Punjenje kod kuće

NAPUNITE GA. U UDOBNOSTI SVOJEGA DOMA.

Punjenje kod kuće.

NAPUNITE GA. U UDOBNOSTI SVOJEGA DOMA.

Punjenje kod kuće.

NAPUNITE GA. U UDOBNOSTI SVOJEGA DOMA.Punjenje kod kuće.

Elektrizirajući užitak vožnje osjetit ćete čim ga počnete puniti na svojoj kućnoj punionici. Napunite svoje vozilo za samo nekoliko sati s pomoću standardnog kabela za punjenje priključenog u kućnu utičnicu, ili s pomoću stanice za punjenje BMW i Wallbox koju će vam rado postaviti naša služba za instalaciju. Otkrijte sveobuhvatna rješenja 360° ELECTRIC za punjenje vozila kod kuće.

Wallbox Pure
Wallbox Pure

Wallbox Pure.

Ako imate vlastito parkirno mjesto, svoj BMW sa sustavom eDrive možete napuniti s pomoću stanice za punjenje BMW i Wallbox Pure. Ta stanica za punjenje koja se postavlja na zid kuće ili garaže napunit će bateriju vašeg automobila do 30 posto brže od standardnog kabela za punjenje. To znači da svoj BMW 330e limuzinu možete potpuno napuniti za manje od dva i pol sata.

Potrošnja goriva i emisije CO2 BMW-a 330e:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,1 do 1,9
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 49 do 44
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 11,9 do 11,0

BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro

WALLBOX PRO.

BMW i Wallbox Pro omogućuje još brže punjenje od stanice za punjenje BMW i Wallbox Pure. Primjerice, BMW i8 može napuniti do 80 posto kapaciteta baterije za manje od dva sata, ovisno o dostupnoj električnoj infrastrukturi. Usto je stanica za punjenje Wallbox Pro opremljena dodirnim zaslonom u boji koji omogućuje intuitivno upravljanje i pohranu nekolicine korisničkih profila. Wallbox Pro nudi i punjenje s pomoću kućanske električne energije (npr. uporabom solarne ploče) i lako se može integrirati u postojeće sustave za lokalno upravljanje električnom energijom i sustave pametnih kuća.

Potrošnja goriva i emisije CO2 BMW-a i8:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,1
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 49
Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 11,9

Usluga ugradnje stanice Wallbox
Usluga ugradnje stanice Wallbox
Usluga ugradnje stanice Wallbox

USLUGA UGRADNJE STANICE WALLBOX.

BMW i nudi uslugu ugradnje koja uključuje provjeru na lokaciji može li se na zid vaše kuće ugraditi stanica za punjenje Wallbox Pure ili Pro i spojiti s električnom mrežom. Stručno osoblje partnera za ugradnju pobrinut će se i za dostavu, ugradnju i puštanje sustava u pogon. Provjerom putem interneta, dostupnom na poveznici u nastavku, možete unaprijed saznati možete li ugraditi stanicu za punjenje BMW i Wallbox u svojem domu.

BMW-ova ekološka električna energija
BMW-ova ekološka električna energija

BMW-OVA EKOLOŠKA ELEKTRIČNA ENERGIJA.

Napunite svoj BMW održivom električnom energijom čiste savjesti. BMW Green Energy i partneri NATURSTROM i SOLARWATT nude vam dvije mogućnosti uporabe električne energije iz prirodnih izvora.

  • Green Energy.

    GREEN ENERGY TVRTKE NATURSTROM opskrbit će vaš dom i vaše vozilo ekološki održivom električnom energijom. Svako će putovanje i svako punjenje bez ikakvog napora proteći bez ispuštanja štetnih emisija. Prebacite se na održivu mobilnost već danas i opskrbite se električnom energijom koju nudi NATURSTROM.

  • My Green Energy.

    S pomoću MY GREEN ENERGY TVRTKE SOLARWATT možete odrediti koliko se energije stvara primjerice solarnim sustavom automobila ili jedinicom za prikupljanje slolarne energije napravljene po mjeri. Električnu energiju proizvedene u vlastitom kućanstvu možete pohraniti u jedinici za pohranu i zatim je iskoristiti za punjenje vozila kad god poželite. Potražite informacije na internetu ili se raspitajte kod vašeg BMW trgovca i uživajte u najboljim rješenjima za održivu i sustavnu mobilnost.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije ovise o dimenzijama naplataka i odabranih guma. Vrijednosti su izračunane na temelju ispitnog ciklusa ECE.

 

Dodatne informacije o službenim podacima potrošnje goriva i emisije CO2 za nove automobile pronađite u brošuri “Vodič kroz potrošnju goriva i emisiju CO2 za nova vozila” koju besplatno možete dobiti na svim prodajnim mjestima te od tvrtke DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka.