BMW M

BUDITE PREDVODNIK. I NEKA VAS DRUGI SLIJEDE.

Usluge i aplikacije BMW ConnectedDrive BMW-a X6 M.

Uvijek budite korak ispred ostalih – a u tome će vam pomoći brojne mogućnosti tehnologije BMW ConnectedDrive. Servisi i usluge BMW ConnectedDrive omogućavaju povezivost BMW-a X6 M s vanjskim svijetom, odnosno pristup informacijama, zabavi i brojnim drugim funkcijama. Upoznajte trkaće funkcije aplikacije BMW M Laptimer. Unaprijed budite obaviješteni o trenutačnoj prometnoj situaciji na vašoj ruti. Među milijunima glazbenih brojeva odaberite najomiljenije.

Pročitajte više

USLUGE CONNECTEDDRIVE.

ConnectedDrive Services otvaraju vrata digitalnom svijetu BMW-a. Upotrijebite aplikacije u vozilu da biste uvijek bili ažurni u vezi s vijestima i vremenom. Tu je i Office alat i online funkcija pretraživanja. ConnectedDrive Services je osnovni paket koji je potreban prilikom kupnje drugih digitalnih usluga.

  • Trgovina BMW ConnectedDrive
  • Microsoft Office 365
Aplikacija bmw M laptimer

APLIKACIJA BMW M LAPTIMER.

Pomoću aplikacije BMW M laptimer, podaci o vožnji s trkaće staze mogu se točno zabilježiti, zavoj po zavoj, a zatim analizirati s ciljem poboljšanja performansi vožnje. Aplikacija koristi BMW senzore za prikupljanje detaljnih podataka iz vozila i prikazuje odabrane rezultate na upravljačkom zaslonu. Sustav se koristi preko iDrive kontrolera. BMW M laptimer također uključuje sučelje za GoPro kamere.

Dok bilježi, aplikacija BMW M laptimer prikazuje položaj GPS-a, brzinu, prednje ubrzanje, bočno ubrzanje (G-sila), vrijeme kruga i ubrzanje do određene brzine (npr. od 0 do 100 km/h). Ovisno o opremi vozila i godini modela, izmjereni faktori mogu također uključivati položaj akceleracije, kut upravljanja, usporavanje, rpms i brzinu, kao i potrošnju goriva.

Zabilježene informacije mogu se dijeliti kao snimka na društvenim medijima, a pohranjeni podaci mogu se poslati putem elektroničke pošte.

USLUGE CONCIERGE.

Zatražite konkretne informacije o cesti i primajte praktične informacije i savjete - usluga Concierge opcije BMW ConnectedDrive vam to omogućuje. Dodirom na tipku ova praktična usluga povezuje vozača s zaposlenikom BMW-ovog pozivnog centra, koji djeluje kao "osobni asistent" na putu.

Bilo da je to određenog restorana, najbližeg bankomata ili dežurne ljekarne - agent BMW-ovog pozivnog centra je ovdje da vam pomogne i može čak i poslati informacije izravno u navigacijski sustav vašeg BMW-a. Također je moguće rezervirati kino ulaznice tijekom vožnje. Usluga Concierge radiUsluge Concierge funkcioniraju neovisno o vašem mobilnom telefonu i dostupna je i inozemstvu i inozemstvu, 24 sata, sedam dana u tjednu i bez ikakvih dodatnih troškova.

Umrežena zabava

UMREŽENA ZABAVA.

Odgovarajuća glazba za svaku situaciju, cestu i raspoloženje. Umrežena zabava nudi izravan i neograničen pristup više od 22 milijuna glazbenih brojeva u BMW-u – bez potrebe za uključivanjem drugih uređaja, primjerice pametnih telefona. Na raspolaganju je mnogo glazbe za svačiji ukus. Čim se u automobilu odsvira neki glazbeni broj, automatski se zapisuje na tvrdi disk vozila, pa užitak postaje zajamčen bez ikakvih prekida.
Ponuda umrežene zabave omogućava da kod nekog od BMW-ovih glazbenih partnera poput Napstera otvorite račun koji se bez dodatne naknade može koristiti u šest europskih zemalja: Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Španjolskoj i Nizozemskoj.

PROMETNE INFORMACIJE.

Prometne informacije u stvarnom vremenu, Real Time Traffic Information (RTTI), u svakom trenutku nude najnovije informacije o stanju u prometu. Vozilu se praktično u stvarnom vremenu šalju detalji o mjestu i trajanju zastoja, prometu na autocestama, sporednim cestama i mnogim gradskim ulicama. Inteligentni savjeti pomažu vozaču da do odredišta stigne što brže i uz što manju potrošnju goriva. Podaci o prometu crpe se iz izvora poput profila kretanja u mobilnoj telefonskoj mreži, GPS podataka flotnih vozila, mobitelskih aplikacija i policijskih izvješća, a sustav u obzir uzima i prometne tokove, primjerice tijekom najvećih gužvi.
Prometne informacije prikazane su vrlo jasno, s cestama označenim zelenom, žutom, narančastom i crvenom bojom.

DALJINSKE USLUGE.

Jesam li zaključao vrata automobila? Gdje je točno parkiran? Remote Services (Daljinske usluge) omogućuju pristup vašem vozilu s udaljenosti pomoću aplikacije BMW Connected. Bljeskajte prednjim svjetlima, aktivirajte funkciju kontrole klima uređaja u automobilu ili zaključajte BMW s bilo kojeg mjesta koristeći vaš pametni telefon.

INTELIGENTAN POZIV U NUŽDI.

Ako je došlo do nesreće, vrijeme je bitno. Intelligent Emergency Call (Inteligentni poziv za hitne slučajeve) pruža pomoć i čak može spasiti živote u slučaju nužde. On kontaktira posebno obučene agente pozivnog centra koji pružaju podršku vama i vašim putnicima dok ne stignu hitne službe. Prvi ljudi na mjestu nesreće također izravno dobivaju važne informacije.

BMW Internet

INTERNET.

Opcijska oprema za pristup internetu omogućava prikaz na kontrolnom zaslonu velike razlučivosti. Vozač se preko mobilne mreže može služiti internetom baš kao s kućnog računala. Internetske adrese (URL) jednostavno i praktično unose se iDrive Controllerom ili s popisa radi bržeg pristupa.
Budući da podatke možete slati i primati neograničeno, u svojoj se zemlji (u inozemstvu nema roaminga) internetom koristite bez ograničenja. Kontrolni zaslon se za pretraživanje interneta može koristiti do brzine od 4 km/h. S opcijskim paketom opreme za zabavu na stražnjim sjedalima, putnici straga internetom se mogu služiti ravnim ekranima ugrađenim u naslone prednjih sjedala.