BMW 7 Protection G73 sa signalnim svjetlima u mraku 1/3 bokocrt

NOVI 7 PROTECTION.

Dobrodošli u novu eru zaštite.

NOVI 7 PROTECTION.Dobrodošli u novu eru zaštite.

BMW 7 Protection: Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana)[1][2]: 14,6[3]; Emisija CO2 u g/km (kombinirana)[1][2]: 328,1[3]

Pročitajte više

NOVI 7 PROTECTION.

Novi BMW 7 Protection predstavlja 6. generaciju BMW sigurnosnih vozila temeljenu na luksuznoj limuzini BMW serije 7. Očekujte najvišu razinu zaštite, udobnosti i performansi, posebno prilagođenih vašim osobnim sigurnosnim potrebama.

Pročitajte više

NOVI STANDARD ZAŠTITE.

BMW 7 Protection G73 sa signalnim svjetlima, pogled sprijeda na parking

Novi BMW 7 Protection dizajniran je za osobe s posebnom potrebom za zaštitu, ali također postavlja standarde u pogledu elegancije i estetike. Na primjer, zahvaljujući potpuno revidiranom sigurnosnom konceptu ima neprobojan oklop. Linije i dizajn, međutim, gotovo su identični uobičajenom BMW-u serije 7 i stoga nude više prostora za opuštanje. Čak se i vratima, koja su blindirana u pravom smislu riječi, može lako upravljati i automatski zatvoriti iznutra preko kontrolnog zaslona integriranog u vrata. Ovu tehnologiju zovemo "Effortless Door" i potpuno je nevidljiva izvana. Dakle, iako je novi BMW 7 Protection blindirano vozilo, na tu ćete činjenicu odmah zaboraviti čim sjednete unutra i uživate u njegovoj iznimnoj prostranosti.

PERFORMANSE VOŽNJE.

Ubrzanje i brzina mogu biti odlučujući faktor preživljavanja kada je to najbitnije. Zahvaljujući smanjenoj težini, zajedno s najnovijom generacijom BMW motora (V8), izvedba novog BMW 7 Protection postavlja nove standarde u svojoj klasi. 

Pročitajte više
BMW serije 7 G73 Protection ½ pogled sprijeda na autocesti 

KONCEPT ZAŠTITE

BMW serije 7 G73 Protection 1/3 bočni pogled, balističko ispitivanje

ZAŠTITNA JEZGRA

 

Novi BMW 7 Protection nudi najvišu razinu zaštite od balističkih napada ili eksplozija, dokazanu u opsežnim i zahtjevnim studijama i službeno potvrđenu od stranje njemačkog 'Beschussamta'. Međutim, ako morate napustiti automobil u slučaju nužde, sva vrata mogu biti opremljena funkcijom izlaza u nuždi.

Pročitajte više
BMW serije 7 G73 Protection 2/3 pogled sprijeda, skretanje

DIZAJNIRAN DA OSTANE U POKRETU.

 

Ne zaustavljanje u opasnim situacijama ključno je za preživljavanje. Zato je sve na novom BMW-u 7 Protection dizajnirano da vas održi u kretanju u najnepovoljnijim uvjetima, čak i ako je vozilo već oštećeno ili propucano.

Pročitajte više

ZAŠTITNA OPREMA.

Novi BMW 7 Protection nudi širok raspon zaštitne opreme za vanjštinu. Na primjer: Uklonjive plave svjetiljke i trepćuća svjetla za bubrežastu rešetku, drugi tetrovizor (digitalni) ili dodatna balistička zaštita. Opcijski dostupni držači zastavica na obje strane.
BMW serije 7 G73 Protection Značka zaštitne jezgre

BMW ZAŠTITNA JEZGRA.

Osnovna struktura novog BMW-a 7 Protection je osnova za njegovu jedinstvenu arhitekturu zaštite. Mi to zovemo: ZAŠTITNA JEZGRA. Ova snažno oklopljena unutarnja jezgra okružuje cijeli putnički prostor i pruža neviđenu zaštitu za svoje putnike. Mala težina zaštitne jezgre povećava performanse vožnje. Istovremeno je dizajnirana na način da svojom veličinom ne ograničava unutarnji prostor u odnosu na standardno vozilo. Što znači da uživate u istoj prostranoj udobnosti u novom BMW 7 Protection kao u BMW serije 7.

BMW serije 7 G73 Protection Cockpit BMW Curved Display

BMW Protection Sustav upravljanja dodirom.

Inovativni koncept upravljanja na dodir s posebnim funkcijama važnim za zaštitu, više udobnosti rukovanja: moderno, diskretno i individualno upravljanje.

BMW 7 Series Protection G73 Lakometalni kotači s Runflat funkcijom

BMW 20” lakometalni kotači s Runflat funkcijom.

PAX naplatci posebno su razvijeni za novi BMW 7 Protection. Prednosti uključuju kraći zaustavni put, bolje ubrzanje i poprečnu dinamiku. Zahvaljujući Run-flat prstenovima u novorazvijenim gumama, omogućen je nastavak vožnje nakon gubitka tlaka u gumama.

BMW 7 Series Protection G73 izlazi u nuždi otvorena vrata

Izlaz za slučaj opasnosti na svim vratima.

Spremni za hitne slučajeve: Sva vrata mogu biti opremljena funkcijom izlaza u nuždi. U slučaju da morate brzo napustiti vozilo.

BMW 7 Series Protection G73 držač zastavice

BMW držač zastavice.

Novi BMW 7 Protection djeluje nenametljivo i elegantno, osim ako ne želite drugačije: za posebno reprezentativne zahtjeve, može se opremiti držačima zastavica (dostupni za obje strane).

BMW serije 7 Protection G73 bljeskalice na krovu

BMW Trepćuća svjetla i bljeskalice.

Uklonjive plave svjetiljke mogu se naručiti sa zvučnim signalima upozorenja (ECE ili US standard). Osim toga, dostupna su plava i crvena bljeskajuća svjetla za prednju i stražnju stranu automobila, kao i plava bljeskajuća svjetla za retrovizore ili bočne stranice.

ZNAČAJKE VANJŠTINE.

BMW serije 7 Protection G73 Vozač otvara Effortless Door vrata

BMW Effortless Door.

Čak se i vrata, koja su blindirana u pravom smislu te riječi, mogu zatvoriti ne samo glatko, već i potpuno automatski zahvaljujući tehnologiji 'Effortless Door'.

BMW serije 7 Protection G73 unutarnja armaturna ploča i upravljač

BMW Integralno Aktivno Upravljanje.

Još agilniji i lakši za manevriranje zahvaljujući BMW Integral Active Steering. Pri velikim brzinama, povećava se vozna stabilnost.

BMW serije 7 Protection G73 pogled sprijeda

BMW Parking Assistant Plus.

Bolji pregled prilikom parkiranja i manevriranja: Zahvaljujući panoramskom i 3D prikazu okoline vozila, možete manevrirati bez napora čak i u skučenim prostorima. To sprječava oštećenje parkiranja i nesreće u nejasnim situacijama.

BMW serije 7 Protection G73 Slika detalja BMW bubrežaste rešetke i prednje bljeskalice

BMW bubrežasta maska 'Iconic Glow'

Vizualni naglasak na vanjštini: konturna linija osvjetljenja impresivno prikazuje BMW bubreg 'Iconic Glow', bilo u mirovanju ili tijekom vožnje. Kada je deaktivirana, tehnologija nije vidljiva.

BMW serije 7 Protection G73 BMW Crystal prednja svjetla 'Iconic Glow' detalji

BMW Crystal prednja svjetla 'Iconic Glow'.

Kultni prednji dizajn: BMW Crystal prednja svjetla 'Iconic Glow' daju vašem BMW-u posebnu auru i estetiku.

BMW serije 7 Protection G73 bočni prikaz

Ostala standardna i dodatna zaštitna oprema je dostupna.

Ostala standardna i dodatna zaštitna oprema je dostupna, kontaktirajte nas za više detalja.

ZNAČAJKE UNUTRAŠNJOSTI.

BMW serije 7 Protection G73 unutarnja roleta za zaštitu od sunca

BMW zaštita od sunca.

Dobrodošli u ekskluzivni Privacy Lounge - možda najudobnije i najsigurnije mjesto na kojem ste ikada bili. Odavde ćete uživati prije svega u jednom: prostoru. Možete ga koristiti za opuštanje - ili ako je potrebno: za pripremu sljedećeg zadatka. Ili ako želite nevidljivo pogledati prema van: Jednostavno upotrijebite vodoravne zavjese za sunce - one vam nude 'špijunsku funkciju' kroz mali otvor.

BMW serije 7 Protection G73 unutrašnjost multifunkcionalna sjedala

BMW multifunkcionalno sjedište naprijed i straga.

Visoka razina udobnosti sjedenja: BMW multifunkcionalna sjedala naprijed i straga nude dodatne mogućnosti podešavanja. Uz električno podešavanje širine naslona, gornjeg dijela naslona, visine i dubine naslona za glavu, sjedalo možete optimalno prilagoditi svojim potrebama. U slučaju nesreće, nasloni za glavu koji reagiraju na sudar mogu smanjiti rizik od ozljeda.

BMW serije 7 Protection G73 Zvučni sustav Bowers & Wilkins Diamond Surround sa značkom

BMW zvučni sustav Bowers & Wilkins Diamond Surround.

BMW Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System stvara audio iskustvo od 1.265 W kroz 28 visokotonaca, zvučnike srednjeg tona, centralni bas i shakere.

BMW serije 7 Protection G73 interijer Executive Lounge Seating stražnja sjedala

BMW Executive Lounge Sjedala.

Naslonite se i uživajte: Kao putniku na stražnjem sjedalu iza vozača, BMW Executive Lounge Seating nudi vam udoban i opuštajuć položaj s osloncem za noge. Za još više prostora straga, suvozačevo sjedalo možete pomaknuti prema naprijed do 110 mm.

BMW serije 7 Protection G73 Travel & Comfort System držač tableta na stražnjim sjedalima

BMW Travel & Comfort Sustav.

BMW Travel & Comfort System uključuje USB-C vezu koja stvara preduvjet za sigurno pričvršćivanje vašeg osobnog tableta na stražnju stranu odgovarajućeg prednjeg sjedala. Fleksibilno rješenje koje se skladno uklapa u cjelokupnu sliku.

BMW 7 Protection G73 cool box stražnja sjedala

BMW Hladnjak.

BMW Cooling Box (hladnjak) je elegantno uvučen između stražnjih sjedala. Sljedeće osvježenje- piće ili grickalice- uvijek nadohvat ruke.

TEHNIČKI PODACI NOVE 7 PROTECTION.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min[1]:

390 (530)[3]

Ubrzanje 0-100 km/h  u s[1]:

6,6[3]

Potrošnja goriva, kombinirana , u l/100 km[1][2]:

14,6[3]

Emisija CO2, kombinirana , u g/km[1][2]:

328,1[3]

Skica BMW 7 Protection G73

Potrošnja goriva i emisija CO2.

BMW 7 Protection: Fuel consumption, combined WLTP in l/100 km[1][2]: 14,6[3]; CO2 emissions, combined WLTP in g/km[1][2]: 328,1[3]

Pročitajte više