BMW ConnectedDrive Online usluge i povezivost

BMW CONNECTED DRIVE.

Toliko povezani da ste slobodni.

Što vaš BMW može učiniti za vas? Osigurati da dođete na odredište na vrijeme? Dati odgovore na sva vaša pitanja? Ili vas uvijek zabavljati? Digitalne usluge iz BMW ConnectedDrive nude vam širok raspon korisnih značajki. Inteligencijom i inovacijama olakšavaju vam život i pretvaraju svako putovanje u iskustvo.

Pročitajte više
BMW CONNECTED DRIVE.Toliko povezani da ste slobodni.

PAMETNE ZNAČAJKE.

Ovi inovativni digitalni proizvodi i usluge iz BMW ConnectedDrive osiguravaju vašu opuštenu i ugodnu mobilnost.

Ženska osoba koristi My BMW aplikaciju iz BMW ConnectedDrive-a na pametnom telefonu ispred bijelog BMW X5

My BMW APLIKACIJA.

Vaša direktna veza sa vozilom i svijetom BMW-a.

Od praktičnih upravljačkih funkcija preko inteligentnog planiranja rute do ažuriranja vašeg automobilskog softvera: pomoću aplikacije My BMW imate koristi i od modernog i intuitivnog koncepta upravljanja, kao i od niza pametnih funkcija koje savršeno poboljšavaju vašu svakodnevnu mobilnost.

Ženska osoba koristi BMW ConnectedDrive Intelligent Personal Assitant u svom BMW-u

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Poznaje svaki detalj vašeg BMW-a i pruža vam podršku u mnogim situacijama.

Sa BMW Intelligent Personal Assistant, stalno imate svog osobnog asistenta. Komunicirajte sa svojim BMW-om i udobno upravljajte funkcijama automobila glasovnom naredbom. Ako želite, BMW Intelligent Personal Assistant reći će vam sve o vašem vozilu i pomoći vam da bolje upoznate svoj BMW.

Ženska osoba čeka koristeći BMW Remote Software Upgrade ažuriranje softvera u svom BMW X5

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Kako bi osigurali da je vaš BMW uvijek pravo remek djelo.

Remote Software Upgrade osigurava da vaš BMW ima instaliran najnoviji softver. Ažurirajte softver automobila lako i brzo putem bežičnog prijenosa. Osim toga, možete instalirati nove funkcije automobila pomoću Remote Software Upgrade.

Žena koja koristi Amazon Alexa tijekom vožnje u svom BMW-u

AMAZON ALEXA*.

Amazonova Alexa dostupna je i u vašem BMW-u.

Amazonov Alexa možete koristiti i kad ste na putu s BMW-om - baš kao kod kuće. Samo povežite svoj Amazon račun sa svojim BMW računom u aplikaciji Moj BMW. Streamajte glazbu, provjerite predstojeće sastanke u kalendaru ili upravljajte pametnim domom iz automobila - isti niz praktičnih funkcija Amazon Alexa dostupni su vam u vašem BMW-u.

* Amazon, Alexa i sva povezana imena robnih marki zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njenih podružnica.

PRIJE MOG PUTA.

Upravljajte mojim putovanjima pomoću aplikacije My BMW.

Dobro planiranje olakšava život: iskoristite inovativne funkcije aplikacije My BMW čak i prije nego što krenete na put. Možete provjeriti ima li vaš BMW dovoljan domet ili udobno provjetravati vozilo daljinskim upravljačem. Također možete potražiti nova sljedeća odredišta u aplikaciji Moj BMW i poslati ih izravno u svoj BMW sa svog pametnog telefona.

Muškarac koristi My BMW aplikaciju iz BMW ConnectedDrive na pametnom telefonu dok puni svoj BMW X5 Plug-in hibrid

My BMW APLIKACIJA.

Pametno, sofisticirano i uvijek ažurirano: Svojim novim dizajnom i intuitivnim korisničkim navođenjem, aplikacija My BMW vodi vas kroz potpuno novo iskustvo mobilnosti. Isplanirajte svoje sljedeće putovanje, provjerite status svog BMW-a, rezervirajte sljedeći sastanak za servis ili upotrijebite jednu od brojnih funkcija daljinskog upravljanja - i sve to prikladno sa vašeg pametnog telefona.
Saznajte više o My BMW aplikaciji
Muškarac koristi My BMW aplikaciju iz BMW ConnectedDrive na pametnom telefonu ispred BMW serije 4 Coupé

Provjerite status vozila.

S aplikacijom My BMW uvijek imate sve na oku bez odlaska u svoj BMW. Ima li dovoljno dometa za spontano putovanje? Treba li vaš BMW servisiranje? Je li softver ažuran? Prije nego što krenete, udobno sa svog pametnog telefona provjerite informacije vezane uz vožnju i veselite se opuštenom putovanju svojim BMW-om.
Saznajte više o My BMW aplikaciji
Muškarac šalje svoje destinacije iz kuće na svoj BMW putem My BMW aplikacije

Pošalji destinaciju u automobil.

Kamo dalje? Potražite nova odredišta pomoću aplikacije My BMW i pošaljite ih izravno u svoj BMW. Nakon što stignete u vozilo, odredište možete pronaći u porukama i jednim klikom izravno pokrenuti odredište.
Saznajte više o My BMW aplikaciji
Daljinsko upravljanje funkcijama vozila putem My BMW aplikacije žena koja roni u ledu

Daljinsko upravljanje vozilom.

Aplikacija My BMW nudi vam širok raspon funkcija daljinskog upravljanja za vaše vozilo. Ako, na primjer, želite prozračiti unutrašnjost prije nego što krenete u vožnju, to možete jednostavno učiniti unaprijed pomoću pametnog telefona. Vaš BMW ne mora biti ni na vidiku.
Saznajte više o My BMW aplikaciji
Pronađi moje vozilo putem My BMW aplikacije Vehicle Finder funkcija na pametnom telefonu

Pronađite vozilo putem pametnog telefona.

Niste sigurni gdje ste parkirali u nepoznatom gradu? Ili je netko drugi zadnji put koristio vaš automobil, a vi ne znate gdje je sada? Nema problema s pretraživanjem automobila u aplikaciji Moj BMW: prikazuje lokaciju vašeg BMW-a na karti. Za maksimalnu udobnost i više vremena za stvari koje su vam važne.
Saznajte više o My BMW aplikaciji
Otključajte vozilo putem pametnog telefona sa BMW Digital Key i My BMW aplikacijom

BMW DIGITAL KEY.

Ovo vaš pametni telefon pretvara u digitalni ključ: BMW Digital Key možete stvoriti putem aplikacije My BMW i pohraniti ga na iPhone - ako je kompatibilan. To vam omogućuje zaključavanje i otključavanje vašeg BMW-a, pa čak i pokretanje bez fizičkog ključa. Također možete ovlastiti do pet dodatnih osoba da koriste vaš BMW.

TIJEKOM PUTOVANJA.

Uživajte u opuštenom putovanju zahvaljujući pamentnim značajkama i uslugama BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive nudi vam širok izbor digitalnih proizvoda i usluga kako biste poboljšali svoju svakodnevnu mobilnost i učinili vožnju vašeg BMW-a još ugodnijom. Otkrijte inteligentne pomoćnike, kao i inovativne usluge za udobnost i zabavu. Otkrijte inteligentne pomoćnike, kao i inovativne usluge za udobnost i zabavu.

BMW iDrive pionirski koncept rada iz BMW ConnectedDrive

BMW iDrive.

Doživite kako vam stalna evolucija BMW-a iDrive pruža potpuno novo i inovativno iskustvo vožnje - sveobuhvatan upravljački koncept, kombinirajući moderni dizajn i inteligentnu tehnologiju kako bi stvorio iskustvo za upravljačem koje je jednako ugodno kao i uzburkano. Kombinirajući senzornu tehnologiju s umjetnom inteligencijom, BMW iDrive pruža intuitivnu i obuzimajuću interakciju između vozača i vozila, najavljujući novo doba vožnje.
Ženska osoba koristi BMW ConnectedDrive Intelligent Personal Assistant vozi svoj BMW

BMW Intelligent Personal Assistant.

‘Hey BMW. Tko si ti?’ Ne bi li bilo nevjerojatno da je vaš BMW ujedno i vaš stručnjak za osobna vozila? Komunicirajte sa svojim vozilom pomoću opcije BMW Intelligent Personal Assistant. Recite prirodne naredbe za upravljanje brojnim funkcijama vozila. Može objasniti teme o vašem vozilu i pomaže vam da još bolje upoznate svoj BMW.
Više o Intelligent Personal Assistant
Par sjedi opušteno u BMW-u zahvaljujući Concierge Service iz BMW ConnectedDrive

Concierge Service.

Hoće li sutra u Rimu biti sunčano? Kada polijeće moj let? Concierge Service tu je da vam pomogne kad putujete i može vas podržati bilo kojim zahtjevom pritiskom na gumb. Bilo da je to rezervacija u restoranu, hotelu ili kinu. Možete ga čak koristiti i za plaćanja. Gdje god se nalazili, što god vam je potrebno, uz vas je Concierge Service.
Ženska osoba se opušta vozeći svoj BMW sa In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Vaš BMW će se pobrinuti za vas. Okrepljuje vas kad ste umorni, opušta vas nakon stresnog dana i prilagođava unutrašnjost vašeg vozila u potpunosti vašem raspoloženju. Uz In-Car Experiences, koja uključuju programe brižnih automobila i načine rada, vaše će vozilo osigurati da se osjećate najbolje.
Osobni profil vozača na BMW upravljačkom zaslonu

Osobni profil vozača.

Osjećajte se kao kod kuće. Osobno će vas dočekati vaš BMW i naći ćete već prilagođeno sjedalo, retrovizore ili navigaciju čim otvorite vrata automobila. Sve što morate učiniti je programirati svoj profil vozača i povezati ga s ključem automobila. Ako želite, svoj profil možete prenijeti na drugi BMW. Preduvjet za upotrebu vašeg profila vozača je BMW s BMW operativnim sustavom 7 ili noviji. Mogu se programirati do tri profila po vozilu.
Prijatelji sjede u BMW-u i slušaju muziku iz Spotify-a sa Connected Music iz BMW ConnectedDrive

Connected Music.

Upotrijebite svoj račun Spotify u vašem BMW-u: slušajte svoju omiljenu glazbu gdje god se nalazili. Klasično na autocesti, jazz za vrijeme špice i pop kad krstarite. Pomoću Connected Music možete izravno strimati čak 30 milijuna pjesama bez ikakvih ograničenja putem BMW-ovog glazbenog partnera Spotify, koristeći SIM karticu instaliranu u vašem vozilu. Jednostavno skenirajte QR kôd na kontrolnom zaslonu svog BMW-a i prijavite se na web mjesto Spotify putem pametnog telefona. Connected Music dio je Connected Package Professional. Potrebno je vozilo s BMW operativnim sustavom verzije 7.
BMW Music meni u BMW kontrolnom zaslonu

BMW Music.

Želite li moći uživati u čitavom svijetu glazbe tijekom vožnje, ali ne želite potpisati ugovor ili platiti naknadu za to? Tada je BMW Music upravo stvar za vas. Čak i bez premium računa, BMW Music omogućuje vam pristup cjelokupnoj glazbenoj bazi Napstera. Uživajte u svom osobnom soundtracku - bez dodatnih troškova streaminga. BMW Music dio je Connected Package Professional. Potrebno je vozilo s BMW operativnim sustavom verzije 7.
BMW Drive Recorder ConnectedDrive Digital Services

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder omogućuje vam snimanje videozapisa iz okoline vozila i reprodukciju videozapisa na središnjem upravljačkom zaslonu ili putem USB izlaza, također na vašem uređaju. Važne informacije o vozilu, poput brzine i GPS položaja, pohranjuju se sinkronizirano s videozapisom. BMW Drive Recorder ima dvije podfunkcije, Event Recorder i Crash Recorder.
Internet u vozilu s Wi-Fi žarišnom točkom BMW ConnectedDrive

Wi-Fi žarišna točka.

Sudjelujte u videokonferencijskim pozivima na tabletu ili emitirajte završnu epizodu svoje omiljene serije na pametnom telefonu. Wi-Fi žarišna točka način je povezivanja na mrežu LTE brzinom (ako je dostupna) pomoću SIM kartice instalirane u vašem vozilu. Vi i vaši suputnici možete surfati webom na najviše deset uređaja.
Navigacijska karta BMW Maps na BMW kontrolnom zaslonu

BMW MAPS.

Savršen suputnik na svakom putu: BMW Maps svojim inovativnim uslugama pomaže personalizirati putovanje u vašem BMW-u i učiniti ga još ugodnijim. Iskoristite povezanost navigacije i precizno izračunato vrijeme dolaska, izuzetno brz izračun rute i pojednostavljeni unos odredišta. Pametna funkcija Connected Parking štedi vam zamornu potragu za parkirnim mjestom i pouzdano vas usmjerava do najbližeg parkirnog mjesta u blizini vašeg odredišta. Kao vozač BMW električnog automobila ili BMW plug-in hibrida, možete koristiti Connected Charging kako biste vas usmjerili pravo do najbliže javne stanice za punjenje na vašoj ruti. I unaprijed ćete dobiti informacije o dostupnosti i struji punjenja tamo.
Integracija pametnog telefona s Apple CarPlay iz upravljačkog zaslona BMW ConnectedDrive

APPLE CARPLAY©.

Ne želite se odreći funkcija svog iPhonea dok ste u BMW-u, ali nastavite ga koristiti kao i obično? Zatim upotrijebite Apple CarPlay, inteligentan i siguran način upotrebe pametnog telefona na cesti. CarPlay je podržan bežično i nudi pristup funkcijama kao što su Apple Music, iMessage, telefonija, Siri, Apple Maps i odabrane aplikacije trećih strana, uključujući Spotify ili Google Maps. Sadržaj je u cijelosti prikazan na zaslonu kokpita. To znači da ćete uvijek imati na umu savjete za navigaciju iz Apple Mapsa - čak i na BMW Head-Up zaslonu.
Integracija pametnog telefona u automobil s Android Auto iz upravljačkog zaslona BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

Android Auto u vašem BMW-u jednostavan je i jednostavan način upotrebe funkcija pametnog telefona poput glazbe, medija ili aplikacija za razmjenu poruka tijekom vožnje. Bežično umrežavanje čini vezu između vašeg vozila i Android uređaja izuzetno ugodnom. Android Auto izravno je integriran u vlastiti potpuno digitalni kokpit automobila. Na vašem BMW Head-Up zaslonu daju vam čak i savjete za navigaciju s Google Mapsa. Google asistent, integrirani Googleov digitalni govorni asistent, također je jednostavan za upotrebu u vašem BMW-u. Jednostavno razgovarajte s Googleom da biste se pobrinuli za zadatke, diktirali odredišta za navigaciju ili odabrali glazbu, a pritom uvijek budno pazite na cestu.
BMW Teleservices ženska osoba sa pametnim telefonom ispred njenog BMW-a

TELESERVICES.

Pamćenje termina servisa stvar je prošlosti. Zahvaljujući Teleservicesu, vaš BMW automatski zna kada je potrebno rutinsko ili neplanirano održavanje i šalje sve relevantne podatke vašem BMW servisnom partneru. Tada će vas oni odmah kontaktirati kako biste mogli dogovoriti sastanak.

NAKON MOG PUTOVANJA.

BMW ConnectedDrive i My BMW aplikacija podržavaju vas inovativnim uslugama i funkcijama čak i nakon vašeg putovanja.

Uz aplikaciju My BMW i digitalne usluge BMW ConnectedDrive, vaša će mobilnost biti lakša i ugodnija nego ikad prije - čak i nakon što stignete na odredište. Na primjer, lako je redovito ažurirati svoj BMW pomoću Remote Software Upgrade pomoću bežičnog prijenosa. U pametnoj aplikaciji My BMW možete raditi stvari poput provjere funkcija upravljanja prozorima putem daljinskog 3D prikaza da biste vidjeli je li sve u redu - ili retroaktivno zaključati vrata ako je potrebno.

Ženska osoba pije iz šalice sa BMW Remote Software Upgrade ažurira softver svog BMW X5

Remote Software Upgrade.

Uvijek najnovija verzija softvera s vama. Uz opciju Remote Software Upgrade, vaš će BMW uvijek biti ažuriran. Jednostavno možete nadogradnje preuzeti putem aplikacije My BMW ili putem SIM kartice u vozilu, a zatim ih instalirati. Ovo također aktivira i druge dostupne funkcije u vašem BMW-u.
Više o Remote Software Upgrade
Par pristupa funkcijama BMW-a putem My BMW aplikacije i Remote Services

Kontrolirajte vozilo preko pametnog telefona.

Jesam li zaključao svoje vozilo i gdje je točno parkirano? Remote Services omogućuju vam daljinski pristup vašem vozilu iz daljine pomoću aplikacije My BMW. Prozračite svoj BMW prije nego što ga vozite ili zaključate s bilo kojeg mjesta pomoću pametnog telefona.
Saznajte više o My BMW aplikaciji
Ženska osoba pazi na okruženje svog BMW-a sa Remote 3D View i My BMW aplikacijom

Remote 3D View.

Uvijek pripazite na okolinu svog BMW-a kako biste bili sigurni da je s vašim vozilom sve u redu. Remote Services and Remote 3D View omogućuju vam da pregledate područje oko svog vozila iz bilo koje perspektive ili da zaključate vrata putem aplikacije My BMW.
Saznajte više o My BMW aplikaciji
BMW Maps Connected Charging prikazuje električni domet kao plavi krug na karti na kontrolnom zaslonu

Connected Charging.

Connected Charging nudi bogatstvo inovativnih značajki koje savršeno poboljšavaju vašu e-mobilnost i olakšavaju punjenje vašeg potpuno električnog BMW i ili BMW plug-in hibrida. Na primjer, možete programirati vrijeme utovara za svoj automobil u aplikaciji My BMW i primiti push poruku kada se potpuno napuni. Također možete pratiti povijest punjenja vašeg BMW-a ili pogledati tekući postupak punjenja, uključujući utrošenu energiju, pauze za punjenje, procijenjene troškove punjenja, kao i uštedu troškova.
Saznajte više o Connected Charging
BMW Points nagrade čisto električni prijeđeni kilometri za BMW plug-in hibridne modele

BMW Points.

Uz BMW Points program vjernosti, budući da ste vozač odabranog BMW plug-in hibridnog modela, sakupljate bodove za svaki prijeđeni kilometar isključivo na električnu energiju. Možete ih prikupiti i aktivirati u aplikaciji My BMW sa svojim računom BMW Charging. Nagrade su vam dostupne - inicijalno za punjenje iz BMW Charging.
Saznajte više o My BMW aplikaciji

BMW CONNECTED DRIVE: VIŠE INFORMACIJA I POVEZNICE.

BMW ConnectedDrive Store muškarac sa pametnim telefonom sjedi na sofi

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Posjetite BMW ConnectedDrive Online dućan i naručite nove digitalne usluge za vaš BMW koje možete odmah koristiti.
BMW ConnectedDrive Portal ženska osoba sa pametnim telefonom

BMW CONNECTED DRIVE PORTAL.

Vaši podaci, vaše usluge, vaše postavke – BMW ConnectedDrive ih povezuje sa vašim BMW-om i svijetom. Registrirajte se odmah za više komfora, sigurnosti i zabave.
BMW ConnectedDrive korisnička podrška

BMW KORISNIČKA PODRŠKA.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije o aplikaciji My BMW ili o uslugama i proizvodima BMW ConnectedDrive, jednostavno kontaktirajte BMW korisničku podršku.
BMW ConnectedDrive FAQ najčešća pitanja žena sa pametnim telefonom na prozoru

FAQ.

Naš odjeljak s čestim pitanjima nudi vam odgovore na često postavljana pitanja o uslugama i proizvodima BMW ConnectedDrive.