Originalni BMW dijelovi zamjenski dio BMW novi dio BMW tvornički obnovljeni dijelovi

ORIGINALNI BMW DIJELOVI.

ORIGINALNI BMW DIJELOVI.

Kako bi vaš BMW ostao originalan.

Svakodnevno vaš BMW pruža visoke performanse, a ako želi ostati u potpunosti funkcionalan, mora postojati besprijekorna interakcija između svih dijelova. Zbog toga biste trebali odabrati originalne BMW dijelove: savršene performanse mogu se postići samo ako su svi dijelovi precizno usklađeni sa zahtjevima svakog pojedinog modela BMW-a. Bilo da su to originalni BMW novi dijelovi ili originalni BMW obnovljeni dijelovi, svaki originalni BMW dio podliježe istim standardima kvalitete kao i BMW vozila - od planiranja prilikom proizvodnje do osiguranja kvalitete. Preciznost i visokokvalitetna konstrukcija svakog originalnog BMW dijela jamči da sve komponente u vašem BMW-u savršeno rade zajedno - za optimalne performanse i maksimalnu sigurnost i dugovječnost.

Pročitajte više

VAŠE PREDNOSTI:

 • 01 Najviša kvaliteta u svakom pogledu
 • 02 Najveća vrijednost za vaš novac
 • 03 Zajamčeno dugoročno zadržavanje vrijednosti vašeg BMW-a
 • 04 Prvoklasni BMW stručnjaci
 • 05 Sve do 24 mjeseca garancije*

* odnosi se na originalne BMW nove dijelove i originalne BMW obnovljene dijelove

Pročitajte više
Originalni BMW dijelovi BMW servisni partner BMW termin servisa

VAŠ BMW SERVISNI PARTNER ĆE VAS RADO SAVJETOVATI.

Vaš BMW servisni partner sa zadovoljstvom će vas savjetovati o svim proizvodima i uslugama za vaš BMW. Odvojite više vremena za ugodne stvari u životu i jednostavno dogovorite sastanak s BMW servisnim partnerom u vašoj blizini sada!

ORIGINALNI BMW NOVI DIJELOVI.

SAMO NAJBOLJE JE DOVOLJNO DOBRO.

U slučaju trošenja, oštećenja ili nedostatka, BMW nudi precizno odabrani originalni novi BMW dio za svaku komponentu od lansiranja modela do najmanje 12 godina nakon ukidanja, čime osigurava pouzdanost, zadržavanje vrijednosti i užitak u vožnji. Za cijeli servisni vijek trajanja vozila.

Originalni BMW dijelovi novi dijelovi kočioni diskovi kočione pločice

Originalni BMW kočioni diskovi i pločice.

Originalni BMW kočioni diskovi i pločice savršeno su u interakciji sa svim komponentama vozila i jamče visoke performanse i pouzdanost kočenja. Na primjer, ABS na vašem BMW-u također je precizno dizajniran za rad u kombinaciji s originalnim BMW kočionim diskovima i pločicama. Izvrsne kočione performanse, između ostalog, rezultiraju i velikim promjerom kočionog diska, koji je precizno izračunat za svaki BMW model. Originalne BMW disk pločice odlikuju se velikom komponentnom čvrstoćom i stoga su snažne čak i pod ekstremnim opterećenjima - s dugim vijekom trajanja zahvaljujući malom ponašanju.
Pronađite vašeg BMW servisnog partnera
Originalni BMW dijelovi novi dijelovi BMW baterija

Originalna BMW baterija s AGM tehnologijom i originalna BMW baterija s tehnologijom kalcija.

Originalne BMW baterije s AGM tehnologijom (AGM je skraćenica od "Absorbent Glass Mat") idealno su prikladne za zadovoljavanje neprestano rastućih energetskih zahtjeva modernih električnih sustava. Jednom kada vozilo bude ugrađeno u tehnologiju AGM, tvornica se ubuduće više ne smije zamijeniti drugom tehnologijom. Pohvalivši se visokim električnim performansama, čak i pri ekstremnim temperaturama i pouzdanosti koja udovoljava zahtjevima hladnih startova, originalna BMW baterija s kalcijevom tehnologijom posebno je prikladna za BMW vozila bez funkcija EfficientDynamics.
Pronađite vašeg BMW servisnog partnera
Originalni dijelovi BMW novi dijelovi filter

Originalni BMW-ov filtar unutrašnjosti, zračni filter, filter za gorivo i filter za sitnu prašinu.

Čestice, pelud ili onečišćujuće tvari: Originalni BMW filtri unutrašnjosti uklanjaju sve ove opasne elemente i značajno poboljšavaju zrak u unutrašnjosti vozila. Originalni BMW zračni filtri precizno su prilagođeni relevantnim BMW motorima i pružaju im pravu količinu pročišćenog zraka. Bez obzira radi li se o benzinskom ili dizelskom motoru, originalni BMW filter za gorivo omogućuje motoru da maksimalno oslobodi svoju snagu i suzbija onečišćenje sustava ubrizgavanja. Čim uđete u svoj BMW, možete duboko udahnuti i osjećati se osvježeno i lagodno. Zahvaljujući novom originalnom BMW filteru prašine i njegovoj inovativnoj tehnologiji filtriranja, štetne čestice sadržane u zraku koji ulazi u vaše vozilo svedene su na apsolutni minimum.
Pronađite vašeg BMW servisnog partnera
Originalni BMW dijelovi novi dijelovi metlice brisača

Originalne BMW metlice brisača.

Snijeg, voda ili prljavština: Originalne BMW metlice brisača mogu se pohvaliti optimalnom učinkovitošću čišćenja i impresivno rade u bilo kojem vremenu - pa čak i nakon 300 sati korištenja. Originalne BMW metlice brisača kombiniraju dvije različite mješavine materijala. Tvrda, izdržljiva pločica brisača za optimalnu raspodjelu kontaktnog tlaka i mekana gumena podloga brisača za vlaženje brisača.
Pronađite vašeg BMW servisnog partnera
Originalni BMW dijelovi novi dijelovi LED stražnja svjetla

Originalna BMW LED stražnja svjetla.

Originalna BMW-ova stražnja svjetla s LED tehnologijom ne samo da impresioniraju svojom estetikom zajedno s visokokvalitetnim i otpornim materijalom - već i prije svega zbog svoje isplativosti i sigurnosti. LED tehnologija donosi uštedu energije do 50% u usporedbi s konvencionalnim žaruljama, a istodobno jamči dugi vijek trajanja. Zahvaljujući kratkom vremenu odziva, promet iza vas prima informacije bez odgađanja i kao rezultat može brže reagirati, što dovodi do veće sigurnosti u cestovnom prometu. Originalna stražnja svjetla i farovi BMW-a ugrađeni su u izvornoj kvaliteti proizvođača opreme i sadrže originalne BMW žarulje u skladu s odgovarajućim nacionalnim pravnim standardima (ECE u Europi, SAE u SAD-u).
Pronađite vašeg BMW servisnog partnera
Originalni BMW dijelovi novi dijelovi amortizer

Originalni BMW amortizeri.

Originalni BMW amortizeri pružaju maksimalnu sigurnost i izvanrednu udobnost u vožnji. Njihova konstrukcija cijevi potpomognuta plinom nudi tri ključne prednosti: poboljšane vozne osobine zahvaljujući preciznom vođenju kotača i izravnom odzivu, primjetno smanjenje buke i značajno povećana funkcionalna stabilnost čak i pod ekstremnim uvjetima zbog upotrebe specijalnog ulja. Ovaj dizajn i savršenstvo u podešavanju svakog specifičnog BMW modela jamče vozne osobine tipične za BMW uz optimalnu udobnost i vrhunsku dinamiku. Ublažavanje udara također održava stabilnu strukturu karoserije i minimalizira trošenje guma, kao i opterećenje komponenata šasije.
Pronađite vašeg BMW servisnog partnera

ORIGINALNI BMW OBNOVLJENI DIJELOVI.

DOBRI KAO NOVI, SAMO JEFTINIJI.

Osnovna ideja je recikliranje: do 90% svih komponenata može se ponovno upotrijebiti. Istodobno, originalni BMW obnovljeni dijelovi podliježu istim smjernicama za kvalitetu kao i originalni BMW novi dio, a uz to imaju i jamstvo od 24 mjeseca. Sve komponente koje se ne mogu izravno obraditi recikliraju se do 95%. Ovo je računica koja se isplati - za okoliš i za vaš novčanik.

Pročitajte više

Originalni BMW obnovljeni dijelovi.

 • Originalni BMW obnovljeni motori.
 • Originalni BMW obnovljeni automatski mjenjači.
 • Originalna BMW obnovljena kućišta prijenosa.
 • Originalno BMW obnovljene upravljačke kutije.
 • Originalno BMW obnovljeni turbopunjači.
 • Originalni BMW obnovljeni alternatori.

PROCES BMW OBNOVE.

Originalni dijelovi BMW-a demontaža obnovljenih dijelova BMW-a

Profesionalno demontiranje.

Prikladni dijelovi se ili vraćaju u ciklus dijelova putem distribucijske organizacije ili se profesionalno rastavljaju iz rabljenih vozila.
Postupak BMW dijelova BMW obnovljenih dijelova proces čišćenja

Detaljno čišćenje.

Na početku postupka obnove svi budući obnovljeni dijelovi podvrgavaju se složenom postupku čišćenja (npr. korištenjem suhog leda).
Originalni dijelovi BMW-a ispitivanje procesa ponovne izrade BMW-ovih obnovljenih dijelova

Vizualno i funkcionalno ispitivanje.

Prije nego što se dijelovi poprave, moraju proći vizualna i funkcionalna ispitivanja kako bi potvrdili svoju sposobnost za upotrebu kao originalni BMW obnovljeni dio.
Originalni BMW dijelovi obnavljanje BMW obnovljenih dijelova

Vrhunska obnova.

Tijekom postupka ponovne izrade dijelovi se profesionalno rastavljaju, zatim se dijelovi ispituju i zamjenjuju u industrijskoj montaži ako su neispravni. Zatim se obrađeni dijelovi podvrgavaju ponovnom pregledu. Osjetljive potrošne komponente zamjenjuju se kao preventivna mjera i, gdje je to moguće, elektronika se nadograđuje na najnoviji status softvera.
Originalni dijelovi BMW-a Proces ponovne izrade obnovljenih dijelova BMW-a Osiguranje kvalitete

Strogo osiguranje kvalitete.

Originalni BMW obnovljeni dijelovi podliježu istim standardima kvalitete kao i novi dijelovi i moraju proći iste stroge postupke pregleda. Osiguranje kvalitete zajedno s jamstvom od 24 mjeseca osigurava da kvaliteta obnovljenog proizvoda odgovara kvaliteti novoproizvedenog dijela.