Prvi ikad BMW M8 Competition Coupé u Marina Bay Blue metalik boji, tročetvrtinski prednji pogled.

THE M8

BMW SERIJE 8 COUPÉ M AUTOMOBILI U DETALJE

THE M8BMW SERIJE 8 COUPÉ M AUTOMOBILI U DETALJE

BMW M850i xDRIVE COUPÉ, BMW M8 COUPÉ I BMW M8 COMPETITION COUPÉ – OPREMA I ČINJENICE

Dostupan je impresivan opseg opreme za BMW serije 8 Coupé M automobile, koji predstavljaju dizajn, dinamiku vožnje i tehničke inovacije - sve dizajnirane za podizanje užitka u vožnji na novu razinu. U konačnici, ovi impresivni luksuzni sportski automobili ne predstavljaju samo neobuzdanu snagu, utemeljenu na tehnološkoj izvrsnosti, već nude luksuzni ambijent, prvoklasne digitalne usluge i inovativne sustave pomoći vozaču.

USPOREDBA BMW SERIJE 8 COUPÉ M AUTOMOBILA

BRZE ČINJENICE: TRIO SPORTSKO LUKSUZNE FASCINACIJE

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Maksimalna vozna dinamika i ekskluzivnost
 • M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor visokih performansi
 • M xDrive sa Active M diferencijal i 8-stupanjski M Steptronic prijenos s Drivelogic-om
 • Ekskluzivni elementi dizajna i oprema
 • 460 kW (625 KS), 750 Nm, 0–100 km/h in 3.2 s
BMW M8 Competition Coupé u Marina Bay Blue metalik.

BMW M8 COUPÉ

Vozna dinamika i luksuz na vrhunskoj razini
 • M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor visokih performansi
 • M xDrive sa Active M diferencijalom
 • M Steptronic prijenos sa 8 brzina uz Drivelogic
 • 441 kW (600 KS), 750 Nm, 0–100 km/h in 3.3 s
BMW M8 Coupé u Frozen Dark Silver boji.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Snažne performanse s luksuznim njuhom
 • M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor
 • Steptronic Sport prijenos sa 8 brzina
 • BMW xDrive sa M Sport diferencijalom
 • 390 kW (530 KS), 750 Nm, 0–100 km/h in 3.7 s
BMW M850i xDrive Coupé u Barcelona Blue metalik.
 • BMW M8 COMPETITION COUPÉ
 • BMW M8 COUPÉ
 • BMW M850i xDRIVE COUPÉ

BMW M8 COMPETITION COUPÉ I BMW M8 COUPÉ

PREGLED TEHNOLOGIJE PODVOZJA I ŠASIJE INSPIRANIMA MOTORSPORTOM

Mnogobrojne visoko razvijene komponente šasije i podvozja inspirisane motosportom pružaju više performansi, više okretnosti i više preciznosti - a samim tim i više adrenalinskog zadovoljstva u vožnji.
BMW M8 Competition Coupé, M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor visokih performansi.

M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor visokih performansi.

Najnovija inačica M-TwinPower Turbo visokog učinka s 8-cilindričnim benzinskim motorom jamči performanse u skladu s najnovijim standardima. Visoko-okretna jedinica razvija snagu od 460 kW (625 KS). Dva turbopunjača ističu se zahvaljujući križnom ispušnom razvodniku s optimalnim odzivima. V8 motor je također dizajniran za ekstremna opterećenja na trkačkoj stazi.
BMW M8 Competition Coupé sa Adaptive M ovjesom.

Adaptive M ovjes.

Adaptive M ovjes omogućava prilagođavanje karakteristika amortizera prema bilo kojoj situaciji u vožnji, povećavajući dinamiku i udobnost vožnje. Pored standardnog COMFORT podešavanja za veći komfor vožnje, program SPORT nudi čvršća podešavanja amortizera, a uz SPORT +, vozilo se može koristiti na trkačkoj stazi.
BMW M8 Competition Coupé sa M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive s Active M diferencijalom jamči maksimalnu vuču i voznu dinamiku za svakodnevnu vožnju, kao i na trkalištu. M specifična tehnologija kombinira tipičnu okretnost pogona na stražnjim kotačima i kontrolu pogona na sve kotače. Možete birati između varijanti pogona 4WD, 4WD Sport i - u DSC-off načinu rada - 2WD.
BMW M8 Competition Coupé s 8-stupanjskim M Steptronic mjenjačem.

8-stupanjski M Steptronic mjenjač.

8-stupanjski M Steptronic mjenjač s Drivelogic-om nudi brojne mogućnosti prebacivanja: od izrazito dinamične do posebno udobne, glatke do uštede goriva. Možete ručno prebacivati pomoću ručice mjenjača ili ručica mjenjača na upravljaču ili staviti vozilo u automatski režim i pustiti mjenjač da odradi svoje.
BMW M8 Competition Coupé sa M Carbon keramičkim kočnicama.

M Carbon keramičke kočnice.

Uz opcionalnu M Carbon keramičku kočnicu, upotreba snage kočenja je još izravnija, ne korozira, još je otpornija na toplinu, uvelike smanjuje trošenje i doprinosi uštedi na težini, što pozitivno utječe na okretnost, dinamiku i ubrzanje. Posebna tehnička oprema vidljiva je kroz čeljusti u zlatnoj mat boji s M vanjskim slovima. Zbog specifičnih svojstava materijala, tijekom kočenja može doći do povećane radne buke, npr. u slučaju duljeg, malog opterećenja ili u vlažnim uvjetima neposredno prije mirovanja vozila. Buka koja se odnosi na dizajn može se izbjeći kočenjem kočnice u slučaju vlage ili snažnijim opterećenjem kočnice. Utjecaj vlažnosti i cestovne soli uzrokuje učinkovitost kočenja koja odgovara uobičajenom kočnom sustavu. Ova smanjena snaga kočenja može se nadoknaditi većim pritiskom na papučicu. Funkcionalni zvukovi ne utječu na performanse, radnu sigurnost i stabilnost kočnice.
BMW M8 Competition Coupé sa M NAČINOM.

M NAČIN.

Pomoću gumba M MODE na središnjoj konzoli namjestite upravljački intenzitet sustava pomoći vozaču. Način ROAD nudi čitav niz funkcija elektroničkih pomoćnika. U postavci SPORT oni samo upozoravaju, ali ne interveniraju. Pomoću TRACK možete u potpunosti deaktivirati sustave pomoći, npr. na trkačkoj stazi. Ovisno o odabranom načinu, prikazivačka mreža također prikazuje odgovarajuće informacije o vožnji.
BMW M8 Competition Coupé s podesivom M kočnicom.

Podesiva M kočnica.

Integrirani sustav kočenja s preciznim osjećajem papučice i M specifičnom konfiguracijom. Novi sustav objedinjuje aktiviranje kočnice, pojačanje kočnice i kontrolu kočenja unutar kompaktnog modula. Vozaču se također prikazuju dvije postavke osjećaja papučice - načini COMFORT i SPORT mijenjaju količinu pritiska na papučicu kočnice potrebnu za usporavanje automobila.
BMW M8 Competition Coupé sa M Sport ispušnim sustavom.

M Sport ispušni sustav.

M Sport ispušni sustav daje dinamičan zvuk koji se može mijenjati pomoću integriranog mehanizma ispušnih ventila. Programi SPORT i SPORT +, koji se mogu odabrati pomoću gumba, naglašeni su još intenzivnijim zvukom motora, dok program orijentiran na udobnost daje prednost diskretnijoj akustičnosti motora.

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

M SPECIFIČNE ZNAČAJKE DIZAJNA NA VANJŠTINI I INTERIJERU

Dizajn BMW M8 Competition Coupé postavlja nove standarde u segmentu luksuznih sportskih automobila i snažan je izraz izuzetnih performansi. M dizajnerski elementi u crnom sjajnom sjaju savršeno se nadopunjuju. Prepoznatljive komponente iz M Carbon vanjskog paketa naglašavaju sportski potencijal ovog izuzetnog vozila. Dinamičan karakter unutrašnjosti naglašen je ekskluzivnim M specifičnim detaljima BMW M8 Competition Coupé.
BMW M8 Competition Coupé u Marina Bay Blue metalik, tročetvrtinski prednji pogled, vožnja noću.
BMW M8 Competition Coupé sa M specifičnom rešetkom bubrega.

M specifična rešetka bubrega.

Crna prednja ukrasna rešetka s okvirom u crnom kromu i M8 znakom u crnom visokom sjaju podvlači daljnji poboljšani sportski karakter vašeg vozila.
BMW M8 Competition Coupé sa kućištima retrovizora u karbonu.

Kućišta retrovizora u crnoj boji.

Visoko sjajna kućišta retrovizora daju M8 Competition vozilu poseban sportski karakter. S dodatnim vanjskim paketom M Carbon, kućišta su dovršena plastikom ojačanom ugljičnim vlaknima (CFRP).
BMW M8 Competition Coupé sa M bočnim otvorima u karbonu.

M bočni otvori u crnoj boji.

M bočni otvori na prednjim krilima dizajnirana je u crnoj boji, integrirani s M8 znakom u crnom kromu. S dodatnim vanjskim paketom M Carbon koristi se plastika ojačana ugljičnim vlaknima (CFRP).
BMW M8 Competition Coupé sa 20'' M lakometalnim kotačima 813 M.

20'' M lakometalni kotači 813 M.

20" M lakometalni kotači Star-spoke style 813 M Bicolour Jet Black sa mješovitim gumama, sjajni, prednji 9.5J x 20 sa 275/35 R20 gumama, stražnje 10.5J x 20 sa 285/35 R20 gumama.
BMW M8 Competition Coupé sa M stražnjim spojlerom u karbonu.

M stražnji spojler u crnoj boji.

M stražnji spojler u crnoj sjajnoj boji naglašava atletsku siluetu vozila i značajno smanjuje neželjeno podizanje. Uz opcijski M Carbon vanjski paket, M stražnji spojler završen je plastikom ojačanom ugljičnim vlaknima (CFRP).
M8 Competition oznaka na BMW M8 Competition Coupéu.

M8 Competition oznaka.

Crna M8 Competition oznaka na stražnjem kraju je pokazatelj potencijala vozila za visoku dinamiku u vožnji.
BMW M8 Competition Coupé s finom zrnatom kožom 'Merino'/Alcantara.

Presvlake kompletno od kože 'Merino'/Alcantara.

Presvlake u dva tona od kože 'Merino' Black sa kontrastnom Midrand Beige su ekskluzivno rezervirane za M8 Competition. Ova oprema je upotpunjena bočnim ojačanjima i oblogom za središnju konzolu u Alcantari.
BMW M8 Competition Coupé, centralna konzola sa M8 Competition oznakom.

Competition oznaka.

Centralna konzola je opremljena sa Competition oznakom, što ističe sportsku atomsferu u unutrašnjosti i ističe kvalitete vozne dinamike vozila.
M sigurnosni pojasevi u BMW M8 Competition Coupé.

M sigurnosni pojasevi.

M sigurnosni pojasevi sa zatezačem pojasa i graničnikom sile pojasa odlikuju se izvrsnim tkanim naglaskom u klasičnim M bojama i naglašavaju izuzetno kvalitetan i sportski ambijent u unutrašnjosti.
Pragovi BMW M8 Competition Coupé s oznakom M8 Competition.

Pragovi sa oznakom M8 Competition.

Vi i vaš prednji suputnik su pozdravljeni prilikom ulaska u vozilo sa pragovima koji imaju M8 Competition oznaku. Oznake u crnoj boji na pragovima lijevih i desnih vrata zrače kvalitetom i eksluzivnošću.
M mjenjač brzina u BMW M8 Competition Coupé.

M mjenjač brzina.

M mjenjač brzina u novom dizajnu odlikuje se M specifičnim uzorkom prekidača i izvrsnom operabilnošću. U ručnom načinu rada "S" vozač može ručno mijenjati brzine pomoću ručice mjenjača ili ručica mjenjača na upravljaču u tipičnom M modu; u načinu "D", prebacivanje se događa automatski. Drivelogic sklopka za tri programa prebacivanja i gumb P za parkiranje su smješteni pod M logotipom.
M specifična skupina instrumenata BMW M8 Competition Coupé.

M specifična skupina instrumenata.

M specifična skupina instrumenata omogućava prikaz dodatnih informacija za posebno sportsku vožnju. Ako ste odabrali način vožnje TRACK za trkaće staze, možete vidjeti tlak ubrzanja, pritisak u gumama i temperature kao i G-sile bočnog i uzdužnog ubrzanja na instrumentnoj ploči.
BMW M8 Coupé u Frozen Dark Silver boji, tročetvrtinski bočni pogled prednjeg kraja.
BMW M8 Coupé u Frozen Dark Silver boji, tročetvrtinski bočni pogled straga.
BMW M8 Coupé, kokpit sa M kožnim upravljačem sa M1/M2 gumbima u crvenoj boji.
BMW M8 Coupé, unutrašnjost sa M Sport sjedalima u finoj zrnatoj koži 'Merino' Taruma Brown.
BMW M8 Coupé, unutrašnjost sa Bowers & Wilkins Diamond Surround zvučni sustav.

BMW M8 COUPÉ ZNAČAJKE DIZAJNA

Dizajn BMW-a M8 Coupé primjer je istinskog sportskog karaktera spojenog s nesopornim luksuzom. Prepoznatljivi M specifični dizajnerski elementi poput okvira rešetke bubrega i sportskog ispušnog sustava u sjajnom kromu stvaraju ekskluzivne vanjske naglaske. Pored toga, veliki usisni otvori za zrak s trakama i prednjim razdjelnicima u crnoj sjajnoj, zajedno s M vanjskim retrovizorima i M stražnjim spojlerom - oba u boji karoserije - aludiraju na visoke performanse BMW-a M8 Coupé. Ekspresivni 20-inčni M kotači od lagane legure dodatno podvlače dinamički karakter. Ekskluzivna sportska sposobnost također je opipljiva u unutrašnjosti - M Sport sjedala u 'Merino' koži, M kožni upravljač i ostali ekstravagantni detalji, poput sportskih letvica unutarnjih obloga i obloge krova u Alcantara, stilski prenose osjećaj luksuza.

BMW M8 Competition Coupé, otvori za zrak iz M Carbon paketa vanjštine.
BMW M8 Competition Coupé, stražnji spojler iz M Carbon paketa vanjštine.
BMW M8 Competition Coupé, stražnji spojler iz M Carbon paketa vanjštine.
BMW M8 Competition Coupé sa okvirima retrovizora od karbona.

M CARBON PAKET VANJŠTINE

Visokokvalitetni elementi M Carbon paketa vanjštine naglašavaju atletske zahtjeve i tipičnu atletičnost vozila. Paket M Carbon uključuje bočne zračne otvore (zračni otvor) na odbojniku s lijeve i desne strane, poklopce vanjskog ogledala i stražnji spojler izrađen od plastike ojačane ugljičnim vlaknima (CFRP). Pakiranje je zaokruženo stražnjim umetkom difuzora. Sve vanjske značajke izrađene su s velikom pažnjom na detalje, što rezultira skladnim izgledom s izrazito atletskim dodirom. Dijelovi izrađeni od plastike ojačane ugljičnim vlaknima (CFRP) lakši su od usporednih serijskih dijelova.

BMW Individual M8 Coupé u BMW Individual Dravit Grey metalik boji, tročetvrtinski prednji prikaz.
BMW Individual M8 Coupé u BMW Individual Brilliant White metalik boji, tročetvrtinski prednji prikaz.
BMW Individual M8 Coupé u BMW Individual Aventurine Red metalik boji, tročetvrtinski prednji prikaz.
BMW Individual M8 Coupé u BMW Individual Frozen Dark Silver metalik boji, tročetvrtinski prednji prikaz.
BMW Individual M8 Coupé, M Sport sjedala kompletno u finoj zrnatoj koži 'Merino' | Silverstone sa M8 oznakom.
BMW Individual M8 Coupé, M Sport sjedala kompletno u finoj zrnatoj koži 'Merino' | Silverstone i BMW Individual ukrasne letvice u Piano Finish Black boji.
BMW M8 Competition Coupé, unutrašnjost kompletno u finoj zrnatoj koži 'Merino' | Black i BMW Individual ukrasne letvice u Piano Finish Black boji.

BMW INDIVIDUAL.

BMW M8 Coupé snažan je izraz osobnosti. Ekskluzivne opcije opreme BMW Individual definiraju jedinstven karakter ovog luksuznog sportskog automobila. Odaberite između niza jedinstvenih boja koje sjajno obuhvaćaju ekskluzivnost, poput "Dravite Grey metalik", "Aventurine Red metalik", "Frozen Brilliant White" ili "Frozen Dark Silver metalik" su ovdje prikazane. Aura elegantne ekskluzivnosti prenosi se preko ručno prošivanih sportskih sjedala s finim kontrastnim nitima, predstavljenih u najkvalitetnijoj "Merino" kožnoj presvlaci. Na primjer, koža 'Merino' crna ili 'Merino' Silverstone White kao i 'Merino' Ivory White/Night Blue - sve s pročišćenim prošivanjem u obliku saća. Ekskluzivne BMW Individual interijere, kao što su one predstavljene u piano Black završnoj obradi, i Individual naglavne linije Alcantara u crnoj, antracitnoj ili noćno plavoj boji luksuznog, sportskog ambijenta.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ

ODABRANE ZNAČAJKE DIZAJNA I VOZNE DINAMIKE BMW-a M850i xDRIVE COUPÉ

Progresivni vanjski dizajn BMW-a M850i xDrive Coupé zadivljuje dinamičnim izgledom koji sadrži prepoznatljive dizajnerske elemente u Cerium Grey. Ovaj ekskluzivni dojam ostaje u unutrašnjosti, uz sportski ambijent, za postizanje najviših standarda luksuza. Izuzetno sportski i udoban doživljaj vožnje rezultat je djelotvornih komponenata vožnje i šasije, jamčeći adrenalinski užitak u vožnji na svim cestama.
BMW M850i xDrive Coupé u Barcelona Blue metalik u vožnji, tročetvrtinski prednji pogled.
BMW M850i xDrive Coupé u Barcelona Blue metalik, poklopac retrovizora u Galvanic Cerium Grey boji.

BMW M850i elementi vanjštine.

Elementi vanjštine u Galvanic Cerium Grey boji poput okvira retrovizora, oznaka, završnih obloga cijevi, Air Breather otvora za zrak, okvira rešetke bubrega pružaju kontrast boji boji vozila. Harmonično se uklapaju u dinamički cjelokupni karakter i naglašavaju sportski izgled vozila.
BMW M850i xDrive Coupé u Barcelona Blue metalik boji, 20’’ M lakometalni kotači Y-spoke style 728 M Bicolor Cerium Grey.

20’’ M lakometalni kotači.

20’’ M lakometalni kotači Y-spoke u stilu 728 M Bicolor Cerium Grey sa performansnim i miješanim gumama, okrenuta svjetlu, prednji 8J x 20 sa 245/35 R20 gumama, stražnji 9J x 20 sa 275/30 R20 gumama.
BMW M850i xDrive Coupé u Barcelona Blue metalik boji sa M Aerdodynamics paketom, otvorima za zrak.

M Aerodynamics paket.

M Aerodynamics paket naglašava impozantnu atletičnost vozila i mijenja njegov protok zraka. Prednji i stražnji dio uključuju karakteristične odbojnike u boji karoserije. Posebne bočne strane također su završene u boji karoserije i naglašavaju atletski izgled. Stražnji difuzor kontrastne boje metalik Dark Shadow privlači poglede na stražnju stranu vozila.
Unutrašnjost BMW M850i xDrive Coupé sa M kožnim upravljačem.

M kožni upravljač.

M kožni upravljač, uključujući višenamjenske značajke, odlikuje se sportskim dizajnom s tri kraka. Obruč upravljača u koži 'Walknappa' crne boje s naglašenim mjestom za palac izgleda izvrsno i pruža izravan, sportski doživljaj upravljanja. Vozač može jednostavno upravljati brojnim funkcijama vozila putem višenamjenskih tipki, bez podizanja ruku s upravljača. M oznaka na rubu volana nagovještava atletske performanse vozila.
BMW M850i xDrive, unutrašnjost, krupni plan ručice mjenjača sa 'CraftedClarity' primjenom stakla.

'CraftedClarity' primjena stakla.

Ekskluzivna primjena stakla 'CraftedClarity' sadrži ručno izrađene staklene elemente na mjenjaču brzina, kontroli glasnoće, iDrive kontroleru i tipki za pokretanje/zaustavljanje motora koji poboljšavaju unutrašnjost vidljivo i taktilno.
Prag na BMW-u M850i xDrive Coupé sa M850i oznakom.

Prag sa M850i oznakom.

Završna obrada pragova vrata s osvijetljenom oznakom M850i i Carbon Core označavaju sportski, elegantni karakter vozila. Elegantni umetci s mat ukrasnom površinom od aluminija dopunjuju, istovremeno otvorena vrata, nadolazećem vozačkom iskustvu.
BMW M850i xDrive Coupé s ispušnim cijevima lijevo i desno.

Ispušne cijevi na obje strane.

Dvije stražnje cijevi integrirane su u stražnji odbojnik s lijeve i desne strane i zaobljene su otvorom u obliku dijamanta u Cerium Grey boji.
M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor BMW-a M850i xDrive Coupé.

M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor.

M TwinPower Turbo 8-cilindrični benzinski motor kombinira dva turbopunjača sa Valvetronic potpuno varijabilnom kontrolom ventila i direktnim ubrizgavanjem goriva High-Precision Injection. Postiže izlaznu snagu od 390 kW (530 KS) sa maksimalnim okretnim momentum od 750 Nm. Oba turbopunjača smještena su pravilno između cilindara.
BMW M850i xDrive Coupé sa adaptivnim M ovjesom.

Adaptivni M ovjes.

Adaptivni M ovjes omogućuje prilagođavanje karakteristika amortizera prema bilo kojoj voznoj situaciji, povećavajući dinamiku i udobnost vožnje. Uz standardnu postavku COMFORT za povećanu udobnost u vožnji, SPORT program nudi i izravnije postavke prigušivača.
BMW M850i xDrive Coupé sa inteligentnim pogonom na sve kotače BMW xDrive.

BMW xDrive.

Inteligentni sustav pogona na sve kotače BMW xDrive glatko i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za maksimalnu vuču, dinamiku u vožnji i sigurnost u svakoj situaciji u vožnji. Inovativno umrežavanje sa svim funkcijama upravljanja bočnom dinamikom vozila omogućuje raspoređivanje od vučne orijentacije do maksimalne sportske dinamike vožnje.
BMW M850i xDrive Coupé sa M Sport kočnicom.

M Sport kočnica.

Odlikujući se svojim ogromnim dinamičkim potencijalom, vozilo odlikuje visokokvalitetna M Sport kočnica koja uvijek pruža izvanredno usporavanje čak i pri vrlo sportskoj vožnji u mokrim uvjetima. Ekskluzivne plavo obojene čeljusti s oznakom M vizualno su upečatljive. Prednje kočione čeljusti opremljene su s četiri klipa, a stražnje čeljusti s jednim klipom. Izuzetno veliki diskovi imaju unutarnju ventilaciju i rezultiraju izvanrednim performansama kočenja.
BMW M850i xDrive Coupé sa M Sport ispušnim sustavom.

M Sport ispušni sustav.

M Sport ispušni sustav s dva električno upravljana ispušna ventila nudi snažan i sportski zvuk koji se može prilagoditi situaciji u vožnji i željama vozača. To vožnju čini emocionalnim zvučnim iskustvom, prilikom krstarenja cestom, kao i tijekom sportske vožnje.
BMW M850i xDrive Coupé sa M sport diferencijalom.

M sport diferencijal.

M sport diferencijal optimizira vuču i stabilnost vožnje pri mijenjanju traka ili ubrzanju izvan zavoja, pri skretanju u zavoje pri velikim brzinama ili na različitim cestovnim površinama. Vuča se optimizira pomoću elektroničkog uređaja koji smanjuje razliku u brzini vrtnje stražnjih kotača.
BMW M850i xDrive Coupé sa Integral Active Steering.

Integral Active Steering.

Integral Active Steering kombinira podršku koja varira ovisno o kutu upravljanja na prednjoj osovini i stražnjim kotačima koji također doprinose upravljanju. Pri nižim brzinama nudi veću upravljivost i okretnost okretanjem stražnjih kotača nasuprot prednjim kotačima. Pri većim brzinama, zadnji se kotači okreću paralelno s prednjim kotačima kako bi se povećala stabilnost i udobnost.

BMW SERIJE 8 COUPÉ M AUTOMOBILI

POMOĆ VOZAČU I POVEZIVOST

Usredotočite se na važno: s inovativnim sustavima pomoći vozaču i praktičnim značajkama u povezanom kokpitu, automobili BMW serije 8 Coupé M su vrhunac umjetnosti - za suvremenu mobilnost najvišeg kalibra.
BMW serije 8 Coupé M Automobili sa Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus olakšava parkiranje i manevriranje vozilom. Između ostalog uključuje Surround View sustav uključujući Top View, Panorama View, Remote View 3D, kao i pomoć pri bočnom parkiranju, Active Park Distance Control, funkciju kočenja u nuždi, Parking Assistant sa linearnim navođenjem i Reversing Assistant.
BMW serije 8 Coupé M Automobili sa Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional nudi optimalnu udobnost i maksimalnu sigurnost tijekom puno kritičnih ili monotonih situacija u vožnji sa pomoćnikom za upravljanje upravljačem i trakom, uklj. podrška na uskim mjestima, Emergency Stop Assistant, upozorenje o lokalnoj opasnosti, Lane Keeping Assistant s aktivnom zaštitom od sudara i ostalim sigurnosnim funkcijama.
BMW serije 8 Coupé M Automobili sa BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

'Hej, BMW. Tko si ti? Zar ne bi bilo nevjerojatno da je vaš BMW također došao s osobnim pomoćnikom? Komunicirajte sa svojim vozilom pomoću BMW Intelligent Personal Assistant. Poznaje vas, svakim danom je sve bolji i pomaže vam bez obzira na situaciju. Možete dodijeliti svoju osobnu riječ za aktivaciju. Može objasniti sve o vašem automobilu i pomoći vam da još bolje upoznate svoj BMW.
BMW serije 8 Coupé M automobili sa M specifičnim Head-Up zaslonom.

M specifični Head-Up zaslon.

M specifični Head-Up zaslon s konfigurabilnim sadržajem fokusiran je na informacije važne za sportsku vožnju, poput brojača okretaja s upozorenjem na domet i svjetlima za promjenu brzina, kao i na indikatoru brzine. * dostupno samo za BMW M8 Competition Coupé i BMW M8 Coupé
BMW serije 8 Coupé M automobili sa BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s navigacijskom funkcijom uključuje mrežu digitalnog zaslona koja se sastoji od 10.25" upravljačkog zaslona visoke rezolucije koji se može upravljati dodirom, 12.3" zaslona s instrumentima i M specifičnog Head-Up zaslona.
BMW serije Coupé M automobili sa Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Želite li da vaš BMW bude ažuriran s najnovijim softverom? Uz daljinsku nadogradnju softvera, vaš će BMW uvijek biti ažuriran - bez potrebe da posjetite vašeg BMW partnera. Nadogradnje se instaliraju trenutačno, baš kao i za vaš pametni telefon. Na taj se način mogu aktivirati i druge funkcije u vašem vozilu.
Tehnički podaci BMW serije 8 Coupé M automobila.

TEHNIČKI PODACI BMW SERIJE 8 COUPÉ M AUTOMOBILA

Potrošnja goriva i emisije CO2.

BMW M8 Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.6–10.5
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 242–238

BMW M8 Competition Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.6–10.5
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 242–238

BMW M850i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.0–9.9
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 227–224

Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani doseg uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze vezane uz vozilo ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.


Pročitajte više