Servisna radionica zaposlenika BMW Repair and Care

DAJTE SVOJ BMW U NAJBOLJE MOGUĆE RUKE.

#WHATEVERHAPPENS. POPRAVAK I NJEGA BMW-a.

DAJTE SVOJ BMW U NAJBOLJE MOGUĆE RUKE.#WHATEVERHAPPENS. POPRAVAK I NJEGA BMW-a.

ODABERITE KVALITETU ZA POPRAVAK I NJEGU.

Bilo da se radi o maloj ogrebotini ili većem oštećenju nakon nezgode, svakodnevni život može ostaviti mnoge tragove. Ipak, što god se dogodilo, naše BMW certificirane radionice za karoseriju i lakiranje stavljaju stručnjake uz vas kako bi osigurali da se vaše vozilo brzo vrati u besprijekorno stanje. Jer nitko ne poznaje vaš BMW kao mi.

Pročitajte više

Sklopljeno u BMW ConnectedDrive ugovor.

  • 01 Zadržavanje vrijednosti zahvaljujući certificiranom postupku popravka.
  • 02 Vozilo prolazi sve sigurnosne provjere.
  • 03 Savršena funkcionalnost.
  • 04 Brzo i glatko obrađivanje.
  • 05 Taj dobar osjećaj biti u najboljim rukama.

BMW CERTIFICIRANE LIMARSKE RADIONICE I LAKIRNICE.

BMW certificirane radionice za karoseriju i lakiranje BMW popravak i njega

Odaberite popravke s najsuvremenijom tehnologijom testiranja i dijagnostike. Naši standardi služe kao kvalifikacija za BMW-ove i neovisne centre za karoseriju i farbanje i štite naše visoke zahtjeve u pogledu kvalitete. Obučeni stručnjaci osiguravaju očuvanje vrijednosti vašeg BMW-a s originalnim BMW dijelovima ili BMW ColorSystem. Za BMW vozila s motorima s unutarnjim izgaranjem i za naša električna vozila.

POPRAVAK BMW-a U NESREĆI.

Popravak i njega BMW-a Popravci BMW-a u slučaju nesreće izbliza BMW razmjenu bubrega

Nesreće se događaju. Ne brinite: naši stručnjaci su uz vas uz brzu i profesionalnu pomoć. Čak i nakon nesreće sa složenim oštećenjima karoserije, boje, elektronike ili sigurnosnih sustava. Uz stručnost, originalne BMW dijelove ili dijelove jednake kvalitete i najbolji postupak popravka u svakom pojedinačnom slučaju. Ovakav pristup osigurava i besprijekoran izgled i besprijekornu upotrebu svih funkcija u vašem vozilu.

Pročitajte više
Servisna radionica zaposlenika BMW Repair and Care Body Damage Repairs

Popravci oštećenja karoserije BMW-a.

Tijelo je ključno za sigurnost putnika u vozilu. Ako se dogodi nesreća koja za posljedicu ima ozbiljnu štetu koja nadilazi puko udubljenje, naši stručnjaci najprije određuju razmjere štete pomoću najsuvremenijih analitičkih i dijagnostičkih alata, a zatim vraćaju vaše vozilo u ispravno stanje. To osigurava da nema žrtvi u pogledu izgleda i iznad svega sigurnosti.

Servisna radionica zaposlenika BMW Repair and Care Paint Damage Repairs

Popravci oštećenja laka BMW-a.

Kako bi se nosili s opsežnim popravcima oštećenja boje, naši stručnjaci koriste najnovije tehnologije poliranja boje i ekološki prihvatljiv BMW ColorSystem na bazi vode. Točnost nijanse boje i precizna izrada u skladu s najnovijim BMW standardima boja i popravaka dovode do briljantnog rezultata koji je vrlo izdržljiv i zadržava vrijednost vašeg BMW-a.

BMW KOZMETIČKI POPRAVCI

BMW Repair and Care BMW Cosmetic Repairs servisna radionica zaposlenika

Čak i manja nesreća zahtijeva veliku vještinu. Zato je tu BMW kozmetički popravci. Bilo da se radi o maloj ogrebotini na završnoj boji ili pukotini na presvlaci, korištenjem inovativnih tehnologija popravka naši stručnjaci otklanjaju manje greške na brz i jednostavan način. I pobrinite se da vaš BMW ostane originalni BMW.

Pročitajte više
BMW Popravak i njega BMW Popravci vjetrobrana

Popravci BMW stakla.

Mali kamen može nanijeti veliku štetu. Naizgled mali udar kamenčića može se brzo razviti u pukotinu na vjetrobranu, zbog čega je potrebna skupa zamjena. Međutim, ako oštećenje nije izravno u vidnom polju vozača, naši ga stručnjaci mogu popraviti na brz i jednostavan način.

BMW Repair and Care Servisna radionica zaposlenika BMW Dent Repairs

Popravci udubljenja BMW-a.

Je li vaše posljednje putovanje ostavilo traga? Naši stručnjaci su tu da vam pomognu i uklone udubljenja promjera do 60 mm s panela karoserije. Moderne tehnike uklanjanja udubljenja osiguravaju da se završna boja ne ošteti tijekom popravka.

BMW Repair and Care Servisna radionica za zaposlenike BMW Spot Repairs

Popravci BMW-a.

Naši stručnjaci brzo i precizno uklanjaju minimalna oštećenja laka promjera do 25 mm na periferiji i uz rubove te ogrebotine duljine do 100 mm. Zahvaljujući posebnom postupku obrade nije potrebno rastavljati dio tijekom popravka.

BMW Repair and Care BMW Plastic Repairs servisna radionica zaposlenika

Popravci BMW plastike.

Zahvaljujući BMW popravci plastike, manja oštećenja plastičnih dijelova na vanjštini promjera do 25 mm – poput male pukotine u braniku – mogu se popraviti brzo i jednostavno. Naši stručnjaci također su u mogućnosti popraviti ogrebotine i tragove ogrebotina s vrhunskom pažnjom.

BMW Repair and Care Servisna radionica BMW Wheel Repairs

Popravci BMW felgi.

Samo trenutak gubitka koncentracije prilikom parkiranja može dovesti do oštećenja naplatka. Naši stručnjaci popravljaju oštećenje naplatka do maksimalne dubine od 1 mm na udaljenosti ne većoj od 5 cm od prirubnice naplatka pomoću inovativnog punila, a zatim ga farbaju tako da savršeno odgovara vašem BMW-u.

BMW Repair and Care Servisna radionica zaposlenika BMW Interior Repairs

Popravci interijera BMW-a.

Život ostavlja trag. Bilo da se radi o pukotini ili rupici na presvlaci ili manjim ogrebotinama, kao na primjer na komandama, uklanjamo te tragove do promjera od 15 mm ili duljine do 40 mm. Dosadni tragovi prljavštine ili obojena područja također se mogu ispraviti.

BMW REPAIR AND CARE: NAJVAŽNIJA PITANJA I ODGOVORI.

  • Kako mogu kontaktirati BMW Accident Hotline?
  • Što mi BMW Accident Repair može ponuditi?
  • Kada je prikladan BMW Cosmetic Repair?
  • Što je BMW ColorSystem?

BMW SERVICES.

BMW popravak i njega BMW servisno središte Zaposlenik BMW servisa savjetuje kupca

Usluge BMW servisa.

Vi i vaš BMW ste u najboljim mogućim rukama s vašim BMW servisnim partnerom. Široka i raznolika ponuda uključuje dugoročne pakete usluga, atraktivne sveobuhvatne cijene i mnoge druge pojedinačne usluge.

Saznajte više
Popravak i njega BMW-a Pomoćnik za pomoć u slučaju nesreće i kvara BMW-a na telefonu

Pomoć u slučaju kvara i nezgode BMW-a.

Usluga koju nudi BMW pomoć pri kvarovima i nesrećama dostupna vam je besplatno 24 sata na dan – 365 dana u godini. Kontaktirajte nas telefonom ili putem aplikacije My BMW ili izravno iz svog vozila.

Saznajte više
Jamstvo BMW zastupnika BMW servisa i lijepa žena sjedi s BMW katalogom u ruci

Jamstvo zastupnika BMW-a.

Ako dođe do najgoreg, iskoristite sveobuhvatne usluge kao što su brzi popravci s originalnim BMW dijelovima i uživajte u ohrabrujućem osjećaju da ste spremni na sve.

Saznajte više
BMW Repair and Care My BMW App žena sa pametnim telefonom u rukama naslonjena na BMW vozilo

My BMW App.

Jednostavan način za upravljanje terminima održavanja i servisa uz pomoć aplikacije My BMW.

Saznajte više