Punjenje kod kuće

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.

Punjenje kod kuće.

Uživajte u zadovoljstvu u vožnji čim počnete napajati - u vašoj domaćoj stanici za napajanje. Napunite vozilo u roku od samo nekoliko sati s standardnim kabelom za punjenje u utičnici za kućanstvo. Ili uređajem BMW i Wallbox, koji će vam naš instalacijski servis rado postaviti za vas. Otkrijte 360° ELECTRIC rješenja napajanja za vaš dom.

Pročitajte više
NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.Punjenje kod kuće.
BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro

WALLBOX PRO.

BMW i Wallbox Pro omogućuje još brže punjenje od stanice za punjenje BMW i Wallbox Pure. Primjerice, BMW i8 može napuniti do 80 posto kapaciteta baterije za manje od dva sata, ovisno o dostupnoj električnoj infrastrukturi. Usto je stanica za punjenje Wallbox Pro opremljena dodirnim zaslonom u boji koji omogućuje intuitivno upravljanje i pohranu nekolicine korisničkih profila. Wallbox Pro nudi i punjenje s pomoću kućanske električne energije (npr. uporabom solarne ploče) i lako se može integrirati u postojeće sustave za lokalno upravljanje električnom energijom i sustave pametnih kuća.

Potrošnja goriva i emisije CO2 BMW-a i8:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 49
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 11,9

Usluga ugradnje stanice Wallbox
Usluga ugradnje stanice Wallbox
Usluga ugradnje stanice Wallbox

BMW I WALLBOX USLUGA INSTALACIJE.

BMW i usluga instalacije rado će izvršiti provjeru na licu mjesta kako bi vidjeli mogu li se BMW i Wallbox ili postaviti na vaš zid kuće i spojiti na vašu opskrbu električnom energijom. Kvalificirani električari BMW i instalacijskog partnera također će se pobrinuti za isporuku, instalaciju i puštanje u pogon na zahtjev.

BMW-ova ekološka električna energija
BMW-ova ekološka električna energija

ZELENA ENERGIJA.

Napunite svoj BMW održivom električnom energijom čiste savjesti. BMW Green Energy i partneri NATURSTROM i SOLARWATT nude vam dvije mogućnosti uporabe električne energije iz prirodnih izvora.

  • Green Energy.
  • My Green Energy.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije ovise o dimenzijama naplataka i odabranih guma. Vrijednosti su izračunane na temelju ispitnog ciklusa ECE.

 

Dodatne informacije o službenim podacima potrošnje goriva i emisije CO2 za nove automobile pronađite u brošuri “Vodič kroz potrošnju goriva i emisiju CO2 za nova vozila” koju besplatno možete dobiti na svim prodajnim mjestima te od tvrtke DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka.

Pročitajte više