SHOP THE LOOK

THE NEW

i5

BMW i

PRVI BMW i5. 100% ELEKTRIČAN.

BMW i5 [1]: Potrošnja energije, kombinirani WLTP u kWh/100 km: 19,5–15,9; Električni domet, WLTP u km: 477–582

 

[1]Domet ovisi o različitim čimbenicima, a posebno o: individualnom stilu vožnje, karakteristikama rute, vanjskoj temperaturi, grijanju/klimatizaciji, predklimatizaciji.

BMW i5 eDrive40 Limousine

Snaga

250 kW (340KS)[1]

0-100 km/h

6 s

Najveća brzina

193 km/h

Domet

do 582 km

BMW i5: Potrošnja energije, kombinirani WLTP u kWh/100 km: 19,5–15,9; Električni domet, WLTP u km: 477–582

 

[1] Privremeno povećanje <10 sekundi iznad specificirane nazivne vrijednosti. Sastoji se od pogona motora

KONFIGURIRAJTE

VAŠ NOVI BMW i5 LIMUZINA.

  InfoI content placeholder

  DOSEG & PUNJENJE

  ELEKTRIČNA VOŽNJA U NOVOM BMW-u i5.

  LAKO DOĐITE DO SVOG ODREDIŠTA: VOŽNJA I PUNJENJE S BMW-om i5.

  Saznajte više

  Primjer ruta

  Promijenite primjere ruta
   Zaustavljanje (s)

   Potrebna zaustavljanja radi punjenja

   Ovo je vjerojatni broj stanica za punjenje koje ćete trebati na svojoj ruti.

   U obzir se uzimaju samo stvarno postojeća mjesta za punjenje (od 25. travnja 2023.) s najkraćim mogućim preusmjeravanjem i početnom razinom napunjenosti od 100%.

   Poželjne su stanice za punjenje velike snage (npr. iz mreže IONITY) jer pune vaše vozilo maksimalnim kapacitetom.

   Preostala razina napunjenosti baterije

   Navedena brojka je preostala razina napunjenosti baterije pri dolasku nakon prijeđene udaljenosti, sa 100% razinom napunjenosti baterije na početku putovanja.

   h

   Ukupno vrijeme punjenja

   Ovo je ukupno vrijeme koje će vam vjerojatno trebati za punjenje na vašoj ruti. U obzir se uzimaju samo stvarno postojeća mjesta za punjenje (od 25. travnja 2023.) s najkraćim mogućim preusmjeravanjem i početnom razinom naplate od 100%.

   Poželjne su stanice za punjenje velike snage (npr. iz mreže IONITY) jer pune vaše vozilo maksimalnim kapacitetom.

   h

   Ukupno vrijeme putovanja uključujući punjenje

   Navedeno vrijeme putovanja zbroj je procijenjenog vremena vožnje i vremena punjenja ako na svojoj ruti morate uključiti stanke za punjenje.

   Pretpostavlja se da putujete najbržom rutom bez zastoja u prometu ili drugih zastoja.


   Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja kao i o stvarnom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodnog putovanja i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe. Prikazane vrijednosti su primjeri za osnovnu konfiguraciju odabranog modela. Vrijednosti mogu varirati ako isto vozilo ima različite opcije opreme.

   Uz aplikaciju My BMW, uvijek ste u tijeku s dometom i statusom punjenja u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Jednostavno planirajte rute optimizirane za punjenje i pošaljite ih svom vozilu.Preuzmite aplikaciju sada i iskusite je u demo modu.

   Saznajte više

   Vrijeme punjenja za

   Javno punjenje

   Stanica za punjenje velike snage

   Svoje vozilo možete posebno brzo napuniti na punionici velike snage (npr. one u mreži IONITY). Istosmjerna struja (DC) na ovim stanicama nudi znatno veće kapacitete punjenja nego s izmjeničnom strujom (AC), kao što je ona iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za punjenje velike snage poput ovih posebno prikladne za punjenje tijekom putovanja.

   Na zaslonu možete vidjeti minimalno vrijeme potrebno za punjenje od 10% do 80% razine napunjenosti baterije s maksimalnim kapacitetom punjenja vozila. Unutar ovog raspona, punjenje je najbrže i također štedi bateriju.

   Pogled na kartu prikazuje sve stanice za punjenje velike snage unutar BMW Charging mreže. (Vrijedi od 22.3.2023.)

   Stanica za brzo punjenje

   Ako trebate brzo djelovati u gradu ili na putovanju, stanica za brzo punjenje je pravi izbor. To je zato što istosmjerna struja (DC) na ovim stanicama nudi veće kapacitete punjenja od izmjenične struje (AC), poput one iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za brzo punjenje poput ovih posebno prikladne za punjenje na putovanju.

   Na zaslonu možete vidjeti minimalno vrijeme potrebno za punjenje od 10 do 80% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom do 50 kW. Unutar ovog raspona, punjenje je najbrže i također štedi bateriju.

   Pogled na kartu prikazuje sve stanice za brzo punjenje unutar BMW Charging mreže. (Vrijedi od 22.3.2023.)

   AC stanica za punjenje

   Javne punionice s izmjeničnom strujom (AC) pronaći ćete gotovo posvuda. Posebno su prikladne za redovito punjenje tijekom dužih vremenskih razdoblja – poput noći ili dok ste na poslu. Na zaslonu ćete pronaći minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s maksimalnom snagom od 22 kW. Učinak punjenja ovisi o opcijama opreme vozila.

   Pogledajte kartu i otkrijte sve punionice s izmjeničnom strujom u BMW Charging mreži. (Vrijedi od 22.3.2023.)

   Kućno punjenje

   Wallbox / Flexible Fast Charger

   Kod kuće svoje vozilo možete puniti Wallboxom ili Flexible Fast Chargerom.

   Za oba se koristi izmjenična struja (AC). Ovisno o vozilu, posebnoj opremi i tržištu, Wallbox pruža maksimalnu snagu punjenja od 22 kW, a Flexible Fast Charger maksimalno 11 kW.

   Na zaslonu ćete vidjeti minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom od 11 kW.

   Kućna utičnica

   Napunite svoje vozilo praktično u bilo koje vrijeme iz utičnice kod kuće. Ovdje se koristi izmjenična struja (AC). Na zaslonu ćete vidjeti minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom od 2,3 kW. Upotrijebite BMW Wallbox za punjenje svog vozila kod kuće brzo, sigurno i praktično kad god poželite.

   Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja kao i o stvarnom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodne vožnje i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe. Prikazane vrijednosti su primjeri za osnovnu konfiguraciju odabranog modela. Vrijednosti mogu varirati ako isto vozilo ima različite opcije opreme.

   Uz aplikaciju My BMW, uvijek ste u tijeku s dometom i statusom punjenja u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Jednostavno planirajte rute optimizirane za punjenje i pošaljite ih svom vozilu. Preuzmite aplikaciju sada i isprobajte ju u demo modu.

   OPCIJE PUNJENJA.

   0:00
   0:00 /  0:00

   ODRŽIVOST.

   BMW i5 također daje doprinos na putu prema održivijoj budućnosti. Upotrebom sekundarnih materijala i korištenjem zelene električne energije u procesu proizvodnje, već optimiziramo trag CO2 BMW-a i5 čak i prije nego što vam ga predamo. Tijekom putovanja, inovativne tehnologije EfficientDynamics osiguravaju savršenu ravnotežu između učinkovitosti i performansi. Nadalje, BMW i5 po prvi put nudi opciju veganske unutrašnjosti.

   BMW VEHICLE FOOTPRINT

   CILJ NAM JE TRANSPARENTNOST.

   BMW Vehicle Footprint pruža vam informacije tijekom cijelog životnog ciklusa BMW-a. Na temelju ključnih odlučujućih čimbenika, pruža pregled odabranih ekoloških i društvenih utjecaja vašeg vozila. To vam onda omogućuje donošenje informiranih odluka.

   Dizajn

   ZNAČAJKE VANJŠTINE.

   DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

   ZNAČAJKE UNUTRAŠNJOSTI.

   Tehnologije

   Usluga – točno kada ju trebate.

   Uvijek u pravom traku i na pravoj udaljenosti.

   Driving Assistant Professional sigurno drži vaše vozilo u voznom traku i na udaljenosti pri brzinama do 210 km/h. Dodatna pogodnost – posebno u gustom prometu. U slučaju nužde, vaš BMW će zakočiti do zaustavljanja i automatski ponovno krenuti.

   Vaš BMW brine o parkingu umjesto vas.

   Parkiranje bez boravka u vozilu. Parking Assistant Professional automatski parkira vaš BMW. Izvedite manevar do 200 m jednom i zatim ga pohranite.

   Vidite više od onoga što je pred vama.

   BMW Live Cockpit Professional projicira najvažnije informacije izravno u vaše vidno polje, bez potrebe da maknete pogled s ceste. Augmented View obogaćuje cestu ispred vas prikazujući grafičke signale za olakšavanje navigacije.

   Više od ključa.

   Uz BMW Digital Key Plus, svoj pametni telefon koristite kao ključ za vozilo i dijelite ga digitalno s najviše 5 osoba. Čim se približite svom BMW-u, automatski se otvara uz svjetlosni zaslon. Ovisno o odabranom osobnom profilu, unutrašnjost se prilagođava vašim željama.

   FINANCIRANJE I LEASING

   BMW FINANCIAL SERVICES ZA NOVI BMW i5.

   Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama.

   Savjeti i usluge

   PROACTIVE CARE U NOVOM BMW-u i5.

   Usluga – točno kada ju trebate.

   Uvijek korak ispred. Bilo da je potreban servis ili su gume istrošene: kontaktirat ćemo vas na vrijeme. Termin možete dogovoriti izravno putem poruke u aplikaciji My BMW. A zatim se opustite dok nastavljate svoje putovanje.

   SAVJETI I USLUGE

   ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O NOVOM BMW-u i5.