BMW M

BUDITE PREDVODNIK. I NEKA VAS DRUGI SLIJEDE.

Usluge i aplikacije BMW ConnectedDrive BMW-a X6 M.

Uvijek budite korak ispred ostalih – a u tome će vam pomoći brojne mogućnosti tehnologije BMW ConnectedDrive. Servisi i usluge BMW ConnectedDrive omogućavaju povezivost BMW-a X6 M s vanjskim svijetom, odnosno pristup informacijama, zabavi i brojnim drugim funkcijama. Upoznajte trkaće funkcije aplikacije BMW M Laptimer. Unaprijed budite obaviješteni o trenutačnoj prometnoj situaciji na vašoj ruti. Među milijunima glazbenih brojeva odaberite najomiljenije.

Pročitajte više

USLUGE CONNECTEDDRIVE.

Opcija opreme ConnectedDrive usluga predstavlja osnovu za upotrebu individualnog asistenta za digitalnu mobilnost BMW Connected u vozilu, kao i BMW ConnectedDrive funkcije, koje pružaju vozaču širok raspon informacija, zabave i usluga na cesti.

Ponuda uključuje pristup aktualnim informacijama o lokaciji kao što su vremenske prilike i vijesti, kao i online pretraživanje pomoću GoogleTM i praktičnih funkcija ureda. Uslugama i značajkama kao što su informacije o parkiranju, kao i putnim i hotelskim vodičima možete izravno pristupiti u automobilu bez pametnog telefona putem ConnectedDrive izbornika.

Jednostavan i neograničen pristup odabranim aplikacijama za pametni telefon je također integriran. ConnectedDrive usluge također omogućuju pristup trgovini BMW ConnectedDrive, u kojem se usluge i aplikacije mogu naručiti i produžiti u bilo kojem trenutku i bilo gdje kako bi odgovarali individualnim zahtjevima korisnika. Opcija opreme ConnectedDrive usluga nudi sve ovo i više, čineći svaki putovanje u BMW-u pravim doživljajem.

  • Trgovina BMW ConnectedDrive

    Cijelu paletu naših usluga i aplikacija možete naći u internetskoj trgovini BMW ConnectedDrive na našem korisničkom portalu “My BMW ConnectedDrive”. Rezervirajte usluge raspoložive za vaše vozilo, primjerice Internetsku zabavu, praktične usluge Concierge ili prometne informacije u stvarnom vremenu. Tu ćete također naći brojne druge sadržaje i funkcije poput BMW Online, Internet, daljinske usluge te niz aplikacija, primjerice Napster, Audible i Deezer.
    Kada i koliko dugo ćete se htjeti služiti uslugama i aplikacijama BMW ConnectedDrive ovisi samo o vama: svaku uslugu možete odabrati na određeno vrijeme, u rasponu od jednog mjeseca do tri godine.

  • Microsoft Office 365

    Produktivno radite na putu na posao. Zahvaljujući savršenoj integraciji sustava Microsoft Office 365 u vozilo, poruke elektroničke pošte, kontakti i unosi kalendara kontinuirano se sinkroniziraju s drugim uređajima i mogu se izravno uređivati - čak i bez pametnog telefona. Osim toga, možete se automatski spojiti na konferencijske Skype pozive za tvrtke samo jednim klikom.

Aplikacija bmw M laptimer

APLIKACIJA BMW M LAPTIMER.

Pomoću aplikacije BMW M laptimer, podaci o vožnji s trkaće staze mogu se točno zabilježiti, zavoj po zavoj, a zatim analizirati s ciljem poboljšanja performansi vožnje. Aplikacija koristi BMW senzore za prikupljanje detaljnih podataka iz vozila i prikazuje odabrane rezultate na upravljačkom zaslonu. Sustav se koristi preko iDrive kontrolera. BMW M laptimer također uključuje sučelje za GoPro kamere.

Dok bilježi, aplikacija BMW M laptimer prikazuje položaj GPS-a, brzinu, prednje ubrzanje, bočno ubrzanje (G-sila), vrijeme kruga i ubrzanje do određene brzine (npr. od 0 do 100 km/h). Ovisno o opremi vozila i godini modela, izmjereni faktori mogu također uključivati položaj akceleracije, kut upravljanja, usporavanje, rpms i brzinu, kao i potrošnju goriva.

Zabilježene informacije mogu se dijeliti kao snimka na društvenim medijima, a pohranjeni podaci mogu se poslati putem elektroničke pošte.

USLUGE CONCIERGE.

Zatražite konkretne informacije o cesti i primajte praktične informacije i savjete - usluga Concierge opcije BMW ConnectedDrive vam to omogućuje. Dodirom na tipku ova praktična usluga povezuje vozača s zaposlenikom BMW-ovog pozivnog centra, koji djeluje kao "osobni asistent" na putu.

Bilo da je to određenog restorana, najbližeg bankomata ili dežurne ljekarne - agent BMW-ovog pozivnog centra je ovdje da vam pomogne i može čak i poslati informacije izravno u navigacijski sustav vašeg BMW-a. Također je moguće rezervirati kino ulaznice tijekom vožnje. Usluga Concierge radiUsluge Concierge funkcioniraju neovisno o vašem mobilnom telefonu i dostupna je i inozemstvu i inozemstvu, 24 sata, sedam dana u tjednu i bez ikakvih dodatnih troškova.

Umrežena zabava

UMREŽENA ZABAVA.

Odgovarajuća glazba za svaku situaciju, cestu i raspoloženje. Umrežena zabava nudi izravan i neograničen pristup više od 22 milijuna glazbenih brojeva u BMW-u – bez potrebe za uključivanjem drugih uređaja, primjerice pametnih telefona. Na raspolaganju je mnogo glazbe za svačiji ukus. Čim se u automobilu odsvira neki glazbeni broj, automatski se zapisuje na tvrdi disk vozila, pa užitak postaje zajamčen bez ikakvih prekida.
Ponuda umrežene zabave omogućava da kod nekog od BMW-ovih glazbenih partnera poput Napstera otvorite račun koji se bez dodatne naknade može koristiti u šest europskih zemalja: Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Španjolskoj i Nizozemskoj.

PROMETNE INFORMACIJE.

Prometne informacije u stvarnom vremenu, Real Time Traffic Information (RTTI), u svakom trenutku nude najnovije informacije o stanju u prometu. Vozilu se praktično u stvarnom vremenu šalju detalji o mjestu i trajanju zastoja, prometu na autocestama, sporednim cestama i mnogim gradskim ulicama. Inteligentni savjeti pomažu vozaču da do odredišta stigne što brže i uz što manju potrošnju goriva. Podaci o prometu crpe se iz izvora poput profila kretanja u mobilnoj telefonskoj mreži, GPS podataka flotnih vozila, mobitelskih aplikacija i policijskih izvješća, a sustav u obzir uzima i prometne tokove, primjerice tijekom najvećih gužvi.
Prometne informacije prikazane su vrlo jasno, s cestama označenim zelenom, žutom, narančastom i crvenom bojom.

DALJINSKE USLUGE.

Daljinskim uslugama i besplatnom aplikacijom My BMW Remote App (raspoloživim u trgovinama Apple App Store i Google Play) može se preko interneta upravljati različitim funkcijama vozila, primjerice zaključavanjem i otključavanjem vrata. Usto, ako je u vozilo ugrađen navigacijski sustav, odredište putovanja u njega možete izravno prenijeti iz tražilice Google™. Sustav također omogućuje prikaz lokacije vozila. Kako biste upotrijebili tu funkciju na korisničkom portalu "My BMW ConnectedDrive" na internetskoj adresi www.bmw-connecteddrive.com aktivirajte daljinske usluge.

INTELIGENTAN POZIV U NUŽDI.

Inteligentan poziv u nuždi danju i noću omogućava brzu, ciljanu pomoć te podršku osposobljenog osoblja − na vašem jeziku čak i kad se nalazite u inozemstvu. Dogodi li se ozbiljna nesreća s, primjerice, uključivanjem zračnih jastuka i zatezača sigurnosnih pojasova, vozilo automatski upućuje poziv u nuždi. Preko ugrađene SIM kartice u automobilu, tj. neovisno od privatnog mobitela, u BMW-ov pozivni centar šalju se važni podaci poput točnog položaja vozila, ozbiljnosti nesreće i mogućeg rizika od ozljeđivanja. BMW-ov pozivni centar o tome obavještava najbliži centar za koordinaciju spašavanja i preko telefona nudi pomoć dok na mjesto nesreće ne stignu spasilačke službe. Ako je, primjerice, pomoć potrebna drugim sudionicima u prometu, poziv za nuždu može se aktivirati ručno.

BMW Internet

INTERNET.

Opcijska oprema za pristup internetu omogućava prikaz na kontrolnom zaslonu velike razlučivosti. Vozač se preko mobilne mreže može služiti internetom baš kao s kućnog računala. Internetske adrese (URL) jednostavno i praktično unose se iDrive Controllerom ili s popisa radi bržeg pristupa.
Budući da podatke možete slati i primati neograničeno, u svojoj se zemlji (u inozemstvu nema roaminga) internetom koristite bez ograničenja. Kontrolni zaslon se za pretraživanje interneta može koristiti do brzine od 4 km/h. S opcijskim paketom opreme za zabavu na stražnjim sjedalima, putnici straga internetom se mogu služiti ravnim ekranima ugrađenim u naslone prednjih sjedala.