BMW Financial Services.

Užitak ne poznaje granice.

BMW Financial Services.

Užitak ne poznaje granice.

BMW Financial Services.

Užitak ne poznaje granice.BMW Financial Services.

BMW FINANCIJSKE USLUGE

Financijski servisi ključni su čimbenik uspjeha u današnjem mobilnom svijetu. Kao savršeni suradnik za privatne i poslovne stranke, BMW Financial Services nudi veliki izbor usluga koje Vam jamče stručne savjete i informacije o financiranju, leasingu i osiguranju te Vam uvijek jamče najbolje moguće uvjete na tržištu.


Ako ste se odlučili da je kupnja BMW-a pravi izbor za vas, vi zaslužujete i najbolji financijski proizvod i financijskog partnera koji će ostvariti vaše želje. Usluga BMW Financial Services je pouzdana, učinkovita i inovativna, kao i vaš novi BMW. Odaberite jednu od dostupnih mogućnosti financiranja, u skladu s vašim potrebama i iskoristiti pogodnosti kao što su brz prijenos vlasništva, fleksibilan rok otplate i dogovorene mjesečne obveze.


Financiranje putem BMW Financial Services je za vas dodatna sigurnost i prednosti, kako bi sve mogli obaviti na jednom mjestu. Od probne vožnje do financiranja - BMW brine za sve vaše potrebe.


BMW Financial Services u Hrvatskoj se bavi pružanjem atraktivnih financijskih usluga kupcima BMW vozila u saradnji sa svojim partnerom Erste & Steiermärkische S-Leasingom te nudi i usluge kasko osiguranja i osiguranja od autoodgovornosti koje pruža u saradnji sa svojim partnerom u poslu osiguranja, društvom Allianz Zagreb d.d.

Pročitajte više

BMW LEASING.

Najbolji uvijek surađuju zajedno.

BMW OSIGURANJE.

Potpuna zaštita za Vas i za Vaše vozilo.
FAQ

FAQ

Općenita pitanja o BMW financiranju.

Kontakt

Ponedjeljak – Petak
8:00 – 16:00
E-mail:
Telefon:
Telefon: