ZAŠTITNE MJERE ZA INFORMACIJE O LOKACIJI

Određene usluge mogu se ponuditi samo ako odlučite otkriti svoju lokaciju ili lokaciju svog vozila. Vrlo ozbiljno shvaćamo povjerljivost takve informacije o lokaciji.


Sljedeće zaštitne mjere primjenjuju se na informacije o lokaciji (uključujući informacije dobivene u sklopu postupka servisiranja vozila):

 

  • Informacija se čuva u obliku koji je povezuje s vama ili s vašim vozilom samo onoliko koliko je potrebno za ispunjenje svrhe za koju je suglasnost dana.
  • Informacija se prikuplja ili joj se pristupa u tom obliku samo kada je to potrebno pružanje tražene usluge ili gdje smo zakonski obvezni zadržati i/ili pružiti tu informaciju (i gdje smo obvezni ustupiti tu informaciju tijelu za provedbu zakona ili drugoj trećoj strani, u tom slučaju ćemo vas obavijestiti, osim ako bi to moglo utjecati na sprječavanje ili otkrivanje zločina ili ako nam to nije dopušteno). 
  • Informacije o lokaciji vozila i informacije o lokaciji uređaja nisu povezane osim ako to nije nužno za pružanje tražene usluge.
    • Svaka druga upotreba informacija o lokaciji u svrhu analize izvršit će se na nepovratno anonimiziranim skupovima podataka. 

 


BMW Group i BMW FS mogu imati pristup informacijama o lokaciji vozila i BMW AG može imati pristup informacijama o lokaciji uređaja putem usluga koje pružaju (npr. ConnectedDrive).

 

Dobit ćete detaljan opis informacija o lokaciji koje su prikupljene radi pružanja usluge ovisne o informacijama o lokaciji prilikom prvotne kupnje vozila ili aktivacije ili konfiguracije usluge ili aplikacije (npr. ConnectedDrive ili Connected App). Možete kontrolirati hoćemo li zadržati ili prikupljati navedene informacije putem MyBMW Self Service portala tako da se buduće informacije o lokaciji prestaju prikupljati. Molimo, imajte na umu da vam možda nećemo moći pružiti određene značajke naših usluga ako ograničite prikupljanje informacija o svojoj lokaciji. 

 

Pročitajte više