Android Auto integracija sa pametnim telefonom meni u kontrolnom zaslonu BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

Android Auto omogućuje vam pristup brojnim funkcijama i sadržajima na vašem Android pametnom telefonu tijekom vožnje vašeg BMW-a.

Želite koristiti svoj Android pametni telefon dok ste na putu u svom BMW-u? Android Auto omogućuje vam pristup brojnim funkcijama i sadržajima na vašem pametnom telefonu tijekom vožnje. Vaš je pametni telefon bežično povezan s vašim automobilom. Sve ključne informacije prikazane su u standardnoj prezentaciji Android aplikacije na kontrolnom zaslonu. To znači da Android Auto omogućuje brz i siguran pristup vašim osobnim aplikacijama za pametne telefone tijekom vožnje.

Upotrijebite Android Auto za telefoniranje tijekom vožnje, za diktiranje i slanje poruka ili za upravljanje uređajima Smart Home. A ako na radiju nema ničeg zanimljivog, pomoću TuneIna možete pronaći pravu postaju, slušati audio knjige putem aplikacije Audible ili reproducirati najnovije podkastove zajedno sa omiljenim popisima pjesama na YouTube Musicu. Sve dok vas vode do vašeg odredišta uz pomoć Google Mapsa i primate savjete za navigaciju izravno u vašem vidnom polju na Head-up zaslonu.

Aplikacijama za pametni telefon upravlja se putem kontrolnog sustava vašeg BMW-a ili prikladno glasovnom naredbom putem Google asistenta. Jednostavno recite "OK, Google" ili pritisnite gumb za glas na upravljaču da biste aktivirali digitalni glasovni asistent na pametnom telefonu.

Pročitajte više
ANDROID AUTO. Android Auto omogućuje vam pristup brojnim funkcijama i sadržajima na vašem Android pametnom telefonu tijekom vožnje vašeg BMW-a.
Android Auto integracija sa pametnim telefonom funkcije i prednosti objašnjenje u videu

SAZNAJTE VIŠE O ANDROID AUTO U NAŠEM VIDEO TUTORIJALU.

ZAHTJEVI ZA ANDROID AUTO.

Android Auto dostupan je od 2020. Da biste koristili Android Auto, trebat će vam Android pametni telefon s Androidom 11 i Wi-Fi 5 GHz bez obzira na proizvođača pametnog telefona. Pametni telefoni proizvođača Google i Samsung s Androidom 10 također su kompatibilni.


Android Auto zahtijeva BMW operativni sustav 7 u vašem vozilu. Usluga je dio dodatnog paketa Connected Package Professional (6C3/4). Ovo je dostupno samo u vezi s BMW Live Cockpit Plus (6U2) ili BMW Live Cockpit Professional (6U3). Pogodno opremljeni automobili s BMW operativnim sustavom 7 mogu se nadograditi Android Auto nadogradnjom softvera.


U zemljama u kojima Connected Package Professional nije dostupan, Android Auto dio je opcionalne značajke Integracija pametnog telefona (6CP).


Usluga Android Auto nema datum isteka i trajno je dostupna u vašem BMW-u.


Napomena: Zahtjevi se mogu razlikovati od zemlje do zemlje.

Pročitajte više

BMW CONNECTED DRIVE: VIŠE INFORMACIJA I POVEZNICE.

BMW ConnectedDrive korisnička podrška

BMW KORISNIČKA PODRŠKA.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije o aplikaciji My BMW ili o uslugama i proizvodima BMW ConnectedDrive, jednostavno kontaktirajte BMW korisničku podršku.
BMW Driver’s Guide aplikacija digitalne upute za automobil pametni telefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide digitalni je priručnik za automobile za odabrane modele BMW-a - uključujući detalje i opremu o vozilu, pretraživanje slika i animacije s objašnjenjima.
BMW ConnectedDrive FAQ najčešća pitanja žena sa pametnim telefonom na prozoru

FAQ.

Naš odjeljak s čestim pitanjima nudi vam odgovore na često postavljana pitanja o uslugama i proizvodima BMW ConnectedDrive.
BMW ConnectedDrive digitalne usluge pregled ženska osoba sa pametnim telefonom ispred BMW-a

NATRAG NA PREGLED.

Želite otkriti više usluga i proizvoda BMW ConnectedDrive? Kliknite ovdje za povratak na pregled.