BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen grey metalik tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji sa planinskom pozadinom
Potrošnja goriva, kombinirana8.0–7.8 l/100 km
Vrsta motoraBenzin

THE Z4

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen grey metalik tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji sa planinskom pozadinom

BMW Z4 M40i ROADSTER.

Potrošnja goriva, kombinirana8.0–7.8 l/100 km
Vrsta motoraBenzin
THE Z4BMW Z4 M40i ROADSTER.

Otvoren, snažan i dizajniran za performanse. Sa svojim širokim prednjim dijelom, velikim kotačima, izduženom haubom i mnogim detaljima inspiriranim motosportom, BMW Z4 M40i Roadster na prvi pogled pokazuje se kao onaj koji ubrzava puls. Na cesti, razvija svoj sportski karakter odmah niz liniju: roadster koji nagon za slobodom pretvara u čisti užitak u vožnji.

DIZAJN VANJŠTINE I UNUTRAŠNJOSTI BMW Z4 M40i ROADSTER.

Pobuđuje entuzijazam.

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik tročetvrtinski pogled sprijeda u vožnji
Dupla bubrežna maska sa mrežastim dizajnom BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik u pogledu izbliza sprijeda

BMW bubrežna maska sa mrežastim dizajnom.

Dinamičnom izgledu pridonosi mrežast dizajn BMW bubrežne maske koji varira ovisno o motoru. Osnovni model ima crnu mrežastu rešetku visokog sjaja, Sport Line i M Sport paket izrađeni su od mat aluminija, svaki s bubrežnim okvirom u kromu. BMW bubrežna maska na top modelu M40i je u potpunosti u Cerium Grey.
Air Breather BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik u pogledu izbliza

Air Breather.

Zajedno sa zračnom zavjesom u prednjem odbojniku, zračni otvor smješten iza prednjih lukova kotača značajno smanjuje turbulenciju zraka u lukovima kotača i ciljano usmjeravanje protoka zraka - čime se smanjuje otpor. Ujedno ističu atletski karakter vozila kao dekorativnog elementa.
M Aerodynamics paket BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik u pogledu s boka

M Aerodynamics paket.

M Aerodynamics paket sa M specifičnim prednjim spojlerom, stražnjim spojlerom i bočnim stranicama u boji karoserije i dvodijelni umetak difuzora u Dark Shadow metalik prenosi čistu dinamiku i sportski karakter. Komponente ne samo da izoštravaju izgled, već i optimiziraju aerodinamička svojstva vozila.
Ispušne cijevi BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik pogled straga izbliza

Ispušne cijevi u slobodnom obliku.

Okrugle kromirane ispušne cijevi visokog sjaja s desne i lijeve strane stražnjeg dijela pojačavaju sportski izgled vozila.
M Sport sjedala BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 unutrašnjost

M Sport sjedala.

M sportska sjedala s integriranim naslonima za glavu, dubokom površinom za sjedenje i visokim bočnim i naslonima za leđa pružaju vozaču i suvozaču poboljšanu potporu, čak i pri brzim prolascima kroz zavoje. Osim toga, vozačko sjedalo i, ovisno o opremi, suvozačevo sjedalo mogu se prilagoditi vašim individualnim dimenzijama tijela zahvaljujući integriranom podešavanju širine naslona.
M kožni upravljač BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 kokpit

M kožni upravljač.

M kožni upravljač, uključujući multifunkcijske tipke i M oznaku, ima sportski dizajn s tri kraka. Obruč upravljača od kože 'Walknappa' crne boje s oblikovanim osloncima za palac prenosi sportski, izravan osjećaj upravljanja i tako osigurava dinamično iskustvo vožnje.

VOZNA DINAMIKA BMW Z4 M40i ROADSTER.

Otkrijte svoje granice.

Nijedan izazov nije prevelik za to. BMW Z4 M40i Roadster dokazuje svoje sportsko podrijetlo u svakoj situaciji. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, svojoj niskoj poziciji na cesti i sustavnoj optimizaciji težine, postiže impresivne vrijednosti performansi – i dinamiku vožnje vrhunske klase.
M TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

M TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor.

Vrhunski sportaš koji prenosi čisti užitak u vožnji: Vrhunski redni 6-cilindrični benzinski motor BMW M TwinPower Turbo odlikuje se vrhunskom isporukom snage i zapanjujućim karakterističnim zvukom M motora. Uz Double-VANOS, Valvetronic, visoko precizno ubrizgavanje i TwinScroll turbopunjač, ​​pruža izvrsnu snagu.
Adaptivni M ovjes BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

Adaptivni M ovjes.

Adaptivni M ovjes spušten za 10 milimetara može se elektronički prilagoditi u bilo kojem trenutku kako bi odgovarao cesti i uvjetima vožnje. Vozači također mogu prilagoditi osobine ovjesa putem Driving Experience Control kako bi aktivirali željeni stil vožnje u bilo kojem trenutku - od udobnog do izuzetno sportskog s izrazito okretnim upravljanjem.
M Sport diferencijal BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 detaljni pogled

M Sport diferencijal.

M Sport diferencijal optimizira vučnu snagu i stabilnost u vožnji pri promjeni traka ili ubrzavanju iz zavoja, prilikom vožnje u zavoju pri velikim brzinama ili na različitim površinama ceste. Vučna snaga je optimizirana uz pomoć elektronički upravljanog uređaja koji smanjuje razliku u brzini okretaja stražnjih kotača.
Steptronic Sport mjenjač BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 unutrašnjost ručica mjenjača

Steptronic Sport mjenjač.

8-stupanjski Steptronic Sport mjenjač s Launch Control omogućuje sportsku promjenu stupnjeva prijenosa i automatski i ručno putem ručice mjenjača – za udobno krstarenje ili dinamičan stil vožnje. U SPORT ili SPORT+ načinu rada i s ručicom mjenjača u lijevom S/M položaju, mjenjači su konfigurirani za maksimalne performanse.
Promjenjivo sportsko upravljanje BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 upravljač kokpit

Promjenjivo sportsko upravljanje.

Varijabilno sportsko upravljanje sa Servotronicom stvara izravan i okretan odgovor upravljača i osigurava da je za okretanje kotača potreban manji fizički napor. Reagira na kut volana s različitim omjerima upravljanja. Poboljšava upravljivost u dinamičnijoj vožnji i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i skretanja.
M Sport kočnice BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metalik pogled s boka na lakometalni kotač

M Sport kočnice.

M Sport kočnice sprijeda imaju fiksne čeljusti sa četiri klipa i straga plutajuće čeljusti s jednim klipom u plavoj boji s M oznakom te velike kočne diskove za izvanredne performanse kočenja.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Control Display

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

SUSTAVI ASISTENCIJE VOZAČU BMW Z4 M40i ROADSTER.

Digitalne usluge i inteligentni sustavi pomoći vozaču.

BMW Z4 M40i Roadster svom vozaču nudi veliki broj inteligentnih sustava pomoći. Od pomoćnika za parkiranje do vašeg osobnog glasovnog pomoćnika, inovativne tehnologije povećavaju udobnost i sigurnost tijekom putovanja. Ujedno omogućuju i djelomično autonomnu vožnju, ovisno o situaciji.
BMW operativni sustav 7 BMW Z4 M40i Roadster G29

BMW operativni sustav 7.

Inovativni koncept upravljanja BMW-ovim operativnim sustavom 7 omogućuje još lakše upravljanje funkcijama vozila putem npr. govorom, dodirni zaslon i iDrive kontrola - vrlo intuitivno. U tu svrhu nadograđena je funkcionalnost kontrolera. Tako se sada izbornik aplikacija može izravno odabrati.
Saznajte više
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Control Display

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ne bi li bilo nevjerojatno da je vaš BMW ujedno i vaš stručnjak za osobna vozila? Komunicirajte sa svojim vozilom pomoću opcije BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovorite prirodne naredbe za upravljanje brojnim funkcijama vozila. Može objasniti sve o vašem vozilu i pomaže vam da još bolje upoznate svoj BMW.
Connected Music BMW Z4 Roadster G29

Connected Music.

slušajte svoju omiljenu glazbu gdje god se nalazili. Klasično na autocesti, jazz za vrijeme špice i pop kad krstarite. Connected Music sa Spotifyem znači da možete izravno slušati bezbrojne milijune pjesama bez ikakvih ograničenja putem BMW-ovog glazbenog partnera Spotify, koristeći SIM karticu instaliranu u vašem vozilu.
Saznajte više

TEHNIČKI PODACI BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

250 (340)/5,000-6,500

Ubrzanje 0-100 km/h u s:

4.5

Potrošnja goriva, kombinirana, u l/100 km:

8.0-7.8

Emisija CO2, kombinirana, u g/km:

182-177

BMW Z4 M40i Roadster G29 pogled s boka

CIJENE, FINANCIRANJE I LEASING ZA BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster G29 pogled s boka ispred zgrade

Dođite brzo i fleksibilno s financijskim proizvodima po mjeri iz BMW Financial Services. Bez obzira radi li se o financiranju ili leasingu – svaka od naših ponuda je individualno prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim financijskim rješenjima ili pravoj ponudi leasinga za vaš novi BMW Z4 M40i Roadster.

BMW SERVICES.

USLUGE I ASISTENCIJA BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Svestrano bezbrižno putovanje za električna vozila: ovaj paket nudi vam 100% transparentnost i praktičnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine putem leasinga. Sadržaj servisnog paketa:
  • Servis provjere vozila
  • Servis mikrofiltra
  • Servis kočne tekućine
Saznajte više o usluzi BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Uz inovativnu opciju Teleservices usluge BMW ConnectedDrive, vaš BMW pomaže vam ostati hladne glave: kad je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, željenom BMW servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Vaš servisni partner će vas zatim kontaktirati kako biste dogovorili termin sastanka. Tako se možete osloniti na brzu i jednostavnu uslugu i ne morate sami misliti na sve. Jedini uvjet: registrirali ste svoje vozilo online na portalu BMW ConnectedDrive i odabrali ste servisnog partnera. Otkrijte kako BMW Teleservices može učiniti vaš život ugodnijim.
Saznajte više o BMW Teleservices
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim BMW vozačima svakodnevno, 365 dana u godini. Jedan poziv – i naši stručnjaci vam stoje na usluzi, putem telefona ili ako je potrebno, na licu mjesta.
Saznajte više o BMW Roadside Assistance
BMW zaposlenik savjetuje kupca

ŽELITE LI OSOBNI SAVJET?

Ako imate bilo kakvih pitanja, trebate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW Z4 M40i Roadster, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naše stručno servisno osoblje rado će vam dati individualni savjet telefonom ili na licu mjesta.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2.

  • BMW Z4 M40i Roadster:
    Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 8.0–7.8
    Emisija CO2 u g/km (kombinirana): 182–177

    Službeni podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji električne energije i električnom dometu određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja i u skladu su s izmjenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP vrijednosti uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su tek homologirana od 01.01.2021, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Daljnje informacije o NEDC i WLTP mjernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp