Originalni BMW dijelovi Kočioni diskovi Testna klupa

ORIGINALNI BMW DIJELOVI.

KAKO BI VAŠ BMW OSTAO ORIGINALAN.

Tražite li najbolje za svoj BMW? Odlučite se za originalne BMW zamjenske dijelove. Posebno razvijeno, proizvedeno i intenzivno testirano za vaš BMW. Poboljšavaju sigurnost, pouzdanost i trajnost vašeg BMW-a, istovremeno povećavajući njegovu vrijednost pri preprodaji.

PREDNOSTI ZA VAS

5 RAZLOGA ZA ODABIR ORIGINALNIH BMW DIJELOVA.

Provjerena BMW kvaliteta.

Atraktivna vrijednost za novac.

Trajno zadržavanje vrijednosti.

Prvoklasna BMW stručnost.

Jamstvo do 24 mjeseca.

ORIGINALNI BMW NOVI DIJELOVI

NOVI I PRILAGOĐENI ZA VAŠ BMW.

U slučaju istrošenosti ili oštećenja dijela, ili neispravnog dijela, BMW nudi originalni BMW novi dio izrađen po mjeri za svaki dio, od lansiranja originalnog modela do najmanje dvanaest godina nakon prestanka proizvodnje modela . To jamči sigurnost i očuvanu vrijednost vašeg BMW-a.

PRERAĐENI DIJELOVI

NE MORA UVIJEK BITI NOVO.

Originalni BMW dijelovi 2023. Ponovna proizvodnja

Pedantno ispitanI i spremni za upotrebu. Prerađeni originalni BMW dijelovi regulirani su istim strogim smjernicama kvalitete kao i originalni novi BMW dijelovi. Stoga su jednako dobri za vaš BMW, a istovremeno čuvaju okoliš. BMW također nudi 24-mjesečno jamstvo na sve prerađene dijelove. Na taj se način možete u potpunosti osloniti na prerađene originalne BMW dijelove. BMW nudi sljedeće prerađene originalne dijelove za odabrane modele:

  • automatski mjenjači
  • transfer boxes
  • steering gears
  • turbopunjači
  • starters 
  • alternatori
  • head units

 

PONOVNA PROIZVODNJA

5 KORAKA DO NOVE KVALITETE.

Originalni BMW dijelovi 2023 Classic dijelovi

ORIGINALNI BMW CLASSIC DIJELOVI

ORIGINALNI BMW DIJELOVI ZA KLASIČNE AUTOMOBILE.

Isplati se osloniti isključivo na originalne BMW dijelove kada je riječ o zamjenskim dijelovima za još dugotrajnije uživanje u vašem klasičnom automobilu. Bilo da se radi o šasiji, elektronici ili karoseriji – BMW Classic dijelovi dostupni su kod vašeg BMW zastupnika ili preko europske mreže certificiranih BMW Classic partnera. Stručnjaci naručuju potrebne dijelove i ugrađuju ih svojim stručnim znanjem.

BMW Service

NAJBOLJA USLUGA S ORIGINALNIM BMW DIJELOVIMA.

I naravno, također koristimo originalne BMW dijelove u svim BMW servisima. Oslonite se na najbolju kvalitetu i stručno znanje i stručnost za svaki servis, održavanje ili popravak. Pouzdanost, sigurnost i užitak u vožnji su zadržani – što god se dogodilo. #WhateverHappens

BMW Service Inclusive BMW ispred ljetnog prizora s modelom

BMW Service Inclusive.

Jednom platite fiksni iznos i ubuduće su svi uključeni servisi i radovi na održavanju pokriveni za razdoblje po vašem izboru.

BMW Value Service BMW stoji ispred garaže s modelima

BMW Value Service.

Naša prvoklasna ponuda za sve modele BMW-a koji su stariji od pet godina – jer što je vaše vozilo starije, to više imate koristi od naših uvjeta servisiranja.

BMW popravak i njega. Popravak BMW svjetala

BMW popravak i njega.

Bilo nezgoda ili kozmetički popravak: Možete vjerovati stručnjacima u našim certificiranim BMW radionicama karoserije i lakiranja. Oni popravljaju svaku štetu, veću ili manju, pridržavajući se najviših standarda kvalitete i savršeno prilagođeni vašem BMW-u.

BMW Service muškarac i žena ispred BMW iX kod BMW servisnog partnera

Usluge BMW servisa.

Istražite naše ostale atraktivne servisne ponude i pronađite savršenu uslugu – za svoj model BMW-a, za vaše individualne potrebe i za bezbrižno zadovoljstvo u vožnji.

Originalni BMW dijelovi | BMW.hr

Originalni BMW dijelovi | BMW.hr

Originalni BMW dijelovi | BMW.hr

Originalni BMW dijelovi | BMW.hr

ČESTA PITANJA

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O ORIGINALNIM BMW DIJELOVIMA.