THE NEW

X3

THE BMW X3.

BMW X3 20 xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 7,6 – 6,9; Emisije CO2 u g/km (WLTP kombinirane): 173 – 156

[1] Privremene brojke; podaci koji nedostaju bili su nedostupni u vrijeme objave.

Varijante i tehnički podaci.

 • Modeli
  • Benzin • Dizel
 • M ModeliBMW M
   BMW X3 20 xDrive
   BMW X3 20 xDrive

   Snaga[1][2]

   153 kW (208 KS)

   Okretni moment[1][2]

   330 Nm

   0-100 km/h[1]

   7,8 s

   Vmax[1]

   215 km/h

   BMW X3 20 xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 7,6 – 6,9; Emisije CO2 u g/km (WLTP kombinirane): 173 – 156

   [1] Privremene brojke; podaci koji nedostaju bili su nedostupni u vrijeme objave.
   [2] Sastoji se od pogona motora s unutarnjim izgaranjem (specificirane nazivne vrijednosti) i električnog pogona (do specificirane nazivne vrijednosti).

   BMW X3 SUV Form language

   Stvoren za istraživanje svijeta.

   BMW X3 plug-in hibrid kombinira udobnost, svakodnevnu fleksibilnost i karakterističnu X dinamiku vožnje. Inovativna povezanost u automobilu i tehnologije za pomoć vozaču u BMW-u X3 podižu funkcionalnost, sigurnost i zabavu na novu razinu. Njegov dizajn postavlja standarde s istaknutim značajkama kao što je novi BMW Iconic Glow bubreg. A s impresivnim kapacitetom prtljažnika, BMW X3 ima mjesta za sve što želite ponijeti sa sobom. Otkrijte sve varijante modela, opcije opreme i tehničke podatke, ili konfigurirajte BMW X3 prema svojim individualnim zahtjevima.

   Svestran za sve što vam život sprema.

   BMW X3 SUV Plug-in Hibrid Ikona minimalnog kapaciteta prtljažnika

   570 litara minimalni kapacitet prtljažnika

   BMW X3 SUV ikona maksimalnog kapaciteta prtljažnika

   1700 litrara maksimalni kapacitet prtljažnika

   BMW X3 SUV ikona tereta prikolice

   Nosivost prikolice 2400 kg

   Vaš novi BMW X3.

    InfoI content placeholder

    Impresivan iz svakog kuta.

    Izvana, BMW X3 odiše veličinom i pojavom. Prostrane površine i jasne konture kombiniraju se kako bi oblikovale njegove monolitne SUV proporcije – od impozantnog prednjeg kraja, dugog bočnog pogleda s impresivnim međuosovinskim razmakom, do širokog stražnjeg dijela. Istaknute značajke uključuju potpuno reinterpretiran dizajn BMW bubrega s konturnim osvjetljenjem, i novi dvostruki svjetlosni potpis prednjih svjetala.

    Savršen ambijent za svako putovanje.

    Interijer BMW-a X3 odiše suvremenim, udobnim ambijentom. To je osigurano vrhunskim materijalima i cjelokupno minimalističkim dizajnom. Kokpit vozila uključuje najsuvremeniju tehnologiju i vrhunsku praktičnost rada, zahvaljujući 14,9" BMW zakrivljenom zaslonu, dinamičnoj kompoziciji osvjetljenja, BMW Smart bar i Light bar značajkama. Sa svojim održivim oblogama od reciklirane poliesterske tkanine, BMW X3 plug-in hibrid kombinira toplinu i udobnost tekstila kako bi stvorio potpuno novu estetiku.

    Zadivljujući osjećaj prostora.

    Zadivljujući osjećaj prostora u BMW X3 proteže se i na stražnji dio. Do tri putnika ovdje mogu uživati ​​u vrhunskoj udobnosti, zahvaljujući povećanom prostoru za noge i premium materijalima.

    Digitalno. Najsuvremenije.

    BMW X3 s najsuvremenijim digitalnim značajkama postavlja nova mjerila. Upotrijebite BMW Digital Key Plus da beskontaktno otvorite i zaključate svoj BMW svojim pametnim telefonom čim ste u dometu. Dok vozite, možete praktično kontrolirati ključne funkcije s novim BMW Intelligent Personal Assistant koristeći inteligentnu glasovnu kontrolu. A tijekom pauza od vožnje uživajte u uzbudljivoj zabavi ili igranju na 14,9" BMW zakrivljenom zaslonu zahvaljujući opcijskom BMW Digital Premium paketu. Samo jedna jedina aplikacija omogućuje pristup nizu pružatelja usluge streaminga.

    BMW X3 SUV BMW Digital Premium video streaming

    Izvrsna zabava u pauzama.

    Gledajte filmove i TV emisije na kontrolnom zaslonu vašeg BMW-a. Vrijeme čekanja brzo prolazi, a vi dobivate najbolju zabavu s potpuno integriranim video streamingom visoke rezolucije.

    Nova generacija zabave u automobilu.

    Neograničena povezanost. Inteligentna sigurnost.

    Više od ključa.

    Uz BMW Digital Key Plus, možete koristiti kompatibilne mobilne uređaje kao ključeve vozila. I dijelite ih digitalno sa do pet osoba. Kako prilazite svojem BMW-u, on se automatski otključava uz popratne svjetlosne efekte.

    Vaš pažljivi pomoćnik.

    Driving Assistant Professional aktivno vas drži u prometnoj traci do 210 km/h i na sigurnoj udaljenosti. U slučaju nužde, vaš BMW će zakočiti do zaustavljanja i automatski ponovno krenuti. Prava pomoć, posebno u tzv. kreni-stani prometu.

    Vaš BMW se sam parkira.

    Parkirajte bez sjedanja u svoje vozilo. Parking Assistant Professional automatski parkira i vozi vaš BMW s parkirnih mjesta. Prvo izvedite manevar dužine do 200 metara i potom ga spremite.

    Dođite na svoje odredište jednostavno i uz jasne upute.

    Augmented View omogućuje vam da vidite točno kamo idete. Prenosi vaše stvarno okruženje na kontrolni zaslon i dodaje informacije za pomoć pri navigaciji. Strelice na videu uživo jasno vam pokazuju gdje je sljedeće skretanje.

    Dinamika vožnje za istraživače.

    Od 0 do 100 km/h u 7,8 sekundi.[1] Ali užitak vožnje BMW X3 20 xDrive tu ne završava. Zahvaljujući snažnom ubrzanju i velikim rezervama, jednom kada se stigne do jednog odredišta, sljedeće uvijek čeka da bude otkriveno.

    BMW X3 SUV Financiranje i leasing

    Vaš novi BMW X3.

    Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    Proactive Care u BMW X3.

    Usluga – točno kada je trebate.

    Uvijek korak ispred. Bilo da vam je potreban servis ili su gume istrošene: kontaktirat ćemo vas na vrijeme. Termin možete dogovoriti izravno putem poruke u aplikaciji My BMW. A onda se opustite dok nastavljate svoje putovanje.

    Često postavljana pitanja o BMW-u X3.

    Moglo bi vam se također svidjeti.

    Potrošnja goriva i emisija CO2.

    BMW X3 20 xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 7,6 – 6,9; Emisije CO2 u g/km (WLTP kombinirane): 173 – 156 

    [1] Privremene brojke; podaci koji nedostaju bili su nedostupni u vrijeme objave.

    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste gorivo RON 98. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu s Uredbom EU 715/2007. Također se može koristiti bezolovni RON 91 i viši s maksimalnim udjelom etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

    Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.