THE NEW

i5

BMW i

PRVI BMW i5. 100% ELEKTRIČAN.

Mjesečni leasing obrok: od 649,97 EUR*

BMW i5: Potrošnja energije, kombinirani WLTP u kWh/100 km: 19,5–15,9; Električni domet, WLTP u km: 477–582

BMW i5 eDrive40

Snaga

250 kW (340KS)[1]

0-100 km/h

6 s

Najveća brzina

193 km/h

Domet

do 582 km

BMW i5: Potrošnja energije, kombinirani WLTP u kWh/100 km: 19,5–15,9; Električni domet, WLTP u km: 477–582

 

[1] Privremeno povećanje <10 sekundi iznad specificirane nazivne vrijednosti. Sastoji se od pogona motora

KONFIGURIRAJTE

VAŠ NOVI BMW i5 LIMUZINA.

[1] Očekivana dostupnost boje Fire Red metalik je od 11/23. 

DOSEG & PUNJENJE

ELEKTRIČNA VOŽNJA U NOVOM BMW-u i5.

LAKO DOĐITE DO SVOG ODREDIŠTA: VOŽNJA I PUNJENJE S BMW-om i5.

Primjer ruta

Promijenite primjere ruta
  Zaustavljanje (s)

  Potrebna zaustavljanja radi punjenja

  Ovo je vjerojatni broj stanica za punjenje koje ćete trebati na svojoj ruti.

  U obzir se uzimaju samo stvarno postojeća mjesta za punjenje (od 25. travnja 2023.) s najkraćim mogućim preusmjeravanjem i početnom razinom napunjenosti od 100%.

  Poželjne su stanice za punjenje velike snage (npr. iz mreže IONITY) jer pune vaše vozilo maksimalnim kapacitetom.

  Preostala razina napunjenosti baterije

  Navedena brojka je preostala razina napunjenosti baterije pri dolasku nakon prijeđene udaljenosti, sa 100% razinom napunjenosti baterije na početku putovanja.

  h

  Ukupno vrijeme punjenja

  Ovo je ukupno vrijeme koje će vam vjerojatno trebati za punjenje na vašoj ruti. U obzir se uzimaju samo stvarno postojeća mjesta za punjenje (od 25. travnja 2023.) s najkraćim mogućim preusmjeravanjem i početnom razinom naplate od 100%.

  Poželjne su stanice za punjenje velike snage (npr. iz mreže IONITY) jer pune vaše vozilo maksimalnim kapacitetom.

  h

  Ukupno vrijeme putovanja uključujući punjenje

  Navedeno vrijeme putovanja zbroj je procijenjenog vremena vožnje i vremena punjenja ako na svojoj ruti morate uključiti stanke za punjenje.

  Pretpostavlja se da putujete najbržom rutom bez zastoja u prometu ili drugih zastoja.


  Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja kao i o stvarnom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodnog putovanja i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe. Prikazane vrijednosti su primjeri za osnovnu konfiguraciju odabranog modela. Vrijednosti mogu varirati ako isto vozilo ima različite opcije opreme.

  Uz aplikaciju My BMW, uvijek ste u tijeku s dometom i statusom punjenja u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Jednostavno planirajte rute optimizirane za punjenje i pošaljite ih svom vozilu.Preuzmite aplikaciju sada i iskusite je u demo modu.

  Vrijeme punjenja za

  Javno punjenje

  Stanica za punjenje velike snage

  Svoje vozilo možete posebno brzo napuniti na punionici velike snage (npr. one u mreži IONITY). Istosmjerna struja (DC) na ovim stanicama nudi znatno veće kapacitete punjenja nego s izmjeničnom strujom (AC), kao što je ona iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za punjenje velike snage poput ovih posebno prikladne za punjenje tijekom putovanja.

  Na zaslonu možete vidjeti minimalno vrijeme potrebno za punjenje od 10% do 80% razine napunjenosti baterije s maksimalnim kapacitetom punjenja vozila. Unutar ovog raspona, punjenje je najbrže i također štedi bateriju.

  Pogled na kartu prikazuje sve stanice za punjenje velike snage unutar BMW Charging mreže. (Vrijedi od 22.3.2023.)

  Stanica za brzo punjenje

  Ako trebate brzo djelovati u gradu ili na putovanju, stanica za brzo punjenje je pravi izbor. To je zato što istosmjerna struja (DC) na ovim stanicama nudi veće kapacitete punjenja od izmjenične struje (AC), poput one iz kućne utičnice. Zbog toga su stanice za brzo punjenje poput ovih posebno prikladne za punjenje na putovanju.

  Na zaslonu možete vidjeti minimalno vrijeme potrebno za punjenje od 10 do 80% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom do 50 kW. Unutar ovog raspona, punjenje je najbrže i također štedi bateriju.

  Pogled na kartu prikazuje sve stanice za brzo punjenje unutar BMW Charging mreže. (Vrijedi od 22.3.2023.)

  AC stanica za punjenje

  Javne punionice s izmjeničnom strujom (AC) pronaći ćete gotovo posvuda. Posebno su prikladne za redovito punjenje tijekom dužih vremenskih razdoblja – poput noći ili dok ste na poslu. Na zaslonu ćete pronaći minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s maksimalnom snagom od 22 kW. Učinak punjenja ovisi o opcijama opreme vozila.

  Pogledajte kartu i otkrijte sve punionice s izmjeničnom strujom u BMW Charging mreži. (Vrijedi od 22.3.2023.)

  Kućno punjenje

  Wallbox / Flexible Fast Charger

  Kod kuće svoje vozilo možete puniti Wallboxom ili Flexible Fast Chargerom.

  Za oba se koristi izmjenična struja (AC). Ovisno o vozilu, posebnoj opremi i tržištu, Wallbox pruža maksimalnu snagu punjenja od 22 kW, a Flexible Fast Charger maksimalno 11 kW.

  Na zaslonu ćete vidjeti minimalno vrijeme za punjenje od 0-100% razine napunjenosti baterije s izlaznom snagom od 11 kW.

  Kapacitet punjenja ovisi o razini napunjenosti, temperaturi okoline, individualnom profilu vožnje i upotrebi pomoćnih uređaja kao i o stvarnom odabranom vozilu. Vrijeme punjenja odnosi se na temperaturu okoline od 23 °C nakon prethodne vožnje i može odstupati ovisno o karakteristikama uporabe. Prikazane vrijednosti su primjeri za osnovnu konfiguraciju odabranog modela. Vrijednosti mogu varirati ako isto vozilo ima različite opcije opreme.

  Uz aplikaciju My BMW, uvijek ste u tijeku s dometom i statusom punjenja u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Jednostavno planirajte rute optimizirane za punjenje i pošaljite ih svom vozilu. Preuzmite aplikaciju sada i isprobajte ju u demo modu.

  OPCIJE PUNJENJA.

  0:00
  0:00 /  0:00

  ODRŽIVOST.

  BMW i5 također daje doprinos na putu prema održivijoj budućnosti. Upotrebom sekundarnih materijala i korištenjem zelene električne energije u procesu proizvodnje, već optimiziramo trag CO2 BMW-a i5 čak i prije nego što vam ga predamo. Tijekom putovanja, inovativne tehnologije EfficientDynamics osiguravaju savršenu ravnotežu između učinkovitosti i performansi. Nadalje, BMW i5 po prvi put nudi opciju veganske unutrašnjosti.

  Dizajn

  ZNAČAJKE VANJŠTINE.

  DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

  ZNAČAJKE UNUTRAŠNJOSTI.

  Tehnologije

  Usluga – točno kada ju trebate.

  FINANCIRANJE I LEASING

  BMW FINANCIAL SERVICES ZA NOVI BMW i5.

  Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama.

  Savjeti i usluge

  PROACTIVE CARE U NOVOM BMW-u i5.

  ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O NOVOM BMW-u i5.

  *Izračun mjesečne leasing rate je informativan i izrađen u suradnji s partnerom Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o,. kao davateljem leasinga za ugovore o financijskom leasingu na koje se ne primjenjuje Zakon o potrošačkom kreditiranju.
  U mjesečnu leasing ratu uključena su sva davanja, a izračun se bazira na učešću od 20%, na rok od 72 mjeseca i uz otkupnu ratu od 15%.
  Kamatna stopa je fiksna i iznosi 6,25%.
  Davatelj leasinga samostalno procjenjuje kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva za financiranje te sukladno ocjeni boniteta odlučuje o konačnim uvjetima financiranja.
  Za leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima, troškovima i uvjetima financiranja, slobodno nam se obratite s povjerenjem.