OSVOJITE NOVE TERITORIJE.

BMW X6 M.

OSVOJITE NOVE TERITORIJE.BMW X6 M.
BMW M

Najveća snaga u kW (KS) na o/min

423 (575)/6,000–6,500

Najveći okretni moment na o/min

750/2,200–5,000

Ubrzanje 0 – 100 km/h u s

4.2

Emisije CO2 u g/km

258

BMW X6 M spoj je karakterističnih performansi modela M i fleksibilnosti X modela. Žustri osmerocilindarski benzinski motor M TwinPower Turbo, osmerostupanjski mjenjač M Steptronic i poseban sustav M xDrive omogućuju vam da vozački užitak podignete na najvišu razinu. Standardni 20-inčni ili opcijski 21-inčni lakometalni naplatci te upadljiv dizajn prednjeg i stražnjeg dijela vozila jamče izražen osjećaj moći na cesti. Bogato opremljena unutrašnjost ovog Sports Activity Coupéa impresionira vrhunskim materijalima, sportskim M sjedalima i mnoštvom detalja koji odražavaju prepoznatljivi dizajn M odjela. Ovo je automobil visokih performansi koji nudi spektakularno ubrzanje i upravljanje, iznimnu udobnost te neograničenu zabavu u vožnji.

NAJBOLJE VRIJEME KRUGA. ČAK I KAD NEMA KRUGA.

Trkaće značajke.

Sa svojom neodoljivom dinamikom, impresivnom agilnošću i preciznim upravljanjem, BMW X6 M postavlja nove standarde u svom segmentu. Launch Control omogućuje vam start sa savršenim početkom. S opcijama Dynamic Drive, Dynamic Performance Control i prilagodljivi ovjes, možete prilagoditi postavke vozila kako bi odgovarale odgovarajućim uvjetima vožnje.

Read more
Vozna dinamika i učinkovitost

Vozna dinamika i učinkovitost.

BMW X6 M nudi koncentriranu snagu koju pogon M xDrive učinkovito prenosi na podlogu. Izvanredna trakcija je zajamčena. Brze promjene stupnjeva prijenosa obavljene automatski ili ručno moguće su zahvaljujući serijskom osmerostupanjskom mjenjaču M Steptronic. M kompozitne kočnice ostvaruju izvanredno usporavanje, slično onome u automobilističkom sportu. Tehnologije BMW EfficientDynamics jamče postizanje izvanrednih performansi u kombinaciji s iznimnom učinkovitošću.
Read more
Dizajn

Dizajn.

Iznimno moćan stroj u elegantnom ruhu Sport Activity Coupéa. Stvoren za najbolje performanse i obilježen veličanstvenim karakterom. Opremljen za vrhunsko svladavanje svih mogućih izazova. Uvijek u potrazi za uskim zavojima i novim rutama daleko od poznatih cesta. Jedinstvena kombinacija: udoban istog trenutka kad uđete u njega − i nevjerojatno moćan čim dotaknete papučicu gasa.
Read more

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

    (1) Vrijednosti su primjenjive do 15.04.2018. Provjerite dostupnost kod vašeg BMW zastupnika.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EC i Europskom uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.