BMW Value Service muškarac i žena ispred garaže s BMW-om X5

ATRAKTIVNE SERVISNE PONUDE ZA VAŠ BMW MODEL STARIJI OD 5 GODINA.

#WHATEVERHAPPENS. BMW VALUE SERVICE.

ATRAKTIVNE SERVISNE PONUDE ZA VAŠ BMW MODEL STARIJI OD 5 GODINA.#WHATEVERHAPPENS. BMW VALUE SERVICE.


Je li vaš BMW star 5 godina ili više? Ako je tako, BMW Value Service nudi vam idealno rješenje za sigurnost i očuvanje vrijednosti vašeg BMW-a. Bilo za provjeru vozila ili u slučaju istrošenosti – uz BMW Value Service dobivate posao koji trebate uz značajnu uštedu. Iskoristite atraktivne uvjete i onaj ugodan osjećaj koji imate znajući da je Vaš BMW u najboljim mogućim rukama. #whateverhappens

Pročitajte više
Including of /content/bmw/marketB4R1/master/en_BQ/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/bmw-service-hub/jcr:content/par-4col/wideteaser_611463166 failed

VAŠE EKSKLUZIVNE BMW VALUE SERVICE PREDNOSTI.

 • 01 Atraktivna ušteda za modele starije od 5 godina
 • 02 Najviša razina kvalitete usluge zahvaljujući BMW stručnjacima
 • 03 Dugoročno zadržavanje vrijednosti vašeg BMW-a
 • 04 Korištenje originalnih BMW dijelova
 • 05 Održivi životni ciklus dijelova s uslugom Value Repair

ŠTO JE BMW VALUE SERVICE?

BMW Value Service je ekskluzivna ponuda za BMW modele starije od 5 godina. Bilo da trebate promjenu ulja, servis kočnica ili provjeru vozila: naše atraktivne cijene uključuju vrijeme servisa kao i sve potrebne originalne BMW dijelove.

Pročitajte više

BMW VALUE SERVICE NA PRVI POGLED.

Mi smo idealan partner koji će vam pomoći i osigurati da još dugo možete uživati u čistom zadovoljstvu u vožnji sa svojim BMW-om. Uz BMW Value Service, nudimo vam uslugu koja je jednako visokokvalitetna koliko i isplativa, zahvaljujući stručnosti BMW zaposlenika i korištenju originalnih BMW dijelova.

BMW Value Service zaposlenik radionice gleda u unutrašnjost vozila

PROVJERA VOZILA.

S našim inovativnim tehnologijama za dijagnostiku i programiranje provjeravamo važne funkcije vašeg BMW-a i odmah otklanjamo sve nedostatke povezane sa starenjem – što je ključni faktor u osiguravanju da vaše vozilo ostane sigurno i da zadrži svoju vrijednost.
BMW Value Service zaposlenik radionice radi na vozilu

TROŠENJE & HABANJE.

Čak se i visokokvalitetni dijelovi s vremenom troše. Zbog toga za vas provjeravamo kočnice, mikrofiltere i metlice brisača – i po potrebi ih mijenjamo isključivo s originalnim BMW dijelovima.
BMW Value Service zaposlenik radionice drži alternator

VALUE REPAIR.

U slučaju BMW modela starijih od 5 godina koristimo pažljivo prerađene originalne BMW dijelove koji podliježu potpuno istim BMW zahtjevima kvalitete kao i novi dijelovi. S našom Value Repair Service uslugom popravka osiguravamo da popravci ostanu održivi i po atraktivnoj cijeni za vas.

 • Provjera vozila detaljno
 • Trošenje & habanje detaljno
 • Value Repair detaljno

  Nudimo prerađene originalne BMW dijelove za sljedeće komponente:

  • Motori
  • Automatski mjenjači
  • Upravljačke kutije
  • Turbopunjači
  • Ručni mjenjači
  • Pokretači motora
  • Generatori


  *Servisne mjere dostupne su pojedinačno ili u paketu.

JE LI BMW VALUE SERVICE DOSTUPAN ZA MOJ BMW?

BMW Value Service dostupan je za odabrane BMW modele starije od 5 godina (mjereno od prve registracije ili datuma termina za servis). Saznajte koje su serije modela uključene u našu ekskluzivnu ponudu:

Pročitajte više
 • Provjerite odmah
BMW Service Inclusive muškarac ispred BMW i4 na obali

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Ne biste li željeli uživati u potpuno bezbrižnoj vožnji? Zahvaljujući BMW Service Inclusive, možemo vam pružiti ponude napravljene po mjeri kako bismo vam dugoročno uštedjeli troškove održavanja. Proširenje paketa na BMW Service Inclusive Plus dodatno pokriva troškove popravka uzrokovanih trošenjem i habanjem. I uz praktično jednokratno plaćanje koje pokriva sve uključeno u paket tijekom odabranog razdoblja valjanosti ili kilometraže.
BMW Service muškarac i žena ispred BMW iX kod BMW servisnog partnera

POTPUNI OPSEG BMW SERVISA.

Istražite naše ostale atraktivne servisne ponude i pronađite savršenu uslugu – za svoj model BMW-a, za vaše individualne potrebe i za bezbrižno zadovoljstvo u vožnji.

BMW VALUE SERVICE: NAJVAŽNIJA PITANJA I ODGOVORI.

 • Što je BMW Value Service?

  BMW Value Service je ponuda s popustom za razne servisne mjere za vozila starija od 5 godina. Možete birati između nekoliko različitih opcija usluge. “Trošenje & habanje” pokriva provjeru i zamjenu dijelova koji se jako troše, kao što su mikrofiltri ili svjećice, s originalnim BMW dijelovima. "Provjera vozila" uključuje detaljan pregled vašeg vozila pomoću inovativnih dijagnostičkih alata, a uz "Value Repair" potrebni popravci se izvode korištenjem obnovljenih originalnih BMW dijelova kako bi se osiguralo da je vaš BMW vraćen u savršeno stanje.

 • Koje opcije BMW servisa osim BMW Value Service postoje za rabljena vozila?

  BMW Value Service nije ono što tražite ili vaš BMW partner ne nudi BMW Value Service? Vaša najbolja alternativa je BMW Service Inclusive. Odaberite razdoblje valjanosti i/ili kilometražu i imat ćete pristup svim uslugama u paketu po fiksnoj cijeni. Ovo je velika ušteda u usporedbi s plaćanjem za pojedinačne usluge.

 • Zašto je važno da paketi BMW Value Service koriste originalne BMW dijelove, a ne generičke dijelove?

  Postoji dvogodišnje jamstvo na sve originalne BMW dijelove uključujući troškove rada. Zahtjevi kvalitete i proizvodne tolerancije originalnih BMW dijelova općenito su stroži od onih za generičke dijelove, čak i za generičke dijelove koje isporučuje isti dobavljač. Osim toga, svi BMW intervali održavanja temelje se na životnom vijeku originalnih BMW dijelova.

  Primjeri:

  • Filtri zraka: mnogi generički filtri zraka dizajnirani su da traju jednu godinu, BMW filtri zraka dvije godine. BMW intervali održavanja temelje se na životnom vijeku originalnih BMW filtara zraka.
  • Brisači vjetrobranskog stakla: zakrivljenost originalnih BMW brisača savršeno odgovara vjetrobranskom staklu dotičnog modela. Generički brisači nisu savršeni jer su dizajnirani za nekoliko različitih marki i modela (broj kompatibilnih modela naveden je na kutiji generičkih brisača).
  • Kočnice: Visokokvalitetne originalne BMW kočione pločice savršeno odgovaraju vašem BMW-u zahvaljujući njihovom posebnom sastavu. To jamči izvrsne performanse kočenja i maksimalnu sigurnost.