SHOP THE LOOK

THE NEW

5

NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

BMW 520d Touring: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; Emisije CO2 u g/km (kombinirani): {techdata.emissionsWltpCombined}

UŽIVAJTE U KOMFORNOJ VOŽNJI. SVAKI DAN.

Novi BMW serije 5 Touring ima ono što je potrebno da vaš dan učini udobnijim. {techdata.trunkCapacity} l prostora za prtljagu za sve što želite ponijeti sa sobom, uključujući bicikle ili dječja kolica. Čak su i duga putovanja ugodna. To je zbog prostrane unutrašnjosti. S digitalnim detaljima poput velikog BMW zakrivljenog zaslona. A sportski 145 kW (197 KS) svaki dan čini uzbudljivim. Otkrijte njegove varijante modela, opcije opreme i tehničke podatke, plus brojne mogućnosti leasinga i financiranja.

TEHNIČKI PODACI

VARIJANTE.

   BMW 520d Touring
   BMW 520d Touring

   Snaga

   145 kW (197 KS)

   Okretni moment

   400 Nm

   0-100 km/h

   7,5 s

   Najveća brzina

   220 km/h

   BMW 520d Touring: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; Emisije CO2 u g/km (kombinirani): {techdata.emissionsWltpCombined}

   VAŠ NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

    InfoI content placeholder

    UNUTRAŠNJOST.

    PROSTRANA ELEGANCIJA.

    Puno prostora za vaše planove. Spremite svoje torbe za golf, prtljagu ili čak bicikle u prostrani prtljažni prostor. Praktični pretinci, ušice i kuke pojednostavljuju utovar.

    PRAKTIČNO, UDOBNO I ZABAVNO.

    POTPUNO INTEGRIRANI VIDEO STREAMING.

    Lako gledajte filmove i TV serije na kontrolnom zaslonu vašeg BMW-a. Video zapisi visoke razlučivosti skraćuju vrijeme čekanja i nude najbolju zabavu[1].

    VANJŠTINA.

    SUPERIORAN IZ SVAKOG UGLA.

    Održivost BMW 520d Touring

    ODRŽIVOST.

    Kao globalna tvrtka, BMW Grupa sebe shvaća kao važan dio društva i preuzima odgovornost u pogledu održivosti. Saznajte više o načelu kružnog gospodarstva i mjerama koje poduzimamo za smanjenje CO2 i očuvanje resursa.

    VOZNA DINAMIKA

    NOVA DIMENZIJA ZADOVOLJSTVA U VOŽNJI.

    Udoban, sportski i prostran: Novi BMW serije 5 Touring vaš je savršen suputnik na dugim putovanjima.

    TEHNOLOGIJE

    INTELIGENTNO UZ VAS.

    Uvijek u pravoj traci i na pravoj udaljenosti.

    Driving Assistant Professional sigurno drži vaše vozilo u voznoj traci i na udaljenosti od vozila ispred pri brzinama do 210 km/h. Dodatna pogodnost – posebno u stani-kreni prometu. U slučaju nužde, vaš BMW će zaustaviti vaše vozilo i automatski krenuti dalje.

    Vaš BMW se sam parkira.

    Parkirajte bez sjedanja u svoje vozilo. Parking Assistant Professional automatski parkira i vozi vaš BMW s parkirnih mjesta. Izvedite manevar do 200 m jednom i zatim ga spremite.

    Gledajte na više od same ceste.

    Dođite točnije do odredišta. BMW head-up zaslon projicira informacije o navigaciji i vožnji izravno u vaše vidno polje. Augmented View prikazuje informacije o navođenju rutom putem video slika uživo na kontrolnom zaslonu i na ploči s instrumentima.

    Više od ključa.

    Koristite svoj pametni telefon kao ključ vozila i podijelite ga digitalno s do 5 osoba uz BMW Digital Key Plus. Čim se približite svom BMW-u, on se automatski otvara uz svjetlosnu projekciju. I prilagođava unutrašnjost vozila vašim željama, ovisno o osobnom profilu koji ste odabrali.

    BMW serije 5 Touring Financiranje i leasing

    Financiranje & Usluge

    BMW FINANCIAL SERVICES ZA NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

    Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama.

    PROACTIVE CARE U NOVOM BMW-u SERIJE 5 TOURING..

    Usluga – točno kada je trebate.

    Uvijek korak ispred. Bilo da vam je potreban servis ili su gume istrošene: kontaktirat ćemo vas na vrijeme. Termin možete dogovoriti izravno putem poruke u aplikaciji My BMW. A onda se opustite dok nastavljate svoje putovanje.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O NOVOM BMW-U SERIJE 5 TOURING.

    Potrošnja goriva i emisija CO2.

    BMW 520d Touring: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; Emisije CO2 u g/km (kombinirani): {techdata.emissionsWltpCombined}

     

    [2] Prikazane usluge i značajke možda nisu dostupne na svim tržištima i jezicima i mogu zahtijevati zasebne pretplate.

     

    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste gorivo RON 98. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu s Uredbom EU 715/2007. Također se može koristiti bezolovni RON 91 i viši s maksimalnim udjelom etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

     

    Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp