središtu Zagreba, čime je gospodin Franjo Tomić bio zastupnik jednog automobilskog proizvođača u samostalnoj Hrvatskoj.
1996

1996.

Neprekidna ekspanzija i razvitak zahtijevali su gradnju novog poslovnog objekta čime je BMW centar preseljen s Rooseveltovog trga u novi reprezentativni salon na adresi Folnegovićeva 12 u Zagrebu.
Kada smo otvorili naš prvi salon na Roosveltovom trgu u Zagrebu 1993., Hrvatska je bila usred rata, sjećam se da nam je pala granata samo stotinjak metara od salona. Bilo je zaista više nego izazovno krenuti s poslovanjem u tom okruženju.
Franjo Tomić, intervju u magazinu Auto motor i sport, rujan 2016.

OTVARANJE NOVIH POSLOVNIH CENTARA.

1999

1999.

Tomić & Co. širi svoje poslovanje na zapadni dio Hrvatske otvaranjem prodajnog salona u Puli.
2000

2000.

U sklopu BMW prodajnog salona u Zagrebu otvara se specijalizirani BMW Lifestyle dućan koji nudi BMW modne dodatake i pribor.
2002

2002.

U ožujku te godine Tomić & Co. postaje generalni zastupnik i uvoznik za MINI vozila, legendarnu marku vozila koja je nekoliko godina ranije postala novom akvizicijom BMW Grupe
2002

2002.

Iste godine s radom počinje prodajni salon u Splitu, a 2004. otvara se i tamošnji servisni centar.
2003

2003.

Početkom kolovoza 2003. s radom započinje poslovna jedinica Rijeka s prodajnim salonom i servisnom radionicom za BMW i MINI vozila.

STABILNO POSLOVANJE UNATOČ VELIKOJ KRIZI TRŽIŠTA.

2008

2008.

Tomić & Co. proširuje svoj prostor u Zagrebu i stvara jedan od nasuvremenijih prodajno-izložbenih salona u ovom dijelu Europe. Otvaranjem tog salona svečano je proslavljena 15. obljetnica rada Tomić & Co. u Hrvatskoj
2012

2012.

U veljači te godine otvorena je nova poslovnica u Osijeku, čime Tomić & Co. pokriva i istočni dio Hrvatske suvremenim i reprezentativnim prodajno-servisnim salonom
U Hrvatskoj smo od 2013. udvostručili našu prodaju BMW vozila, dok je prodaja MINI-ja rasla čak tri puta. Sve to pratili su i vrlo dobri rezultati u prodaji BMW Motorkotača. Privukli smo mnogo novih kupaca u Hrvatskoj, posebice s našom odličnom ponudom za BMW serije 3 i mislim da nikada BMW nije bio dostupniji.
Franjo Tomić, intervju u magazinu Auto motor i sport, rujan 2016.

EU - NOVA STRANICA U POSLOVANJU TOMIĆ & CO. I BMW GRUPE.

2013

2013.

Hrvatska postaje punopravnom članicom Europske unije, a BMW Group i Tomić & Co. osnažuju suradnju potpisivanjem ugovora o generalnom zastupstvu Tomić & Co. za BMW i MINI vozila za Republiku Hrvatsku.
2014

2014.

Krajem studenog u Rijeci na adresi Osječka 50 svečano su otvorena dva nova prodajno servisna centra za BMW i MINI vozila čime je Rijeka dobila svoj prvi MINI centar.
2015

2015.

Na lokacijii nekadašnjeg BMW prodajnog centra u Rijeci u veljači te godine otvara se prvi specijalzirani prodajno servisni salon za BMW Motorkotače u Hrvatskoj 2016. U ožujku Tomić & Co. otvara novi najsuvremeniji MINI prodajni salon u regiji središnje i jugoistočne Europe. Ljubitelji MINI marke tako su dobili reprezentativan prostor s objedinjenom ponudom svih modela, MINI Lifestyle te MINI servis na jednom mjestu u Folnegovićevoj 12 u Zagrebu.
2016

2016.

U ožujku Tomić & Co. otvara novi najsuvremeniji MINI prodajni salon u regiji središnje i jugoistočne Europe. Ljubitelji MINI marke tako su dobili reprezentativan prostor s objedinjenom ponudom svih modela, MINI Lifestyle te MINI servis na jednom mjestu u Folnegovićevoj 12 u Zagrebu.
2016

2016.

Tomić & Co. postaje ovlašteni zastupnik za BMWi vozila.
2017

2017.

U ovoj godini najavljujemo otvaranje novih i još suvremenijih prodajnih salona u Zagrebu: BMW Tomić Roosveltov trg – ekskluzivan salon u centru Zagreba, BMW Tomić Motorkotači – otvaranje drugog specijaliziranog prodajnog salona u RH, BMW Tomić prodajno servisni centar za BPS i rabljena vozila – novi salon na novoj lokaciji u Zagrebu.