BMW serije 2 Cabrio, tročetvrtinski prednji prikaz

BMW SERIJE 2 CABRIO.

Detalji i oprema za BMW serije 2 Cabrio.

BMW SERIJE 2 CABRIO.Detalji i oprema za BMW serije 2 Cabrio.

SNAŽNE IZJAVE.

Modeli i opcije opreme BMW-a serije 2 Cabrio

Model M Sport

Model M Sport pruža vozilu još sportskiji dodir. Osim izoštrenog izgleda vanjštine i unutrašnjosti, model M Sport jamči povećanje zadovoljstva u vožnji. M Sport ovjes i M Aerodynamics paket, na primjer, značajno poboljšavaju voznu dinamiku.

 

BMW serije 2 Cabrio, Model M Sport

Model M Sport pruža vozilu još sportskiji dodir. Osim izoštrenog izgleda vanjštine i unutrašnjosti, model M Sport jamči povećanje zadovoljstva u vožnji. M Sport ovjes i M Aerodynamics paket, na primjer, značajno poboljšavaju voznu dinamiku.

 

  • Vanjština

  • Unutrašnjost

Model Sport Line

Model Sport Line čini vozilo još dinamičnijim. Upečatljivi detalji vanjštine i unutrašnjosti u Black boji visokog sjaja osiguravaju posebno sportski izgled. Sportska sjedala za vozača i suvozača nude optimalnu potporu.

BMW serije 2 Cabrio, Model Sport Line

Model Sport Line čini vozilo još dinamičnijim. Upečatljivi detalji vanjštine i unutrašnjosti u Black boji visokog sjaja osiguravaju posebno sportski izgled. Sportska sjedala za vozača i suvozača nude optimalnu potporu.

  • Vanjština

  • Unutrašnjost

OSVAJA OD SAMOG POČETKA.

Vozna dinamika i učinkovitost u BMW-u serije 2 CAbrio.

Osjetno sportski, vrlo dinamičan. U najsportskijim kabrioletu svoje klase, moćni motori i sofisticiran ovjes čine jedinstveno iskustvo vožnje na otvorenom - uglađeno, buntovno i precizno. Posebne nuspojave: uzbudljivo ubrzanje, preciznost rukovanja i bonus u učinkovitosti zahvaljujući brojnim BMW EfficientDynamics tehnologijama. To označava slobodu.
BMW serije 2 Cabrio, Vozna dinamika
BMW serije 2 Cabrio, Prilagodljiv M ovjes

Prilagodljiv M ovjes.

Prilagodljiv M ovjes može se elektronski podesiti u bilo kojem trenutku kako bi odgovarao uvjetima ceste i vožnje. Vozač također može prilagoditi karakteristike ovjesa preko opcije Driving Experience Control kako bi u pravo vrijeme omogućio željeni stil vožnje - od udobnog do ekstremno sportskog s izrazito agilnim rukovanjem.
BMW 2 Series Cabrio, Prilagodljivo sportsko upravljanje

Prilagodljivo sportsko upravljanje.

Prilagodljivo sportsko upravljanje sa Servotronicom stvara izravnu i agilnu reakciju na upravljanje i osigurava manje fizičkog napora za okretanje upravljača. Ono reagira na kut upravljača s različitim omjerima upravljanja. To poboljšava rukovanje tijekom dinamičke vožnje i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i okretanja.
BMW serije 2 Cabrio, Launch Control

Launch Control.

Launch Control je funkcija uključena u Steptronic sportski prijenos s 8 stupnjeva prijenosa, koji omogućuje maksimalno ubrzanje od starta. To se koristi stavljanjem ručice mjenjača u položaj "S" za aktiviranje DTC funkcije (preko DSC tipke) i pritiskanjem papučice gasa do kraja dok su kočnice uključene. Kada vozač otpusti kočnicu, vozilo u potpunosti ubrza do svoje granice vučne sile.
BMW serije 2 Cabrio, motor

TwinPower Turbo 2,0-litarski četverocilindarski benzinski motor.

Najnovija generacija TwinPower Turbo 2,0-litarskog četverocilindarskog benzinskog motora jamči maksimalno zadovoljstvo u vožnji. Odlikuje se agilnom isporukom snage kao i izvanrednom reakcijom čak i pri malim brojevima okretaja motora, a istovremeno štedi gorivo i ima niske emisije.
BMW serije 2 Cabrio, Steptronic sportski prijenos s 8 stupnjeva prijenosa

Steptronic sportski prijenos s 8 stupnjeva prijenosa.

Steptronic sportski prijenos s 8 stupnjeva prijenosa nudi nevjerojatno sportsku promjenu brzina. Bez obzira radi li se o automatskom ili ručnom korištenju ručica na upravljaču ili ručice prijenosa - za udobno jedrenje i nevjerojatnu dinamičnu vožnju. U SPORT režimu rada i s ručicom prijenosa u lijevom S/M položaju, podešavanje brzina je konfigurirano za maksimalne performanse.
BMW serije 2 Cabrio, xDrive

BMW xDrive.

Inteligentni sustav pogona na sve kotače BMW xDrive glatko i prilagodljivo distribuira pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za maksimalnu vuču, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj situaciji vožnje. Za još bolju agilnost, elektronički upravljana raspodjela snage, na primjer, donosi ravnotežu podupravljanju ili preupravljanju na zavojima.

IZUZETNA POZORNOST U SVAKOM TRENUTKU.

sustavi pomoći u BMW-u serije 2 Cabrio.

BMW serije 2 Cabrio poduzima sve napore kako bi vam vožnja bila što ugodnija. Inteligentni sustavi pomoći vozaču pružaju novu razinu sigurnosti i udobnosti.
BMW serije 2 Cabrio, Sustavi pomoći vozačima
BMW serije 2 Cabrio, Driving Assistant

Sustavi pomoći vozačima.

Driving Assistant kombinira sustave upozorenja Lane Departure Warning i Approach control. Prilikom kretanja brzinom od 10 do 60 km/h, sustav Approach control i funkcija upozorenja na osobe sa sustavom laganog kočenja u gradu izdaju upozorenje ako postoji opasnost od sudara s vozilima ili pješacima i koči vozilo u slučaju nužde. Pri brzinama iznad ca. 70 km/h, sustav Lane Departure Warning skreće pozornost na nenamjernu promjenu trake uz pomoć laganih vibracija upravljača.
BMW serije 2 Cabrio, Aktivni tempomat

Aktivni tempomat.

Aktivni tempomat s funkcijom Stop & Go uklj. sustav Approach control i funkciju upozorenja na osobe sa sustavom laganog kočenja u gradu održava brzinu koju je odabrao vozač, kao i udaljenost do vozila ispred vas. Vozilo preuzima ubrzanje i kočenje i zadržava unaprijed određenu udaljenost do automobila ispred vas čak i u sporom prometu i do zastoja u prometnim gužvama.
BMW serije 2 Cabrio, Speed Limit Info

Speed Limit Info.

Speed Limit Info uključujući indikator za zabranu pretjecanja, prepoznaje trenutna ograničenja brzine i znakove preticanja i prikazuje ih na info zaslonu u sklopu digitalne instrument ploče.
BMW serije 2 Cabrio, Parking Assistant

Parking Assistant.

Sustav Parking assistant olakšava paralelno i okomito parkiranje. Sustav radi na način da mjeri čak i uska potencijalna paralelna parkirna mjesta dok vozi malom brzinom. Kada se pronađe odgovarajući prostor, Parking assistant preuzima upravljanje, a vozač je odgovoran za odabir ispravnog stupnja prijenosa, kao i pritisak na papučicu gasa i kočnice.

OLAKŠANO UMREŽAVANJE.

Povezanost u BMW-u serije 2 Cabrio.

Doživite neodoljivu slobodu nesmetanog povezivanja kada ste u pokretu - u BMW-u serije 2 Cabrio. Novi operativni koncept inspirira s jasno postavljenim funkcijama, intuitivnom kontrolom i digitalnim uslugama koje pretvaraju unutrašnjost u impresivnu zonu udobnosti.
BMW serije 2 Cabrio, Povezanost
BMW serije 2 Cabrio, BMW Connected

BMW Connected.

Povežite se s vašim BMW-om. Aplikacija BMW Connected je vaš pomoćnik za digitalnu mobilnost koji se brine o vašim potrebama prije i za vrijeme vašeg putovanja. Pristupite svom automobilu pomoću pametnog telefona, pametnog sata, usluga Amazon Echo ili Google Assistant, pošaljite odredište navigacijskom sustavu ili primajte podsjetnike za sastanke kako biste bili sigurni da ćete doći na vrijeme.
Saznajte više
BMW serije 2 Cabrio, Telefonija s bežičnim punjenjem

Telefonija s bežičnim punjenjem.

Telefonija s bežičnim punjenjem uključuje priključnu stanicu za bežično punjenje i dodatne USB priključke. Priključak antene na krovu poboljšava mobilni prijem. Dva mobilna telefona i audio uređaj mogu se istovremeno povezati putem Bluetootha. Uključeni su i: Bluetooth Office i tehnički kapacitet za WiFi hotspot.
Saznajte više
BMW serije 2 Cabrio, Online Entertainment

Online Entertainment.

Slušajte svoju omiljenu glazbu gdje god se nalazili. Klasična na autocesti, jazz tijekom gžve i pop kada se vozite. Uz Online Entertainment možete izravno slušati čak 30 milijuna pjesama bez ikakvih ograničenja zahvaljujući BMW-ovim glazbenim partnerima, Deezer i Napster, koristeći SIM karticu instaliranu u vašem vozilu.
Saznajte više
BMW serije 2 Cabrio, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

Zašto putovati bez značajki vašeg iPhone uređaja u vašem BMW-u kada ga možete nastaviti koristiti kao i obično? Priprema za Apple CarPlay® omogućuje daljinski pristup telefoniji, kao i aplikacijama kao što su iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify i Apple Music. Glasovna tipka na upravljaču se može koristiti i za pristup Siri, Appleovom glasovnom asistentu.
Saznajte više
BMW serije 2 Cabrio, usluga Concierge

Usluga Concierge.

Hoće li sutra biti sunčano u Rimu? Kada mi je let? Concierge usluga tu je da vam pomogne kada putujete i može vam pružiti potporu u svakom slučaju s pritiskom tipke. Bilo da je to rezervacija u restoranu, hotelu ili kinu. Možete ju koristiti i za plaćanja. Gdje god da se nalazite, što god vam treba, Conciergea usluga je uz vas.
Saznajte više

TEHNIČKI PODACI.

Masa

Masa neopterećenog vozila (EU) u kg 1.575 [1.595]
Maksimalna dopuštena masa u kg 1.965 [1.985]
Dopušteno opterećenje u kg 465 [465]
Dopušteno prednje/stražnje osovinsko opterećenje u kg 880/1.160 [910/1.160]
Kapacitet prtljage min. (podignuta sjedala ili spušteni krov) u l 335 [335]
Kapacitet prtljage maks. (spuštena sjedala ili podignuti krov) u l 280 [280]
Opterećenje prikolice (nefiksirane) u kg 750 [750]
Opterećenje prikolice 8% (fiksirane) u kg 1.500 [1.500]
Opterećenje prikolice 12% (fiksirane) u kg 1.300 [1.300]

Motor

Cilindri/ventili 3/4
Kapacitet u ccm 1.499
Takt/provrt u mm 94,6/82,0
Snaga u kW (KS) u 1/min 100 (136)/4.400
Maksimalni okretni moment u Nm na 1/min 220/1.250-4.300
Omjer kompresije: 1 11,0

Performanse

Najveća brzina u km/h 207 [205]
Ubrzanje od 0–100 km/h u s 9,4 [9,6]

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 8,1-7,8 [7,6-7,4]
Izvangradska u l/100 km 5,6-5,5 [5,5-5,4]
Kombinirana u l/100 km 6,5-6,3 [6,3-6,1]
Kombinirana emisija CO2 u g/km 148-144 [143-139]
Zapremina spremnika, cca. u l 52

Kotači

Dimenzije prednjih guma 205/55 R16 91H
Dimenzije stražnjih guma 205/55 R16 91H
Dimenzije i materijal prednjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni
Dimenzije i materijal stražnjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni

Masa

Masa neopterećenog vozila (EU) u kg 1.615
Maksimalna dopuštena masa u kg 2.010
Dopušteno opterećenje u kg 470
Dopušteno prednje/stražnje osovinsko opterećenje u kg 935/1.145
Kapacitet prtljage min. (podignuta sjedala ili spušteni krov) u l 335
Kapacitet prtljage maks. (spuštena sjedala ili podignuti krov) u l 280
Opterećenje prikolice (nefiksirane) u kg 750
Opterećenje prikolice 8% (fiksirane) u kg 1.500
Opterećenje prikolice 12% (fiksirane) u kg 1.500

Motor

Cilindri/ventili 4/4
Kapacitet u ccm 1.998
Takt/provrt u mm 94,6/82,0
Snaga u kW (KS) u 1/min 135 (184)/5.000
Maksimalni okretni moment u Nm na 1/min 270/1.350-4.600
Omjer kompresije: 1 11,0

Performanse

Najveća brzina u km/h 226
Ubrzanje od 0–100 km/h u s 7,7

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 7,2-7,1
Izvangradska u l/100 km 5,7-5,5
Kombinirana u l/100 km 6,2-6,1
Kombinirana emisija CO2 u g/km 142-139
Zapremina spremnika, cca. u l 52

Kotači

Dimenzije prednjih guma 205/55 R16 91W
Dimenzije stražnjih guma 205/55 R16 91W
Dimenzije i materijal prednjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni
Dimenzije i materijal stražnjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni

Masa

Masa neopterećenog vozila (EU) u kg 1.650
Maksimalna dopuštena masa u kg 2.020
Dopušteno opterećenje u kg 445
Dopušteno prednje/stražnje osovinsko opterećenje u kg 935/1.130
Kapacitet prtljage min. (podignuta sjedala ili spušteni krov) u l 335
Kapacitet prtljage maks. (spuštena sjedala ili podignuti krov) u l 280
Opterećenje prikolice (nefiksirane) u kg 750
Opterećenje prikolice 8% (fiksirane) u kg 1.500
Opterećenje prikolice 12% (fiksirane) u kg 1.500

Motor

Cilindri/ventili 4/4
Kapacitet u ccm 1.998
Takt/provrt u mm 94,6/82,0
Snaga u kW (KS) u 1/min 185 (252)/5.200
Maksimalni okretni moment u Nm na 1/min 350/1.450-4.800
Omjer kompresije: 1 10,2

Performanse

Najveća brzina u km/h 250
Ubrzanje od 0–100 km/h u s 5,9

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 7,6-7,4
Izvangradska u l/100 km 5,8-5,4
Kombinirana u l/100 km 6,4-6,2
Kombinirana emisija CO2 u g/km 147-141
Zapremina spremnika, cca. u l 52

Kotači

Dimenzije prednjih guma 205/50 R17 89Y
Dimenzije stražnjih guma 205/50 R17 89Y
Dimenzije i materijal prednjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni
Dimenzije i materijal stražnjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni

Masa

Masa neopterećenog vozila (EU) u kg 1.695 [1.710]
Maksimalna dopuštena masa u kg 2.045 [2.060]
Dopušteno opterećenje u kg 425
Dopušteno prednje/stražnje osovinsko opterećenje u kg 975/1.145
Kapacitet prtljage min. (podignuta sjedala ili spušteni krov) u l 335 [335]
Kapacitet prtljage maks. (spuštena sjedala ili podignuti krov) u l 280 [280]
Opterećenje prikolice (nefiksirane) u kg -
Opterećenje prikolice 8% (fiksirane) u kg -
Opterećenje prikolice 12% (fiksirane) u kg -

Motor

Cilindri/ventili 6/4
Kapacitet u ccm 2.998
Takt/provrt u mm 94,6/82,0
Snaga u kW (KS) u 1/min 250 (340)/5.500
Maksimalni okretni moment u Nm na 1/min 500/1.520-4.500
Omjer kompresije: 1 11,0

Performanse

Najveća brzina u km/h 250 [250]
Ubrzanje od 0–100 km/h u s 4,9 [4,7]

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 9,9-9,8
Izvangradska u l/100 km 6.3
Kombinirana u l/100 km 7.6
Kombinirana emisija CO2 u g/km 173-172
Zapremina spremnika, cca. u l 52

Kotači

Dimenzije prednjih guma 225/40 ZR18 88Y
Dimenzije stražnjih guma 245/35 ZR18 92Y XL
Dimenzije i materijal prednjih kotača 7,5 J x 18 inča, lakometalni
Dimenzije i materijal stražnjih kotača 8 J x 18 inča, lakometalni

Masa

Masa neopterećenog vozila (EU) u kg 1.760
Maksimalna dopuštena masa u kg 2.110
Dopušteno opterećenje u kg 425
Dopušteno prednje/stražnje osovinsko opterećenje u kg 1.025/1.145
Kapacitet prtljage min. (podignuta sjedala ili spušteni krov) u l 335
Kapacitet prtljage maks. (spuštena sjedala ili podignuti krov) u l 280
Opterećenje prikolice (nefiksirane) u kg -
Opterećenje prikolice 8% (fiksirane) u kg -
Opterećenje prikolice 12% (fiksirane) u kg -

Motor

Cilindri/ventili 6/4
Kapacitet u ccm 2.998
Takt/provrt u mm 94,6/82,0
Snaga u kW (KS) u 1/min 250 (340)/5.500
Maksimalni okretni moment u Nm na 1/min 500/1.520-4.500
Omjer kompresije: 1 11,0

Performanse

Najveća brzina u km/h 250
Ubrzanje od 0–100 km/h u s 4,6

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 10,9-10,6
Izvangradska u l/100 km 7,0-6,9
Kombinirana u l/100 km 8,4-8,3
Kombinirana emisija CO2 u g/km 191-188
Zapremina spremnika, cca. u l 52

Kotači

Dimenzije prednjih guma 225/40 ZR18 88Y
Dimenzije stražnjih guma 245/35 ZR18 92Y XL
Dimenzije i materijal prednjih kotača 7,5 J x 18 inča, lakometalni
Dimenzije i materijal stražnjih kotača 8 J x 18 inča, lakometalni

Masa

Masa neopterećenog vozila (EU) u kg 1.640 [1.660]
Maksimalna dopuštena masa u kg 2.015 [2.035]
Dopušteno opterećenje u kg 450 [450]
Dopušteno prednje/stražnje osovinsko opterećenje u kg 910/1.160 [910/1.160]
Kapacitet prtljage min. (podignuta sjedala ili spušteni krov) u l 335 [335]
Kapacitet prtljage maks. (spuštena sjedala ili podignuti krov) u l 280 [280]
Opterećenje prikolice (nefiksirane) u kg 750 [750]
Opterećenje prikolice 8% (fiksirane) u kg 1.500 [1.500]
Opterećenje prikolice 12% (fiksirane) u kg 1.500 [1.500]

Motor

Cilindri/ventili 4/4
Kapacitet u ccm 1.995
Takt/provrt u mm 90,0/84,0
Snaga u kW (KS) u 1/min 110 (150)/4.000
Maksimalni okretni moment u Nm na 1/min 320/1.500-3.000
Omjer kompresije: 1 16,5

Performanse

Najveća brzina u km/h 208 [205]
Ubrzanje od 0–100 km/h u s 9,0 [8,8]

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 5,8-5,7 [5,5-5,3]
Izvangradska u l/100 km 4,7-4,6 [4,5-4,3]
Kombinirana u l/100 km 5,1-5,0 [4,8-4,7]
Kombinirana emisija CO2 u g/km 134-131 [127-123]
Zapremina spremnika, cca. u l 52

Kotači

Dimenzije prednjih guma 205/55 R16 91V
Dimenzije stražnjih guma 205/55 R16 91V
Dimenzije i materijal prednjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni
Dimenzije i materijal stražnjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni

Masa

Masa neopterećenog vozila (EU) u kg 1.660 [1.675]
Maksimalna dopuštena masa u kg 2.035 [2.055]
Dopušteno opterećenje u kg 450 [455]
Dopušteno prednje/stražnje osovinsko opterećenje u kg 920/1.160 [920/1.160]
Kapacitet prtljage min. (podignuta sjedala ili spušteni krov) u l 335 [335]
Kapacitet prtljage maks. (spuštena sjedala ili podignuti krov) u l 280 [280]
Opterećenje prikolice (nefiksirane) u kg 750 [750]
Opterećenje prikolice 8% (fiksirane) u kg 1.500 [1.500]
Opterećenje prikolice 12% (fiksirane) u kg 1.500 [1.500]

Motor

Cilindri/ventili 4/4
Kapacitet u ccm 1.995
Takt/provrt u mm 90,0/84,0
Snaga u kW (KS) u 1/min 140 (190)/4.000
Maksimalni okretni moment u Nm na 1/min 400/1.750-2.500
Omjer kompresije: 1 16,5

Performanse

Najveća brzina u km/h 225 [225]
Ubrzanje od 0–100 km/h u s 7,6 [7,5]

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 5,9-5,8 [5,4]
Izvangradska u l/100 km 4,8-4,6 [4,4-4,3]
Kombinirana u l/100 km 5,2-5,1 [4,8-4,7]
Kombinirana emisija CO2 u g/km 136-133 [126-124]
Zapremina spremnika, cca. u l 52

Kotači

Dimenzije prednjih guma 205/55 R16 91W
Dimenzije stražnjih guma 205/55 R16 91W
Dimenzije i materijal prednjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni
Dimenzije i materijal stražnjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni

Masa

Masa neopterećenog vozila (EU) u kg 1.700
Maksimalna dopuštena masa u kg 2.060
Dopušteno opterećenje u kg 435
Dopušteno prednje/stražnje osovinsko opterećenje u kg 925/1.160
Kapacitet prtljage min. (podignuta sjedala ili spušteni krov) u l 335
Kapacitet prtljage maks. (spuštena sjedala ili podignuti krov) u l 280 [280]
Opterećenje prikolice (nefiksirane) u kg 750
Opterećenje prikolice 8% (fiksirane) u kg 1.500
Opterećenje prikolice 12% (fiksirane) u kg 1500

Motor

Cilindri/ventili 4/4
Kapacitet u ccm 1.995
Takt/provrt u mm 90,0/84,0
Snaga u kW (KS) u 1/min 165 (224)/4.400
Maksimalni okretni moment u Nm na 1/min 450/1.500-3.000
Omjer kompresije: 1 16,5

Performanse

Najveća brzina u km/h 231
Ubrzanje od 0–100 km/h u s 6,5

Potrošnja goriva

Gradska u l/100 km 5,7-5,6
Izvangradska u l/100 km 4,5-4,4
Kombinirana u l/100 km 5,0-4,8
Kombinirana emisija CO2 u g/km 130-128
Zapremina spremnika, cca. u l 52

Kotači

Dimenzije prednjih guma 205/50 R17 89Y
Dimenzije stražnjih guma 205/50 R17 89Y
Dimenzije i materijal prednjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni
Dimenzije i materijal stražnjih kotača 7 J x 16 inča, lakometalni
BMW serije 2 Cabrio, tehnički podaci

TEHNIČKI PODACI.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom VO (EU) 715/2007 u verziji koja je primjenjiva u trenutku homologacije. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

    Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co. Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP uredbi i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze povezane s vozilom ili druge trošarine koje se temelje (barem između ostalog) na emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.