#WHATEVERHAPPENS. BMW SERVICE.

BEZBRIŽNO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI. ZA SVAKOG VOZAČA I ZA SVAKI BMW.

Vi i vaš BMW ste u najboljim mogućim rukama s vašim BMW servisnim partnerom. Od dugoročnih servisnih paketa, kao što je BMW Service Inclusive, preko atraktivnih sveobuhvatnih cijena BMW Value Service, do naših BMW Repair & Care i mnogih drugih individualnih usluga. Uvijek imamo optimalnu ponudu za vas – za svaki model BMW-a, za vaše potrebe i za mnoge bezbrižne kilometre koji su još pred vama.

Muškarac upravlja svojim pametnim telefonom

REZERVIRAJTE SVOJ BMW SERVIS ONLINE – BRZO I JEDNOSTAVNO.

Dobra usluga počinje online – brzo, jednostavno i u bilo koje vrijeme. Bilo da se radi o servisu kočnica, zamjeni ulja ili bilo kojoj drugoj usluzi: uz BMW online zakazivanje termina nudimo praktično rješenje za ugovaranje vašeg sljedećeg posjeta servisu. Uostalom, nitko ne poznaje vaše vozilo tako dobro kao naši BMW servisni stručnjaci. Jednostavno odaberite uslugu koju želite i zatim potražite dostupne termine kod vašeg lokalnog BMW servisnog partnera.

MY BMW APLIKACIJA.

Žena s pametnim telefonom ispred BMW-a

Vaše prednosti.

 • Fleksibilno online zakazivanje termina
 • Pregled servisnih opcija i radova održavanja za vaš BMW
 • Brza usluga BMW Roadside Assistance zahvaljujući automatskom prijenosu podataka o vozilu i lokaciji
 • Praktično upravljanje i praćenje vozila, bez obzira gdje se nalazite
 • Nove značajke i ažuriranja povezana s vašim BMW-om
Pročitajte više
Žena s pametnim telefonom sjedi u BMW-u

Tri koraka do My BMW App.

 1. Preuzmite besplatnu aplikaciju My BMW iz Apple Store ili Google Play Store.
 2. Prijavite se sa svojim BMW ID-em ili kreirajte novi račun.
 3. Unesite identifikacijski broj vozila (Vehicle Identification Number ) vašeg BMW-a i povežite svoje vozilo s aplikacijom My BMW.
Pročitajte više

BMW PREGLED I ODRŽAVANJE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive BMW ispred ljetnog prizora s modelom

Jednostavno se prepustite i samo se koncentrirajte na ono što je stvarno važno – čisto zadovoljstvo u vožnji. BMW Service Inclusive vam to omogućuje. Plaćate fiksni iznos samo jednom i sve uključene usluge i radovi na održavanju u budućnosti pokriveni su za razdoblje po vašem izboru. U isto vrijeme, vaš BMW je uvijek u najboljim rukama i to se odnosi na sve uključene BMW servisne partnere diljem svijeta.

BMW VALUE SERVICE.

BMW Value Service BMW stoji ispred garaže s modelima

Nešto na šta možete računati: BMW Value Service. Bez obzira radi li se o kočnicama, ulju ili mikrofiltru, jedno je jasno: s BMW Value Service paketom dijelovi i vrijeme servisa su uključeni u jednu privlačnu i transparentnu cijenu. Prvoklasna ponuda je za sve BMW modele koji su stari pet ili više godina - jer što je starije vaše vozilo, to su atraktivniji naši uvjeti servisa.

BMW PRODULJENO JAMSTVO.

BMW produljeno jamstvo Žena i muškarac sjede u BMW-u i gledaju kroz prozor

Uživajte u većoj sigurnosti do 5 godina. S BMW produženim jamstvom imate priliku produljiti dvogodišnje standardno jamstvo na rok od 3 do 5 godina ili 200.000 kilometara. Iskoristite prednosti sveobuhvatne usluge kao što su brzi popravci s originalnim BMW dijelovima i uživajte u ohrabrujućem osjećaju da ste spremni na sve.

VIŠE BMW USLUGA ZA VAS.

Uvijek smo tu za vas - sa stručnim osobljem, najsuvremenijim tehnikama popravka kao i originalnim BMW dijelovima. Naši stručnjaci osiguravaju brzo i profesionalno vraćanje vašeg vozila u izvorno stanje kako bi vaš BMW ostao pravi BMW. Ipak, u slučaju nezgode ili kvara, naši stručnjaci pružaju pomoć bilo gdje i bilo kada. Iskoristite prednosti usluge BMW Breakdown Assistance koja vam pomaže na brz i jednostavan način.
BMW Roadside Assistance BMW Roadside Assistance stručnjak razgovara s vozačem

BMW Roadside Assistance.

Usluga BMW Roadside Assistance dostupna vam je besplatno 24 sata dnevno – 365 dana u godini. Kontaktirajte nas putem aplikacije My BMW ili izravno iz svog vozila putem iDrive-a u izborniku BMW ConnectedDrive i stručnjaci će biti tu za vas uz kompetentnu pomoć telefonom ili na licu mjesta.

Odmah otkrijte
BMW popravak i njega. Popravak BMW farova

BMW popravak i njega.

Bilo da se radi o nezgodi ili kozmetičkom popravku: možete vjerovati stručnjacima u našim certificiranim BMW radionicama za karoseriju i lakiranje. Oni popravljaju svaku štetu, veću ili manju, pridržavajući se najviših standarda kvalitete i savršeno prilagođeni vašem BMW-u.

Odmah otkrijte
Opoziv dva muškarca razgovaraju

BMW opoziv.

Sigurnost naših kupaca i proizvoda su nam najveća briga. Zbog toga kontinuirano provodimo inspekcije kontrole kvalitete. Pomoću identifikacijskog broja vozila (Vehicle Identification Number) možete provjeriti primjenjuju li se trenutno na vaš BMW neke radnje opoziva. U takvim slučajevima BMW snosi troškove svih opoziva i servisnih aktivnosti.

Saznajte više
Ruka za provjere i održavanje BMW vozila na BMW poklopcu motora

Kontrola i održavanje BMW vozila.

Naši BMW stručnjaci rade s inovativnim tehnologijama radionica i originalnim BMW dijelovima. To osigurava vaš užitak u vožnji i sigurnost te zadržavanje vrijednosti vašeg BMW-a. Bez obzira vozite li novi BMW ili stariji model.

BMW Teleservices Žena upravlja zaslonom in BMW-u

BMW Teleservices.

BMW Teleservices čini vaš život udobnijim: Ako je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, vaš željeni BMW servisni partner dobiva sve relevantne informacije o vozilu, a zatim će vas kontaktirati kako biste dogovorili termin. Jedan od uvjeta je da ste registrirali svoje vozilo online na portalu BMW ConnectedDrive i da ste naveli servisnog partnera.

Odmah otkrijte
Originalni BMW dijelovi Ispitni stalak za kočione diskove

Originalni BMW dijelovi.

Originalni BMW dijelovi najbolji su izbor. Posebno razvijeni, proizvedeni i intenzivno testirani za vaš BMW. Bilo da su novi ili prerađeni – originalni BMW dijelovi nude najvišu kvalitetu, osiguravaju optimalne performanse i povećavaju vrijednost preprodaje.

Odmah otkrijte

BMW SERVIS: NAJVAŽNIJA PITANJA I ODGOVORI.

 • Što je usluga BMW Service?
 • Koliko često trebam zakazati termin za servis i koji su preporučeni servisni intervali za moje vozilo?
 • Kako mogu znati koji servis treba moj BMW?
 • Gdje je moj najbliži BMW servisni centar?
 • Kolika je cijena pregleda BMW servisnog partnera?
 • Što je BMW VIN broj i gdje ga mogu pronaći?