THE NEW

X2

NOVI BMW X2.

BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 6.5–6.0; Emisije CO2, kombinirani WLTP u g/km:  148–136

 

UŽITAK U VOŽNJI.

Novi BMW X2 – SUV koji nudi savršenu ravnotežu luksuza, performansi i svestranosti. Otkrijte njegov osebujni dizajn, karakteriziran snažnim linijama i atletskim izgledom. Uronite u interijer koji se može pohvaliti visokokvalitetnom opremom, inovativnom tehnologijom i ergonomskom udobnošću. Otkrijte više o različitim varijantama modela s benzinskim ili dizelskim motorima, mogućnostima opreme, cijenama i personalizirajte svoj BMW X2 prema svom osobnom ukusu.

Tehnički podaci

VARIJANTE.

   X2 sDrive20i
   X2 sDrive20i

   Snaga[1]

   170 kW (KS)

   Okretni moment[1]

   8,3 Nm

   0-100 km/h

   8,3 s

   Vmax

   213 km/h

   BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 6.5–6.0; Emisije CO2, kombinirani WLTP u g/km: 148–136

    

   [1]Sastoji se od pogona motora s unutarnjim izgaranjem 115 kW i elektropogona do 14 kW.

   Vanjski pogled na BMW X2 sDrive20i u Capeyork Greenu u urbanom okruženju ispred ureda

   PERFORMANSE I DIZAJN KOJI SE ISTIČU.

   Novi BMW X2 čini svakodnevni život uzbudljivijim, sportskijim i udobnijim, posebno zahvaljujući svom ekstrovertnom dizajnu sa svojom dinamičnom coupé siluetom. Njegova elegantna unutrašnjost ima opcijski veliki električni stakleni krovni otvor i BMW Curved Display. Benzinski model BMW-a X2 sDrive20i proizvodi impresivnih 125 kW (170 KS)[1] na cesti uz maksimalnu brzinu od 213 km/h.

   KONFIGURIRAJTE

   VAŠ NOVI BMW X2.

    InfoI content placeholder

    VANJŠTINA.

    EXTROVERT X.

    INTELIGENTNA LED TEHNOLOGIJA.

    Izvanredna svjetlost i prepoznatljivost: najmoderniji LED u prednjim svjetlima, stražnjim svjetlima, svjetlima za vožnju tijekom dana i pozicijskim svjetlima svijetle kada je vozilo mirno i u vožnji.

    UNUTRAŠNJOST.

    IZVRSNA UDOBNOST.

    OSJEĆAJ KAO DA SJEDITE POD ZVIJEZDAMA.

    Panoramski stakleni krov čini unutrašnjost još većom. Ulazi više svjetla i možete uživati u atmosferi otvorenog krova na svakom sjedalu.

    VOZNA DINAMIKA

    VIŠE UŽITKA U VOŽNJI. BEZ KONVENCIJA.

    TEHNOLOGIJE

    INOVATIVNA ZABAVA.

    IGRANJE U POKRETU.

    Bilo za jednog ili više igrača, AirConsole Games pretvara vaš BMW u igraću konzolu. Pobijedite svoj najbolji rezultat ili izazovite svoje putnike tijekom vremena čekanja na BMW zakrivljenom zaslonu. Vaš pametni telefon je vaš upravljač. Jednostavno skenirajte QR kod na kontrolnom zaslonu i igrajte.

    BMW X2 Digital Premium funkcije

    BOLJE POVEZANI.

    Doživite BMW Digital Premium paket[2] s dodatnim digitalnim funkcijama – započnite s besplatnom probnom verzijom:

    • Poboljšane značajke BMW Maps omogućuju pristup prometnim informacijama u stvarnom vremenu u cijeloj regiji karte (čak i kada navigacija rutom nije aktivirana)
    • Pristup aplikacijama za zvuk, zabavu i vijesti – uključujući količinu podataka i stalna ažuriranja
    • Dodatne funkcije personalizacije pomažu BMW Intelligent Personal Assistant naučiti vaše rutine i omogućuju mu preuzimanje manjih zadataka, ako je to potrebno

    INTELIGENTNO UZ VAS.

    BMW X2 Financijske ponude i opcije financiranja

    FINANCIRANJE I LEASING

    BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X2.

    Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama.

    Savjeti i usluge

    PROACTIVE CARE U BMW-u X2.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O BMW-u X2.

    Potrošnja goriva i emisija CO2.

    BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 6,5-6,0; Emisije CO2, kombinirani WLTP u g/km: 148–136

     

    [1]Sastoji se od pogona motora s unutarnjim izgaranjem 115 kW i elektropogona do 14 kW.

     

    [2] BMW Digital Premium je plaćena pretplatnička usluga, neke funkcije zahtijevaju mrežnu vezu. BMW Digital Premium ne uključuje kupnju putem aplikacije.


    Podaci o učinku benzinskih motora primijenjenih na vozila koja koriste gorivo RON 98. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu s Uredbom EU 715/2007. Također se može koristiti bezolovni RON 91 i viši s maksimalnim udjelom etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

     

    Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.