BRZ PUT DO VAŠEG BMW-A.

Saznajte kako doći do novog BMW-a u pet jednostavnih koraka.

BMW Financijske usluge mogu vam pomoći u ostvarenju sna o novom BMW-u, brzo i jednostavno. Samo vas pet malih koraka dijeli od vašeg cilja – prve vožnje u vašem novom BMW-u.

Pročitajte više
 • Kontaktirajte svojeg BMW prodavača.

  Pošto ste odabrali BMW, jednostavno porazgovarajte s BMW prodajnim savjetnikom kod vašeg BMW prodavača. Kao stručnjak i savjetnik u području financija i leasinga, on ili ona će vam rado objasniti različite opcije financiranja koje bi vas mogle zanimati, pomoći vam u donošenju odluke i dati vam sve potrebne informacije.

 • Odaberite način financiranja.

  Sad kad znate kako želite financirati svoj BMW ili ga uzeti na leasing, vaš BMW savjetnik dat će vam individualnu ponudu pažljivo prilagođenu vašim željama i potrebama. Ako se slažete s tom ponudom, obavijestite svojeg savjetnika i možete prijeći ravno na treći korak: zahtjev za leasingom ili kreditom.

 • Dostavite svoju dokumentaciju.

  Kako bi se vaš zahtjev mogao odmah obraditi, potrebni su vam sljedeći dokumenti:

  putovnica, osobna iskaznica ili vozačka dozvola
  potvrda o plaći (za privatne klijente)

  Naravno, izvorni dokumenti ostaju kod vas – vaš će savjetnik napraviti kopije koje će priložiti zahtjevu.
  Želite li svoje trenutačno vozilo dati u zamjenu za dio novca? Molimo da sa sobom ponesete isprave vozila. Čim je sva potrebna dokumentacija prikupljena, provjerit će se vaša kreditna sposobnost. Vaš se zahtjev obično obrađuje u roku od dva do četiri sata (za privatne klijente).

 • Provjera i potpisivanje vašeg ugovora.

  Pšto su BMW Financijske usluge odobrile vaš ugovor o leasingu ili kreditu, vaš će vam savjetnik dati ispis najvažnijih dijelova. Molimo provjerite sljedeće podatke:

  Jesu li vaši osobni i financijski podaci navedeni točno i ispravno?
  Jesu li vam jasni uvjeti? Oni su obvezujući i čine osnovu ugovora koji će postojati između vas i BMW Financijskih usluga. Vaš će vam savjetnik rado odgovoriti na moguća pitanja.
  Je li vaše odobrenje za izravno terećenje potpuno i točno ispunjeno?

  Ako je odgovor na sva pitanja potvrdan, potpišite ugovor kako biste ga potvrdili. Time su formalnosti privedene kraju. Stigao je veliki trenutak: peti korak.

 • Upalite svoj novi BMW

  ZABAVA POČINJE.

  Kucnuo je taj čas: vaš je novi BMW spreman za vas i morate ga samo preuzeti. Sjednite za upravljač, uživajte u ovom posebnom trenutku i prvi se put provozajte u svojem novom BMW-u. Original vašeg potvrđenog ugovora šalje vam se poštom. Ako imate dodatnih pitanja ili zahtjeva u pogledu financiranja, obratite se svojem BMW prodavaču.