30 GODINA TOMIĆ & CO. POKLANJAMO PRODUŽENO JAMSTVO 4 GODINE / 200.000 KM.

POKLANJAMO PRODUŽENO JAMSTVO 4 GODINE / 200.000 KM.

POKLANJAMO PRODUŽENO JAMSTVO 4 GODINE / 200.000 KM.

30 GODINA TOMIĆ & CO.

POKLANJAMO PRODUŽENO JAMSTVO 4 GODINE / 200.000 KM.

Povodom obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, pokazuje iznimnu brigu te zahvalnost svim svojim kupcima i za svako ugovoreno BMW vozilo u 2023. poklanja *BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) paket - produženo jamstvo u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi).

 

BMW REPAIR INLUSIVE je ekskluzivno produljeno jamstvo proizvođača s najvećim pokrićemna tržištu. Jedinstveno po zaštiti od troškova nepredviđenih kvarova, čak i kad je riječ o potrošnim dijelovima, BMW REPAIR INCLUSIVE i nakon isteka standardnog, dvogodišnjeg jamstva osigurava jednaku razinu pokrića kao da je riječ o novom vozilu. Vrijedi u svim ovlaštenim servisima diljem svijeta i osigurava rješavanje jamstvenih zahtjeva u najkraćem mogućem roku.

 

  • Maksimalno pokriće i potpuno pokrivanje troškova neočekivanih kvarova za vrijeme trajanja jamstva
  • Maksimalna transparentnost i brzina obrade jamstvenih zahtjeva uz stručno rješavanje potrebnih popravaka
  • Maksimalna dostupnost zahvaljujući globalnoj priznatosti putem BMW mreže s više od 4000 BMW partnera
  • Maksimalne mogućnosti kroz različite ponude proširenja paketa
  • Maksimalna fleksibilnost kroz automatsko prenošenje sljedećem vlasniku vašeg BMW-a
  • Maksimalno zadržavanje vrijednosti zahvaljujući popravcima koje obavljaju isključivo BMW servisni partneri i koristeći samo originalne BMW dijelove

 

*Kupac ostvaruje pravo na GRATIS BRI PAKET isključivo ukoliko je potpisan Ugovor o prodaji vozila u 2023. i ukoliko vozilo ima BSI paket / 7NH. Ne vrijedi za rent-a-car vozila, korporativne i kupce diplomatskih vozila.