LEGENDARNA BMW „TROJKA“ UZ POSEBNE POPUSTE.

LEGENDARNA BMW „TROJKA“ UZ POSEBNE POPUSTE.

POKLANJAMO VAM 30 POLICA OSIGURANJA ALLIANZ MOJ AUTO - COMFORT.* ISPORUKA ODMAH.

 

Kultna "trojka" sportska je limuzina rođena za vožnju. BMW serije 3 nudi izvanrednu dinamiku vožnje i sveobuhvatnu, tehnološki modernu podršku za vozača u sportskom dizajnu. Iskusite spoj vrhunske i bogate opreme s modernim digitalnim inovacijama. Potpuno zadovoljstvo u vožnji je zajamčeno.

                Pročitajte više
                LEGENDARNA BMW „TROJKA“ UZ POSEBNE POPUSTE.POKLANJAMO VAM 30 POLICA OSIGURANJA ALLIANZ MOJ AUTO - COMFORT.* ISPORUKA ODMAH.

                TRI RAZLOGA ZA KUPNJU NOVE "TROJKE":

                • POKLANJAMO 30 POLICA OSIGURANJA ALLIANZ MOJ AUTO - COMFORT ZA PRVIH 30 KUPACA*
                • POKLANJAMO BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) PAKET - PRODUŽENO JAMSTVO 4 GODINE / 200.000 km
                • DODATNI POPUSTI NA LAGERSKA VOZILA
                Pročitajte više

                Povodom obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, pokazuje iznimnu brigu te zahvalnost svim svojim kupcima i za svako ugovoreno BMW vozilo u 2023. poklanja **BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) paket - produženo jamstvo u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi).

                 

                Od 25.10.2023. u suradnji s našim dugogodišnjim partnerom Allianz osiguranjem, prvih 30 kupaca BMW-a serije 3 darujemo s policom osiguranja Moj auto – Comfort. Uz obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti ta polica pruža pravnu zaštitu tj. pokriva troškove obrane vozača u slučaju izazivanja prometne nesreće, pomoć na cesti u slučaju nezgode ili kvara na vozilu te osiguranje vozača i putnika od nezgode. Osiguranje motornih vozila Moj auto odlikuje brza obrada odštetnih zahtjeva koja je potpuno digitalizirana baš kao i ugovaranje polica osiguranja.

                 

                **Kupac ostvaruje pravo na GRATIS BRI PAKET isključivo ukoliko je potpisan Ugovor o prodaji vozila u 2023. i ukoliko vozilo ima BSI paket / 7NH. Ne vrijedi za rent-a-car vozila, korporativne i kupce diplomatskih vozila.   

                Pročitajte više
                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 Brooklyn Grey pogled sprijeda u mirovanju

                Dizajn prednjeg dijela.

                Dizajn prednje strane definiraju elegantno oblikovana LED prednja svjetla koja se ističu obrnuto okrenutim L rasporedom i fokusiranom konturom. U kombinaciji s prepoznatljivom rešetkom bubrega s dvostrukim letvicama, veliki šesterokutni otvori za zrak pružaju samouvjeren izgled.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 Brooklyn Grey bočni pogled u mirovanju

                Dizajn bočnog dijela.

                Zbog dugog međuosovinskog razmaka, kratkih prevjesa i kompaktnih proporcija, BMW serije 3 Limuzina stvara posebno dinamičnu sliku u pogledu sa strane. Graciozna kontura krovne linije u interakciji je s opcionalno dostupnim 19” naplatcima kako bi se naglasila elegancija vozila.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 Brooklyn Grey pogled straga u mirovanju

                Dizajn stražnjeg kraja.

                Prepoznatljivi odbojnik stvara posebno atletski izgled za BMW serije 3 Limuzina. Vertikalni reflektori i obloge širokih ispušnih cijevi s kromiranim elementom u M Sport paketu pojačavaju ovaj učinak. Veliki difuzor između ispušnih cijevi zaokružuje sportski i dinamičan izgled.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 Moderan kokpit

                Moderan kokpit.

                S manjim brojem kontrola, kokpit daje čist i moderan izgled. Čini se da tanki BMW Curved Display bez okvira gotovo slobodno lebdi iznad ploče s instrumentima i, kao jedinica za zaslon s dodirom, nudi moderno i praktično upravljanje.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 središnja konzola s novom ručicom mjenjača

                Središnja konzola s novom ručicom mjenjača.

                Središnja konzola pruža osjećaj sportskog i ograđenog sjedaćeg mjesta. Ovo je mjesto jasno strukturiranog upravljačkog centra s radnom površinom iDrive Controllera osjetljivom na dodir. Odabir stupnjeva prijenosa odvija se automatski, a moderan izgled unutrašnjosti stvara posebno uredan dojam.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 sjedala u Sensatecu

                Sjedala u Sensatecu.

                Lakoodržive presvlake u Sensatecu impresioniraju svojim visokokvalitetnim dodirom nalik koži. Perforacija kombinira sportski i elegantan izgled s iznimno ugodnim osjećajem sjedenja, čak i na dugim putovanjima.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor

                M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor.

                M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor kombinira snagu i učinkovitost za potpuno iskustvo vožnje. Impresivan zvuk motora je užitak. Inovacije kao što su dvostruki VANOS, Valvetronic, tehnologija visokopreciznog ubrizgavanja i dvostruki turbopunjač proizvode što je više moguće energije koristeći što je moguće manje goriva.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 Električno potpomognuto upravljanje

                Električno potpomognuto upravljanje.

                Električna servo potpora za upravljanje povećava i udobnost upravljanja i sigurnost vožnje. Olakšava manevriranje i jamči stabilnost pri velikim brzinama.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor

                TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor.

                TwinPower Turbo redni 4-cilindrični benzinski motor nudi puno zadovoljstva u vožnji. Čak i u niskom rasponu broja okretaja motora doživjet ćete vrlo izravnu isporuku snage i spontanu reakciju. Pogon kombinira učinkovitu potrošnju s niskim emisijama onečišćujućih tvari te radi tiho i glatko u svakoj situaciji.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 BMW Curved Display

                BMW Curved Display.

                Gotovo svim funkcijama vozila može se upravljati pomoću velikog BMW Curved Displaya. Usmjeren prema vozaču i opremljen intuitivnim widgetima, čini upravljanje dodirom još praktičnijim.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 My BMW App

                My BMW App.

                Provjerite status svog BMW-a serije 3 Limuzina, planirajte svoja putovanja unaprijed, rezervirajte svoj sljedeći termin za servis ili otkrijte svijet BMW-a – prilično udobno sa svog pametnog telefona uz aplikaciju My BMW.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 BMW Head-Up Display

                BMW Head-Up Display.

                BMW Head-Up Display u boji projicira sve informacije relevantne za putovanje izravno u vidno polje vozača.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0

                BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0.

                BMW stražnji nosač za bicikle Pro 2.0 je lagan, ali čvrst te može nositi do 60 kg. Izuzetno jednostavan za korištenje, može prevoziti dva bicikla ili e-bicikla (proširivo na tri bicikla). Njegova funkcija naginjanja omogućuje lagani pristup prtljažniku u bilo kojem trenutku.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 BMW krovna kutija 520 crna/titan srebrna

                BMW krovna kutija 520 crna/titan srebrna.

                Moderna krovna kutija u crnoj boji s titan srebrnim bočnim stranama ima kapacitet od 520 litara i kompatibilna je sa svim BMW sustavima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obje strane i ima trostruko središnje zaključavanje sa svake strane, prikladna je za utovar i može se zaključati za zaštitu od krađe.

                BMW serije 3 Limuzina LCI G20 BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete

                BMW prednje podne prostirke za sve vremenske uvjete.

                Savršeno postavljene, izdržljive BMW-ove podne prostirke za sve vremenske prilike s podignutim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i nečistoće. Crne su boje i sadrže visokokvalitetni uložak od nehrđajućeg čelika.

                Kontaktirajte nas i odvezite svoj novi BMW serije 3.

                *Akcija "30 Allianz polica osiguranja od automobilske odgovornosti" vrijedi do isteka zaliha. Polica se odnosi samo na vozila BMW serije 3 za koja su sklopljeni ugovori od 25.10.2023. i koja su za isporuku odmah. Za više informacija o dostupnosti, raspitajte se u najbližoj Tomić & Co. poslovnici.

                 

                **Kupac ostvaruje pravo na GRATIS BRI PAKET isključivo ukoliko je potpisan Ugovor o prodaji vozila u 2023. i ukoliko vozilo ima BSI paket / 7NH. Ne vrijedi za rent-a-car vozila, korporativne i kupce diplomatskih vozila.   

                 

                Akcije i uvjeti objavljeni na web stranicama su informativni i neobavezujući. Moguće su promjene i pogreške u prikazu cijena i tehničkih podataka. Prikazane fotografije vozila su ilustrativne prirode i mogu sadržavati opremu koja nije na popisu opreme odabranog modela.

                 

                Slike su informativnog karaktera.

                Pročitajte više