THE NEW

1

BMW M

BMW M135 xDRIVE.

BMW M135 xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 8,2–7,6; Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 185–173

[1] Privremeni podaci; podaci koji nedostaju bili su nedostupni u vrijeme objave.

UŽITAK U VOŽNJI.

Sportski motor u kombinaciji s dinamičnim dizajnom i inovativnim značajkama u unutrašnjosti. Otkrijte BMW M135 xDrive M model, njegove opcije opreme i tehničke podatke, plus brojne mogućnosti leasinga i financiranja.

TEHNIČKI PODACI

MODELI.

   BMW M135 xDrive
   BMW M135 xDrive

   Snaga

   221 kW (300 hp)

   Okretni moment

   400 Nm

   0-100 km/h

   4,9 s

   Najveća brzina

   250 km/h

   BMW M135 xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 8,2–7,6; Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 185–173

   [1] Privremeni podaci; podaci koji nedostaju bili su nedostupni u vrijeme objave.

   Dizajn i statistika performansi BMW M135

   KOMPAKTNO. BESKOMPROMISNO. DOSLJEDNO M.

   Dizajn novog BMW-a M135 xDrive jasno pokazuje koliko snage ima. Četiri ispušne cijevi, M bubrežasta rešetka, M retrovizori i M stražnji spojler. Ovaj nepogrešiv izgled impozantno naglašava njegov snažan motor s 125 kW (170 KS). S M Sport kočionim sustavom i adaptivnim M ovjesom, novi BMW M135 xDrive odvažno se pojavljuje na cesti.[1]

   VAŠ NOVI BMW M135 xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    PERFORMANSE

    VOZI KAO M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Impresivna snaga i dinamično zadovoljstvo u vožnji. Iskusite snažan motor i sportsku dinamiku vožnje novog BMW M135 xDrive.

    SNAŽAN KARAKTER.

    Crveni M Sport kočioni sustav visokog sjaja s M logom čak i izvana pokazuje od čega je napravljen. Veći diskovi s unutarnjom ventilacijom imaju veliku moć zaustavljanja.

    DIZAJN

    IZGLEDA KAO M.

    SNAGA KOJU MOŽETE VIDJETI I ČUTI.

    M ispušni sustav daje bogat zvuk motora. Ispušne cijevi s dvostrukim žljebovima na stražnjoj strani jasno izražavaju dinamiku novog BMW-a M135 xDrive.

    OSJEĆA SE KAO M.

    OPTIMALNA POTPORA U SVAKOM ZAVOJU.

    M sportska sjedala osiguravaju idealan položaj sjedenja, s integriranim naslonima za glavu i osvijetljenim M logotipom.

    TEHNOLOGIJE

    INTELIGENTAN I INOVATIVAN.

    Vaš pažljivi pomoćnik.

    Driving Assistant Professional aktivno vas drži u prometnoj traci do 210 km/h i na sigurnoj udaljenosti. Ako je potrebno, vaš BMW će zakočiti do zaustavljanja i automatski ponovno krenuti. Prava pomoć, posebno u tzv. kreni-stani prometu.

    Vaš BMW se sam parkira i napušta parkirna mjesta.

    Vaš BMW automatski pronalazi svoje parkirno mjesto uz Parking Assistant Professional. Sve što trebate učiniti je jednom izvesti manevar, koji može biti dug do 200 metara. Tada će, na zahtjev, vaš BMW samostalno parkirati i napuštati parkirna mjesta, dok vi u blizini sve pratite na svom pametnom telefonu.

    Duga svjetla u svakom trenutku.

    Vaš BMW automatski maskira druge sudionike u prometu od svjetlosnog snopa pomoću asistenta za duga svjetla bez zasljepljivanja. Nema potrebe da se prebacujete između dugih i kratkih svjetala. Ipak, uvijek vozite savršeno osvijetljenim ulicama.

    Više informacija na dlanu.

    BMW head-up zaslon projicira informacije o navigaciji i vožnji izravno u vaše vidno polje. Augmented View prikazuje informacije o navođenju rutom putem video slika uživo na kontrolnom zaslonu i na digitalnoj instrument ploči.

    Više od ključa.

    Uz BMW Digital Key Plus, možete koristiti kompatibilne mobilne uređaje kao ključ vozila. I podijelite ga digitalno s do pet osoba. Čim se približite svom BMW-u, on se automatski otvara uz svjetlosne efekte.

    DIGITALNE ZNAČAJKE.

    test

    BMW DIGITAL
    PREMIUM ISKUSTVO U POKRETU.

    Jedan paket, brojne funkcije. Poboljšane usluge navigacije i parkiranja s prometnim informacijama u stvarnom vremenu za lakša putovanja. Vrijeme čekanja brzo prolazi uz ekskluzivnu zabavu u automobilu. Za sve aplikacije količina podataka je naravno već uključena. Bezbroj mogućnosti personalizacije znači da vaš BMW može biti individualniji nego ikad prije.

    BMW Financial Services BMW M135

    FINANCIRANJE I LEASING

    VAŠ NOVI BMW M135 xDRIVE.

    Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    SAVJETI I USLUGE

    PROACTIVE CARE U
    NOVOM BMW M135 xDRIVE.

    Usluga – točno kada je trebate.

    Uvijek korak ispred. Bilo da vam je potreban servis ili su gume istrošene: kontaktirat ćemo vas na vrijeme. Termin možete dogovoriti izravno putem poruke u aplikaciji My BMW. A onda se opustite dok nastavljate svoje putovanje.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA O BMW M135 xDRIVE.

    DIJELOVI I DODACI

    TAKOĐER VAS MOŽE ZANIMATI…

    Potrošnja goriva i emisija CO2.

    BMW M135 xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinirani WLTP u l/100 km: 8,2–7,6; Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 185–173

    [1] Privremene brojke; podaci koji nedostaju bili su nedostupni u vrijeme objave.

    [2] Očekuje se da će M Technology package II biti dostupan u studenom 2024.

    [3] “Tko želi biti milijunaš?” logotipi, slike i zaštitni znakovi licencirani od strane Sony Pictures Television.

    [4] Očekuje se da će novi BMW M135 xDrive biti dostupan u BMW Individual Visualizeru u studenom 2024.

    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste gorivo RON 98. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu s Uredbom EU 715/2007. Također se može koristiti bezolovni RON 91 i viši s maksimalnim udjelom etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.


    Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom i odgovaraju Europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u važećoj verziji. Za raspone, podaci utvrđeni prema WLTP-u uzimaju u obzir svu dodatnu opremu (u ovom slučaju dostupnu na njemačkom tržištu). Za vozila koja su novohomologirana od 1. siječnja 2021. postoje samo službeni podaci prema WLTP-u. Osim toga, NEDC vrijednosti brišu se iz potvrda o sukladnosti od 1. siječnja 2023. Uredbom EZ-a 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP mjernim postupcima posjetite www.bmw.com/wltp


    Dodatne informacije o potrošnji goriva i službenoj emisiji CO2 za model novih osobnih automobila možete pronaći u „Smjernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova osobna vozila“, besplatno dostupnim na svim prodajnim mjestima, na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Njemačka, i pod https://www.dat.de/co2/.