Razni modeli BMW M s različitim bojama u V formaciji

BMW INDIVIDUAL.

STIL PROTIV OBIČNOG.

BMW INDIVIDUAL.STIL PROTIV OBIČNOG.

Odlučujete se za stil, a ne za konvencije. I volite svako malo neočekivano koliko i jedinstveno. Zašto to ne pokazati? BMW-om koji točno odgovara vašim željama. Uz BMW Individual na ekskluzivan način naglašavate svoj karakter. Bilo da je to sa fascinantnom završnom obradom boje, impresivnim presvlakama od pune kože ili savršeno usklađenim, visokokvalitetnim detaljima. Istaknite se iz mnoštva svojim vlastitim osobnim stilom i postavite pojedinačne naglaske na vanjskoj i unutarnjoj strani koji odmah upadaju u oči. Napokon, stil je i pitanje karaktera.

Pročitajte više

SLOBODA DIZAJNA IMA IME.

Ekskluzivni način prikazivanja karaktera: doživite fascinantna umjetnička djela, savršena izdanja i nadahnjujuće značajke opreme BMW Individual - i kroz odabrane primjere istražite brojne i raznolike mogućnosti BMW Individual.

Pročitajte više
BMW M3 limuzina G80 2021 BMW Individual Verde Mantis tročetvrtinski pogled i BMW M3 limuzina G80 2021 BMW Individual Mint Green licem jedan prema drugome izbliza iz ptičje perspektive

BMW INDIVIDUAL BOJE KAROSERIJE: SVESTRANO IZRAŽAVANJE SVOJE OSOBNOSTI.

Dajte svojoj kreativnosti slobodu: s BMW Individual imate na raspolaganju više od 100 fascinantnih završnih boja - za ekskluzivni dizajn vašeg vrlo osobnog BMW-a. Od Macau Blue do Lime Rock Grey. Od Fire Orange do Frozen Black. Bez obzira jesu li mat ili metalik, impresivni ili blistavi - svi završni elementi nadahnjuju svojim savršenim sjajem i spektakularnom dubinom boje. Rezultat je to što prvoklasna kvaliteta naše boje postavlja svjetla reflektora na vaše vozilo iz svakog kuta. Bez obzira nalazi li se ispred vašeg doma, na krivudavoj cesti u Alpama ili bulevarom obloženim dlanovima na rivijeri. U svakom slučaju, stil i obilje karaktera su osigurani.

BRILIJANTNI METALIK STIL.

BMW M4 Competition Coupé G82 2021 BMW Individual Thundernight metalik tročetvrtinski pogled sprijeda izbliza

Blistav izgled za snažne performanse. Metalik boje BMW Individual savršeno prikazuju prepoznatljive konture vašeg BMW-a lomeći svjetlost, a posebno na suncu. Također se možete čuditi jedinstvenim svjetlucavim efektima koje stvara promjenjiva upadna svjetlost u kombinaciji sa spektakularnim dubokim sjajem. Brojne izražajne boje daju vašem BMW-u ono nešto - u skladu s vašim osobnim stilom.

FASCINANTAN MAT IZGLED.

BMW M4 Competition Coupé G82 2021 Frozen Dark Grey metalik u mirovanju sprijeda izbliza

Učinite svoj BMW još privlačnijim: sa mat bojama BMW Individual. Oni autoritetno ističu atletski i moćan jezik dizajna vašeg vozila, dok mu istovremeno daju ultra moderan izgled. I najbolji dio svega: mat premazi pokazuju uzbudljivu interakciju između precizno isklesanih površina u gotovo svim uvjetima osvjetljenja - i, pritom, stvaraju maksimalan izraz u svakom detalju.

BMW Individual je ekskluzivni spektar individualizacije od BMW-a M koji vam omogućuje postizanje iznenađujuće neovisnog učinka i istovremeno maksimalnu ekspresiju
Markus Flasch, Chief Executive Officer, BMW M GmbH

BMW INDIVIDUAL BOJE ZA BMW X MODELE.

Četiri različita modela BMW X u formiranju blokova na seoskoj cesti

Ekskluzivnim i visokokvalitetnim završnim bojama BMW Individual dajete svom X modelu vrlo poseban izgled. Bilo da je posebno svijetao u bojama Atlantis, Le Mans Blue ili Java Green ili po mogućnosti fascinantno mat u Frozen Black ili Frozen Marina Bay Blue, jednostavno prilagodite sportsku vanjštinu svojim individualnim željama - i priuštite svom SAC ili SAV još osobniji, dinamičniji ili ekskluzivniji izgled. Zainteresirani? BMW Individual Visualizer omogućuje vam prvi informativni dojam.

BMW M4 Competition Edition x KITH sa BMW Individual full Merino kožnim presvlakama u Black i M Carbon školjkasta sjedala u M Tricolour

BMW INDIVIDUAL KOŽNE PRESVLAKE. IZVANREDNE UNUTARNJE VRIJEDNOSTI.

Izrazite svoj stil. I to s finoćom. Odaberite besprijekornu BMW Individual fino zrnatu Merino kožu. Unutrašnjost vašeg BMW-a pretvara u ekskluzivnu i jednako osobnu pojavu. A najbolji dio svega je što vam BMW Individual nudi impresivno veliku paletu materijala, boja i kombinacija.
Od posebno sportskog, kao i sportski elegantnog i luksuznog, u jednobojnom ili dvobojnom, s diskretnim kontrastnim šavovima ili ekskluzivnim kontrastnim šivanjem, do kombinacija s najfinijom alkantarom. Ovaj raznoliki izbor ekskluzivnih opcija presvlaka od kože omogućuje vam dizajn vašeg BMW-a do najsitnijih detalja u potpunosti u skladu s vašim željama.

BMW Individual omogućuje našim kupcima da plivaju protiv plime apsolutnim stilom, da se izdižu iznad trenutnih standarda, istodobno u potpunosti izražavajući svoj vlastiti karakter.
Lothar Schupet, Voditelj korisničkog savjetovanja, BMW M Brand Management
BMW Individual unutarnje obloge od finog drveta 'Fineline' Black s aluminijskim umetcima izbliza

BMW INDIVIDUAL UNUTARNJE OBLOGE: SAVRŠENI ZAVRŠETAK.

Prava privlačnost pažnje koja se širi izvan površine: s impresivnim unutarnjim završnim obradama BMW Individual postavljate posebno ekskluzivne, sportske ili luksuzne naglaske u unutrašnjost svog BMW-a. Potpuno u skladu s vašim ukusom i u skladu s karakterom vašeg vozila. Istodobno, svim završnim obradama zajedničko je jedno: Svi dolaze iz najboljih materijala, podvrgavaju se savršenoj daljnjoj obradi i nadahnjuju izvrsnom završnom obradom. Bilo od aluminijske mreže, karbona ili finog drveta - postavljate intrigantne kontraste u unutrašnjosti svog BMW-a ili postižete odgovarajuće efekte između unutrašnjosti i završnih obloga s naglaskom i kožne presvlake.

BMW M4 Competition Coupé G82 2021 BMW Individual Signal Green pogled sprijeda u mirovanju ispred ograde

ODMAH OBLIKUJTE SVOJ AUTOMOBIL S BMW INDIVIDUAL OPREMOM.

Pomoću BMW Individual Visualizera stvarate točnu sliku kako će izgledati BMW koji ste zamislili. Stvorite svoj vlastiti dizajn iz snova, uključujući završnu obradu boje, presvlake, ukrasne trake i lakometalne naplatke. Inspirirajte se - BMW Individual vam to omogućava.
BMW Individual M Shadow Line svjetla izbliza
BMW Individual pragovi vrata BMW M Town izbliza
BMW M5 limuzina M bubrežna rešetka M Shadow Line visokog sjaja

SAVRŠENO KOORDINIRANIE ZNAČAJKE.

Dajte svom BMW -u vrlo osobni pečat. Uz ekskluzivne dizajnerske elemente BMW Individual. S ekspresivnim kotačima od lake legure s naglascima u bojama, na primjer, ili individualnim završnim obradama pragova vrata i izvezenim naslonima za glavu, luksuznim presvlakama u dvobojnoj ili trobojnoj boji ili volanom od Alcantare s čvrstim prianjanjem i elegantnim izgledom. Ili možete odabrati detalje u crnoj boji visokog sjaja savršeno usklađene s bojom vozila iz M Shadow Line visokog sjaja-poput okvira rešetke bubrega, poklopca vanjskih retrovizora ili stražnjeg spojlera. Spektakularna i nepogrešiva su M svjetla Shadow Line s crnom završnom obradom za sve kromirane dijelove glavnih svjetala. Na koji god način da se odlučite, visokokvalitetne opcije posebne opreme BMW Individual postavljaju posebne naglaske i idealno zaokružuju izgled vašeg BMW-a po mjeri.

EKSKLUZIVNA BMW M POSEBNA IZDANJA.

BMW M4 Competition x KITH i BMW M2 Edition koje je dizajnirao FUTURA 2000 predstavljaju dva posebna BMW M modela stvorena u strogo ograničenom izdanju koji su podjednako impresionirali međunarodne stručnjake i publiku. Iako su oba izdanja rasprodana u rekordnom roku, ipak vrijedi istražiti ulogu koju je BMW Individual odigrao u njihovom stvaranju.

Pročitajte više
BMW M4 Competition Edition x KITH G82 2020 BMW Individual Frozen Black pogled s visoka na sivoj podlozi

EDTION x KITH – VLADAJTE ULICAMA.

Moda se susreće s visokim performansama. Njujorška modna marka Kith upoznaje BMW M. Impresivan rezultat je BMW M4 Competition x KITH. Nepogrešivo vozilo koje kombinira dizajn i dinamiku, vjerodostojnost na ulici i snagu kao i strast i visoke performanse na najbolji mogući učinak. Poseban naglasak na vanjskoj strani je istaknuti Kith logotip, kao i tri BMW Individual završne boje dostupne za vozilo: Frozen Black, Frozen Dark Silver i Frozen Brilliant White. Upečatljiv pogled u unutrašnjosti su ekskluzivno oblikovana sjedala M Carbon u obliku tri boje u tipičnoj M kombinaciji crne, svijetloplave i crvene boje.
BMW M2 Edition dizajniran od FUTURA 2000 F87 2020 BMW Individual Frozen Black pogled od tri četvrtine ručno oslikani prednji donji dio branika izbliza

EDITION FUTURA 2000 – STREET. ART.

Moćna umjetnost koja se kreće: BMW M2 Edition koje je dizajnirao FUTURA 2000 strogo je ograničen i ističe se prije svega zahvaljujući opcijama opreme koje je ručno dizajnirao umjetnik. Umjetnik FUTURA 2000 iz New Yorka poznat je po svojoj tipičnoj upotrebi boja, koncentričnih oblika i kinetičkih kompozicija. Za ovo izdanje međunarodno poznati ulični umjetnik kompaktni je sportski automobil opsežno oblikovao i izvana i iznutra - i pritom na jedinstven način ističe njegov buntovni karakter. Ovdje zaslužuju posebnu pozornost trake BMW Individual na instrument ploči i središnjoj konzoli. Umjetnik ih je ručno oslikao, čineći svako vozilo jedinstvenom kreacijom.
BMW M3 Competition limuzina G80 2021 BMW Individual Isle of Man Green metalik tročetvrtinski pogled u vožnji zavojem

ISTRAŽITE MOĆNE BMW M MODELE.

Dinamika nabijena adrenalinom u vrhunskoj formi: automobili BMW M. visokih performansi prilagođeni individualnom izgledu s ekskluzivnim elementima dizajna BMW Individual. Dopustite da vas nadahne bogatstvo fascinantnog sportskog štiha.
BMW M4 CS G82 2021 pogled s boka sa M Performance dijelovima

PALETA BMW M PERFORMANCE DIJELOVA.

Maksimalna količina sportske individualnosti: proizvodi BMW M Performance dijelova izvedeni su iz motosporta bez iznimke i nude vam beskompromisnu kvalitetu, posebnu estetiku i dinamiku u savršenstvu. Omogućuju vam da svom BMW-u dodate pravi automobilski karakter.
BMW M760Li xDrive limuzina G11 G12 2019 Frozen Dark Silver metalik tročetvrtinski pogled s boka u urbanoj sredini

UNIKATNO: BMW LUKSUZNA KLASA.

Doživite ekskluzivne automobile u savršenstvu - s progresivnim dizajnom, izražajnim performansama i okretnom dinamikom vožnje u sportskom i elegantnom ambijentu. Istražite BMW luksuznu klasu.
BMW M2 Edition dizajniran od FUTURA 2000 F87 2020 dva modela u pogledu odozgo u obliku slova V na sivoj podlozi

SUVREMENI NAČIN PROMICANJA UMJETNOSTI.

Saznajte sve o glavnom kulturnom sudjelovanju BMW Group u pitanjima moderne i suvremene umjetnosti, jazza i klasične glazbe, kao i arhitekture i dizajna.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

BMW M2 Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): ---
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): ---


BMW M3 limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9,8
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 224–223

BMW M3 Competition limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.2–10.0
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 231–227

BMW M4 Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.1–9.9
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 230–226

BMW M4 Competition Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9,8
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 224–223

BMW M5 Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 11,3–11,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 259–253

BMW M8 Competition Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 11.4–11.0
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 260–251

BMW M8 Competition cabrio:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 11.6–11.2
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 264–255

BMW X6 M:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 13.3–13.1
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 305–299

BMW X6 M Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 13.3–13.1
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 305–299

BMW M340i xDrive limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.2–7.5
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 188–172

BMW Z4 M40i Roadster:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.0–7.8
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 182–177

BMW M760Li xDrive limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12.5–12.4
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 285–282

BMW M850i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.8–10.6
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 247–242

BMW M850i xDrive cabrio:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.9–10.8
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 248–246

BMW X7 M50i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12.8–12.3
Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 292–280

Službeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određeni su u skladu s obveznim mjernim postupkom i u skladu su s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP testnom ciklusu uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Za novotestirana vozila od 01.01.2021. službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u.  Više informacija o postupcima mjerenja WLTP i NEDC potražite na www.bmw.de/wltp.

Za više informacija o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila, pogledajte "Vodič za potrošnju goriva, CO2 Emisije i potrošnja električne energije novih putničkih automobila ’, koja je besplatno dostupna na svim prodajnim mjestima tvrtke Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, i na https://www.dat.de/co2/.

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW M3 limuzina:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9,8

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 224–223

   

  BMW M3 Competition limuzina:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.2–10.0

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 231–227

   

  BMW M4 Coupé:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.1–9.9

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 230–226

   

  BMW M4 Competition Coupé:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9,8

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 224–223

   

  BMW M5 Competition:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 11,3–11,1

  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 259–253

   

  BMW M8 Competition Coupé:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 11.4–11.0

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 260–251

   

  BMW M8 Competition cabrio:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 11.6–11.2

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 264–255

   

  BMW X6 M:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 13.3–13.1

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 305–299

   

  BMW X6 M Competition:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 13.3–13.1

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 305–299

   

  BMW M340i xDrive limuzina:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.2–7.5

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 188–172

   

  BMW Z4 M40i Roadster:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.0–7.8

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 182–177

   

  BMW M760Li xDrive limuzina:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12.5–12.4

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 285–282

   

  BMW M850i xDrive Coupé:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.8–10.6

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 247–242

   

  BMW M850i xDrive cabrio:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.9–10.8

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 248–246

   

  BMW X7 M50i:

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12.8–12.3

  Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 292–280

   

  Službeni podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određeni su u skladu s obveznim mjernim postupkom i u skladu su s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP testnom ciklusu uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Za novotestirana vozila od 01.01.2021. službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u.  Više informacija o postupcima mjerenja WLTP i NEDC potražite na www.bmw.de/wltp.

   

  Za više informacija o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila, pogledajte "Vodič za potrošnju goriva, CO2 Emisije i potrošnja električne energije novih putničkih automobila ’, koja je besplatno dostupna na svim prodajnim mjestima tvrtke Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, i na https://www.dat.de/co2/.