Muškarac vozi BMW sa BMW Maps navigacijom u kontrolom zaslonu

BMW MAPS.

BMW Maps olakšava vam svakodnevnu mobilnost nizom praktičnih usluga poput Connected Navigation, Connected Parking i Connected Charging.

BMW Maps - savršen suputnik na svakom putovanju. Zahvaljujući širokom rasponu dostupnih usluga, vaše će putovanje s BMW-om biti još osobnije i ugodnije. Sa svojim potpuno intuitivnim radom, Connected Navigation omogućuje vam da prijeđete poznate mogućnosti modernih navigacijskih sustava, na primjer, da biste na svoje odredište ušli pomoću besplatnog pretraživanja, kao što ste navikli s internetskim tražilicama. Uz to, izračun dinamičke rute zasnovan na oblaku odmah prilagođava preporuku rute svim promjenama u prometnoj situaciji i pruža preciznu prognozu vremena dolaska. Na vašem odredištu, funkcija povezanog parkiranja štedi vam zamornu potragu za parkirnim mjestom i pouzdano vas vodi do sljedećeg dostupnog parkirnog mjesta u blizini. Sustav predlaže slobodna mjesta na velikim parkiralištima ili na ulici. U mnogim slučajevima možete platiti sve naknade za parkiranje koje bi mogle nastati bez gotovine putem PARK NOW. Kao vozač BMW i ili BMW plug-in hibridnog modela, također možete pustiti da vas sistem nepogrešivo vodi do najbliže javnosti punionice na vašoj ruti pomoću funkcije pretraživanja zanimljivih mjesta. Unaprijed ćete dobiti informacije o njihovoj dostupnosti i ponuđenim strujama punjenja.

Pročitajte više
BMW MAPS.BMW Maps olakšava vam svakodnevnu mobilnost nizom praktičnih usluga poput Connected Navigation, Connected Parking i Connected Charging.
Ženska osoba koristi BMW Maps Connected navigaciju na pametnom telefonu

BMW MAPS – CONNECTED NAVIGACIJA.

Rad navigacijskog sustava pametnog telefona s udobnošću tipičnom za BMW: BMW Maps - Connected navigacija vodi vas do vašeg odredišta s velikom točnošću, izuzetno brzim proračunom i uzimajući u obzir bilo kakve promjene u općoj prometnoj situaciji - čak i ako ne znate točne adresu, možete je pronaći pomoću pretraživanja ključnih riječi, baš kao što ste navikli s navigacijskim aplikacijama na pametnom telefonu. Izračun dinamičke rute temeljen na oblaku odlikuje se velikom brzinom i neprestano prilagođava preporuke rute. Ruta se izračunava unaprijed, tj. Budući obujam prometa duž cijele rute uključuje se u izračun ETA-e (Estimated Time of Arrival). Sveobuhvatni podaci o prometu sada su dostupni i za manje ceste. To omogućuje sustavu da preporuči najbržu rutu - što možete vidjeti iz posebno preciznog predviđanja vremena dolaska na vaše odredište.

Prednosti na prvi pogled:

 • Intuitivan rad kao što ste navikli na pametnom telefonu
 • Unos odredišta putem besplatnog pretraživanja
 • Izračun dinamičke rute na temelju oblaka
 • Brzi preračun rute u slučaju promjene uvjeta prometa
 • Točan izračun predviđenog vremena dolaska
 • Podaci karata s ažuriranjem karata uvijek su ažurni
 • Real Time Traffic Information
 • Map Update
BMW Maps Connected Parking BMW serije 6 Gran Turismo u bijeloj

BMW MAPS – CONNECTED PARKING.

Stigli ste do odredišta, ali ne možete pronaći parkirno mjesto? Uz BMW Maps – Connected Parking, ova smetnja je prošlost. Kao dio navođenja rute, ova funkcija proaktivno predlaže najbolje mogućnosti parkiranja u neposrednoj blizini vašeg odredišta za navigaciju. Imate izbor između mjesta na višekatnom parkiralištu ili parkirališta na ulici. Ako odaberete parkirnu garažu, prikazat će se najbolja u blizini vašeg odredišta. Ako odaberete ulični prostor, predložit će se put do vašeg odredišta s najvećom vjerojatnošću pronalaska parkirnog mjesta u blizini vašeg odredišta. Uz sve ovo, putovanje započinjete već dobro informirani jer vam BMW daje opće informacije o situaciji parkiranja na odabranom odredištu. Sve su ove opcije prikazane na kontrolnom zaslonu vašeg vozila. Parkirni sadržaji s praznim mjestima bit će dodani na navigacijsku kartu i ulice će biti istaknute ako je vjerojatnost da se tamo nađe parkirno mjesto velika. Nedavno napuštena parkirna mjesta također su prikazana u navigacijskom sustavu.

Prednosti na prvi pogled:

 • Nije potrebno tražiti parking
 • Navigacija do sljedećeg dostupnog parkirnog mjesta u blizini vašeg odredišta
 • Također prikazuje prostore u parkirnim garažama
 • Preporučuje rutu s najboljim mogućnostima parkiranja
 • Opće informacije o situaciji parkiranja na odredištu
BMW Maps Connected Charging električni domet vizualizacija na kontrolnom zaslonu

BMW MAPS – CONNECTED CHARGING.

BMW Maps – Connected Charging nudi vam niz praktičnih usluga koje pomažu u vožnji vašeg potpuno električnog BMW i ili BMW plug-in hibrida još ugodnijom. Uključuju planer putovanja s preporučenim zaustavljanjima punjenja na ruti, kao i pomoćnik za parkiranje i punjenje koji nudi dostupna parkirna mjesta s punionicama u blizini vašeg odredišta. Pronaći ćete detalje o adresi, radnom vremenu i kapacitetu punjenja za svaku stanicu. Uz to ćete pronaći savjete o zanimljivim načinima kako provesti vrijeme čekanja za svaku punionicu. Posebno pametno: funkcija eRoute* automatski izračunava zaustavljanja punjenja na vašoj ruti ako premaši vaš ukupni domet. Iskoristite i filtar za stanice za brzo punjenje ili praktični Range Circle, koji vizualizira domet vašeg BMW-a kao krug na karti.

* Dostupno za BMW i modele počevši od BMW iX3.

Prednosti na prvi pogled:

 • Planiranje rute, uključujući zaustavljanje punjenja
 • Dostupna parkirna mjesta sa stanicama za punjenje u blizini vašeg odredišta
 • Informacije o punionicama
 • POI prijedlozi u području stanice za punjenje
 • Filter stanica za brzo punjenje
BMW Maps navigacija How-to video

Saznajte u našem video tutorijalu više o BMW Maps i njegovim funkcijama navigacije uključujući uključujući navođenje odredišta za pretraživanje odredišta.

ZAHTJEVI ZA BMW MAPS.

BMW Maps sa Connected Navigation, Connected Parking i Connected Charging dio je opcionalnog Connected Package Professional (6C3/6C4) i koristi se samo u vezi Live Cockpit Plus (6U2) ili Live Cockpit Professional (6U3). Trebat će vam automobil s BMW operativnim sustavom 7 ili novijim.

Pročitajte više

BMW CONNECTED DRIVE: VIŠE INFORMACIJA I POVEZNICE.

BMW ConnectedDrive Store muškarac sa pametnim telefonom sjedi na sofi

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Posjetite BMW ConnectedDrive Online dućan i naručite nove digitalne usluge za vaš BMW koje možete odmah koristiti.
BMW ConnectedDrive digitalne usluge pregled ženska osoba sa pametnim telefonom ispred BMW-a

NATRAG NA PREGLED.

Želite otkriti više usluga i proizvoda BMW ConnectedDrive? Kliknite ovdje za povratak na pregled.
Ženska osoba koristi My BMW aplikaciju iz BMW ConnectedDrive-a na pametnom telefonu ispred bijelog BMW X5

My BMW APLIKACIJA.

Prije, tijekom ili nakon putovanja: My BMW aplikacija podržava vašu mobilnost u svakodnevnom životu sa mnogo pametnih funkcija.
BMW ConnectedDrive korisnička podrška

BMW KORISNIČKA PODRŠKA.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije o aplikaciji My BMW ili o uslugama i proizvodima BMW ConnectedDrive, jednostavno kontaktirajte BMW korisničku podršku.
BMW ConnectedDrive FAQ najčešća pitanja žena sa pametnim telefonom na prozoru

FAQ.

Naš odjeljak s čestim pitanjima nudi vam odgovore na često postavljana pitanja o uslugama i proizvodima BMW ConnectedDrive.
BMW Driver’s Guide aplikacija digitalne upute za automobil pametni telefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide digitalni je priručnik za automobile za odabrane modele BMW-a - uključujući detalje i opremu o vozilu, pretraživanje slika i animacije s objašnjenjima.