BMW serije 4 Coupé s bojom Fire Red

SHOP THE LOOK

THE NEW

4

NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW M440i xDrive Coupé: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 8,5–7,7; emisije CO2, kombinirani WLTP u g/km 191–174

VAŠ NEODOLJIV SVAKODNEVNI SPORTSKI SUPUTNIK.

Novi BMW serije 4 Coupé privlači poglede pune divljenja kamo god stigne. Izvana, njegova moćna bubrežasta rešetka i uska prednja svjetla daju početnu naznaku njegove uvjerljive moći. Sportski i funkcionalni dizajn u unutrašnjosti standardne opreme ne može ne impresionirati. Vrijeme je da otkrijete sve varijante modela novog BMW-a serije 4 Coupé, njegove mogućnosti opreme i tehničke podatke, plus mnoštvo mogućnosti leasinga i financiranja.

TEHNIČKI PODACI

VARIJANTE.

   BMW M440i xDrive Coupé
   BMW M440i xDrive Coupé

   Snaga

   275 kW (374 KS)

   Okretni moment

   500 Nm

   0-100 km/h

   4,5 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW M440i xDrive Coupé: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 8,5–7,7; emisije CO2, kombinirani WLTP u g/km: 191–174


   KONFIGURIRAJTE

   VAŠ NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

    InfoI content placeholder

    DIZAJN

    ISTAKNUTE ZNAČAJKE DIZAJNA INTERIJERA I EKSTERIJERA.

    TEHNOLOGIJE

    POVEZANI SA SVIJETOM. DIGITALNA ISKUSTVA NA CESTI.

    SUSTAVI POMOĆI I POVEZIVOST.

    Uvijek u pravoj traci i na pravoj udaljenosti.

    Driving Assistant Professional sigurno drži vaše vozilo u voznoj traci i na udaljenosti pri brzinama do 210 km/h. Dodatna pogodnost – posebno u gustom prometu. U slučaju nužde, vaš BMW će zakočiti do zaustavljanja i automatski ponovno krenuti.

    Više kamera za lakše parkiranje.

    Parking Assistant Plus pruža opsežan pregled prilikom parkiranja. Dodatne kamere prenose 3D prikaz okoline vozila na kontrolni zaslon. Tako da odmah možete vidjeti koliko manevarskog prostora imate.

    Ostavite ključeve automobila kod kuće.

    Vaš pametni telefon će obaviti posao i postati vaš BMW digitalni ključ. Jednostavno ga približite kvaki na vratima i uđite. Da biste pokrenuli svoj BMW, stavite ga u za to predviđenu ladicu.

    Gledajte više od onoga što je ispred vas.

    Dođite točnije do odredišta. BMW head-up zaslon projicira informacije o navigaciji i vožnji izravno u vaše vidno polje. Augmented View prikazuje informacije o navođenju rutom putem video slike uživo na kontrolnom zaslonu i na ploči s instrumentima.

    BMW serije 4 Coupé Financiranje i leasing

    FINANCIRANJE I LEASING

    BMW FINANCIJSKE USLUGE ZA NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

    Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O NOVOM BMW-U SERIJE 4 COUPÉ.

    Potrošnja goriva i emisija CO2.


    BMW M440i xDrive Coupé: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 8,5–7,7; emisije CO2, kombinirani WLTP u g/km: 191–174


    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste gorivo RON 98. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu s Uredbom EU 715/2007. Također se može koristiti bezolovni RON 91 i viši s maksimalnim udjelom etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.


    Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp