BMW Teleservices Žena ispred BMW-a gleda svoj pametni telefon

MOJ UM JE PUN IDEJA, NE SASTANAKA.

#WHATEVERHAPPENS. BMW TELESERVICES.

MOJ UM JE PUN IDEJA, NE SASTANAKA.#WHATEVERHAPPENS. BMW TELESERVICES.

Uz BMW Teleservices, uživate u maksimalnoj sigurnosti i praktičnosti kada su u pitanju servisna pitanja. Od manjih radova na održavanju do brze pomoći u slučaju nesreće i kvara - zahvaljujući BMW Teleservices i BMW ConnectedDrive, ne morate učiniti mnogo kako biste uvijek dobili pravu podršku u pravo vrijeme. Vaš BMW automatski prepoznaje potrebu i prenosi sve relevantne podatke o vozilu našim stručnjacima. Osiguravanje da se prave mjere pokreću u svakom trenutku.

Pročitajte više

BMW TELESERVICES: BESPLATNO UZ BMW CONNECTED DRIVE.

Imate li BMW ConnectedDrive ili funkciju hitnog poziva? Ako je tako, možete besplatno koristiti BMW Teleservices. Dovršite ova tri koraka kako bi vaš servisni partner mogao upravljati vašim rasporedom održavanja.

Evo kako doživljavate Teleservices u punoj mjeri:

  • Registrirajte se na BMW ConnectedDrive portalu ili u aplikaciji My BMW.
  • Povežite svoje vozilo sa svojim računom.
  • Odaberite svog BMW servisnog partnera izravno na BMW ConnectedDrive portalu, u aplikaciji My BMW ili na iDriveDisplay vašem vozilu pod BMW ASSISTANCE > SERVICE PARTNER.
Pročitajte više
BMW Teleservices BMW iX punjenje sa modelom

BMW TELESERVICE CALL.

Kada je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, BMW Teleservice Call pruža vama i vašem preferiranom servisnom partneru sve relevantne informacije. Čak i prije nego što vas kontaktira radi dogovora, vaš BMW servisni partner već zna stanje vašeg vozila, može naručiti rezervne dijelove i savršeno je spreman ispuniti individualne zahtjeve vašeg vozila. Time se također skraćuje vrijeme čekanja tijekom dogovora.

Sustav također identificira potrebu za neplaniranim održavanjem u ranoj fazi, primjerice u slučaju istrošenih kočnica. Dijele se potrebne informacije kako bi se svi takvi nedostaci mogli pravovremeno ispraviti. Ne morate se više brinuti ni oko čega, a vaš BMW ostaje u savršenom stanju.

Kako bi vas kontaktirao i pripremio termin, vaš dodijeljeni servisni partner može pokrenuti i pozvati trenutne podatke o pozivu BMW Teleservice vašeg vozila i vašem vozilu poslati poruke, poput podsjetnika na termin.

  • Karakteristike u detalje
BMW Teleservices BMW navigacijski sustav izbliza

BMW BREAKDOWN CALL.

U slučaju kvara, uvjeravamo vas u najbolju moguću pomoć: možete kontaktirati BMW Roadside Assistance izravno iz vozila odabirom BMW Pomoć u izborniku BMW ConnectedDrive putem iDrivea. Svi relevantni podaci o stanju vozila i vašem trenutnom položaju bit će odmah preneseni u Mobilni servis i uspostavit će se glasovna veza. Specijalisti će ili daljinski riješiti male kvarove ili će pomoći na licu mjesta.

Nakon što ste dali pristanak, vozila s najnovijom generacijom iDrivea mogu odgovoriti na zahtjev za potrebne podatke i omogućiti daljinski prijenos tih podataka. Zbog toga agent pozivnog centra za pomoć na cesti može dobiti podatke o vozilu čak i ako ste ga kontaktirali telefonom.

Alternativno, možete započeti proces pomoći na cesti iz svoje aplikacije My BMW. I u ovom slučaju telefonska linija za pomoć primit će sve potrebne podatke kako bi vam pružila najbolju moguću podršku.

  • Karakteristike detaljno
BMW Teleservices Žena u BMW kokpitu

BMW ACCIDENT CALL.

Inovativni poziv u slučaju nesreće nudi profesionalnu podršku u slučaju manjih nesreća u kojima se zračni jastuk ne aktivira. Međutim, senzori i dalje dopuštaju vašem vozilu da otkrije oštećenja i obavijeste vas prikazivanjem obavijesti upozorenja na monitoru iDrive. Sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb, a stručnjaci u pozivnom centru za pomoć u nesreći bit će vam na raspolaganju kako bi vam ponudili svoju profesionalnu i stručnu pomoć. Ako je vaše vozilo i dalje tehnički ispravno, bit će vam zadovoljstvo dogovoriti termin kod najbližeg servisnog partnera. Ako ne, oni će za vas organizirati uslugu popravka.

  • Zahtjevi

UPRAVLJANJE SERVISNIM PARTNEROM.

BMW Teleservices BMW iX tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji cestom

Service Partner Management omogućuje vam da odredite željenog partnera za usluge koji će primati pozive za teleservis iz vašeg vozila. Trenutno dodijeljenog servisnog partnera možete provjeriti i promijeniti u bilo kojem trenutku u izborniku vozila, na korisničkom portalu ConnectedDrive ili u aplikaciji My BMW. Kako bi osigurao pružanje Teleservices usluga, BMW također može ispraviti nedostajuće ili očito netočne dodjele servisnih partnera.