BMW Service 2024 pregled

BMW SERVICE.

OPUSTITE SE. MI BRINEMO.

#WhateverHappens. Vi i vaše vozilo ste u najboljim mogućim rukama s vašim BMW servisnim partnerom. A naše obećanje iz usluge Proactive Care osigurava da ostanete mobilni u svakom trenutku. Zato, udobno se smjestite i uživajte u BMW Service Inclusive paketima izrađenim baš po vašoj mjeri. Ili iskoristite naše atraktivne all-inclusive cijene uz BMW Value Service. Imamo idealnu ponudu za vas. Za sve vaše potrebe, za svaki BMW model i za mnoge kilometre bez stresa koji su pred vama.

POGODNOSTI

PREGLED VAŠIH POGODNOSTI.

BMW Service 2024 Proactive icon

PROAKTIVNO.

BMW Service 2024 Best quality icon

KVALITETA I STRUČNOST.

BMW Service 2024 Large service network icon

VELIKA SERVISNA MREŽA.

BMW Service 2024 Genuine BMW Parts icon

ORIGINALNI BMW DIJELOVI.

BMW Service 2024 Large service offer icon

SVEOBUHVATNA PONUDA USLUGA.

BMW Proactive Care

NAŠE OBEĆANJE USLUGA ZA VAS.

BMW Proactive Care 2024

Brinemo o vašim problemima i prije nego dođe do njih. BMW Service with Proactive Care rano otkriva svaku potrebu za djelovanjem, od održavanja ili trošenja do tehničkih problema. Dobit ćete profesionalnu podršku naših stručnjaka u skladu s vašim osobnim preferencijama. Brinemo da budete sigurni dok ste na putu.

BMW INSPECTION & SERVICE

PREMIUM KVALITETA I ZADRŽAVANJE VRIJEDNOSTI ZA VAŠE VOZILO.

BMW Service Inclusive 2024

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Platite jednom, bezbrižno vozite. BMW Service Inclusive omogućuje vam da sami odlučite o vremenskom periodu ili kilometraži, i platite jednokratnu fiksnu cijenu. Tada su pokriveni svi uključeni servisni radovi. Vaš BMW je u najboljim mogućim rukama. Kod svih sudjelujućih BMW servisnih partnera diljem svijeta.

BMW Value Service 2024

BMW VALUE SERVICE.

Je li vaš BMW stariji od 5 godina? Iskoristite povlaštene cijene i ekskluzivne BMW usluge kako biste uživali u sigurnosti, očuvanju vrijednosti i čistom užitku u vožnji. Naše atraktivne cijene uključuju korištenje originalnih BMW dijelova za kočnice, filtere goriva i mikrofiltere kao i vrijeme koje naši stručnjaci provedu u radu.

BMW Extended warranty 2024

BMW PRODULJENO JAMSTVO.

Ostanite pokriveni. S produljenim jamstvom BMW-a možete produžiti dvogodišnje zakonsko jamstvo na rok od 3 do 5 godina, ili na prijeđenu udaljenost od 200.000 kilometara. Tijekom tog vremena imat ćete koristi od širokog spektra usluga, uključujući brzi popravak s originalnim BMW dijelovima.

MORE BMW SERVICES

PRAVA USLUGA ZA SVAKU SITUACIJU.

Kozmetički popravci, promjena guma ili pomoć na cesti – Vaša nam je sigurnost na prvom mjestu.

MY BMW aplikacija

IZRAVNA VEZA S VAŠIM BMW-om.

Aplikacija My BMW omogućuje vam da budete povezani s vašim BMW-om u svakom trenutku i pruža vam sve relevantne informacije na prvi pogled. Obavještavat ćemo vas – bez obzira je li vrijeme za servis, prikazuje li se poruka o pogrešci ili kako biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj ponudi usluga.

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA.