NE GUBITE VRIJEME U PROMETNOM ZASTOJU.

Prometne informacije.

Točne informacije o stanju na cestama; s prometnim informacijama u stvarnom vremenu uvijek ste svjesni svega što se zbiva u okolini. Gužva, radovi na cesti, godišnji odmori – koliko god promet bio gust, vaš BMW zna najbržu rutu i pobrinut će se da na odredište stignete sigurno. Provedite svoje dragocjeno vrijeme tamo gdje je srce: s obitelji, prijateljima ili na najdražem mjestu.

Pročitajte više
Vaš osobni izviđač stanja u prometu

VAŠ OSOBNI IZVIĐAČ STANJA U PROMETU.

Prometne informacije (Real Time Traffic Information, RTTI) prate stanje u prometu iz minute u minutu i obavještavaju vas o prometu na najbližih stotinjak metara. Sustav izračunava gdje možete očekivati zastoje i preporučuje zaobilazni put. Tako u svakom trenutku imate točne informacije o stanju u prometu na planiranoj ruti i potencijalne alternativne smjerove. To vam omogućuje da u pravom trenutku zaobiđete kolone i zatvorene ceste i izbjegnete ih.

Prometne informacije.

Pogledajte film o ovoj opcijskoj opremi.

Stignite na odredište brže

STIGNITE NA ODREDIŠTE BRŽE.

Prometne informacije u stvarnom vremenu funkcioniraju ovako: podaci se preuzimaju iz profila kretanja mobilnih mreža, GPS podataka flota, aplikacija pametnih telefona i policijskih izvještaja. Procjene su toliko točne da informacije o trenutačnom stanju u prometu dobivate čim se one dogode, neovisno o tome je li riječ o autocestama, državnim cestama, županijskim cestama ili brojnim gradskim cestama.

  • Uvjeti/dostupnost