Ženska osoba koristi MyModes iz BMW iDrive-a putem upravljanja dodirom

BMW iDRIVE.

Na temelju prirodnog dijaloga između čovjeka i vozila, BMW iDrive nudi vam iskustvo vožnje prilagođeno vašim osobnim preferencijama.

BMW iDRIVE.Na temelju prirodnog dijaloga između čovjeka i vozila, BMW iDrive nudi vam iskustvo vožnje prilagođeno vašim osobnim preferencijama.

 

BMW iDrive vam omogućuje potpuno intuitivno iskustvo u automobilu. BMW iDrive objedinjuje BMW operativni sustav, novu generaciju zaslona i upravljačkih elemenata te povezivost ultra visokih performansi. Imati prave informacije na pravom mjestu izravno na vašem BMW zakrivljenom zaslonu pretvara vaš automobil u višeosjetno iskustvo.

Pročitajte više

BMW iDRIVE I QUICK SELECT.

Evolucija BMW operativnog sustava daje vam korisničko sučelje s intuitivnim brzim popisom, live widgetima i operativnim sustavom optimiziranim za dodir i glas.
BMW unutrašnjost Korisničko sučelje na BMW zakrivljenom zaslonu

Korisničko sučelje s QuickSelectom.

Novo korisničko sučelje s QuickSelectom je jasno i intuitivno. Njegova optimizirana struktura izbornika sa simbolima, uključujući gumb Home na dnu zaslona, ​​vodi vas ravno na početni zaslon ili druge često korištene izbornike, poput klima uređaja, u bilo kojem trenutku. U pozadini, navigacijska karta ili drugi zasloni koji se mogu pojedinačno odabrati, kao što su My Modes, ostaju stalno vidljivi.

BMW unutrašnjost BMW zakrivljeni zaslon s widgetima i My Modes funkcijama u pozadini

Personalizirano i interaktivno sa live widgetima.

Na strani vozača nalaze se live widgeti koji prikazuju ključne informacije na prvi pogled – čak i prije nego što otvorite aplikaciju. Prelaskom okomito prelazite između widgeta. Prikazuju informacije uključujući trenutni status vozila ili vremensku prognozu. Dakle, sada možete vidjeti što je važno na prvi pogled. Pojedinačno odabrane značajke, kao što su Moji načini rada, uvijek su vidljive u pozadini.

Žena iz interijera BMW-a upravlja izbornikom dodirom

Intuitivan za korištenje dodirom i glasovnim upravljanjem.

Dizajn i izbornici inspirirani su pametnim telefonima i sustavno dizajnirani za upravljanje dodirom i glasom. Widgeti vam omogućuju da uživate u intuitivnoj navigaciji prelaskom prsta. Upravljanje dodirom omogućuje izravan pristup funkciji i konfiguraciji daljnjih postavki.

ISKUSITE BMW iDRIVE UZ QUICK SELECT.

BMW iDrive s QuickSelectom u videu

BMW OPERATIVNI SUSTAV 8.5.

Čovjek iz interijera BMW-a gleda BMW Maps na zaslonu s operativnim sustavom 8.5

BMW operativni sustav 8.5 omogućuje vam navigaciju svim izbornicima na jednoj razini dodirom, glasovnom kontrolom ili korištenjem BMW iDrive kontrolera. Početni zaslon s QuickSelectom je jasno i intuitivno optimiziran za BMW zakrivljeni zaslon. Možete koristiti ikone uz donji rub zaslona za izravni odlazak na medije, klima uređaj i glavne izbornike, za telefon i navigaciju ili za povratak na početni zaslon u bilo kojem trenutku. AirConsole igre i video streaming isporučuju novi digitalni sadržaj na dohvat ruke.[1] 

BMW OPERATIVNI SUSTAV 9.

BMW unutrašnjost BMW Maps na zaslonu s operativnim sustavom 9

BMW Operating System 9 jednako je jednostavan, intuitivan i jednostavan za korištenje kao i BMW Operating System 8.5 – upravljanje dodirom i glasom. Također možete koristiti mnoge usluge povezivanja i aplikacije, kao što su navigacija, telefon i BMW Intelligent Personal Assistant, na neograničeno vrijeme. Opcijski paket BMW Digital Premium proširuje vaše digitalno iskustvo kako bi uključio dodatne značajke BMW Maps, još više aplikacija i streaming zabave uključujući podatke.[2] 

VIŠENAMJENSKA POVEZIVOST.

BMW ConnectedDrive digitalni proizvodi i usluge nude vam obilje korisnih funkcija, kao što je BMW Intelligent Personal Assistant. Ove pametne i inovativne značajke osmišljene su kako bi poboljšale vaše BMW iDrive iskustvo.
Žena iz interijera BMW-a gleda u BMW zakrivljeni zaslon

Personalizacija putem BMW ID-a.

Učinite bilo koji BMW vlastitim. Zahvaljujući vašem osobnom BMW ID-u, svaki BMW zna vaše individualne postavke. Osim položaja sjedala i ogledala, My Modes i digitalni zasloni prilagođavaju se vašim prethodno definiranim željama i potrebama.

BMW interior BMW Curved Display and steering wheel

Nadogradnje BMW ConnectedDrive.

Nadogradnje BMW ConnectedDrive održavaju vaš BMW digitalno ažuriranim. Sada primate redovite funkcionalne nadogradnje i poboljšanja putem daljinskih nadogradnji softvera. Također možete fleksibilno pretplatiti dodatne nove, pojedinačne značajke i pakete u BMW ConnectedDrive Storeu.[3]

Saznajte više o BMW ConnectedDrive nadogradnjama
BMW unutrašnjost BMW zakrivljeni zaslon i upravljač

BMW Intelligent Personal Assistant.

Uvijek tu za vas: BMW Intelligent Personal Assistant. Koristite svoj prirodni glas za intuitivno upravljanje raznim funkcijama vozila ili dobivanje informacija o stanju vozila i ruti. Vaš digitalni stručnjak u automobilu također će vam rado objasniti sve značajke vašeg BMW-a.

FAQ: NAJVAŽNIJA PITANJA I ODGOVORI O BMW iDRIVE-u.

 • Što je BMW iDrive?
 • Koje dodatne funkcije nudi BMW Intelligent Personal Assistant u mom vozilu s BMW iDrive?
 • Kada će i u kojim BMW modelima biti predstavljen novi BMW iDrive s BMW operativnim sustavom 8.5 i BMW operativnim sustavom 9?
 • Kojim prednostima se mogu pohvaliti BMW Operativni sustav 8.5 i BMW Operativni sustav 9?
 • Što je zajedničko BMW operativnom sustavu 8.5 i BMW operativnom sustavu 9?
 • Koje značajne razlike postoje između BMW operativnog sustava 8.5 i BMW operativnog sustava 9?
 • Koje su pogodnosti za korisnike od pretplate na BMW Digital Premium?
 • Može li se BMW Operating System 8 ili BMW Operating System 8.5 nadograditi na BMW Operating System 9 s opcijskim BMW Digital Premium?
 • Koje sličnosti postoje između BMW operativnog sustava 8.5 i BMW operativnog sustava 8?
 • Koje su razlike između BMW operativnog sustava 8.5 i BMW operativnog sustava 8?
 • Je li moguće nadograditi s BMW Operating System 8 na BMW Operating System 8.5?

BMW CONNECTED DRIVE: VIŠE INFORMACIJA I POVEZNICE.

Pregled BMW ConnectedDrive žena sa pametnim telefonom ispred BMW -a

NATRAG NA PREGLED.

Želite otkriti više usluga i proizvoda BMW ConnectedDrive? Kliknite ovdje za povratak na pregled.
Korisnička podrška BMW ConnectedDrive zaposlenik servisa BMW predaje ključ kupcu

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Posjetite BMW ConnectedDrive Online Shop i rezervirajte nove digitalne usluge za svoj BMW koje možete odmah koristiti za svoje sljedeće putovanje.