BMW Vision Neue Klasse Obitelj

THE NEUE KLASSE

U NOVU ERU.

UPUTITE SE U BUDUĆNOST MOBILNOSTI. VRHUNSKI STROJ ZA VOŽNJU.

S BMW Vision Neue Klasse preispitujemo mobilnost. I stavljamo ljude u središte zbivanja. Kako želimo voziti u budućnosti? Što želimo od budućih generacija vozila? Rezultat je okruženje prepuno inovativnih tehnologija koje obogaćuju iskustvo vožnje. Istodobno, želimo djelovati odgovorno i održivo. I zato se pitamo što budućnost želi od nas. Saznajte više o dizajnu, tehnologiji i učinkovitim konceptima potpuno električnog pogona BMW Vision Neue Klasse.

Dizajn BMW Vision Neue Klasse obitelj

DIZAJN NOVOG DOBA.

Progresivan, ali bezvremenski. Jasan, ali elegantan. Sveden na najosnovnije – ali i dalje tipično za BMW. Dizajn BMW Vision Neue Klasse pokazuje kako bi mogla izgledati budućnost mobilnosti. Što se tiče vanjštine, precizne linije susreću se s velikim površinama. Unutrašnjost vas poziva prostranom udobnošću i digitalnom tehnologijom.

BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse obitelj

I DIGITALNO I EMOCIONALNO.

U unutrašnjosti, virtualni i stvarni svjetovi spajaju se s novim operativnim sustavom BMW iDrive. Digitalne značajke stvaraju potpuno novi doživljaj unutrašnjosti. Usmjerene na vozača, personalizirane i skrojene točno prema vašem ukusu.

BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse obitelj

POTPUNO ELEKTRIČNO, POTPUNA UDOBNOST, POTPUNO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

Budućnost je električna. I praktičnije nego ikad prije. S 30 posto većim dometom, 30 posto bržim punjenjem i 25 posto većom učinkovitošću. Uživajte u bezbrižnoj vožnji koja je spremna za budućnost, sa šestom generacijom BMW-a eDrive.

THE VISION NEUE KLASSE.

INOVATIVNO. ČAK I U PROIZVODNJI.

S BMW Vision Neue Klasse dodaje se novo poglavlje proizvodnoj priči. Tvornica BMW Grupe u Debrecenu u Mađarskoj planirana je i razvijena kao iFACTORY. Kada BMW Vision Neue Klasse krene u proizvodnju 2025. godine, to će biti prvo mjesto za proizvodnju automobila koje će u potpunosti raditi na energiju bez fosilnih goriva.

OTKRIJTE NAŠE ELEKTRIČNE BMW MODELE ODMAH.