Upečatljiv M dizajn BMW-a X6 M

UMILJAT. POPUT ZVIJERI.

BMW M

Upečatljiv M dizajn BMW-a X6 M.

Iznimno moćan stroj u elegantnom ruhu SAV-a. Stvoren za najbolje performanse i obilježen veličanstvenim karakterom. Opremljen za vrhunsko svladavanje svih mogućih izazova. Uvijek u potrazi za uskim zavojima i novim rutama daleko od poznatih cesta. Jedinstvena kombinacija: udoban istog trenutka kad uđete u njega - i nevjerojatno moćan čim dotaknete papučicu gasa.

UMILJAT. POPUT ZVIJERI.Upečatljiv M dizajn BMW-a X6 M.

Iznimno moćan stroj u elegantnom ruhu SAV-a. Stvoren za najbolje performanse i obilježen veličanstvenim karakterom. Opremljen za vrhunsko svladavanje svih mogućih izazova. Uvijek u potrazi za uskim zavojima i novim rutama daleko od poznatih cesta. Jedinstvena kombinacija: udoban istog trenutka kad uđete u njega - i nevjerojatno moćan čim dotaknete papučicu gasa.

Pročitajte više

VANJSKI DIZAJN.

Prednjim dijelom dominiraju veliki otvori za zrak i široka M maska koji ukazuju na golem potencijal vozila. Zaokružen privlačnim prednjim svjetlima, dinamičan karakter vozila dodatno se ističe kupeovskim obrisima, M pragovima vrata i dvodijelnim pregibom na boku. Opcijski 21-inčni M lakometalni kotači u velikim blatobranima pozivaju na brzu vožnju. Mišićava bočna linija završava na iznimno lijepom stražnjem spojleru. Neposredno ispod njega su stražnji branik i difuzor, uz koje je par sjajnih dvostrukih ispušnih cijevi što na najbolji način upotpunjuju sportski dojam. Obuzet će vas želja da uđete u vozilo i počnete uživati u jednom od najekstremnijih oblika – u rasnom sportskom automobilu izrađenom u duhu M tradicije u kojem je svaki detalj osmišljen za postizanje vrhunskih performansi.

Upoznajte dizajn BMW-a X6 M

MODNO RUHO NEUSTRAŠIVOG JUNAKA.

Upoznajte dizajn BMW-a X6 M.

MODNO RUHO NEUSTRAŠIVOG JUNAKA.

Upoznajte dizajn BMW-a X6 M.

UNUTARNJI DIZAJN.

Čim prvi put pogledate u unutrašnjost BMW-a X6 M, u sekundi vam sve postaje jasno. Ne čeka vas samo vozačko mjesto nego cijeli kokpit osmišljen za vrhunske sportske performanse. Opcijska M multifunkcijska sjedala s visokim bočnim potporama u vama bude neodoljivu želju da odmah krenete u vožnju zavojitim cestama. Trokraki M kožnati upravljač s ugrađenim ručicama za promjenu stupnjeva prijenosa odlično leži u rukama i pri iznenadnim promjenama smjera. M ručica mjenjača i gumbi za odabir vozne dinamike na središnjoj konzoli okrenuti su prema vozaču, a uz njih su i jastučići za koljena koji jamče udobnost čak i u vožnji na granicama performansi. To je jedna od sportskih strana BMW-a X6 M. Još jednu karakteriziraju ekskluzivni materijali poput smeđih kožnatih presvlaka Aragon i sjajni ukrasni detalji načinjeni od ugljikovih vlakana ili plemenitog drva – još jedan dokaz luksuznih obilježja BMW-a X6 M.

M MULTIFUNKCIJSKA SJEDALA.

Ekskluzivna M multifunkcijska sjedala u unutrašnjosti zrcale vanjsku dinamičnost vozila. Vozač i suvozač mogu se zavaliti u kožom presvučena sjedala s utisnutim M logotipom na naslonu za glavu.
Čak i tijekom iznimno dinamične vožnje, duboka sjedala, visoke bočnice i zakošeni rameni dijelovi u svakom trenutku jamče savršenu bočnu potporu tijelu. Iznimno udobna sjedala dizajnirana su tako da odgovaraju sportskim performansama vozila i nude izvanrednu razinu luksuza na dugim putovanjima.
Integrirani nasloni za glavu dodatno ističu sportski izgled kabine. Sjedala raspolažu nizom mogućnosti namještanja, među njima i električnim podešavanjem dubine sjedišta, visine naslona za glavu i širine naslona za leđa.
Na vrhu naslona je udubina koja stvara dojam lake konstrukcije, a kontrastno područje neposredno ispod udubine dodatno pojačava isti dojam. Dvostruki šavovi u kontrastnoj boji pridonose ekskluzivnom izgledu sjedala i ističu finu merino kožu kojom su presvučena.

KOKPIT.

Jasni oblici, vrhunska ergonomija i veličanstven pogled iz vozila. U kokpitu BMW-a X6 M vozač i suvozač pretvaraju se u pilota i kopilota. Sjedala nude najbolju potporu tijelu čak i u najoštrijim zavojima, a zahvaljujući povišenom položaju i najbolji pregled nad zbivanjima na cesti. S izravnim pristupom najvažnijim funkcijama. M kožnati upravljač jamči apsolutnu kontrolu nad vozilom, a ručice uz njega nadahnjuju na sportsku vožnju i brzu promjenu stupnjeva prijenosa. M Drive gumbi omogućavaju biranje režima vožnje koji u danom trenutku nudi najviše zadovoljstva. Uvijek u vidnom polju: Head-Up Display s posebnim M prikazom poput indikatora promjene stupnjeva prijenosa savjetuje kad je najbolji trenutak za mijenjanje. Baš kao na utrkama, ali u najvećoj mogućoj udobnosti. Komande klima-uređaja, navigacijskog sustava i radija nalaze se desno od vozača i njegovu suvozaču također omogućavaju jednostavan pristup različitim funkcijama vozila.

KOTAČI.

BMW X6 M dolazi s M lakometalnim kotačima od 21" Double spoke stila 612 M kao standard. Optimizirane kako bi se osigurala izvanredna vozna dinamika, prednje gume 285/35 R21 prednje gume i 325/30 R21 stražnje gume i stražnje gume pružaju vrhunsko prianjanje, izravnu reakciju na upravljanje i savršeno upravljanje.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera otkriva se u svakom detalju jer je upravo to izvor prave ekskluzivnosti. Udovoljite svojoj strasti za savršenstvom. U tome će vam pomoći oprema iz kolekcije BMW Individual za BMW X6 M.

Oličenje osobnosti.

  • Boje karoserije iz kolekcije BMW Individual
  • Merino koža iz kolekcije BMW Individual
  • Ukrasne letvice iz kolekcije BMW Individual
  • Dodatna oprema iz kolekcije BMW Individual