Čovjek drži ConnectedDrive globus u svojim rukama i fasciniran je.

BMW CONNECTED DRIVE.

Tako povezani da ste slobodni.

Što vaš BMW može učiniti za vas? Dovesti vas do vašeg odredišta na vrijeme? Dati odgovore na sva vaša pitanja? Ili vas zabavljati u svakom trenutku? Digital Services opcije BMW ConnectedDrivea nude širok raspon korisnih prednosti. Zahvaljujući inteligenciji i inovativnosti oni vam olakšavaju život i pretvaraju svako putovanje u iskustvo.

Pročitajte više
BMW CONNECTED DRIVE.Tako povezani da ste slobodni.
BMW-ova opcija Intelligent Personal Assistant će vas odvesti na putovanje u novo razdoblje inteligentnih multimodalnih digitalnih doživljaja.
Dieter May, viši potpredsjednik digitalnih proizvoda i usluga
Žena koja se vozi u BMW-u u noćnom okruženju

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Sada smo na pravom putu.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Sada smo na pravom putu.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT ZNAČAJKE.

Žena se vozi u BMW-u i koristi Car Expert

Car Expert

Uz BMW Intelligent Personal Assistant, svako pitanje ima odgovor. Ova usluga pruža vam podršku vrhunskog stručnjaka za automobile. Što god želite znati o vašem BMW-u i kad god vam zatreba pomoć, bit će tu za vas. Možete saznati još više o značajkama vašeg vozila, te usluga zna sve o ukupnom statusu i potrebama servisiranja vašeg BMW-a.

Pročitajte više
Žena se vozi u BMW-u i koristi My Assistant

My Assistant.

Razumijevanje vaših potreba i pružanje najbolje podrške u svakom trenutku - to je ono što čini uslugu BMW Intelligent Personal Assistant tako jedinstvenom. Sve što je potrebno je brza naredba "Hej BMW, odvezi me kući" i naći će vam put do kuće, ili "Hej BMW, gladan sam" za preporuku za restoran - čak i onu s najboljim recenzijama, ako želite. Time vam se omogućuje da budete produktivni dok ste na putu, čitate e-poštu ili brzo pronalazite svoju omiljenu glazbu.

Pročitajte više
Žena koja se vozi u BMW-u u noćnom okruženju

Prirodna interakcija.

BMW Intelligent Personal Assistant - jednostavno počnite razgovarati s njim. To je sama duša vašeg BMW-a, spremna vam pomoći u svakom trenutku. Za interakciju s pomoćnikom ne morate pritisnuti tipku ili čekati potvrdni ton. Jednostavno počnite govoriti kao i inače, bez zaustavljanja. Na primjer: ‘Hej BMW, tko si ti?’ Ili možda želiš dati pomoćniku drugo ime? Ako je tako, recite: ‘Hej BMW, promijeni aktivacijsku riječ.’

Pročitajte više
Dvije žene se voze u BMW-u i koriste In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Vaš BMW će se pobrinuti za vas. Osnažuje vas kada ste umorni, opušta vas nakon napornog dana i prilagođava interijer vašeg vozila kako bi savršeno odgovarao vašem raspoloženju. S uslugom In-Car Experiences, koje uključuje programe Caring Car i Experiences Modes, vaše vozilo će se pobrinuti da se osjećate najbolje.

Pročitajte više
Žena drži BMW ConnectedDrive globus u rukama

BMW CONNECTED DRIVE ZNAČAJKE.

BMW CONNECTED DRIVE ZNAČAJKE.

MY ASSISTANT.

U najboljem društvu na vašim putovanjima. Uvijek.

Gdje god se nalazili, što god planirate, što god vam je potrebno: izvanredne BMW ConnectedDrive usluge pružaju vam najbolju moguću podršku prije i za vrijeme svakog putovanja. Možda tražite najbolji talijanski restoran u gradu ili dežurnu ljekarnu tijekom vikenda? Usluge poput Concierge Service dostupne su na dodir tipke kako bi vam pomogle u ispunjavanju svih vaših potreba i zahtjeva. I uz BMW Connected aplikaciju možete planirati svoje sljedeće putovanje jednostavno od kuće i imati daljinski pristup važnim funkcijama u vašem BMW-u.

Pročitajte više
Concierge Services: Zaposlenik BMW-a sjedi za svojim stolom i nosi slušalice

Concierge Service.

Hoće li sutra u Rimu biti sunčano? Kada je moj let i gdje je najbolji restoran u gradu? Concierge Service je tu da vam pomogne kada putujete i može vam pomoći sa svakim zahtjevom na dodir tipke - individualno, osobno i brzo. Gdje god se nalazili, što god vam je potrebno.

Pročitajte više
Čovjek u BMW-u i žena izvan BMW-a koriste BMW Connected na pametnom telefonu

BMW Connected.

Povežite se s vašim BMW-om. BMW Connected aplikacija je vaš pomoćnik za digitalnu mobilnost, koja se brine o vašim potrebama prije i tijekom svakog putovanja. Pristupite automobilu pomoću pametnog telefona, pametnog sata ili usluge Amazon Echo, pošaljite odredišta navigacijskom sustavu ili primajte podsjetnike za sastanke kako biste bili sigurni da ćete doći na vrijeme.

Pročitajte više
Muškarac i žena sjede na kauču i koriste uslugu Remote Services na svojim pametnim telefonima

Remote Services.

Jesam li zaključao vrata automobila? Gdje je točno parkiran? Remote Services omogućuje vam pristup vašem vozilu s udaljenosti pomoću BMW Connected aplikacije. Upalite prednja svjetla, aktivirajte funkciju kontrole klima uređaja u automobilu ili zaključajte vaš BMW s bilo kojeg mjesta pomoću pametnog telefona.

Pročitajte više

MY JOURNEY.

Čini svako putovanje jedinstvenim.

Svako putovanje je drugačije, ali uvijek možete biti sigurni da ćete doći na svoje odredište udobno i na vrijeme. S uslugama, kao što su Real Time Traffic Information (informacije o stanju u prometu u stvarnom vremenu), jednim okom pratite trenutnu situaciju u prometu i možete stići do vašeg odredišta izravno i brže. I sve to bez ikakvog stresa, jer će vam usluga Parking Place Assistant reći najbolje mjesto za pronalaženje slobodnog parkirnog mjesta. Koristeći uslugu Digital Charging Service, možete osigurati vašem BMW i ili iPerformance modelu uštedu energije i biti sigurni da je uvijek savršeno napunjen kada krenete.

Pročitajte više
Muškarac koristi uslugu Real Time Traffic Information na zaslonu u BMW-u

Real Time Traffic Information.

Nalazite li se u prometnoj gužvi ili gubite dragocjeno vrijeme odmora u stresnim gužvama? Takve se situacije mogu lako izbjeći pomoću usluge Real Time Traffic Information. Ona prati trenutnu situaciju u gotovo stvarnom vremenu, sugerirajući alternativne putove unaprijed i dovodeći vas na odredište što je brže moguće.

Real Time Traffic Information dio je neprekidno razvijajućeg navigacijskog iskustva usluge Connected Navigation.

Pročitajte više
Map Update: Autocesta i veliki grad noću

Map Update.

BMW je prvi proizvođač automobila koji nudi tri moguća procesa ažuriranja navigacijskih mapa: ažuriranje potpune mape na USB-u preko zastupnika ili ConnectedDrive trgovine i automatsko "Over-The-Air" ažuriranje putem trajno instalirane SIM kartice do četiri puta godišnje (za unaprijed odabranu regiju). "Over-the-Air" ažuriranje ne snosi ni naknade za licence niti troškove prijenosa. Navigacijski sustav uvijek sadrži ažurirane karte.

Pročitajte više

MY CAR.

Zato što je vaš BMW više od vozila.

Unutar vašeg BMW-a možete se potpuno usredotočiti na putovanje jer je sve ostalo zbrinuto. Digital Key na vašem pametnom telefonu omogućuje vam jednostavan pristup vašem vozilu dok usluga Remote Software Upgrade „Over-The-Air“ osigurava da je softver u vašem BMW-u uvijek ažuriran, tako da ne morate ići u trgovinu. Ako se dogodi nesreća, opcija Intelligent Emergency Call automatski će pozvati pomoć i dati važne informacije osoblju prve pomoći o putnicima i vozilu.

Pročitajte više
Muškarac se vozi u BMW-u i koristi uslugu Caring Car

Caring Car.

Želite li stići puni svježe energije ili se opustiti kada ste pod stresom? Uz Caring Car, vaš BMW će se brinuti o vama. Ako kažeš, ‘Hej, BMW. Umoran sam,’ ili ‘Hej, BMW. Osjećam se pod stresom,’ BMW Intelligent Personal Assistant aktivirat će program Vitalize ili Relax Caring Car, koji djeluje na sva vaša osjetila kroz međusobno djelovanje različitih unutarnjih funkcija automobila tijekom trajanja programa.

Pročitajte više
Muškarac sjedi na stražnjem sjedištu BMW-a i koristi uslugu Experience Modes na njegovom pametnom telefonu

Experience Modes.

Cijenite li nenametljiv luksuz ili želite uživati u svojoj privatnosti? S četiri Experience Modes režima rada - Executive, Expressive, Private i Well-Being - možete uroniti svoja osjetila u savršeno orkestriranu unutrašnjost automobila kako bi odgovarala Vašem raspoloženju.

Pročitajte više
Usluga Automate My Habits na BMW zaslonu

Automate My Habits.

Uključujete li grijanje sjedala na jačinu tri kada je hladno? Automate My Habits je inteligentna značajka koja uči i automatizira željene postavke na zahtjev. Tada ćete moći uživati u putovanju dok se vaš BMW brine o vašem zdravlju. Više mogućnosti automatizacije biti će dodano u budućnosti.

Pročitajte više
Digital Key

Digital Key.

Zašto nositi ključ vozila sa sobom ako imate svoj pametni telefon? Možete zaključati i otključati svoj BMW, pa čak i pokrenuti ga s digitalnim ključem. Također možete autorizirati do pet osoba s iPhoneom*, ako su kompatibilni - za vožnju vašeg BMW-a. Između ostalog, pogonska snaga i maksimalna brzina mogu se ograničiti, npr. za vozače početnike. *BMW Digital Key kompatibilan je samo s odabranim iPhone uređajima. Popis kompatibilnih iPhone uređaja dostupan je na bmw.com/digitalkey

Pročitajte više
Žena uživa u kavi kod kuće dok usluga Remote Software Upgrade radi na pametnom telefonu

Remote Software Upgrade.

Želite li da vaš BMW bude u toku s najnovijim softverom? Uz opciju Remote Software Upgrade, vaš BMW uvijek će biti kao novi. Prikladan, pouzdan i bez napora - bez potrebe za posjetom BMW servisnom partneru. Ažuriranja se instaliraju u bilo kojem trenutku, baš kao i za vaš pametni telefon.

Pročitajte više
Muškarac koristi Wi-Fi Hotspot u BMW-u

Wi-Fi Hotspot.

Sudjelujte u videokonferencijskim pozivima na tabletu ili pratite posljednju epizodu svoje omiljene serije na svom pametnom telefonu. Wi-Fi Hotspot je način za povezivanje s LTE brzinom (ako je dostupna) pomoću SIM kartice koja je instalirana u vašem vozilu. Vi i vaši suputnici možete surfati internetom na do deset uređaja.

Pročitajte više
Intelligent Emergency Call tipka na stropu BMW-a

Inteligentni poziv u nuždi.

Ako se nesreća dogodila, neophodno je brzo djelovati. Intelligent Emergency Call osigurava pomoć i može spasiti živote ako se dogodi najgore. Kontaktira posebno obučene agente pozivnog centra koji pružaju podršku vama i vašim putnicima dok ne stigne hitna pomoć. Usluga im također direktno šalje važne informacije.

Pročitajte više
Žena sjedi ispred svog BMW-a i koristi Pomoć i uslugu u slučaju kvara

Servis & Pomoć na cesti.

Pomoću značajki usluga u aplikaciji Connected App možete jednostavno upravljati zahtjevima za servis i održavanje vašeg BMW-a. Primajte praktične automatske obavijesti kada vaš automobil treba servisirati i zakažite sastanak sa željenim BMW partnerom izravno putem aplikacije. U slučaju kvara, aplikacija će vas povezati s uslugom BMW Pomoć na cesti i proslijediti vašu trenutnu lokaciju i podatke o vozilu za najbolju moguću podršku.

Pročitajte više

MY LIFE.

Nemojte odustati od ničega. Iskusite sve.

Zašto činiti kompromise kada ste na putu? Uživajte u digitalnom načinu života na koji ste navikli i u svom BMW-u. Pretvorite svoje vozilo u mobilni ured pomoću sustava Microsoft Office 365. Sudjelujte u Skype razgovoru za poslovne sastanke, diktirajte e-poštu i upravljajte svojim sastancima. Uz Apple CarPlay® imate pristup ključnim funkcijama iPhone uređaja tijekom putovanja vas opskrbljuje s više od 30 milijuna pjesama najbolje glazbe na putu.

Pročitajte više
Apple CarPlay® se prikazuje na zaslonu BMW-a

Apple CarPlay®.

Zašto ići bez značajki vašeg iPhone-a u BMW-u kada ga možete nastaviti koristiti kao i obično? Priprema za Apple CarPlay® omogućuje daljinski pristup telefoniji, kao i aplikacijama kao što su iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify i Apple Music. Glasovnu tipku na upravljaču možete koristiti i za pristup Siri, Appleovom glasovnom asistentu.

Pročitajte više