BMW iX i20 2021 električni SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red ispred obale

630 km

Električni domet

Električni

Vrsta motora

THE iX

BMW I

Potpuno novi BMW iX.

630 km

Električni domet

Električni

Vrsta motora

THE iX Potpuno novi BMW iX.

PRVI BMW iX: PIONIR NOVOG DOBA.

Rođen iz vizije. Stvoren za električnu mobilnost. Zahvaljujući efikasnoj tehnologiji BMW eDrive i svom potpuno električnom pogonu na sve kotače, BMW iX postiže izuzetan domet i snažno ubrzavanje s mjesta. Inteligentni BMW-ov operativni sustav 8 uvijek je aktualan i njime se može upravljati potpuno intuitivno.

Pročitajte više

USPOREDITE BMW iX xDRIVE50 I BMW iX xDRIVE40.

BMW iX xDrive50

 • Više od 600 km* dometa
 • Od 0 do 100 km/h u manje od 5 sekundi
 • Više od 120 km u 10 minuta putem brzog punjenja
BMW iX i20 2021 electric SUV BMW iX xDrive50 facts

BMW iX xDrive40

 • Više od 400 km* dometa
 • Od 0 do 100 km/h u nešto manje od 6 sekundi
 • Više od 90 km u 10 minuta putem brzog punjenja
BMW iX i20 2021 electric SUV BMW iX xDrive40 facts
 • BMW iX xDrive50
 • BMW iX xDrive40

BUDITE JEDAN OD PRVIH.

Danas odaberite svoj željeni način naručivanja da biste dobili jedan od prvih modela BMW iX. Vaš BMW partner stupit će u kontakt s vama. Također se možete registrirati za primanje ekskluzivnih vijesti o BMW-u iX.

Pročitajte više

VIŠE OD 600 KM* DOMETA SA BMW iX.

BMW iX i20 2021 električni SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red vozeći se uličnim nizom

S dometom od preko 600 km*, BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: preko 400 km*) savršeno je vozilo za svaki dan, idealno za gradsku vožnju i velike udaljenosti. Također se može pohvaliti izvrsnim aerodinamičkim svojstvima zahvaljujući vrlo učinkovitom dizajnu, što također pridonosi njegovoj niskoj potrošnji energije manjoj od 21 kW/h i izvanrednoj cd vrijednosti od samo 0,25 - bez premca u njegovom segmentu vozila.

BMW iX SA VIŠE OD 500 KS*.

BMW iX i20 2021 električni SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red vozeći na ulici

S dva snažna električna motora i BMW xDrive električnim pogonom na sve kotače, BMW iX nudi izvanredne električne performanse: preko 500 KS* pokreće BMW iX xDrive50 od 0 do 100 km/h za manje od 5 sekundi (BMW iX xDrive40: 300 KS*; 0-100 km/h za nešto više od 6 s). Trenutno dostupni okretni moment i postupno ubrzanje s mjesta omogućuju BMW-u iX da precizno i ​​spontano reagira na svaki pokret papučice gasa. Istodobno, SAV pokazuje izuzetno samopouzdano i tipično električno upravljanje.

BMW iX i20 2021 električni SUV vrijeme punjenja

120 KM DOMETA ISPOD 10 MINUTA.

BMW iX i20 2021 električni SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red punjenje sa BMW Wallbox punjačem

Kapacitetom punjenja do 200 kW (BMW iX xDrive40: do 150 kW) možete napuniti bateriju svog BMW-a iX na javnim stanicama za brzo punjenje od 10 do 80% ukupnog kapaciteta za manje od 40 minuta. Kod kuće možete napuniti svoj BMW iX xDrive50 koristeći svoj prikladni BMW Wallbox snage do 11 kW - i postići 100% napunjenosti baterije za manje od 11 sati (BMW iX xDrive40: za manje od 8 sati). Već su uključeni BMW fleksibilni brzi punjač za punjenje kod kuće, kabel za punjenje Mode 3 za javno punjenje i kartica za punjenje BMW za pristup javnoj mreži punjenja BMW Charging po atraktivnim uvjetima.

PONOVNO PROMIŠLJEN DIZJAN BMW iX.

BMW iX i20 2021 električni SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red bočni pogled na vanjštinu

Čiste površine s nekoliko karakterističnih linija daju BMW iX jedinstveno monolitni oblik. Svaki detalj neprimjetno se uklapa u moderni jezik dizajna i daje vozilu izgled stvorenog iz jednog kalupa. Aerodinamični, vrlo učinkovit vanjski dizajn bio je presudan za izvanrednu vrijednost CD-a od samo 0,25, zajedno s upečatljivim detaljima, poput prozorske grafike koja se sužava prema stražnjem dijelu, "protočnosti". Po prvi put se na BMW-u SAV mogu naći ručke na vratima i vrata bez okvira - što na prvi pogled otkriva njegov pionirski duh.

BMW iX SHY TECH KONCEPT.

BMW iX i20 2021 električni SUV BMW iX xDrive50 Aventurin Red pogled sprijeda BMW bubrežna maska Shy Tech

Koncept Shy Tech fokusiran je na putnike i omogućava modernoj tehnologiji BMW iX da se stopi u pozadinu dok to nije potrebno ili izričito poželjno. Ova nevidljiva inteligencija može se iskusiti u mnogim detaljima eksterijera i interijera - poput bubrežne rešetke koja funkcionira kao inteligentna površina i sadrži tehnologiju kamere, radarske funkcije, vrhunsku senzorsku tehnologiju i grijaće elemente. A tu su i nevidljivo ugrađeni zvučnici audio sustava i minimalistički dizajn unutra.

Značajke dizajna vanjštine BMW iX.

BMW iX električni SUV Aventurin Red i20 pogled sprijeda

Dizajn prednjeg dijela.

Prednji dio BMW-a iX reinterpretiran je u futurističkom stilu, dajući mu izražajnu prisutnost. Vertikalno poravnata BMW bubrežna rešetka posebno ističe progresivni izgled SAV-a, u kombinaciji s najužim dvostrukim svjetlima koja je BMW ikad masovno proizvodio.
BMW iX električni SUV Aventurin Red i20 pogled s boka

Bočni pogled.

Zapanjujuće pravokutne konture oko kotača samopouzdano usmjeravaju pažnju, podsjećajući na prve BMW X modele. Isključene ručke na vratima, vrata bez okvira i prozori koji se grafički sužavaju prema stražnjem dijelu, te "protok toka" skladno su integrirani u izgled, stvarajući snažan osjećaj modernosti.
BMW iX električni SUV Aventurin Red i20 pogled straga

Dizajn stražnjeg dijela.

Velike površine, najuža stražnja svjetla BMW Group i neprimjetno integrirana stražnja vrata osiguravaju modernu prisutnost. Veliki elementi difuzora optimiziraju aerodinamiku i, zajedno s ravnim donjim dijelom, poboljšavaju domet.

ŽIVOTNI PROSTOR NA KOTAČIMA.

BMW iX i20 2021 električni SUV unutrašnjost Suite koža Castanea

Unutrašnjost BMW-a iX jedinstveno je mjesto za opuštanje uz arhitekturu nadahnutu modernim dizajnom interijera. Njegovi elementi - poput ravne ploče s velikim zakrivljenim zaslonom BMW-a i tankih sjedala - svi podsjećaju na dijelove namještaja svojim visokokvalitetnim izborom boja i materijala. Samostojeća plutajuća središnja konzola, odsutnost središnjeg tunela i najveći panoramski stakleni krov ikad instaliran u BMW-u stvaraju impresivan osjećaj prostora koji vas poziva na zadržavanje.

BMW iDRIVE.

BMW iX i20 2021 električni SUV BMW iDrive Controller unutrašnjost Suite kokpit

Novi BMW iDrive uranja vas u potpuno novo, cjelovito interijersko iskustvo. I po prvi put sa svojim BMW-om možete komunicirati prirodno i intuitivno. Upoznajte svog inteligentnog digitalnog asistenta koji reagira na vaš glas i geste i čini vaš boravak u BMW-u iX što ugodnijim. Pored haptičnog korisničkog sučelja BMW iDrive, kompletnijim informacijsko-zabavnim sustavom svog BMW-a iX možete upravljati prirodnije nego ikad prije.

Značajke dizajna unutrašnjosti BMW iX.

BMW iX i20 električni SUV kokpit dizajn unutrašnjost Suite Castanea

Minimalistički dizajn interijera.

Dizajn interijera moderan je i sveden na najvažnije - fokus koji se može primijetiti na zaslonima i kontrolama. Kao središnji upravljački element, stakleni iDrive kontroler na središnjoj konzoli uokviren je elegantnom upravljačkom pločom izrađenom od FSC certificiranog drveta. Svojim aktivnim haptičnim i mogućnostima upravljanja dodirom zamjenjuje uobičajene gumbe za odabir iDrive izbornika.
BMW iX i20 električni SUV dizajn stražnje klupe unutrašnjost Suite Castanea

Lounge sjedala na stražnjoj klupi.

Stražnja klupa nudi izdašan prostor i opuštenu atmosferu poput dnevnog boravka zahvaljujući eliminaciji središnjeg tunela i homogenom prijelazu bočnih sjedala u oblogu vrata. Stražnja sjedala također imaju opcionalno grijanje sjedala i 3D zvučnike integrirane u naslone za glavu. Naslon stražnjih sjedala također se može podijeliti na 40: 20 : 40 omjer za proširenje prtljažnika.
BMW iX i20 električni SUV panoramski stakleni krov unutrašnost

Panoramski stakleni krov.

Panoramski stakleni krov po cijeloj dužini "Sky Lounge" stvara velikodušan osjećaj prostora i opuštenu atmosferu dnevnog boravka u kabini. Može se elektrokromatski zasjeniti za veću privatnost, a budući da nije potrebna unutarnja obloga, putnicima nudi još više prostora za glavu s modernim osjećajem.
BMW iX i20 električni SUV BMW zakrivljeni zaslon unutrašnjost

BMW zakrivljeni zaslon.

BMW zakrivljeni zaslon, prvi put instaliran u serijskoj proizvodnji, služi kao središnji zaslon i upravljački element potpuno digitalne pozornice BMW-a iX. 12.3" informacijski zaslon stapa se s 14.9" kontrolnim zaslonom u jednu jedinstvenu jedinicu zaslona i izgleda poput slobodno plutajućeg okvira slike na instrument ploči.

UPOZNAJTE BMW iX u VIDEU.

BMW iX i20 2021 električni SUV video

HOLISTIČKI KONCEPT ODRŽIVOSTI U BMW iX.

BMW iX i20 2021 električni SUV unutrašnjost Suite održivost

U usporedbi sa SAV-om s usporedno snažnim dizelskim motorom, BMW iX emitira 45% manje emisija stakleničkih plinova tijekom cijelog životnog ciklusa zahvaljujući opsežnom konceptu održivosti. To je zbog različitih mjera, poput upotrebe isključivo obnovljivih izvora energije tijekom proizvodnje i upotrebe prirodnih materijala i reciklata u unutrašnjosti. Primjeri uključuju prirodno maslinastu kožu od lišća Castanea i podne prostirke od 100% Econyla.

POTROŠNJA ELEKTRIČNE ENERGIJE I EMISIJE CO2.


* mjereno prema WLTP testnom ciklusu

BMW iX xDrive40(1):
Potrošnja energije u kWh/100 km: 20
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0

BMW iX xDrive50(1):
Potrošnja energije u kWh/100 km: ispod 21
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0

Vrijednosti vozila označenih s (1) preliminarne su.

 

Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom VO (EU) 715/2007 u verziji koja je vrijedila u trenutku homologacije. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.

Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile mogu se naći u "Novim smjernicama o potrošnji goriva i emisijama CO2 za putnička vozila", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulaciji i prevode se natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze na vozila ili druge trošarine koje se temelje (barem između ostalog) na emisijama CO2, CO2 vrijednosti mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.

Pročitajte više

Potrošnja električne energije i emisije CO2.

 • * mjereno prema WLTP testnom ciklusu

  BMW iX xDrive40(1):
  Potrošnja energije u kWh/100 km: 20
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0

  BMW iX xDrive50(1):
  Potrošnja energije u kWh/100 km: ispod 21
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 0
  Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 0

  Vrijednosti vozila označenih s (1) preliminarne su.

  Podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđeni su u skladu s propisanim mjernim postupkom VO (EU) 715/2007 u verziji koja je vrijedila u trenutku homologacije. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir dodatnu opremu i različite veličine kotača i guma dostupnih na odabranom modelu.

  Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile mogu se naći u "Novim smjernicama o potrošnji goriva i emisijama CO2 za putnička vozila", koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mjestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Njemačka i na https://www.dat.de/co2

  Vrijednosti se već temelje na novoj WLTP regulaciji i prevode se natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze na vozila ili druge trošarine koje se temelje (barem između ostalog) na emisijama CO2, CO2 vrijednosti mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.