BMW X6 M u vožnji, pogled straga.

OSVOJITE NOVE TERITORIJE.

BMW M

BMW X6 M.

OSVOJITE NOVE TERITORIJE.BMW X6 M.

Najveća snaga u kW (KS) na o/min

423 (575)/6,000–6,500

Najveći okretni moment na o/min

750/2,200–5,000

Ubrzanje 0 – 100 km/h u s

4.2

Emisije CO2 u g/km

258

BMW X6 M spoj je karakterističnih performansi modela M i fleksibilnosti X modela. Žustri osmerocilindarski benzinski motor M TwinPower Turbo, osmerostupanjski mjenjač M Steptronic i poseban sustav M xDrive omogućuju vam da vozački užitak podignete na najvišu razinu. Standardni 20-inčni ili opcijski 21-inčni lakometalni naplatci te upadljiv dizajn prednjeg i stražnjeg dijela vozila jamče izražen osjećaj moći na cesti. Bogato opremljena unutrašnjost ovog Sports Activity Coupéa impresionira vrhunskim materijalima, sportskim M sjedalima i mnoštvom detalja koji odražavaju prepoznatljivi dizajn M odjela. Ovo je automobil visokih performansi koji nudi spektakularno ubrzanje i upravljanje, iznimnu udobnost te neograničenu zabavu u vožnji.

NAJBOLJE VRIJEME KRUGA. ČAK I KAD NEMA KRUGA.

Trkaće značajke.

Sa svojom neodoljivom dinamikom, impresivnom agilnošću i preciznim upravljanjem, BMW X6 M postavlja nove standarde u svom segmentu. Launch Control omogućuje vam start sa savršenim početkom. S opcijama Dynamic Drive, Dynamic Performance Control i prilagodljivi ovjes, možete prilagoditi postavke vozila kako bi odgovarale odgovarajućim uvjetima vožnje.

Pročitajte više
BMW X6 M u vožnji, pogled sprijeda.

Vozna dinamika i učinkovitost.

BMW X6 M nudi koncentriranu snagu koju pogon M xDrive učinkovito prenosi na podlogu. Izvanredna trakcija je zajamčena. Brze promjene stupnjeva prijenosa obavljene automatski ili ručno moguće su zahvaljujući serijskom osmerostupanjskom mjenjaču M Steptronic. M kompozitne kočnice ostvaruju izvanredno usporavanje, slično onome u automobilističkom sportu. Tehnologije BMW EfficientDynamics jamče postizanje izvanrednih performansi u kombinaciji s iznimnom učinkovitošću.

Pročitajte više
Dizajn

Dizajn.

Iznimno moćan stroj u elegantnom ruhu Sport Activity Coupéa. Stvoren za najbolje performanse i obilježen veličanstvenim karakterom. Opremljen za vrhunsko svladavanje svih mogućih izazova. Uvijek u potrazi za uskim zavojima i novim rutama daleko od poznatih cesta. Jedinstvena kombinacija: udoban istog trenutka kad uđete u njega − i nevjerojatno moćan čim dotaknete papučicu gasa.
Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije određene su prema europskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

    Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji električne energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.