BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine u vožnji tročetvrtinski prednji pogled

VIŠE ZAVOJA. VIŠE KARAKTERA.

BMW Concept 4.

Fascinantnost coupéa: možda je oduvijek bila najstrastvenija osobina marke BMW. Uostalom, ništa ne utjelovljuje ljubav prema sportskoj i dinamičnoj vožnji u kombinaciji s jedinstvenom elegancijom poput coupéa. Upravo taj entuzijazam potiče BMW Concept 4. Njegov izrazito emotivan dizajn ne samo da kombinira sve značajke i vrijednosti originalnog BMW Coupéa - već ih reinterpretira na svojstven način. Kao nepogrešiv naglasak, impresivna BMW dvostruka rešetka s bubrezima s filigranskim dizajnom i tajanstvenom dubinom, zajedno s savršenom i vrhunskom završnom bojom prepričava novo poglavlje u priči o dinamičnim coupéima.

Pročitajte više
VIŠE ZAVOJA. VIŠE KARAKTERA.BMW Concept 4.

FASCINIRANOST U SVOM NAJSTRASTVENIJEM OBLIKU.

Karakteristike BMW-a Concept 4.

Vertikalna BMW maska bubrega s elementima zrcalnog kristala BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine

SAMOUVJEREN. NA PRVI POGLED.

Prepoznatljiva, vertikalna dvostruka maska bubrega BMW Concept 4 odmah privlači pažnju kao karakteristično svojstvo i ostaje u fokusu kao neprikosnoveni detalj. Poput vrijednog dragulja, on dominira nad cijelim prednjim dijelom vozila. Istovremeno, njegovi složeni detalji u unutrašnjosti daju vozilu posebnu dubinu i ekskluzivnost. Horizontalni elementi zrcalnog kristala integrirani su u rešetku za ventilaciju poput predmeta od nakita, koji stvaraju posebne efekte kada se gledaju iz bilo kojeg kuta. Iza toga, i vidljivo samo kod bližih pregleda, nalazi se mreža i otvori za zrak koji se sastoje se od mnogih ponavljanja broja 4. Svojim finim i ekskluzivnim karakterom, ovaj vrlo poseban detalj stvara uzbudljiv i impresivan kontrast dinamičnom jeziku dizajna prednjeg dijela vozila.

Emocionalni jezik dizajna BMW Concept 4 Forbidden Red bočni pogled na dizajn vanjštine

ESENCIJA STRASTI.

Dizajnerski jezik BMW Concept 4 pokazuje tipične BMW proporcije na ultra moderan i izuzetno emotivan način: tečan, dinamičan i elegantan. Bit BMW coupéa. S svojim ravnim i niskim položajem na cesti, atletsko tijelo vozila naglašeno je voluminozno oblikovanim stražnjim lukom, mišićavim bočnim linijama i velikim trodimenzionalnim naplatcima od lakih legura. Karakteristično straga s izraženim površinama podvlači čvrst stav uz široku bočnu liniju i uska LED svjetla.

Uzbudljiva vanjština u boji Forbidden Red BMW Concept 4 dizajn vanjštine iz ptičje perspektive

POŽELJNI KARAKTER.

Uzbudljiva završna boja u Forbidden Red boji podvlači karakter i dinamiku BMW-a Concept 4, dok mu daje posebno elegantnu estetiku. Nanesena u pet slojeva, premaz boje stvara ishod koji govori priču za sebe. Svojim fascinantnim nijansama i impresivnom dubinom, savršena crvena boja ističe emotivne površine i daje im izuzetno dinamičan karakter. Svjetlost uzrokuje da krivulje svijetle bogatom jarko crvenom bojom, dok sjene navlače konture i površine u tonovima u rasponu od duboke tamno crvene do crne. Rijetki premaz boje pokazao je simbiozu sportskog šarma i elegantne ljepote takvog savršenstva.

NOVA VRSTA UZBUĐENJA.

Karakteristike dizajna BMW-a Concept 4.

Ništa nije privlačnije od čistog zadovoljstva u vožnji. BMW Concept 4 to demonstrira sa svakim milimetrom svojih atletskih proporcija, smanjenim dizajnerskim jezikom i izuzetnom bojom Forbidden Red. Jasno ilustrira činjenica da se ne radi o uobičajenom coupeu, prije svega je ekskluzivna vertikalna BMW rešetka bubrega, koja uz uska, otvorena LED prednja svjetla s laserskim svjetlom usmjerava pažnju na prednji dio vozila. Drugi pogled otkriva oznaku 4 u rešetki bubrega iza vodoravnih ukrasnih elemenata izrađenih od zrcalnog kristala; čini se da se broj ponavlja beskonačno, a ima i svojstva u modernoj interpretaciji bočnih dovoda za zrak. Vremenska ogledala od poliranog aluminija naglašavaju elegantnu stranu. Izdužena linija krova i atletska bočna linija, zajedno s uskim, trodimenzionalnim stražnjim svjetlima i impresivnim crnim difuzorom daju stražnjem dijelu izrazito atraktivan i sportski izgled.
BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine tročetvrtinski prednji pogled
BMW dupla maska bubrega BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine
Video BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine
BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine tročetvrtinski stražnji pogled
BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine tročetvrtinski prednji pogled
BMW dupla maska bubrega BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine
Video BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine
BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine tročetvrtinski stražnji pogled

DIZAJN KOJI OČARAVA. DINAMIKA KOJA BUDI ŽELJU.

BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine prednji pogled
BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine bočni pogled
BMW Concept 4 Forbidden Red dizajn vanjštine stražnji pogled

 

 

PROCES DIZAJNA.

BMW Concept 4 proces dizajna sa skicama na ekranu
BMW Concept 4 proces dizajniranja na ekranu
BMW Concept 4 proces dizajna detalja prototipa
BMW Concept 4 proces dizajna dimenzija prototipa