BMW X6 G06 2019 Manhatten metallic metalik tročetvrtinski pogled sprijeda
Potrošnja goriva, kombinirana12.0–6.6 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel

THE X6

THE BMW X6: SVE ZNAČAJKE

Potrošnja goriva, kombinirana12.0–6.6 l/100 km
Vrsta motoraBenzinDizel
 • THE X6THE BMW X6: SVE ZNAČAJKE

  BMW X6 odlikuje se jedinstvenim izgledom uparenim sa sportskim suverenitetom zahvaljujući snažnom motoru, preciznom podvozju i opremi poput paketa xOffroad.

  BMW X6 M50i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12,2–11,4
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 279–260

  Pročitajte više

  VOZNA DINAMIKA BMW X6.

  Vrhunske performanse 8-cilindričnog benzinskog motora s 530 KS, izvanredna preciznost adaptivnog M ovjesa Professional ili suradnja između adaptivnog 2-osovinskog zračnog ovjesa i xOffroad paketa čine BMW X6 vrhunskim Sports Activity Coupéom na bilo kojem terenu.

  M Sport ispušni sustav BMW X6 2019 G06 pogled izbliza

  M Sport ispušni sustav.

  Ispušni sustav M sport donosi zvuk koji se može prilagoditi još intenzivnijem zvuku motora pomoću gumba za dinamiku vožnje u programima SPORT i SPORT+, dok program usmjeren na udobnost daje prednost diskretnijoj akustici motora.
  Adaptivni M ovjes BMW X6 G06 2019

  Adaptivni M ovjes

  Adaptivni M ovjes se može elektronički podesiti u bilo koje vrijeme kako bi se prilagodio cesti i uvjetima vožnje. Karakteristike ovjesa možete prilagoditi svom željenom stilu vožnje i putem Driving Experience Control – od udobnog do iznimno sportskog uz izraženo okretno upravljanje.
  M karbonski stražnji spojler BMW X6 G06 2019 pogled izbliza

  M karbonski stražnji spojler.

  M Carbon stražnji spojler naglašava ekskluzivnost vozila i snažan, sportski dizajn te smanjuje neželjeni aerodinamični uzgon.
  Sport sjedala BMW X6 G06 2019 unutrašnjost

  Sport sjedala za vozača i suvozača.

  Dinamično i udobno: standardna i individualno podesiva sportska sjedala za vozača i suvozača imaju brojne mogućnosti električnog podešavanja, uključujući širinu naslona i kut sjedala. Zajedno s podesivom potporom za bedra, visoki nosači sjedala i naslona pružaju izvrsnu ergonomiju i veću bočnu potporu tijekom brze vožnje u zavojima.
  Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača BMW xDrive BMW X6 G06 2019

  BMW xDrive.

  Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj voznoj situaciji. Za još bolju okretnost, elektronički kontrolirana raspodjela snage suzbija podupravljanje i preupravljanje u zavojima.
  xOffroad paket BMW X6 G06 2019 promjena off-road načina pogled izbliza

  xOffroad paket.

  BMW X6 nudi paket xOffroad koji vam omogućuje sigurno i brzo putovanje na cesti kao i na manje čvrstim podlogama u svakom trenutku. Četiri terenska načina rada s pogonom na sve kotače prilagođavaju BMW xDrive još preciznije trenutnoj voznoj površini - za još bolju vuču na pijesku, kamenju, šljunku ili snijegu.
  Driving Experience Control BMW X6 G06 2019 tipke pogled izbliza

  Driving Experience Control.

  Driving Experience Control vozaču nudi izbor između standardnog načina COMFORT, ECO PRO načina usmjerenog prema učinkovitosti i SPORT načina, koji omogućuje još dinamičniju vožnju. Nova interaktivna Adaptive Mode funkcija kontinuirano prilagođava prilagodljivi ovjes, upravljač i Steptronic mjenjač tako da odgovaraju trenutnoj situaciji u vožnji.
  BMW X6 G06 2019 tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji ispred urbane sredine

  DOŽIVITE VRHUNSKE KARAKTERISTIKE VOŽNJE
  BMW-a X6.

  ISTRAŽITE DIZAJN BMW-a X6 U VIDEU.

  Welcome Light Carpet BMW X6 G06 2019

  Welcome Light Carpet.

  Welcome Light Carpet funkcija projicira ambijentalnu svjetlosnu grafiku ispred vrata vozila i stvara ambijent dobrodošlice na samom ulazu. Također čini izlazak u mraku još ugodnijim i sigurnijim.
  Panoramski stakleni krov BMW X6 G06 2019

  Panoramski stakleni krov.

  Kada je otvoren, panoramski stakleni krov pruža savršenu dozu svježeg zraka. Zatvoren, kreira svijetlu atmosferu u unutrašnjosti. Otvara se i zatvara potpuno automatski klikom na gumb ili preko ključa automobila, te je opremljen sa zaštitom od sunca i zaštitom od vjetra.
  22" M lakometalni kotači Double-spoke stil 742 M Bicolour Jet Black sa miješanim gumama BMW X6 G06 2019

  22" M lakometalni kotači Double-spoke stil 742 M Bicolour Jet Black sa miješanim gumama.

  22" M lakometalni kotači Double-spoke stil 742 M Bicolour Jet Black sa miješanim gumama, veličina kotača prednjih 9.5J x 22 sa 275/35 R22 gumama, veličina kotača stražnjih 10.5J x 22 sa 315/30 R22 gumama.
  Ambijentalno osvjetljenje BMW X6 G06 2019

  Ambijentalno osvjetljenje.

  Standardno ambijentalno svjetlo, uključujući ambijentalno konturno osvjetljenje na prednjim i stražnjim vratima, stvara opuštenu, ugodnu atmosferu osvjetljenja u unutrašnjosti. Welcome Light Carpet osvjetljava područje ispred vrata vozila prilikom ulaska i izlaska. Šest prigušivih ambijentalnih svjetala u White, Blue, Orange, Bronze, Lilac i Green su dostupni.
  Dijelovi CraftedClarity BMW X6 G06 2019

  Dijelovi 'CraftedClarity' za unutarnje elemente.

  'CraftedClarity' dijelovi sastoje se od ručno izrađenih staklenih elemenata koji vizualno i taktilno poboljšavaju interijer. Detalji ručice mjenjača, BMW kontrolera i Start/Stop gumbi su napravljeni od finog kristala.
  Panoramski stakleni krov Sky Lounge BMW X6 G06 2019

  Panoramski stakleni krov Sky Lounge.

  Sky Lounge panoramski stakleni krov danju stvara velikodušan osjećaj prostora, dok noću daje atmosfersko raspoloženje laganim dizajnom koji se sastoji od više od 15 000 svjetlosnih elemenata. Uz to, nasloni prednjih sjedala imaju ambijentalno osvjetljenje. Dizajn svjetla i osvjetljenje sjedala mogu se prebaciti između šest boja ambijentalnog svjetla.

  DODACI I BMW M PEFROMANCE DIJELOVI ZA BMW X6.

  BMW M Performance dijelovi omogućuju vam da svom BMW-u X6 date maksimalnu količinu karakteristika motoutrka. Izaberite između optički poboljšanih dizajnerskih značajki za eksterijer, kao i atraktivnih kovanih i lakometalnih kotača. Originalnim BMW dodacima prilagođavate svoj BMW svojim osobnim željama: proizvodi se savršeno uklapaju u BMW X6 u pogledu kvalitete, dizajna i performansi.

  BMW krovne poprečne letvice BMW X6 G06 2019

  BMW krovne poprečne letvice.

  Krovne poprečne letvice mogu se kombinirati sa svim nosačima krovnih nosača i krovnim kutijama i savršeni su vizualni dodatak vozilu u cjelini. Jednostavno ih je instalirati bez alata i udovoljavaju najvišim standardima kvalitete i sigurnosti zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i sustavu zaključavanja protiv krađe.
  BMW krovna kutija 520 crna/titan srebrna BMW X6 G06 2019 vanjština

  BMW krovna kutija 520 crna/titan srebrna.

  Moderna krovna kutija u crnoj boji s titanij srebrnim bočnim pločama ima kapacitet od 520 litara i kompatibilna je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, prikladna je za utovar i može se zaključati za zaštitu od krađe.
  Prostirka za prtljažni prostor BMW X6 G06 2019

  Prostirka za prtljažni prostor.

  Protuklizna, vodootporna i izdržljiva podloga za prtljažnik, s izdignutim obrubom sa svih strana štiti prtljažni prostor od nečistoće i vlage. U crnoj boji savršeno nadopunjuje unutrašnjost vozila s osnovnom opremom.
  BMW podna obloga BMW X6 G06 2019

  Podna obloga BMW-a straga.

  Pouzdana funkcionalnost u kombinaciji s atletskom elegancijom: protuklizne, vodootporne i izdržljive BMW podne prostirke sa svestrano podignutim rubom štiti stražnji prostor nogu od vlage i nečistoće. U crnoj boji s umetkom od nehrđajućeg čelika. Poseban 3D format koji savršeno pokazuje i izgled i stil.
  22" M Performance lakometalni kotači Star-spoke stil 749 M u Bicolor BMW X6 G06 2019

  22" M Performance kovani naplatci Star-spoke 749 M u izvedbi Bicolor.

  Visokokvalitetni 22” M Performance kovani naplatci Star-spoke 749 M u izvedbi Bicolor Jet Black mat s M logotipom u boji i glodanim M Performance natpisom. Pojedinačni prednji kotač, veličina kotača 9,5J x 22, bez gume.
  22" M Performance lakometalni kotači Star-spoke stil 749 M Jet Black mat BMW X6 G06 2019

  22" M Performance lakometalni kotači Star-spoke stil 749 M Jet Black mat.

  Kvalitetni 22" M Performance lakometalni kotači, optimizirani težinom, u stilu Star-Spoke 749 M, dizajnirani su u crnoj boji Jet Black mat s natpisom M Performance i logotipom M u boji. Pojedinačni prednji kotač, veličina kotača 9,5J x 22, bez gume.
  M Performance bubrežna maska od karbonskih vlakana BMW X6 G06 2019

  M Performance rešetka bubrega od karbonskih vlakana.

  Pokažite svoj stil: Okvir M Performance rešetke bubrega je napravljen od 100% ručno izrađenih karbonskih vlakana, a ukrasne letvice su od iznimno čvrste plastike. Vizualni detalj na prednjem dijelu vozila za posebno elegantan, sportski i individualan izgled.
  M Performance stražnje peraje u Black visokog sjaja BMW X6 G06 2019

  M Performance stražnje peraje u Black visokog sjaja.

  Za elegantan dodir atletskog štiha: M Performance stražnje peraje ističu dinamičnu eleganciju vozila. Oni poboljšavaju sportski karakter i individualnost vozila.
  M stražnji spojler od karbonskih vlakana BMW X6 G06 2019 vanjština

  M stražnji spojler od karbonskih vlakana.

  Još impresivniji: M Performance stražnji spojler od karbonskih vlakana naglašava premium kvalitetu i dinamičnu pojavu vozila. Visokotehnološki materijal - karbonska vlakna - čini ga iznimno laganim i istovremeno vrlo čvrstim. Lagano izrađen ručno od visokokvalitetnih karbonskih vlakana, savršeno je prilagođen dizajnu vozila, kao i ostalim komponentama M Performance izrađenim od karbonskih vlakana.
  M Performance poklopci vanjskih retrovizora od karbonskih vlakana BMW X6 G06 2019 vanjština

  M Performance okvir vanjskih ogledala od karbonskih vlakana.

  Precizno ručno izrađene od karbonskih vlakana, upečatljivi okvir vanjskih retrovizora podvlače visokotehnološki pedigre vozila. Njihov dinamični dizajn osigurava privlačan premium izgled i dodaje individualni atletski osjećaj.
  M Performance naljepnica u Frozen Black BMW X6 G06 2019

  M Performance bočne naljepnice u frozen black.

  Atletizam širom svijeta: M Performance naljepnica u Frozen Black (black/mat grey) daje vozilu vrlo individualan i dinamičan izgled. Položaj naljepnice iznad bočne strane naglašava karakteristične dizajnerske značajke i proporcije vozila.
  M Performance upravljač BMW X6 G06 2019

  M Performance upravljač.

  Čvrsti argumenti: Zahvaljujući području hvata od Alcantare, M Performance upravljač pruža izvrstan osjećaj i prianjanje - za još izravniji osjećaj upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka izrađena od crvene kože naglašavaju njegov motorsport karakter.

  DRIVING ASSISTANCE SUSTAVI I DIGITAL SERVICES ZA BMW X6.

  Uz sve tehnologije i značajke poput BMW Head-up zaslona, ​​BMW X6 i dalje ima više nego dovoljno prostora za brojne pomoćnike i usluge.

  BMW Digital Key BMW X6 G06 2019

  BMW Digital Key.

  Ne morate nositi ključ sa sobom sve dok imate svoj iPhone sa sobom. Svoj BMW možete zaključati i otključati, pa čak i pokrenuti s BMW digitalnim ključem. Također možete ovlastiti do pet osoba s kompatibilnim iPhone uređajima za korištenje vašeg BMW-a. Između ostalog, maksimalna brzina može biti ograničena – idealno za vozače početnike. BMW digitalni ključ kompatibilan je samo s odabranim iPhone uređajima. Popis kompatibilnih iPhone uređaja dostupan je na bmw.com/digitalkey

  Remote Software Upgrade BMW X6 2019

  Remote Software Upgrade.

  Najnovija verzija softvera uvijek u vozilu. Uz opciju Remote Software Upgrade, vaš će BMW uvijek biti ažuriran. Jednostavno možete nadogradnje preuzeti putem aplikacije My BMW ili putem SIM kartice instalirane u vozilu, a zatim ih instalirati. Na taj se način aktiviraju i ostale dostupne funkcije u vašem BMW-u.
  Driving Assistant Professional BMW X6 G06 2019 kokpit

  Driving Assistant Professional.

  Opcija Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i sigurnost tijekom kritičnih ili monotonih prometnih situacija. Osim sadržaja opcije Driving Assistant, uključuje i Steering and Lane Control Assistant s proširenim funkcijama, Lane Change and Emergency Stop Assistant te Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od bočnog sudara.
  Connected Music BMW X6 G06 2019 zaslon

  Connected Music.

  Slušajte svoju omiljenu glazbu gdje god se nalazili. Klasično na autocesti, jazz za vrijeme špice i pop kad krstarite. Connected Music sa Spotifyem znači da možete izravno slušati bezbrojne milijune pjesama bez ikakvih ograničenja putem BMW-ovog glazbenog partnera Spotify, koristeći SIM karticu instaliranu u vašem vozilu.

  TEHNIČKI PODACI BMW-a X6.

  BMW X6 xDrive40i i ostali motori.

  Snaga motora u kW (KS):

  245 (333)

  Maksimalna brzina u km/h:

  248

  Ubrzanje 0–100 km/h u s:

  5,7

  Potrošnja goriva kombinirana u l/100 km (WLTP):

  10,5-9,0

  Emisije CO2 kombinirane u g/km (WLTP):

  239-206

  Linijski crtež BMW X6 dimenzija
  BMW kotači i gume EU oznaka guma pogled izbliza

  BMW KOTAČI I GUME.

  Gume za naša vozila podvrgavamo strogim ispitivanjima s do 50 različitih kriterija kvalitete - znatno više od propisanih jedinstvenim propisom o označavanju guma koji vrijedi u cijeloj Europi. Ovdje ćete pronaći sve informacije o svojstvima guma koje se koriste u BMW-u.

  CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING BMW X6.

  BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X6.

  BMW X6 na parkingu iz ptičje perspektive

  Vozite ga brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bilo za financiranje ili leasing - svaka naša ponuda prilagođena je individualno vašim potrebama i željama. Saznajte više o privlačnim financijskim rješenjima i leasing ponudama za vaš novi BMW X6.

  USLUGE I ASISTENCIJA ZA BMW X6.

  Zaposlenik BMW servisa pomaže kupcu

  ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

  Imate li bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW X6, molimo kontaktirajte najbližeg BMW Partnera. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

  BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW X6.

  Zaposlenik BMW servisa pozdravlja kupca

  #whateverhappens. Svestrano bezbrižno putovanje: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja za odabrani rok trajanja ili kilometraže.

  Sadržaj paketa usluga:

  • Usluga provjere vozila u skladu s BMW smjernicama
  • Usluga izmjene mikrofiltera
  • Servis kočione tekućine

  Potrošnja goriva i emisije CO2 BMW-a X6.

   

  BMW X6 M50i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12,2–11,4 
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 279–260

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji energije i opsegu električne energije utvrđeni su u skladu s obveznim postupkom mjerenja i u skladu s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Za novotestirana vozila od 01.01.2018. Službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte https://www.bmw.hr/wltp

  Za više informacija o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila, pogledajte "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih osobnih automobila", koji je besplatan na svim prodajnim mjestima, od Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen i na www.dat.de/co2

   

   

  Pročitajte više

  Potrošnja goriva i emisije CO2 BMW-a X6.

  • BMW X6 M50i:
   Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12,0–11,2 
   Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 275–256

   Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji energije i opsegu električne energije utvrđeni su u skladu s obveznim postupkom mjerenja i u skladu s Uredbom (EU) 715/2007 koja je vrijedila u vrijeme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Za novotestirana vozila od 01.01.2018. Službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o WLTP i NEDC mjernim postupcima, pogledajte https://www.bmw.hr/wltp

   Za više informacija o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila, pogledajte "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih osobnih automobila", koji je besplatan na svim prodajnim mjestima, od Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen i na www.dat.de/co2