SHOP THE LOOK

THE NEW

i5

BMW i

PRVI BMW i5 TOURING.

100% ELEKTRIČAN.

BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Potrošnja energije, kombinirani WLTP u kWh/100 km: 19,3-16,5; Električni doseg u km (WLTP): 483-560 


[1] Domet ovisi o različitim čimbenicima, posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.

POTPUNO ELEKTRIČAN ZA VELIKE PLANOVE.

S novim BMW-om i5 Touring doći ćete do svojih odredišta koristeći samo električni pogon. I praktično uklopiti sve, jer ima dovoljno prostora za sve što planirate. Otkrijte sve varijante modela novog BMW-a i5 Touring, njegove opcije opreme i tehničke podatke, plus brojne mogućnosti leasinga i financiranja.

TEHNIČKI PODACI

VARIJANTE.

   BMW i5 eDrive40 Touring
   BMW i5 eDrive40 Touring

   Snaga

   250 kW (340 KS)

   0-100 km/h

   6,1 s

   Vmax

   193 km/h

   Domet (do)[1]

   560 km

   BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Potrošnja energije, kombinirani WLTP u kWh/100 km: 19,3-16,5; Električni doseg u km (WLTP): 483-560

    

   [1] Domet ovisi o različitim čimbenicima, posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.    

   BMW i5 eDrive40 Touring

   PUNO TERETNOG PROSTORA.
   VELIKI DOMET.

   Novi BMW i5 Touring eDrive40 dovest će vas do odredišta koristeći električni pogon. Bez lokalnih emisija, ali s prostranom unutrašnjosti u kojoj vi i vaši putnici možete putovati udobno. Uz 570-1700 litara prtljažnog prostora, čak će i glomazna prtljaga stati u njega s lakoćom. A sa sportskim 250 kW (340 KS) i digitalnim značajkama, uključujući njegov široki BMW zakrivljeni zaslon, iznova ćete otkrivati ​​užitak u vožnji. Otkrijte novu varijantu maksimalnog dometa BMW-a i5 Touring.

   BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Potrošnja energije, kombinirani WLTP u kWh/100 km: 19,3-16,5; Električni doseg u km (WLTP): 483-560

   [1] Domet ovisi o različitim čimbenicima, posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.

   KONFIGURIRAJTE

   VAŠ NOVI BMW i5 TOURING.

    InfoI content placeholder

    DOSEG & PUNJENJE

    ELEKTRIČNA VOŽNJA U NOVOM BMW-u i5 TOURING.

    DOĐITE LAKO DO SVOG ODREDIŠTA: VOŽNJA I PUNJENJE S BMW-om i5 TOURING.

    Saznajte više

    Primjer ruta

    Promijenite primjere ruta
     Zaustavljanje (s)

     Potrebna zaustavljanja radi punjenja

     Ovo je ukupno vrijeme koje će vam vjerojatno trebati za punjenje na vašoj ruti.

     U obzir se uzimaju samo stvarno postojeća mjesta za punjenje (od 25. travnja 2023.) s najkraćim mogućim preusmjeravanjem i početnom razinom punjenja od 100%.

     Poželjne su stanice za punjenje velike snage (npr. iz mreže IONITY) jer pune vaše vozilo maksimalnim kapacitetom.

     Kako su te vrijednosti izračunate?

     Uzorci ruta daju vam procjenu očekivanog vremena putovanja uključujući sve potrebne stanke za punjenje s početnom razinom napunjenosti od 100%. Pretpostavljaju da su mjesta za punjenje prazna i da funkcioniraju te prikazuju opciju najbrže rute bez zastoja u prometu ili drugih zastoja. Informacije o pauzama punjenja i njihovom trajanju pretpostavljaju da pauze uzimate s minimalno 10% preostale razine napunjenosti.

      

     Druge važne informacije: Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodnog putovanja i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe.

     h

     Ukupno vrijeme punjenja

     Ovo je ukupno vrijeme koje će vam vjerojatno trebati za punjenje na vašoj ruti. U obzir se uzimaju samo stvarno postojeća mjesta za punjenje (od 25. travnja 2023.) s najkraćim mogućim preusmjeravanjem i početnom razinom punjenja od 100%.

      

     Poželjne su stanice za punjenje velike snage (npr. iz mreže IONITY) jer pune vaše vozilo maksimalnim kapacitetom.

     h

     Ukupno vrijeme punjenja

     Navedeno vrijeme putovanja zbroj je procijenjenog vremena vožnje i vremena punjenja ako na svojoj ruti morate uključiti stanke za punjenje.

      

     Pretpostavlja se da putujete najbržom rutom bez zastoja u prometu ili drugih zastoja.

     Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja kao i o stvarnom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodnog putovanja i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe. Prikazane vrijednosti su primjeri za osnovnu konfiguraciju odabranog modela. Vrijednosti mogu varirati ako isto vozilo ima različite opcije opreme. Uz aplikaciju My BMW, uvijek ste u tijeku s dometom i statusom punjenja u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Jednostavno planirajte rute optimizirane za punjenje i pošaljite ih svom vozilu. Preuzmite aplikaciju sada i iskusite je u demo modu.

     Saznajte više

     Vrijeme punjenja za

     Javno punjenje

     Stanica za punjenje velike snage

     Svoje vozilo možete posebno brzo napuniti na punionici velike snage (npr. one u mreži IONITY). Istosmjerna struja (DC) na ovim stanicama nudi znatno veće kapacitete punjenja nego s izmjeničnom strujom (AC), kao što je ona iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za punjenje velike snage poput ovih posebno prikladne za punjenje tijekom putovanja. Na zaslonu možete vidjeti minimalno vrijeme potrebno za punjenje od 10 do 80% razine napunjenosti baterije s maksimalnim kapacitetom punjenja vozila. Unutar ovog raspona, punjenje je najbrže i također štedi bateriju. Pogled na kartu prikazuje sve stanice za punjenje velike snage unutar BMW Charging mreže. (Vrijedi od 22/03/2023)

     Stanica za brzo punjenje

     Ako trebate brzo djelovati u gradu ili na putovanju, stanica za brzo punjenje je pravi izbor. To je zato što istosmjerna struja (DC) na ovim stanicama nudi veće kapacitete punjenja od izmjenične struje (AC), poput one iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za brzo punjenje poput ovih posebno prikladne za punjenje na putovanju. Na zaslonu možete vidjeti minimalno vrijeme potrebno za punjenje od 10 do 80% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom do 50 kW. Unutar ovog raspona, punjenje je najbrže i također štedi bateriju. Pogled na kartu prikazuje sve stanice za brzo punjenje unutar BMW Charging mreže. (Vrijedi od 22/03/2023)

     AC stanica za punjenje

     Javne punionice s izmjeničnom strujom (AC) pronaći ćete gotovo posvuda. Posebno su prikladni za redovito punjenje tijekom dužih vremenskih razdoblja – poput noći ili dok ste na poslu. Na zaslonu ćete pronaći minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s maksimalnom snagom od 22 kW. Učinak punjenja ovisi o opcijama opreme vozila. Pogledajte kartu i otkrijte sve punionice s izmjeničnom strujom u BMW Charging mreži. (Vrijedi od 22/03/2023)

     Kućno punjenje

     Wallbox / fleksibilni brzi punjač

     Kod kuće svoje vozilo možete puniti Wallboxom ili fleksibilnim brzim punjačem. Za oba se koristi izmjenična struja (AC). Ovisno o vozilu, posebnoj opremi i tržištu, Wallbox pruža maksimalnu snagu punjenja od 22 kW, a fleksibilni brzi punjač maksimalno 11 kW. Na zaslonu ćete vidjeti minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom od 11 kW.

     Kućna utičnica

     Napunite svoje vozilo praktično u bilo koje vrijeme iz utičnice kod kuće. Ovo koristi izmjeničnu struju (AC). Na zaslonu ćete vidjeti minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom od 2,3 kW. Upotrijebite BMW Wallbox za punjenje svog vozila kod kuće brzo, sigurno i praktično kad god poželite.

     Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja kao i o stvarnom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodnog putovanja i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe. Prikazane vrijednosti su primjeri za osnovnu konfiguraciju odabranog modela. Vrijednosti mogu varirati ako isto vozilo ima različite opcije opreme.

      

     S aplikacijom My BMW, uvijek ste u tijeku s dometom i statusom punjenja u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Jednostavno planirajte rute optimizirane za punjenje i pošaljite ih svom vozilu. Preuzmite aplikaciju sada i iskusite je u demo modu.

     OPCIJE PUNJENJA.

     Održivost BMW i5 eDrive40 Touring

     ODRŽIVOST.

     Kao globalna tvrtka, BMW Grupa sebe shvaća kao važan dio društva i preuzima odgovornost u pogledu održivosti. Saznajte više o načelu kružnog gospodarstva i mjerama koje poduzimamo za smanjenje CO2 i očuvanje resursa.

     UNUTRAŠNJOST.

     IZVANREDAN IZGLED, PRAKTIČAN DIZAJN.

     Puno prostora za vaše planove. Spremite svoje torbe za golf, prtljagu ili čak bicikle u prostrani prtljažni prostor. Praktični pretinci, ušice i kuke pojednostavljuju utovar.

     PRVOKLASNA UDOBNOST NA SVAKOM SJEDALU.

     POTPUNO INTEGRIRANI VIDEO STREAMING.

     Lako gledajte filmove i TV serije na kontrolnom zaslonu vašeg BMW-a. Videozapisi visoke razlučivosti skraćuju vrijeme čekanja i nude najbolju zabavu[2].

     VANJŠTINA.

     VIDLJIVO FUTURISTIČAN. DANJU I NOĆU.

     TEHNOLOGIJE

     INTELIGENTNO UZ VAS.

     Pomoćnik za autoceste.

     Pomoćnik za autocestu pomaže vam pri upravljanju do 130 km/h. Možete maknuti ruke s upravljača i udobno ih namjestiti, sve dok pazite na cestu i spremni ste uhvatiti upravljač ako je potrebno. Vaš BMW čak upravlja potrebnim promjenama voznog traka s vašim rukama izvan upravljača – vi ih potvrđujete i pokrećete pogledom u vanjskom retrovizoru.

     Uvijek u pravoj traci i na pravoj udaljenosti.

     Driving Assistant Professional sigurno drži vaše vozilo u voznoj traci i na udaljenosti od vozila ispred pri brzinama do 210 km/h. Dodatna pogodnost – posebno u stani-kreni prometu. U slučaju nužde, vaš BMW će zaustaviti vaše vozilo i automatski krenuti dalje.

     Vaš BMW se sam parkira.

     Parkirajte bez sjedanja u svoje vozilo. Parking Assistant Professional automatski parkira i vozi vaš BMW s parkirnih mjesta. Izvedite manevar do 200 m jednom i zatim ga spremite.

     Gledajte više od same ceste.

     Dođite točnije do odredišta. BMW head-up zaslon projicira informacije o navigaciji i vožnji izravno u vaše vidno polje. Augmented View prikazuje informacije o navođenju rutom putem video slike uživo na kontrolnom zaslonu i na ploči s instrumentima.

     Više od ključa.

     Koristite svoj pametni telefon kao ključ vozila i podijelite ga digitalno s do 5 osoba uz BMW Digital Key Plus. Čim se približite svom BMW-u, on se automatski otvara uz svjetlosnu projekciju. I prilagođava unutrašnjost vozila vašim željama, ovisno o osobnom profilu koji ste odabrali.

     BMW i5 Touring Financiranje i leasing

     FINANCIRANJE I USLUGE

     BMW FINANCIJSKE USLUGE ZA NOVI BMW i5 TOURING.

     Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama.

     PROACTIVE CARE U NOVOM BMW i5 TOURING.

     Usluga – točno kada je trebate.

     Uvijek korak ispred. Bilo da vam je potreban servis ili su gume istrošene: kontaktirat ćemo vas na vrijeme. Termin možete dogovoriti izravno putem poruke u aplikaciji My BMW. A onda se opustite dok nastavljate svoje putovanje.

     ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O NOVOM BMW-u i5 TOURING.

     Potrošnja i emisija CO2.

     BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Potrošnja energije, kombinirani WLTP u kWh/100 km: 19,3-16,5; Električni doseg u km (WLTP): 483-560

      

     [1] Domet ovisi o različitim čimbenicima, posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.

      

     [2] Prikazane usluge i značajke možda nisu dostupne na svim tržištima i jezicima i mogu zahtijevati zasebne pretplate.

      

     Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp