BMW Digital Key My BMW aplikacija muškarac otvara BMW serije 4 Coupé sa svojim pametnim telefonom

BMW DIGITAL KEY.

Digitalni ključ za vaš BMW – jednostavno na pametnom telefonu ili BMW Key Cardu.

Ovo vaš pametni telefon pretvara u digitalni ključ: BMW Digital Key možete stvoriti putem aplikacije My BMW i pohraniti ga na iPhone - ako je kompatibilan. To vam omogućuje zaključavanje i otključavanje vašeg BMW-a, pa čak i pokretanje bez fizičkog ključa. Također možete ovlastiti do pet dodatnih osoba da koriste vaš BMW. Ako se iPhone baterija isprazni, možete otključati i pokrenuti vozilo još do pet sati. Također imate mogućnost postavljanja BMW Key Card kao digitalni ključ.

Pročitajte više
BMW DIGITAL KEY.Digitalni ključ za vaš BMW – jednostavno na pametnom telefonu ili BMW Key Cardu.
BMW Digital Key funkcije i prednosti objašnjeni u tutorijal videu

SAZNAJTE VIŠE O BMW DIGITAL KEY I NJEGOVIM FUNKCIJAMA U NAŠEM TUTORIJAL VIDEU.

BMW DIGITAL KEY: POZOVITE DODATNE KORISNIKE.

BMW Digital Key instalirajte do pet korisnika muškarac sa pametnim telefonom ispred BMW-a X5

BMW Digital Key može biti dijeljen sa do pet dodatnih osoba.

Bez obzira jesu li obitelj, prijatelji ili poslovni partneri: možete odobriti do pet drugih osoba s kompatibilnim iPhoneom da koriste vaš BMW tako što ćete im poslati pozivnicu iz aplikacije Wallet na pametnom telefonu da ih doda kao korisnike. Praktična značajka, na primjer, za nove upravljačke programe. Prilikom prijenosa BMW-ovog digitalnog ključa možete postaviti ograničenja pomoću kontrolne liste. Na primjer, ključ s ograničenim pristupom ograničava dostupnu snagu motora i osigurava da se dinamička kontrola stabilnosti (DSC) i inteligentna sigurnost ne mogu deaktivirati.

Napomena: Dostupna ograničenja razlikuju se od modela do modela. Samo glavni ključ može dodati druge osobe pomoću Apple Wallet-a. Dozvola za upotrebu može se povući u bilo kojem trenutku putem glavnog ključa. Dijeljeni digitalni ključevi ne mogu se prenijeti na treće strane.

ZAHTJEVI ZA BMW DIGITAL KEY.

BMW Digital Key je dio Comfort Access značajke (SA 322).

Da biste ga koristili, trebat će vam kompatibilni BMW model, kao i kompatibilni iPhone s instaliranom aplikacijom My BMW.

BMW Digital Key može se postaviti pomoću aplikacije My BMW. Za to vozilo mora biti povezano s BMW ID-om. Tijekom postavljanja morate sjediti u vozilu i iz sigurnosnih razloga sa sobom ponijeti oba standardna ključa automobila. Pritisnite gumb "link" u aplikaciji i slijedite upute. Za postavljanje BMW Digital Key potrebna je internetska ili WLAN veza.

Dostupnost modela razlikuje se od zemlje do zemlje.

Popis kompatibilnih iPhonea i operativnih sustava može se razlikovati ovisno o modelu automobila i softveru.

Pročitajte više

BMW CONNECTED DRIVE: VIŠE INFORMACIJA I POVEZNICE.

BMW ConnectedDrive korisnička podrška

BMW KORISNIČKA PODRŠKA.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije o aplikaciji My BMW ili o uslugama i proizvodima BMW ConnectedDrive, jednostavno kontaktirajte BMW korisničku podršku.
BMW Driver’s Guide aplikacija digitalne upute za automobil pametni telefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide digitalni je priručnik za automobile za odabrane modele BMW-a - uključujući detalje i opremu o vozilu, pretraživanje slika i animacije s objašnjenjima.
BMW ConnectedDrive FAQ najčešća pitanja žena sa pametnim telefonom na prozoru

FAQ.

Naš odjeljak s čestim pitanjima nudi vam odgovore na često postavljana pitanja o uslugama i proizvodima BMW ConnectedDrive.
BMW ConnectedDrive digitalne usluge pregled ženska osoba sa pametnim telefonom ispred BMW-a

NATRAG NA PREGLED.

Želite otkriti više usluga i proizvoda BMW ConnectedDrive? Kliknite ovdje za povratak na pregled.