KRENITE.

Usluge ConnectedDrive.

Ključ svijeta BMW ConnectedDrive posebna je opcija usluga ConnectedDrive. Ona nudi široku paletu inteligentnih usluga i aplikacija koje vam pružaju informacije i zabavljaju vas na putovanju. Ta opcija omogućuje vam da se povežete sa svime što vam je važno. Možete naručiti i pretplatiti se na druge usluge i aplikacije BMW ConnectedDrive, poput usluge Concierge, pristupa internetu ili prometnih informacija u stvarnom vremenu.

Pročitajte više
Usluge BMW ConnectedDrive

TEHNOLOGIJA SA BEZBROJ MOGUĆNOSTI.

Usluge ConnectedDrive omogućuju vam pristup brojnim uslugama, ponajprije inovativnim BMW-ovim aplikacijama za primjenu u automobilima. One vam omogućuju uporabu brojnih aplikacija za pametne telefone u udobnosti vašeg vozila s pomoću sustava upravljanja vašeg BMW-a. Na taj način svaki dan možete otkriti nove tehnologije: krenite na otkrivačko putovanje, pratite savjete za vožnju, ponesite svoj ured sa sobom ili uživajte u multimedijskom sadržaju u svojem BMW-u. Sve ovdje navedene opcije dio su usluga ConnectedDrive i dostupne su baš vama. Uronite u bogati svijet BMW ConnectedDrive.

Usluge ConnectedDrive

Pogledajte film o ovoj opcijskoj opremi.

Potražite Pronađite Istražite

POTRAŽITE. PRONAĐITE. ISTRAŽITE.

Pretražite internet Googleovom tražilicom iz svojeg BMW-a. Pronađite najbolje restorane u gradu s preporukama usluge BMW Online. S pomoću funkcija My Info/Send to Car najvažnije adrese, brojeve telefona ili kratke poruke možete ponijeti sa sobom u svoj automobil. Sve je moguće s uslugama ConnectedDrive. Budite uvijek informirani i svakom vožnjom uživajte u novom iskustvu.

  • My Info / Send to Car
Putujte bolje, stignite odmorniji

PUTUJTE BOLJE, STIGNITE ODMORNIJI.

Putovanje je mnogo više od pukog dolaska na odredište. Učinite svako putovanje jedinstvenim doživljajem. Želite li saznati više o ruti ili odredištu? Vaš BMW zna najatraktivnije lokacije, može vam priopćiti kakvo vas vrijeme očekuje na odredištu i savjetovati koja mjesta vrijedi posjetiti usput. Posebna opcijska oprema BMW ConnectedDrive nudi savršene usluge za putovanje i navigaciju.

  • BMW Routes
  • Uvjeti/dostupnost
Vaš ured na kotačima

VAŠ URED NA KOTAČIMA.

BMW ConnectedDrive donosi ured u vaš BMW. Opustite se i postavite svoj ured u svojem vozilu. BMW ConnectedDrive omogućuje vam primanje, čitanje i odgovaranje na e-poštu. Diktirajte i šaljite bilješke ili poruke. Možete sinkronizirati svoje podatke s vozilom. I što se još događa u svijetu? Vaš BMW zna što vas zanima i čita vam najnovije vijesti tijekom putovanja putem audiosustava, sve kao dio usluga ConnectedDrive.

  • Diktiranje poruka
Umreženi život

UMREŽENI ŽIVOT.

Upravljajte svojim domom čak i iz automobila, zahvaljujući DT-ovoj aplikaciji Smart Home. Svim uređajima pametnog doma povezanim s aplikacijom sada se može upravljati dodirnim zaslonom i operacijskim sustavom vašeg BMW-a. Upravljajte grijanjem, svjetlima ili alarmnim sustavom iz udobnosti vašeg automobila. Određene situacije moguće je i programirati, primjerice scenarijem „Coming Home“ koji priprema dom na vaš dolazak. Zahvaljujući funkcijama posebno razvijenim za uporabu iz vozila, profil Home aktivira se čim krenete kući. Svi podaci jasno su prikazani na glavnom zaslonu kako bi vas vaš dom dočekao onako kako vi to želite.

Glazba i zabava

GLAZBA I ZABAVA.

Toliko toga vrijedi doživjeti na putovanju u vašem BMW-u. A budući da prava glazbena pozadina svako putovanje pretvara u pustolovinu, opremili smo automobil glazbenim aplikacijama koje će odabrati pravi broj za svaku situaciju i raspoloženje. Tako sada, bez obzira na to vozite li se na posao, u kupnju ili na godišnji odmor, možete odabrati vlastitu radijsku postaju, neku od brojnih audioknjiga ili reproducirati svoju omiljenu glazbu izravno u svojem BMW-u, zahvaljujući opcijskoj opremi usluga ConnectedDrive.

Vozački profili

VOZAČKI PROFILI.

Položaj sjedala, temperatura, sustavi pomoći u vožnji, vaše omiljene radiopostaje i svi vaši kontaktni podaci: kad sjednete za upravljač BMW-a koji ne vozite svakoga dana, ipak biste se voljeli odmah osjećati kao kod kuće. Vozački profili to čine vrlo jednostavnim. USB priključak u pretincu za rukavice omogućuje preuzimanje i pohranjivanje svih vaših osobnih podataka na USB memoriju kako biste ih mogli prenijeti u drugi BMW. Potreban je samo trenutak kako biste stvorili poznato okružje. Vaše vlastite postavke, kad god i gdje god vam zatrebale.