NEKA SE VAŠ BMW SAM POBRINE ZA SVOJ SERVIS.

BMW Teleservisi.

Sljedeća promjena ulja, kontrolni pregled vozila, nove pločice kočnica. Više ne morate razmišljati o dogovaranju termina. Usluge BMW teleservisa o tome će se pobrinuti kako vi ne biste morali. Samo sjednite i opustite se – vaš BMW dogovorit će sljedeći termin servisa.

Pročitajte više
BMW Teleservisi

AUTOMATSKI POZIV BMW TELESERVISA.

Vaš BMW zna kada i koji mu je servis potreban i automatski BMW-u šalje podatke o vozilu. Senzori prate kad automobilu treba servis i prenose informacije BMW-u. Vaš pružatelj servisnih usluga može pristupiti podacima o vozilu, procijeniti sve podatke o vozilu i učinkovito se pripremiti za posjet vašeg automobila servisu – čak i prije nego što nazovete da dogovorite termin.

BMW Teleservisi.

Pogledajte film o ovoj opcijskoj opremi.

Obavijesti o servisu šalju se izravno vašem automobilu

OBAVIJESTI O SERVISU ŠALJU SE IZRAVNO VAŠEM AUTOMOBILU.

Servisiranje je obvezno, ali s BMW Teleservisima više ne morate brinuti o tome. Vaš BMW zna kad mu je potreban servis i sve podatke za servis prenosi BMW-u. Možete se poslužiti i uslugom BMW Teleservisni poziv kako biste sami dogovorili termin posjeta jednostavnim pritiskom gumba u vašem BMW-u. U svakom slučaju BMW-ov servis već je obaviješten o stanju vašeg vozila i spreman je odgovoriti na vaše zahtjeve.

  • Uvjeti/dostupnost